۱/مرداد/۹۵, ۷:۱۰
۱/مرداد/۹۵, ۱۲:۵۰
سلام
میدونید مشکل کجاست؟کسانی که سعی در ایجاد شک و شبهه در مورد ولایت فقیه دارن خودشون تا حالا نشنیدم کسی رو قبول داشته باشن!فقط ایراد وارد میکنن و معلوم نیست به چی پایبندن چون میدونن به هرچی اعتقاد داشته باشن و عنوان کنن خودشونو خراب میکنن (چون به جای درستی وصل نیستن) .من جناب علی 59 رو خوب نمیشناسم و نمیتونم قضاوتی در مورد ایشون داشته باشم اما اینایی که فقط دنبال پیدا کردن عیب و یا ایجاد تردید در دل ملت هستن تا حالا نفهمیدم قبله شون کجاست و رهبرشون کیه و اصلا به چی پایبندن و کی رو قبول دارن.یعنی توی همشون به اتفاق یه مورد دیده میشه:نداشتن یه چارچوب و قاعده کلی برای زندگی
اونایی هم که تو دام این افراد میفتن پیش خودشون فکر نمیکنن بهتر از این رهبران رو کجا میخوان پیدا کنن.یعنی اینطور بگم از طرف مقابلشون نمیپرسن جنابعالی که معتقدی کسی با چنین شخصیتی شایسته رهبری یا داشتن فلان مقام نیست شما چه کسی رو به جاش قبول داری؟اگه کسی رو معرفی کرد من اسم خودمو عوض میکنم!دقت کنید اینا در صورتیه که واقعا ایرادها وارد باشه به رهبران جامعه!
بعنوان مثال یه کلیپ دیدم توش سخنرانی امام خمینی و محمدرضا شاه رو آورده بودن و میخواستن اینو بگن که شاه بهتر از امام خمینیه چون امام یه جا حرفی زده که بهش عمل نکرده (البته تو اون کلیپ سخنان امام رو تقطیع کرده بودن وگرنه اصل حرف امام چیز دیگه ای بود) .افراد بی اطلاع هم کافیه همینا رو ببینن و از این بزرگواران فاصله بگیرن و بعد میبینن طرف مقابل مثل محمدرضا شاه کسی نیست که بشه روش حساب کرد.فقط بازیچه دست چهار نفر مغرض شدن و از رهبرانشون فاصله گرفتن و معلق موندن.درست همون چیزی که دشمن میخواد.پیش خودشون فکر نمیکنن هر آدمی ممکن الخطاست (به فرض اثبات خطای رهبران جامعه! ) .
یه چیزی در خطاب به این عزیزان بگم.بالاتر از خدا که نداریم،همین الان بعضیا از خدا هم ایراد میگیرن دیگه اینا که آدمن!
میدونید مشکل کجاست؟کسانی که سعی در ایجاد شک و شبهه در مورد ولایت فقیه دارن خودشون تا حالا نشنیدم کسی رو قبول داشته باشن!فقط ایراد وارد میکنن و معلوم نیست به چی پایبندن چون میدونن به هرچی اعتقاد داشته باشن و عنوان کنن خودشونو خراب میکنن (چون به جای درستی وصل نیستن) .من جناب علی 59 رو خوب نمیشناسم و نمیتونم قضاوتی در مورد ایشون داشته باشم اما اینایی که فقط دنبال پیدا کردن عیب و یا ایجاد تردید در دل ملت هستن تا حالا نفهمیدم قبله شون کجاست و رهبرشون کیه و اصلا به چی پایبندن و کی رو قبول دارن.یعنی توی همشون به اتفاق یه مورد دیده میشه:نداشتن یه چارچوب و قاعده کلی برای زندگی
اونایی هم که تو دام این افراد میفتن پیش خودشون فکر نمیکنن بهتر از این رهبران رو کجا میخوان پیدا کنن.یعنی اینطور بگم از طرف مقابلشون نمیپرسن جنابعالی که معتقدی کسی با چنین شخصیتی شایسته رهبری یا داشتن فلان مقام نیست شما چه کسی رو به جاش قبول داری؟اگه کسی رو معرفی کرد من اسم خودمو عوض میکنم!دقت کنید اینا در صورتیه که واقعا ایرادها وارد باشه به رهبران جامعه!
بعنوان مثال یه کلیپ دیدم توش سخنرانی امام خمینی و محمدرضا شاه رو آورده بودن و میخواستن اینو بگن که شاه بهتر از امام خمینیه چون امام یه جا حرفی زده که بهش عمل نکرده (البته تو اون کلیپ سخنان امام رو تقطیع کرده بودن وگرنه اصل حرف امام چیز دیگه ای بود) .افراد بی اطلاع هم کافیه همینا رو ببینن و از این بزرگواران فاصله بگیرن و بعد میبینن طرف مقابل مثل محمدرضا شاه کسی نیست که بشه روش حساب کرد.فقط بازیچه دست چهار نفر مغرض شدن و از رهبرانشون فاصله گرفتن و معلق موندن.درست همون چیزی که دشمن میخواد.پیش خودشون فکر نمیکنن هر آدمی ممکن الخطاست (به فرض اثبات خطای رهبران جامعه! ) .
یه چیزی در خطاب به این عزیزان بگم.بالاتر از خدا که نداریم،همین الان بعضیا از خدا هم ایراد میگیرن دیگه اینا که آدمن!
۱/مرداد/۹۵, ۱۹:۴۹
(۱/مرداد/۹۵ ۱۲:۵۰)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
![[تصویر: 54894173.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8260779176/54894173.jpg)
۳/مرداد/۹۵, ۱:۰۰
بسمه تعالی
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون
به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء الله. ضمنا اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.
#
#
و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته
روح اللَّه الموسوی الخمینی
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
صحیفه امام، ج21، ص: 263
۳/مرداد/۹۵, ۹:۰۶
«اگر ما بخواهیم اسلام را حفظ کنیم و اینطورى که بخواهیم یک نمونه در عالم نشان بدهیم، ایران رابگوییم یک نمونه است، یک الگو هست، با رفتن شاه درست نمىشود، بارفتن ظالمها درست نمىشود. اگر بنا شد که ظالمها رفتند و ما یک دسته دیگر جایشان نشستیم همان کارها را به اندازهاى که قدرت داریم بکنیم، ما هم همان هستیم، ما هم همان رژیم هستیم، ما هم همان ظالم هستیم. این یک مطلبى است که باید همه بدانند و همه ملت باید بدانند و در راس آنها این است که روحانیون و کسانى که مرجع امورند در همه جاها، ...»
جلد : 7 صفحه : 34
۴/مرداد/۹۵, ۶:۱۵
![[تصویر: ny1y34qq6j0emt8qhagi.jpg]](http://8pic.ir/images/ny1y34qq6j0emt8qhagi.jpg)
۴/مرداد/۹۵, ۱۹:۳۲
اما قضیه تشرهای آقای کارتر. نمیدانم شما این مثل را میدانید. من حیفم میآید که مثل بزنم به شیر، که میگویند وقتی که مقابل یک دشمن میایستد هم فریاد میزند و هم از آن طرفش چیزی بیرون میآید و هم دمش را حرکت میدهد.
فریاد میزند برای اینکه طرف را بترساند. میترسد، از این جهت از او چیزی هم صادر میشود. دمش را حرکت میدهد برای اینکه میانجی پیدا کند. آقای کارتر را من حیفم میآید که بگویم شیر، لکن یک موجودی است که همین کارها را دارد میکند.
جلد11،ص 324
پس این معنا که شما میگویید که تشر زده آقای کارتر و ما را خواسته بترساند، این نظیر همان تشری است که آن حیوان میزند و ما هم بنا نداریم بترسیم. یک قومی میترسند که برایشان مردن یک مسئله باشد. شما یک مقداری باشید توی این مردم. همینهایی که اینجا الآن فریاد دارند میزنند. یک مقداری توی اینها باشید ببینید که اینها منطقشان چیست؟
اینها میگویند که ما میخواهیم که شهید بشویم.
جلد 11،ص 326
#
* یه نکته ای هم بگم : اکثر سخنرانی هایی که در صحیفه گردآوری شده به صورت تصویری هم وجود داره.گاها (مثل همین سخنرانی) فیلمشون روی نت هم پیدا میشه.
من این کلیپ ها رو نمیزارم،اما بد نیست ببینید.
۵/مرداد/۹۵, ۲۳:۲۲
(۱/مرداد/۹۵ ۲:۰۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]تیتر : کارنامه سیاه دودمان پهلویآقا، شما شاید بیاطلاعید خیلیتان، من اطلاع دارم که - با من روابط بعضی از این دهاتِ اطراف دارد و اطراف شیراز و آنجاها - که بعض دهاتش هست که آب خوردنی ندارند؛ از یک فرسخی باید بروند از یک آب انباری که آب جمع شده است در آن از زمستان به واسطه بارانها، از آنجا آب بیاورند برای این بچههایشان بخورند.جلد 4،ص 11857/7/30*روستای چشمه شور قم95/4/30
منظورتون از این مقایسه چی بود؟ یعنی الان هیچ فرقی با اون موقع نیست!؟؟ هنوز آب خوردن سخت به دست میاد؟!و...
خوب این دو چه تفاوتی دارن؟( فک نکنین از مقایسه ی شما ناراحت شدم، و الان دارم با ناراحتی تایپ میکنم!به قول جناب بیداری اندیشه: "واقعا دارم استفاده میکنم... ادامه بده."

