شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۲۳/آبان/۹۰ ۱۱:۲۱)saloomeh نوشته است: [ -> ] (۲۲/آبان/۹۰ ۱۹:۵۸)fereydun نوشته است: [ -> ]دوست گرامی اگر ممکنه منبع این پیام امام خمینی ره رو ذکر کنید.
http://realshia.mihanblog.com/post/39
سپاس.من به این وبلاگ سر زدم.البته برای صاحب سایت هم پیغام گذاشتم که اگه ممکنه عکسی چیزی از اون مطلب نشریه یا صحیفه نورداشت برام ایمیل کنه که موقع صحبت با دانشجوها با مدارک مستدل تری بحث کنم.چون من نه اون نشریه رو میشناسم و نه صحیفه نوررو دارم.البته اگه شما هم کمکی از دستتون بر میاد لطفا یاری کنید.
بسم الله الرحمن الرحيم
با صلولات بر محمد و آل محمد
[u]اين مطلب را كساني بخونند كه به درستي و حقانيت قرآن و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ايمان دارند و به دستوراتشان عمل مي كنند.[/b]
بهترين راه براي اينكه مردم بفهمند و طرز تفكرشان را تغيير دهند اين است كه خودشان تغيير را تجربه كنند. خودشان تحقيق كنند و بفهمند، نه اينكه كسي به آنها بگويد. از انها سوال كنيد به جاي اينكه جواب را برايشان فراهم كنيد.
1-آيا قرآن و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حرفه بازيگري موافقند؟
2- امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتي ظهور كردن بر مبناي دستورات كدام راهنما انسانهارو هدايت مي كنند؟ (همانا اين كتاب بهترين راهنما براي هدايت پرهيزگاران است درسته؟)
3-آيا دستورات و احكام قرآن (اعم از حجاب و رابطه بين زن و مرد و غيرو ) در حرفه بازيگري رعايت مي شود؟
4- شما چطور؟ معيار شما چيست؟ آيا با عمل نشدن به دستورات قرآن موافقيد؟ يا براي شما فرقي ندارد؟
بين منتظر ظهور و منتظر واقعي ظهور (كسي كه خود را براي ظهور آماده مي كند) تفاوت وجود دارد. يعني طوري عمل كنيد كه قائم آل محمد هم اكنون در ميان ما حضور دارند و ظهور كرده اند. شما چطور عمل مي كنيد؟
من كه حتي با سريال هاي ديني هم مخالفم!
نقل قول:
[quote][u]اين مطلب را كساني بخونند كه به درستي و حقانيت قرآن و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ايمان دارند و به دستوراتشان عمل مي كنند.[/b]
]
بهترين راه براي اينكه مردم بفهمند و طرز تفكرشان را تغيير دهند اين است كه خودشان تغيير را تجربه كنند. خودشان تحقيق كنند و بفهمند، نه اينكه كسي به آنها بگويد.
از انها سوال كنيد به جاي اينكه جواب را برايشان فراهم كنيد.
تا اینجا درست
نقل قول:1-آيا قرآن و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حرفه بازيگري موافقند؟
2- امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتي ظهور كردن بر مبناي دستورات كدام راهنما انسانهارو هدايت مي كنند؟ (همانا اين كتاب بهترين راهنما براي هدايت پرهيزگاران است درسته؟)
3-آيا دستورات و احكام قرآن (اعم از حجاب و رابطه بين زن و مرد و غيرو ) در حرفه بازيگري رعايت مي شود؟
4- شما چطور؟ معيار شما چيست؟ آيا با عمل نشدن به دستورات قرآن موافقيد؟ يا براي شما فرقي ندارد؟
خب اگر این سوالا براشون بی جواب بمونه!
تکلیف چیه!
چرا نباید چیزی گفت
بهتره بگید مسایل را به گونه ای اخبار وار مطرح کنیم
نقل قول:من كه حتي با سريال هاي ديني هم مخالفم!
علت؟
(۲۲/آبان/۹۰ ۲۳:۳۱)fardinho نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم
سوال: چرا خواستگار دختران بد حجاب بیشر از افراد باحجاب است؟
جواب: اولاً همیشه چنین نیست که خواستگار دختران بد حجاب بیشتر باشد؛ ثانیاً خواستگار زیاد دلیل بر خوب بودن افراد نمی شود چه بسا افرادی که خواستگار زیاد داشته­اند و سرانجام همسر مناسبی نصیب شان نشده است
سلام برادر
من یه کوچولو تجربه دارم آخه شش بار رفتم خواستگاری

. گذشته از شوخی، اتفاقاً برای ازدواج و خواستگاری بدحجاب ها طرفدار کم دارن.
