تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: Valentine's Day ولنتاین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا عمار، اگر نظر متفاوتی داری بگو.

وقتی نظرات مطرح بشه، میشه راجع بهشون صحبت کرد و این باعث رشد همه ما میشه.

سعدی جان چند صفحه صحبت کردیم ؟ نتیجه ؟
(۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]کافران و گمراهان ظاهرا در طول تاریخ اصلا تکون نخوردند و همان حرف ها رو دوباره میزنند ...

دوستان حتما امشب سوره ی مبارکه فرقان آیات 5 و 6 رو قرائت کنید

Big GrinBig GrinBig GrinRose
ما هی میگیم نره دوستان هی میگن بدوش
والا بخدا رسمی مثل ولنتاین یا سپندرمزگان (که به قول شما نسخه ی ایرانی ولنتاینه) با اسلام در تزاده
اسلام به زوجین توصیه کرده که هرروز به هم عشق ورزی کنند ولی نه در ملاء عام
در خانه ی خودشون
دیگه من نمیدونم باید به چه زبونی این حرف رو بزنم
اگه خیلی اصرار دارید به انجام این رسم ها خب بیایید به صورت رسمی اعلام کنید که ما مسلمون نیستیم
اونوقت دیگه هرکاری دلتون میخواد برید بکنید
اصن روزی 20 تا سپندرمزگان بگیرید برای خودتون
ولی طوری رفتار نکنید انگار اسلام این کارها رو تایید میکنه
نقل قول:سعدی جان چند صفحه صحبت کردیم ؟ نتیجه ؟
نتیجه رو هر کسی برا خودش میگیره. تا حالا ندیدم تایکی به یه نتیجه واحد برسه.
(۴/اسفند/۹۵ ۰:۳۳)سعدی نوشته است: [ -> ]نتیجه رو هر کسی برا خودش میگیره. تا حالا ندیدم تایکی به یه نتیجه واحد برسه.

این یه بحث بنیادیه و 90 و چند درصد مشکل تاریخ بشریت

چه بسیار مردمی که حقیقت رو دیدند و در مقابلش لجاجت کردند و کارو ابتر گذاشتن

تمام صحبت های ما برای اتمام حجته و بس ... ما پیامبر نیستیم بخاطر این مسائل تب کنیم که چرا گوش نمیدن

نگران نباشید اون زمان دیر نیست که لجوج ها حذف میشن و فقط افراد بی اطلاع هدایت میشن و دنیا گلستان میشه
آقا رحمان
شما می خواهید مناسبتهای دینی رو جایگزین ولنتاین کنید اما این حداقل به این سادگی ها جا نمیفته. تفاوت دیدگاه در نحوه برخوردیه که با این موضوع داریم.

شما وقتی می بینی مخاطب حرفتون رو نمی پذیره، دست از کار می کشی. بعد هم توهین می کنی و آرزوی حذف شدن مخاطب. این روش هوشمندانه ای برای فرهنگ سازی نیست و فقط می تونه دافعه ایجاد کنه. من حرفم اینه که جایگزین ولنتاین باید از بین چیزهایی باشه که احتمال پذیرششون بالاتره. میشه صحبت کرد در مورد اینکه بهترین جایگزین چیه و در مورد اینکه چطور میشه جا انداختش، اما تو این سایت امکانش نیست. اینجا همه بحثها به توهین و آرزوی حذف دیگران منجر میشه.
(۴/اسفند/۹۵ ۸:۳۹)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا رحمان
شما می خواهید مناسبتهای دینی رو جایگزین ولنتاین کنید اما این حداقل به این سادگی ها جا نمیفته. تفاوت دیدگاه در نحوه برخوردیه که با این موضوع داریم.

شما وقتی می بینی مخاطب حرفتون رو نمی پذیره، دست از کار می کشی. بعد هم توهین می کنی و آرزوی حذف شدن مخاطب. این روش هوشمندانه ای برای فرهنگ سازی نیست و فقط می تونه دافعه ایجاد کنه. من حرفم اینه که جایگزین ولنتاین باید از بین چیزهایی باشه که احتمال پذیرششون بالاتره. میشه صحبت کرد در مورد اینکه بهترین جایگزین چیه و در مورد اینکه چطور میشه جا انداختش، اما تو این سایت امکانش نیست. اینجا همه بحثها به توهین و آرزوی حذف دیگران منجر میشه.

ما اصلا نمیخوایم کسی رو بزور به بهشت ببریم Cool

چیزی که شما بهش توهین میگی رو به هر کسی نمیگم...فقط به مرضا میگم که احتمال شفاشون خیلی کمه

من نمیتونم به کسی که سیگار میکشه بگم توروخدا نکش

نمیتونم بگم بجای پیتزا و کالباس و ... یه غذای سالم بخور

و....

تمام این تاپیک که میبینید هیچ کدوم جواب پست اول نبود چون با وجود سادگی جواب نداشت

دقیقا مثل تاپیک های چهارشنبه سوزی و......

از پی پیغمبری......................................................
(۴/اسفند/۹۵ ۸:۳۹)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا رحمان

داداش گلم سعدیگل عزیز دل من الان پاسخ منرو چرا نمیدی؟
این جشنی که دورهی و بهونه هست خودش یجور مراسم مذهبی بوده . این ایزدان گرامی که اگه ماه و روز به هم یکی بشه میشه جشن ( بهونه و دورهمی برای ستایش و ... ) خو این خدش یه مراسم مذهبیه ک یکم رنگشو به شما چیز دیگه نشون دان
این رسم فرهادگان ک پیشنهاد دادی هم میشه همین دیگه Big Grin
پس این از پاسخی ک به دادا عبدالرحمن دادی و پیشنهاد دادی . اوشون یه پاسخ داد و منم یچی دیگه در حد پاسخ خودتون Blush
(۴/اسفند/۹۵ ۸:۳۹)سعدی نوشته است: [ -> ]میشه صحبت کرد در مورد اینکه بهترین جایگزین چیه و در مورد اینکه چطور میشه جا انداختش، اما تو این سایت امکانش نیست. اینجا همه بحثها به توهین و آرزوی حذف دیگران منجر میشه.
گل من صحبت کنیم ولی قشنگ نه اینکه بگیم مهم نیست .
منتظرم ک ببینم این سپندارمذگان ریشش از کجا سر گرفته . جشنی ک اسم یک ایزد که در یک ماه و یک روز به هم میخورن و جشن میگیرن ( با توجه به اینکه باید اون روز رو یه ستایش کوچیک هم بشه ) این ایزد و رابطش با خدا چطوریاس ( البته خدا که اون ایزد رو افرید و تو کتابش میگه ... )
سعدی جان منتظرم
نقل قول:این ایزد و رابطش با خدا چطوریاس ( البته خدا که اون ایزد رو افرید و تو کتابش میگه ... )
این ایزدها در نظر غیر زرتشتیان دیگه کنار رفته اند. مثل همون خورشید که دیگه کسی پرستشش نمی کنه ...

اما اگر می خواهید رسمی باشه که ایزدها و ... داخلش نباشند. یا باید یه رسم اسلامی باشه یا یه رسم غیر دینی جدید و من درآوردی مثل بیستون مذگان (سالگرد کلنگ زنی بیستون).

اگر می خواهید حتماً اسلامی باشه، باید روی نحوه فرهنگ سازیش کار کنید و فکر. این کار رو هم می سپرم به خود شما.
داداش گلم من حرفی از اسلام زدم ؟ Huh
چرا همه رو با هم خلط میکنی
(۴/اسفند/۹۵ ۱۳:۳۲)سعدی نوشته است: [ -> ]این ایزدها در نظر غیر زرتشتیان دیگه کنار رفته اند. مثل همون خورشید که دیگه کسی پرستشش نمی کنه ...

اما اگر می خواهید رسمی باشه که ایزدها و ... داخلش نباشند. یا باید یه رسم اسلامی باشه یا یه رسم غیر دینی جدید و من درآوردی مثل بیستون مذگان (سالگرد کلنگ زنی بیستون).

اگر می خواهید حتماً اسلامی باشه، باید روی نحوه فرهنگ سازیش کار کنید و فکر. این کار رو هم می سپرم به خود شما.

ایزدها در نزد زرتشتیان کنار رفته باشه ، ایا مگه نمیگین اون تو تقویم باستانی بوده ؟ پس باید ریشه رو گرفت دیگه وگرنه اون جشن هم یک روز خد دراوردی بوده و پوچ میشه
خانم پارمیس و نادیا گجایین ک این سعدی تاریختون رو زد نابود کرد
یعنی الان ک باید بیان نیستن من ک بهشون دارم شک میکنم
دادا این رسم چرا یهو سر در اورد بعد از زیر خاک موندن؟
اگه ایزد رو ازش گرفتن پس این روز هم باید بگرده دنبال پدر مادرش چون از زیر بوته ک سر درنیاورده ؟ اگه اورده بگو تا بدونیم .
چقدر نظرها جالب توجه و متفاوت ه .

به نظرم یک موردی که جالبه و برداشت بنده بوده از نوشته ی بسیار قشنگ برادر amirabdi ...
اینکه خداوند برای مراسمات و مناسک دینی مثل نماز و روزه وحج زمان تعیین کرده اما برای بعضی زمان رو به شخص واگزار کرده .
و مثلا برای بخشش یا ازدواج زمان تعیین نشده .
مدام در احادیث برای بخشش و محبت کردن و هدیه دادن قید "زمان " رو برداشته و به مداومت و استفاده همیشگی از این ابزار دعوت کرده .
خوب چرا این اتفاق افتاده ؟
آیا این اتفاق اتفاقیه ؟

..............

در مورد اینکه فرموده شد که باید ما هم به خاطر فرهنگ سازی جشنی مثل فرهادگان داشته باشیم ...
در سوره اعراف آمده که ...

بنی اسرائیل را از دریا به ساحل رسانیدیم، پس به قومی که بر پرستش بتان خود متوقف بودند برخورده، گفتند: ای موسی برای ما خدایی مثل خدایانی که این بت‌پرستان راست مقرر کن. موسی گفت: شما سخت مردم نادانی هستید.

خوب ما چرا باید برای یک کار معادل هماهنگ برای رسم پیشین پیدا کنیم . در حالی که خداوند قید و الزام در مورد زمان واحد برای این کار رو از ما برداشته ؟!

یا یک رسم قبلی مثل سپندارمز که زمان ذهتی و غیر عینی ازدواج پدر و دختری ( هر چند به عنوان اسطوره ) رو به عنوان دلیلش مطرح می کنند یا رسم جدید باید بگذاریم ؟!

آیا ما باید رفتار خودمون رو بر اساس اونچه خداوند از ما خواسته انجام بدیم یا اونچه که مردم از ما انتظار دارند ؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع