تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر اذیتت نمی کنه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
وقتی که فکر کنی چادر مشکی ای که بر سرت هست بیرق حضرت عباسٍ(علیه السلام) دیگه اذیتت نمی کنه که هیچ تازه نشانی میشه برای افتخارت به یک زن مسلمان بودن ... Heart
معنای لغوی حجاب دارای برداشت های متفاوتی می باشد اما در حال حاضر در بین مفسران و دانشمندان اسلامی و اجتماعی حجاب فقط به معنای پوشش مخصوص زنان استعمال می شود حجاب میوه عفاف و عفاف ریشه حجاب است .
در قرآن عـلت و فلسـفه حـجـاب را چـنین ذكر مى كند كه: ذلك ادنى ان یعرفن فلا یوذین[1], الف) تاثیر پوشش ، در حرمت و شخصیت زن مسلمان ، ب) دور ماندن از دستبرد و آزار مزاحمان .
در اینکه حرمت و شخصیت زن ، بعنوان یک گوهر گرانبها باید در حرز باشد جای هیچ گونه تردید نیست ، این پیام، قانون آفرینش است که موجودات لطیف را در حصاری از پاکی ها حفظ سازیم لذا قرآن حجاب را نحوه ای از احترام گذاردن و حرمت قائل شدن برای زن می داند كه مبادا دل های مریض او را وسیله ای جهت نیل به اهداف شوم خود بدانند ، چرا كه با حضور زن در جامعه ، برخورد جنسیتی حذف و برخوردهای فی ما بین زن و مرد، انسانی می شود ، یعنی هر دو دارای مقام و منزلت یكسانی هستند كه مسئولیت های آنان براساس تفاوت های روحی و جسمی ایشان تعریف می شود و اساساً حجاب آمد چون حضور اجتماعی زن در قاموس خداوند منع نشده بود و حجاب زمانی نیاز است كه حضور در بین نامحرم مطرح باشد .
حساسیت های زن به لحاظ جذابیت هایی که دارد ایجاب می کند که طبق یک سنت تکوینی که در آفرینش موجود است در
حجابی قرار گیرد که مانع از طمع و آرزوهای پست دیگران باشد
زهرا اگر نبود محمد یتیم بود Angel پربار نخل سبز ولایت عقیم بود
زهرا اگر نبود علی همسری نداشت ،،،،، در آسمان سوخته بال و پری نداشت
از هر چه غیر پاکی و خوبی جداست او ،،،،،، آئینه ی تمام نمای خداست او
زینب اگر نبود شهادت غریب بود ،،،،،، عالم ز شور کرب و بلا بی نصیب بود
بس واضح است قطره چو دریا نمی شود ،،،،،، یعنی زنی چو زینب و زهرا نمی شود
ای خواهرم بکوش چو بانو امین شوی ،،،،،، یعنی نگین حلقه ی این سرزمین شوی
ای وطن دختران غیرتمند ،،،،،، شیر خوار تو خواهران منند
در تماشای ظهر آتش و خون ،،،،،، خواهرانم برادران منند
خواهرانم ؛ برادران غیور ،،،،،، شام غم تشنه خروش شماست
شان والعصر عصر عاشوراست ،،،،،، و در این عصر علم به دوش شماست
در خیابان چهره آرایش مکن ،،،،،، از جوانان سلب آسایش مکن
زلف خود از روسری بیرون مریز ،،،،،، در مسیر چشمها افسون مریز
یاد کن از آتش روز معاد ،،،،،، طره گیسو مده در دست باد
خواهرم دیگر تو کودک نیستی ،،،،،، فاش تر گویم عروسک نیستی
خواهرم ای دختر ایران زمین ،،،،،، یک نظر عکس شهیدان را ببین
خواهر من این لباس تنگ چیست ،،،،،،، پوشش چسبان رنگارنگ چیست
پوشش زهرا مگر اینگونه بود
خواهرم اینقدر تن نازی مکن،،،،،، با اصول شرع لجبازی مکن
در امور خویش سرگردان مشو ،،،،، نو عروس چشم نامردان مشو
پدرم گفت پدر جان زن اگر زن باشد ،،،،، شیر در خانه و در کوچه و برزن باشد
پدرم گفت که ای دخت نکو بنیادم ،،،،،، ظلف بر باد مده تا ندهی بر بادم
هدف دشمن سنگ افکن پیشانی ماست ،،،،،، کسب جمعیتش از زلف پریشانی ماست
پدرم گفت گل از رنگ و لعابش پیداست ،،،،،، و زن مؤمنه از طرز حجابش پیداست