حتی پسر بدها هم میرن سراغ دخترهایی که موهاشون رنگ آفتاب مهتاب ندیده باشه.
هیچ کسی دوست نداره همسرش، حریمش، عزیزش، شریک زندگیش، مادر بچه هاش، شخصیت بچه هاش، مدیر خونش، آرامش زمان ناراحتیش، لذت اوقات خصوصیش، گوشت دم دست گربه بوده باشه.
اینجور دخترها رو لطفاً خیلی مواظب باشید. اینها خودشون رو میندازن به پسرهای نجیب. مخصوصاً توی دانشگاهها، پسر شهرستانی های ساده از دست اینها در امان نیستند. همینه که فکر می کنید اینها طرفدار زیاد دارن. نه اینطور نیست. اینها سروصدا و قر و فر بیشتری دارند بیشتر جلب توجه می کنند، همین. دختر خوبها رو شما نمی بینی عزیزم، جلوی چشم نیستند. پوشیده اند و به هر کسی هم نمی رسه. خیلی خوب باید باشی تا خدا نصیبت کنه.
برادر پست 102 شما رو نه می تونم رد کنم نه قبول خیلی جای فکر داره. ولی سوالهای جالبی بودند. میشه در موردشون کار کرد. من شخصاً فکر می کنم نتیجشو میگم.
بسم الله الرحمن الرحيم
با صلولات بر محمد و آل محمد
اين سوال ها انقدر سخت نيست كه كسي جوابشو ندونه اگر چهار تا آيه در مورد حجاب و رابطه بين زن و مرد بخونند متوجه ميشن
علت؟ مثل اينكه متوجه نشديد به همون دلايل بالا كه گفتم رعايت نميشه
در بازيگري اولين كاري كه بايد كنار گذاشت حيا است
اگر تند رفتم معذرت مي خوام
نه برادر تند نرفتی
قضیه پیچیده تر از این حرفهاست. همین.
من خودم چادریم و چادر اصلا اذیتم نمیکنه وخیلی خوشحالم که چادر سرم میکنم چون الان جامعه طوری شده که برای بعضی افراد فرقی نمیکنه طرف با حجاب باشه یانه فقط میخواد کار خودش انجام بده .من دختری که به خاطر نا امنی جامعه نمیتونم تنها سوار تاکسی بشم نمیتونم پیاده برم کلاسم مجبورم با اتوبوس برم ولی چون اتوبوس شلوغه باید همون دم درش وایسم ولی از اون طرفم هستند افرادی که حرمت همین چادرم نگه نمیدارن ومیخوان به هر نحوی شده به خواسته ی پلیدشون برسن واون وقت که من فکر میکنم من دارم چادر اذیت میکنم نه اون من چون اونقدر از زور بغض و عصبانیت تو دستام فشارش میدم که چروک میشه . شما قضاوت کنین ایا این درسته؟؟؟؟؟؟؟
[font=Arial][/font]
در زمانی که شان و ارزش جز
.
به دماغ و لباس و ماشین نیست
.
توی چادر بمان و ثابت کن
.
ارزش واقعی زن این نیست …!!![/b]
می گویند سیاهے ِ چادرم چشمــــ را میزند!
چشم آدم هاے حریص وهرزه را ، چشم را که هیچ !
خبرندارند تازگے ها دل را هم می زند!
دل آدم هاے مریض و بیمار دل را!
از شما چه پنهان چادرم دست و پا گیر هم هست!
دست و پاے بے بند و بارے را می بندد!
چادر براے کسانے استــــ که نمے خواهند عزتــــ ِ آخرتشان را به بهاے نا چیز ِ لبخند هاے هرزه بفروشند!
┘◄ چادرم سند بندگے و عبودیتم را امضا مے کند
کاشکی اینجا به جای این که بحث در مورد چادر بشه و از مزایا و معایبش گفته بشه، درباره آرایش کردن و معایبش گفته بشه...
چادر داشتن مسلماً یک پوئن مثبته، ولی آرایش نداشتن 10 امتیاز مثبته...
به نظرم آرایش خیلی مهم تر از پوششه...
در هر حال...
ما که چادری هستیم و تا بحال هم مشکلی در هیچ زمینه ای نداشتم... (بزنم به تخته...)D:
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14