۱۸/اسفند/۹۵, ۱:۲۶
(۱۸/اسفند/۹۵ ۰:۱۹)سعدی نوشته است: [ -> ]یه مثال بزنم براتون:
- آیا در اسلام ازدواج و زناشویی با کودک خردسال جایز شمرده شده؟ بله.
- آیا اجرا میشده؟ بله و متاسفانه در برخی از نقاط کشور هم هنوز اجرا میشه.
- آیا این عقد فقط به قصد محرم شدن بوده؟ نه. اگرچه برخی برای دخول شرط سنی تعیین کرده اند اما سنی که تعیین کرده اند خیلی پایینه. (در خیلی از کشورها چنین کاری تجاوز جنسی محسوب میشه)
اما ... امروزه فرهنگ جامعه ما، نه تنها ازدواج با دختر خردسال جایز شمرده نمیشه، بلکه حتی ازدواج زیر سن قانونی هم پسندیده نیست. خیلی از علما هم امروزه این کار رو جایز نمی دونند. حالا وقتی من و شما این رو اجرا نمی کنیم، دیگه کسی نباید ما رو به انجام این کار متهم کنه.
حالا سوال شما:
- آیا در دوره ساسانی، ازدواج نزدیکان وجود داشته؟ بله.
- آیا شامل ازدواج خواهر و برادر هم میشده؟ متاسفانه بله.
- آیا اجرا میشده؟ خب وقتی حکمشو گذاشتند حتماً کسانی اجراش می کردند.
و این رسم منفی، امروزه تقبیح میشه، جزء تحریفات به حساب میاد و خود زرتشتیان هم حکم رو طوری تفسیر می کنند که شامل عموزاده ها بشه. پس حالا که اجرا نمیشه دیگه ما نباید کسی رو به اجرای این حکم متهم کنیم.
بله گاتاها هم تحریف شده است. خود زرتشتیان تا جایی که می دونم معتقدند که بخش زیادی از گاتاها از بین رفته.
دوتا چیز یاد گرفتن و همش میگن بدون اینکه به پاسخها دقت کنن.در حالی ک پاسخ ها روشنتر از خورشیده ولی کو اون بصیرت.
(۱۸/اسفند/۹۵ ۰:۱۹)سعدی نوشته است: [ -> ]یه مثال بزنم براتون:عزیزم سر همینا اگه میل داری بحث علمی کنیم . نه بحث زرگری و جدلی . میل اگه داشتی بگو/ فقطشما به من بگو چطور یه مرد میتونه با دختر زیر 3 سال نزدیکی بکنه و افضاء نکنه .
- آیا در اسلام ازدواج و زناشویی با کودک خردسال جایز شمرده شده؟ بله.
- آیا اجرا میشده؟ بله و متاسفانه در برخی از نقاط کشور هم هنوز اجرا میشه.
- آیا این عقد فقط به قصد محرم شدن بوده؟ نه. اگرچه برخی برای دخول شرط سنی تعیین کرده اند اما سنی که تعیین کرده اند خیلی پایینه. (در خیلی از کشورها چنین کاری تجاوز جنسی محسوب میشه)
اگر مرد با همسر خود قبل از تمام شدن سن نه سالگی او نزدیکی کند و او را "افضاء" کند، زناشویی با این همسر بر او برای همیشه حرام خواهد شد و باید دیه کامل او را بپردازد و کلیه مخارج او را نیز تا آخر عمرش بر عهده بگیرد و همچنین باید مهر او را تماماً بپردازد
کد قالب بندی شده:
امام خمینی، تحریر الوسیلة، ج2، ص: 242، مسألة 12:" و إن أفضاها بأن جعل مسلکی البول و الحیض واحدا أو مسلکی الحیض و الغائط واحدا حرم علیه وطؤها أبدا لکن على الأحوط فی الصورة الثانیة، و على أی حال لم تخرج عن زوجیته على الأقوى، فیجری علیها أحکامها من التوارث و حرمة الخامسة و حرمة أختها معها و غیرها، و یجب علیه نفقتها ما دامت حیة و إن طلقها بل و إن تزوجت بعد الطلاق على الأحوط، بل لا یخلو من قوة، و یجب علیه دیة الإفضاء، و هی دیة النفس، فإذا کانت حرة فلها نصف دیة الرجل مضافا إلى المهر الذی استحقته بالعقد و الدخول، ناشر: مؤسسة دار العلم، چاپ اول، قم ، 2 جلدی.البته میدونم قبلش رفتی و دیدی ک اسک دین جوابشو چطوری داده و اینجا سکوت احتیار کردی .
فقط خدمت شما یک قاعده میگم که همه قواعد فقهی دور این قاعده هستن و از اصلی ترین قواعد هستش قاعده لاضرر و لا ضرار هست که خیلی از اخکام باتوجه به اون صادر میشه از فقیه . پس دقت کنین که اگه مطلبی بیان میشه این هم در کنارش مد نظر بگیرین
همینطوری هرکی هرچی میگه رو نگین . پشتشم ببنین چی هست .
اگه میل داری بخث تفخیذ رو مطرح کنی پاسخ روشنه و این رو اینجا نمیشه بازیچه قرار بدید چون پاسخ روشن هست . میگم اگه روش بحث دارین در خدمتم .فقط قبلش سعی کن روی واژگانش دقت کنی که بعدا بیان نشه این که اون نیست و ... . تو فقه هر واژه برای خودش بار معنایی داره همونطور که تو رشته های امادمیک دیگه هر اصطلاح معناش معلومه .
درباره بحث دوم این شما و این خانم خردگرا ک میگن اینها همه چرندیات هست
بزار از کلام خودش نقل کنم
(۱۷/اسفند/۹۵ ۱۶:۳۷)Nadia نوشته است: [ -> ]
بقیه چرندیاتی که درباره ازدواج خواهر وبرادر و غیره برای تخریب ایران باستان هست و سندیت نداره

دقیق ببین ایت الله مکارم چی پرسشی و چه پاسخ گفتن . نصف مفهوم تو سوال پنهانه .