یکی از تفاوت هاشون اینه که اون پهلوی براش مهم نبود و این مسائل وجود داشت ولی امام خمینی براش مهم بود و تلاشش رو میکرد و این جور مسائل وجود داره.
(۳/مرداد/۹۵ ۹:۰۶)-Ali- نوشته است: [ -> ]«اگر ما بخواهیم اسلام را حفظ کنیم و اینطورى که بخواهیم یک نمونه در عالم نشان بدهیم، ایران رابگوییم یک نمونه است، یک الگو هست، با رفتن شاه درست نمىشود، بارفتن ظالمها درست نمىشود. اگر بنا شد که ظالمها رفتند و ما یک دسته دیگر جایشان نشستیم همان کارها را به اندازهاى که قدرت داریم بکنیم، ما هم همان هستیم، ما هم همان رژیم هستیم، ما هم همان ظالم هستیم. این یک مطلبى است که باید همه بدانند و همه ملت باید بدانند و در راس آنها این است که روحانیون و کسانى که مرجع امورند در همه جاها، ...»
(۱/مرداد/۹۵ ۱۹:۴۹)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من که اصلا قانع نشدم! شما فرض کن من با اون مقایسه ای که کردین یه جورایی از این نوع حکومت و ... زده شدم، خوب یه جایگزینی رو معرفی کنید که بهتر باشه! و اصلن از این مقایسه هایی که کردین توش اتفاق نیفته!
۵/مرداد/۹۵, ۲۳:۴۰
سلام علی گرامی
و هر فرد دیگری هم اگر جای امام بود، نمی توانست به برخی مناطق آبرسانی کند.
من و شما هم به خیلی از مسائل انتقاد داریم ولی ممکنه این مسائل به سادگی قابل حل نباشند.
نقل قول:هر فرد دیگری هم اگر جای امام بود، به این موضوع انتقاد می کرد ...تیتر : کارنامه سیاه دودمان پهلویآقا، شما شاید بیاطلاعید خیلیتان، من اطلاع دارم که - با من روابط بعضی از این دهاتِ اطراف دارد و اطراف شیراز و آنجاها - که بعض دهاتش هست که آب خوردنی ندارند؛ از یک فرسخی باید بروند از یک آب انباری که آب جمع شده است در آن از زمستان به واسطه بارانها، از آنجا آب بیاورند برای این بچههایشان بخورند.جلد 4،ص 11857/7/30
و هر فرد دیگری هم اگر جای امام بود، نمی توانست به برخی مناطق آبرسانی کند.
من و شما هم به خیلی از مسائل انتقاد داریم ولی ممکنه این مسائل به سادگی قابل حل نباشند.
۶/مرداد/۹۵, ۱:۲۲
جنس دفاعی که میکنید رو دوست دارم.
البته ترجیح میدم که نظری درباره سخنرانی ها ندم.(حرف بسیار)
با این حال یک توضیح کوتاه بد نیست؛
اگر کمبود آب در روستاهای کشوری در سال 57 ناکارآمدی نظام سیاسی رو نشون میده،کمبود آب در روستاهای اون کشور در سال 95،چه بسا با قدرت بیشتری همین کارکرد رو داشته باشه... .
در واقع بحث این نیست که چرا آقای خمینی تمام کشور رو لوله کشی آب نکردند.بحث اینه که اگر آقای خمینی امروز زنده بودند و منصب حکومتی نداشتند،به مسئله چشمه شور قم واکنش نشان میدادند؟
آیا این رو نشانه ای از ناکارآمدی نظام سیاسی قلمداد میکردند؟
مقایسه ذهنی من این بود.
در ضمن من هنوز دقیقا متوجه نشدم که منظور دوستان از این که «جایگزین بده» مزاح هستش یا جدی می فرمایند.
البته ترجیح میدم که نظری درباره سخنرانی ها ندم.(حرف بسیار)
با این حال یک توضیح کوتاه بد نیست؛
اگر کمبود آب در روستاهای کشوری در سال 57 ناکارآمدی نظام سیاسی رو نشون میده،کمبود آب در روستاهای اون کشور در سال 95،چه بسا با قدرت بیشتری همین کارکرد رو داشته باشه... .
در واقع بحث این نیست که چرا آقای خمینی تمام کشور رو لوله کشی آب نکردند.بحث اینه که اگر آقای خمینی امروز زنده بودند و منصب حکومتی نداشتند،به مسئله چشمه شور قم واکنش نشان میدادند؟
آیا این رو نشانه ای از ناکارآمدی نظام سیاسی قلمداد میکردند؟
مقایسه ذهنی من این بود.
در ضمن من هنوز دقیقا متوجه نشدم که منظور دوستان از این که «جایگزین بده» مزاح هستش یا جدی می فرمایند.
![[تصویر: 2016_08_07_115233.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8260695800/2016_08_07_115233.jpg)