اي زن به تو از فاطمه اينگونه خطاب است Heart ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است
من خودم وقتي در انتخاب چادر ترديد داشتم با دوستي بزرگ صحبت کردم و همين يک جمله مرا قانع کرد .ايشان گفتند شيطان اجازه نميده چادر داشته باشي و مدام سختيهاشو تو نظرت مياره ولي وقتي چادر سر کني با يه بسم الله رو دهن شيطون پا گذاشتي .پا گذاشتن رو دهان شيطون کم نيست اگه خوب فکر کني . حالا به عمق اين حرف رسيدم .الان چادر برايم با وجود بچه کوچيک و کار و خريد و دانشگاه و ... نه تنها سخت نيست بلکه واقعا تنها حجاب نيست و از خيلي گناهان ديگه جلوگيري ميکنه وقتي چادر سرته و ارزش اونو درک کردي دلت نمياد خيلي گناهان که قبلا به نظرت کوچيک بود و انجام بدي .به نظر من چادر يه سنگره ، يه حريمه ، و يه رازه بين تو و دنيا و خدا .کاش موضوع تاپيک اين بود که" چه احساسي با چادر داري؟ و يا چه قدر چادرتو دوست داري؟"
سختی چادر کمتر از سختی نگاه های هرزه است
این طور نیست ؟
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۸:۲۸)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سختی چادر کمتر از سختی نگاه های هرزه است
این طور نیست ؟

دقیقا همینطوره ، ولی بعضیا نگاه های هرزه رو به نیم کیلو پارچه ترجیح میدن.
ما در دین شریف و والای اسلام برای هر ریز و درشتی الگوی عملی داریم . درمورد زن الگویی به نام فاطمه زهرا سلام الله علیها
وقتی زن این قابلیت رادارد که بشود فاطمه زهرا سلام الله علیها البته بلا تشبیه که حتی روایت داریم فاطمه سلام الله علیها زنی بود که اگر مرد بود جای پیغمبر بود پس چه میشود که تا این حد تنزل کرده ایم . ما هرگز حتی فضه نشدیم چه برسد به .....
یک جایی یک حکمی از امام خواندم که برایتان بازگو میکنم میخاهم برخورد جدی و قطعی امام را ببینید نسبت به این هتک حرمتها که الان به وفور نمونه عملیش را داریم میبینیم.
روز شنبه ۸ بهمن ۱۳۶۷، از صدا و سیما، مصاحبه ای با برخی خانم ها پیرامون زن و الگوی زنان پخش شد از آن جمله، یکی از خانمها مطلبی قریب به این مضمون گفت که

«فاطمه زهرا تعلق به چهارده قرن قبل داشته اند و ما زنان امروز باید طبق زمان خود زندگی کنیم»!!![/b]

[b]روز بعد حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) در نامه ای به مدیر عامل وقت صدا و سیما، چنین مرقوم داشتند:

«با کمال تاسف و تاثر روز گذشته (روز شنبه ۸ بهمن) از صدای جمهوری اسلامی مطلبی در مورد الگوی زن پخش گردیده است که انسان شرم دارد بازگو نماید، فردی که این مطلب را پخش کرده است تعزیر و اخراج می‌گردد و دست اندرکاران آن تعزیر خواهند شد، در صورتیکه ثابت شود قصد توهین درکار بوده است بلاشک فرد توهین کننده محکوم به اعدام است.
اگر بار دیگر از اینگونه قضایا تکرار گردد، موجب تنبیه و توبیخ و مجازات شدید و جدی مسئولین بالای صدا و سیما خواهد شد، البته در تمامی زمینه ها قوه قضاییه اقدام می‌نماید.»
میبینید آن زن فقط حرفش را زد حالا ما داریم چه میبینیم صد ها زن و دختر دارند حرف آن زن را عملی میکنند ولی آیا چنین برخوردی با آنها میشود ؟!!!!!!!!!!
بنام ستار معاصی عاصیان

وقتی مشکی مد باشه : خوبه

وقتی رنگ مانتو شلوار باشه :خوبه

وقتی رنگ عشقه :خوبه!

وقتی رنگ کت و شلوار باشه: با کلاسه!

وقتی لباس های شب تو مهمونی ها مشکی باشه باکلاسه!
[/b]

[b]اما!!!

وقتی رنگ چادر من مشکی شد
بد شد!
افسردگی می آورد!
دنبال حدیث و روایت می گردند
که رنگ مشکی مکروهه!
مشکی تا جایی که برای لباس های شما بود خوب بود و باکلاس به ما که رسید بد شد
من و متهم می کنید به افسردگی به دل مردگی
و من توی زندگی دنباله لحظه ای هستم که افسردگی گرفتم به حکم شما!
چرا حجاب را مساوی با افسردگی می دانید!
دوست دارم چادر مد شود
مشکی رنگ عشق باشد
عشق به خدا بدون افسردگی!قشنگه

[تصویر: namaye.jpg]
یا علی (علیه السلام) مدد است.
بنام ستار معاصی عاصیان
[تصویر: hijab%20poster%2095%20big.jpg]
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۳:۱۳)saloomeh نوشته است: [ -> ]
یک جایی یک حکمی از امام خواندم که برایتان بازگو میکنم میخاهم برخورد جدی و قطعی امام را ببینید نسبت به این هتک حرمتها که الان به وفور نمونه عملیش را داریم میبینیم.
روز شنبه ۸ بهمن ۱۳۶۷، از صدا و سیما، مصاحبه ای با برخی خانم ها پیرامون زن و الگوی زنان پخش شد از آن جمله، یکی از خانمها مطلبی قریب به این مضمون گفت که

«فاطمه زهرا تعلق به چهارده قرن قبل داشته اند و ما زنان امروز باید طبق زمان خود زندگی کنیم»!!![/b]

[b]روز بعد حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) در نامه ای به مدیر عامل وقت صدا و سیما، چنین مرقوم داشتند:

«با کمال تاسف و تاثر روز گذشته (روز شنبه ۸ بهمن) از صدای جمهوری اسلامی مطلبی در مورد الگوی زن پخش گردیده است که انسان شرم دارد بازگو نماید، فردی که این مطلب را پخش کرده است تعزیر و اخراج می‌گردد و دست اندرکاران آن تعزیر خواهند شد، در صورتیکه ثابت شود قصد توهین درکار بوده است بلاشک فرد توهین کننده محکوم به اعدام است.

دوست گرامی اگر ممکنه منبع این پیام امام خمینی ره رو ذکر کنید.
فقط همین رو بهت بگم که اگه امام زمانت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد و گفت پس چادر مادرم کجاست؟؟؟ تو شرمنده نباشی. با تشكر از كاربر عزيز ندا

فقط 2 جمله كوچيك در حد عقل خودم

1- اگر به حقانيت و درستي و الهي بودن قرآن شك نداريم پس بايد بدانيم كه قرآن و دستوراتش فقط در 1 يا 2 يا 20 صفحه نيست! پس به همه دستوراتش بايد عمل كنيم

2-بين منتظر ظهور و منتظر واقعي ظهور (كسي كه آماده ظهور است) تفاوت وجود دارد. فرض كن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم اكنون در ميان ما حضور دارند چه كارهايي را كنار مي گذاشتي و انجام مي دادي كه باعث رضايت او و خدايش شود
بسم الله الرحمن الرحيم

سوال: چرا خواستگار دختران بد حجاب بیشر از افراد باحجاب است؟

جواب: اولاً همیشه چنین نیست که خواستگار دختران بد حجاب بیشتر باشد؛ ثانیاً خواستگار زیاد دلیل بر خوب بودن افراد نمی شود چه بسا افرادی که خواستگار زیاد داشته­اند و سرانجام همسر مناسبی نصیب شان نشده است

مثالي براي جواب اين سوال
معمولا فروشنده ها (به عنوان مثال لباس فروشي ها) بهترين اجناس و رو مد ترين و مورد پسندترين و زيباترين آنها رو در ويترين مغازه قرار مي دهند و مورد انظار و ديد مردم قرار مي دهند و بيشتر خريدار ها با ديدن آنها براي خريدنشان وارد مغازه مي شوند و مورد پسند واقع مي شوند "متقاضي بيشتري دارند" اگر آنها مورد پسند نبود در بيشتر اوقات مردم ساير اجناس آن مغازه رو نگاه نكرده و به سراغ مغازه اي ديگر مي روند
آن لباس شايد از لحاظ زيبايي بهترين باشد اما از لحاظ سلامتي براي شما چطور؟ در ضمن (همه ادمها يه جور سليقه ندارند)
(۲۲/آبان/۹۰ ۱۹:۵۸)fereydun نوشته است: [ -> ]
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۳:۱۳)saloomeh نوشته است: [ -> ]

دوست گرامی اگر ممکنه منبع این پیام امام خمینی ره رو ذکر کنید.

http://realshia.mihanblog.com/post/39
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع