۱۱/مرداد/۹۰, ۲۰:۴۹
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۱:۱۶
نقل قول:غیر از این است که ما باید اعتقاداتمون رو از منبع اصلیش که کلام خدا و ائمه معصومین علیهم السلام و عنصری متکی به این دو(عقل) بهره بگیریم برای دینداری؟!باتشکرازتوضیخات خوبتون.با این حرف شما هم کاملا موافقم .فقط می شه توضیح دهید که در کجای منابع اصلیمون گفته شده نپوشیدن چادر و یا پوشیدن مانتو, ترک واجبه؟
روزه ی همه قبول باشه
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۱:۳۲
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۰:۲۶)fereydun نوشته است: [ -> ]آخ گفتید!(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۰:۲۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]نميدونم چرا شما اين طور فكر مي كنيد كهپس من بهشما توصیه میکنم که که از روبنده هم برا صورتتون استفاده کنید دیگه.اینطوری بهتره دیگه.آخه طبق گفته ی شما 110 از100 بهتره.
كساني كه از چادر بد استفاده مي كنند باعث مي شوند چادر زير سوال برود؟
اين دو دو چيز منفك هستند.
و يعني نمي خواهيد قبول كنيد كه چادر حجاب برتره؟
و مانتو برتره؟
نميشه كه ؟
پوشانندگي چادر خيلي بيشتر از روپوشه( چادر به معناي واقعي كلمه )
اين طور نيست؟
مثل اين هستش كه شما بخواي بگي 90 خيلي بهتره از 100
نه 90 بهتره و نه 100 . بلكه 100 كاملتره.
يعني اگر كسي فكر كنه من به خاطر سهميه فلان اداره چادر سر كردم
بايد چادرم رو بردارم؟؟
يعني اگر يك نفر از چادر سوء استفاده كرد
من بايد چادرم رو بردارم؟
اين مشكل به چادر برنمي گرده آخه.
ممكنه كسي با آرايش و چادر بيرون بياد.
اما آيا اين گناه به گردن چادره؟؟
من فوق العاده روبند دوست دارم.
منتها این طوری باعث جلب توجه می شه.
و دقیقا این مسئله است که ازش نهی شده.
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۱۵
نماز روزه و طاعات و عبادات همه مورد قبول حق تعالی ان شاء الله
منتظر کوچولو: من گفتم منبعی معرفی کنید که چادر از واجبات باشه....من در مقابل واجبات مسئولم و از حرف مردم نباید گریزی داشته باشم(در ضمن یکی از چندین حرف مردم رو ذکر کردم و این حرف مردم رو یکی از دلایل اذیت چادر)..بله من باید واجبات رو بجا بیارم(که نمیدم
) ولی من منبعی ندیدم که چادر از واجبات بدونیم..شما معرفی کنید..اگه منبعی نیست پس من مختارم که حجاب برتر انتخاب کنم یا یکی از عرف های جامعه خودم رو که شامل مانتو هست..
من در برابر واجبات از مردم ابائی ندارم آره ممکنه برم دریا..اونجا گردش و وقت نماز بشه اگه ببینم به خونه نمیرسم که بخونم آره ممکنه همونجا نماز بخونم حتی اگه مردم واستند نگاه کنند بگن ریاکاره یا بگن اوووو حالا الان نخونی چی میشه و فلان و فلان..آره من اونجا نشون میدم که خدای من نماز رو بر بندگانش واجب کرده و اونیکه نمازش رو بجا نیاورده باید نگاه کرد که چرا به جا نیاورده(حاج آقا مرادی اگه اسمشون درست گفته باشم در برنامه پارک ملت گفتند:اگه ما امر به معروف ونهی از منکر انجام ندیم این دیگران هستند که مارو میان امر به منکر . نهی از معروف میکنند..پس اول ما با اصولش این کار رو انجام بدیم..اولین اصولشم عمل خودمونه)
اما بازم میگم..منبعی بر واجب بودن چادر من ندیدم ..هست خوشحال میشم ارائه کنید.
مطلب دوم فاطمه خانوم:
روبند در ایران مورد استفاده قرار میگیره.اصلا هم غیر عادی نیست
در ضمن اونی که روبند میزاره دیگه معلوم نیست که کیه که حالا ریا بشه یا جلب توجه بشه..جلب توجهی نداره
اگه مبنا بر ریا بودن روبنده پس اونی که مانتوییه اگه چادر بزاره در نظر دیگران ریاکاره؟چون حجابش که ایراد نداره فقط حجابش برتر نیست.
روبند حجاب برتر تره..البته در اسلام هم قید شده اگه همون گردی صورت هم موجب شهوت در مردان شود پس همونم باید پوشیده شود....(با این اوصافی که من از برخی آقایون دیدم شما روبند بزار خواهر من حجاب برتری بشه
من باب شوخی)اتفاقا منم دوست دارم روبند...
این درست نیست که بگیم روبند عرف نیست کسی استفاده نمیکنه..مثلا یه چادری بره خارج بگه ا اونجا کسی چادر نمیزاره پس من با بلوز شلوار حجاب نگه میدارم..یا اصلا در مناطقی مثل کنار دریای شمال و مراکز تجاری چادری کسی نیست پس مام نذاریم...

اشتباه در تایپ و نوشتاری..حجاب نه چادر..منبع واجب بودن چادر

منتظر کوچولو: من گفتم منبعی معرفی کنید که چادر از واجبات باشه....من در مقابل واجبات مسئولم و از حرف مردم نباید گریزی داشته باشم(در ضمن یکی از چندین حرف مردم رو ذکر کردم و این حرف مردم رو یکی از دلایل اذیت چادر)..بله من باید واجبات رو بجا بیارم(که نمیدم

) ولی من منبعی ندیدم که چادر از واجبات بدونیم..شما معرفی کنید..اگه منبعی نیست پس من مختارم که حجاب برتر انتخاب کنم یا یکی از عرف های جامعه خودم رو که شامل مانتو هست..من در برابر واجبات از مردم ابائی ندارم آره ممکنه برم دریا..اونجا گردش و وقت نماز بشه اگه ببینم به خونه نمیرسم که بخونم آره ممکنه همونجا نماز بخونم حتی اگه مردم واستند نگاه کنند بگن ریاکاره یا بگن اوووو حالا الان نخونی چی میشه و فلان و فلان..آره من اونجا نشون میدم که خدای من نماز رو بر بندگانش واجب کرده و اونیکه نمازش رو بجا نیاورده باید نگاه کرد که چرا به جا نیاورده(حاج آقا مرادی اگه اسمشون درست گفته باشم در برنامه پارک ملت گفتند:اگه ما امر به معروف ونهی از منکر انجام ندیم این دیگران هستند که مارو میان امر به منکر . نهی از معروف میکنند..پس اول ما با اصولش این کار رو انجام بدیم..اولین اصولشم عمل خودمونه)
اما بازم میگم..منبعی بر واجب بودن چادر من ندیدم ..هست خوشحال میشم ارائه کنید.
مطلب دوم فاطمه خانوم:
روبند در ایران مورد استفاده قرار میگیره.اصلا هم غیر عادی نیست
در ضمن اونی که روبند میزاره دیگه معلوم نیست که کیه که حالا ریا بشه یا جلب توجه بشه..جلب توجهی نداره
اگه مبنا بر ریا بودن روبنده پس اونی که مانتوییه اگه چادر بزاره در نظر دیگران ریاکاره؟چون حجابش که ایراد نداره فقط حجابش برتر نیست.
روبند حجاب برتر تره..البته در اسلام هم قید شده اگه همون گردی صورت هم موجب شهوت در مردان شود پس همونم باید پوشیده شود....(با این اوصافی که من از برخی آقایون دیدم شما روبند بزار خواهر من حجاب برتری بشه

من باب شوخی)اتفاقا منم دوست دارم روبند...این درست نیست که بگیم روبند عرف نیست کسی استفاده نمیکنه..مثلا یه چادری بره خارج بگه ا اونجا کسی چادر نمیزاره پس من با بلوز شلوار حجاب نگه میدارم..یا اصلا در مناطقی مثل کنار دریای شمال و مراکز تجاری چادری کسی نیست پس مام نذاریم...

اشتباه در تایپ و نوشتاری..حجاب نه چادر..منبع واجب بودن چادر
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۳۹
من گفتم بخاطر این روبند نمی زنم که ریا نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم
عرف نمی پسنده
و جلب توجه می شه
که این در اسلام نهی شده.
من گفتم
عرف نمی پسنده
و جلب توجه می شه
که این در اسلام نهی شده.
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۳۹
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)libera نوشته است: [ -> ]اما بازم میگم..منبعی بر واجب بودن حجاب من ندیدم ..هست خوشحال میشم ارائه کنید.
من هم بسیار مشتاقم که دوستان منبع ارائه کنن.
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۴۲
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۲:۵۵
سلام به همگی.
دوست گرامی چادر واجب نیست اما برترین حجاب هست.یعنی میتونیم حجاب داشته باشیم اما چادری نباشیم.
مثلا مانتویی باشیم.اما به یک نکته دقت کنید.مانتویی خوبه که حجم بدن رو نشون نده.شما مانتویی سراغ داری که اینطور باشه؟(بنده دارم اکثریت مانتویی ها رو مطرح میکنم نگید که من یکی دوختم اینطوری)
مانتویی هست که قسمت (معذرت میخوام از تمام دوستان)حجم بدن رو در قسمت کمر نشون نده؟؟؟؟
یا مانتویی هست که موقع راه رفتن وقتی یک پا رو میزارین جلو قسمت ران رو نشون نده؟؟؟؟
ببینید دوستان منطقی باشیم،مانتوهایی که الان تو جامعه ما عرف هست هیچکدوم شرایط حجاب رو نداره.
خدا تو قرآن گفته حجاب و چادر رو به عنوان حجاب برتر مطرح کرده اما همون حجاب حداقلی هم باید طوری باشه که حجم بدن شخص معلوم نباشه.
یکی از دوستان گفت از کجا 80 درصد رو آوردی.خیلی راحت میتونید برید تو خیابون حتی بیشتر از این هم هست.(البته تهران رو عرض میکنم)
دوستان متاسفانه وقتی میخوان بگن مثلا مانتویی خوبه میرن سراغ مو و روسری.دوستان عزیز اصل بحث سر مانتو روی بدن شخص هست.کسی هست بگه درصد زیادی از این مانتوها حجم بدن رو نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد مو بیرون بودن.
اینکه عده ای چادری موشون بیرون هست دلیل نمیشه که بگیم چادر بده و ما به خاطر همین چادر سرمون نمیکنیم.خوب اگه اینطور هست مانتو هم تنتون نکنید چون مانتویی که به حکومت خدمت کنه و یا فاسد باشه هم وجود داره.پساصلا لخت بیام بیرون چون آدمای دزد هم لباس میپوشن.این چه برداشتیه؟
وقتی میگیم چادری داریم در مورد اکثریت چادریا صحبت میکنیم که حجابشون رو رعایت میکنن و وقتی میگیم مانتویی داریم در مورد اکثریت مانتویها صحبت میکنیم که حجابشون رو رعایت نمیکنن.اکثریت مهمه نه استثناء.
اینکه عده ای میگن بعضی چادریا موهاشون بیرون هست خوب چی رو میخواین برسونین؟مگه گفته شد که هر کی چادری هست حجاب تمام هست؟؟؟اما منظور ما از چادر ،چادر درست هست نه اون چادری که از عریان بودن هم بدتر هست.
باز م میگم داریم نسبتی صحبت میکنیم یعنی تو سطح جامعه که گاه میکنیم اکثریت کسانی که چادر دارن حجابشون کامل رعایت میکنن و اکثریت کسانی که مانتویی هستن حجابشون درست نیست.حتی اگه موهاشونم بیرون نباشه باید دید حجم بدن مشخص هست یا نه؟موقع راه رفتن فرم بدن مشخص هست یا نه؟
خانمها منظور من رو خوب متوجه میشن.
در مورد سست ایمان بودن.
حجاب یکی از اصلیترین احکام اجتماعی اسلام هست.کسی که با پوشش واقعا مانتو(به تعریف امروزی ،نه مانتوهای گشاد که اصلا شاید پیدا نشه)میاد بیرون و جنسیت خودش رو به معرض نمایش میزاره خواه ناخواه عده ای از جوونها رو تحریک میکنه.این تحریک باعث خیلی از مسائل دیگه میشه.
خوب وقتی یک خانم حاظر نیست به خاطر خدا و جامعش حجاب درس داشته باشه و این مسئله رو مهم نمیدونه تو خیلی از مسائل دیگه هم مقعید نیست.یا حداقل اونا رو هم مثل همین حکم مهم نمیدونه.
این میشه سست ایمان بودن.
یکی از دوستان مثال تازه مسلمونهای اروپا رو زد.خودتون دارید میگید تازه مسلمان و یا مسلمانان اروپا.اونا خیلی از احام و روایات رو نمیدونن و یه صورت کلی از اسلام رو میدونن.نمیشه از اونا توقع داشت مثل یکی زن ایرانی که تمام مسائل رو میدونه رفتار کنه.
پس بیاین واقعا حجاب درست و کاملی داشته باشیم.حالا اگه مانتویی پیدا کردین که اینقدر گشاد بود که تونست حجم بدنتون رو بپوشونه و بدن مشخص نباشه برید مانتویی بشید و اگر نیست دیگه ما بقی مسائل که حکومت چادری رو اینطوری خراب کرده و...بهانست.چون خدا هم این بهانه ها رو قبول نمیکنه.
بنده قبلا از مراجع در مورد اینکه اگر مثلا شرایط برای یک حکم (دقیقا همین پوشش رو پرسیدم)مساعد نباشه میشه حکم رو کنار گذاشت پرسیدم و جواب شنیدم که تا وقتی که جونتون در معرض خطر نباشه باید حکم رو اجرا کنید.
پس اینکه جامعه منو یه طور دیگه نگاه میکنه یا آبروی پدر و مادرم میره و...برای خدا بهانست.اون جاهلیت مردم رو میرسونه.نمیشه روی حرف مردم حکم خدا رو اجرا کرد.اگه اینطور باشه،اگه یه روزی تو جامعه پاک بودن از ارزش بی افته و هر کس که پاک باشه مورد تمسخر قرار بگیره باید پاک بودن رو گذاشت کنار چون میخوایم انگشت نما نباشیم؟؟؟
دوستان عزیز اولین حجاب کامل چادر هست اما اگه مانتویی هم پیدا کردین که گشاد بود و حجم بدن رو نشون نمیداد اون هم خوبه،اما واقعا ببینید میشه پیدا کرد؟چند درصد از مانتوییها اینطورین؟مراجع هم حکم بر درست بودن حجاب چادر دادن اما اینو هم ذکر میکنن که مانتویی که گشاد باشه و حجم بدن مشخص نباشه.در مورد مو هم که باید گفت چه چادری و چه غیر چادری باید پیدا نباشه.
چادر شرط کافی برای پاک بودن نیست اما شرط لازم هست.
یعنی شما واقعا منبع برای واجب بودن حجاب میخواین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست گرامی چادر واجب نیست اما برترین حجاب هست.یعنی میتونیم حجاب داشته باشیم اما چادری نباشیم.
مثلا مانتویی باشیم.اما به یک نکته دقت کنید.مانتویی خوبه که حجم بدن رو نشون نده.شما مانتویی سراغ داری که اینطور باشه؟(بنده دارم اکثریت مانتویی ها رو مطرح میکنم نگید که من یکی دوختم اینطوری)
مانتویی هست که قسمت (معذرت میخوام از تمام دوستان)حجم بدن رو در قسمت کمر نشون نده؟؟؟؟
یا مانتویی هست که موقع راه رفتن وقتی یک پا رو میزارین جلو قسمت ران رو نشون نده؟؟؟؟
ببینید دوستان منطقی باشیم،مانتوهایی که الان تو جامعه ما عرف هست هیچکدوم شرایط حجاب رو نداره.
خدا تو قرآن گفته حجاب و چادر رو به عنوان حجاب برتر مطرح کرده اما همون حجاب حداقلی هم باید طوری باشه که حجم بدن شخص معلوم نباشه.
یکی از دوستان گفت از کجا 80 درصد رو آوردی.خیلی راحت میتونید برید تو خیابون حتی بیشتر از این هم هست.(البته تهران رو عرض میکنم)
دوستان متاسفانه وقتی میخوان بگن مثلا مانتویی خوبه میرن سراغ مو و روسری.دوستان عزیز اصل بحث سر مانتو روی بدن شخص هست.کسی هست بگه درصد زیادی از این مانتوها حجم بدن رو نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد مو بیرون بودن.
اینکه عده ای چادری موشون بیرون هست دلیل نمیشه که بگیم چادر بده و ما به خاطر همین چادر سرمون نمیکنیم.خوب اگه اینطور هست مانتو هم تنتون نکنید چون مانتویی که به حکومت خدمت کنه و یا فاسد باشه هم وجود داره.پساصلا لخت بیام بیرون چون آدمای دزد هم لباس میپوشن.این چه برداشتیه؟
وقتی میگیم چادری داریم در مورد اکثریت چادریا صحبت میکنیم که حجابشون رو رعایت میکنن و وقتی میگیم مانتویی داریم در مورد اکثریت مانتویها صحبت میکنیم که حجابشون رو رعایت نمیکنن.اکثریت مهمه نه استثناء.
اینکه عده ای میگن بعضی چادریا موهاشون بیرون هست خوب چی رو میخواین برسونین؟مگه گفته شد که هر کی چادری هست حجاب تمام هست؟؟؟اما منظور ما از چادر ،چادر درست هست نه اون چادری که از عریان بودن هم بدتر هست.
باز م میگم داریم نسبتی صحبت میکنیم یعنی تو سطح جامعه که گاه میکنیم اکثریت کسانی که چادر دارن حجابشون کامل رعایت میکنن و اکثریت کسانی که مانتویی هستن حجابشون درست نیست.حتی اگه موهاشونم بیرون نباشه باید دید حجم بدن مشخص هست یا نه؟موقع راه رفتن فرم بدن مشخص هست یا نه؟
خانمها منظور من رو خوب متوجه میشن.
در مورد سست ایمان بودن.
حجاب یکی از اصلیترین احکام اجتماعی اسلام هست.کسی که با پوشش واقعا مانتو(به تعریف امروزی ،نه مانتوهای گشاد که اصلا شاید پیدا نشه)میاد بیرون و جنسیت خودش رو به معرض نمایش میزاره خواه ناخواه عده ای از جوونها رو تحریک میکنه.این تحریک باعث خیلی از مسائل دیگه میشه.
خوب وقتی یک خانم حاظر نیست به خاطر خدا و جامعش حجاب درس داشته باشه و این مسئله رو مهم نمیدونه تو خیلی از مسائل دیگه هم مقعید نیست.یا حداقل اونا رو هم مثل همین حکم مهم نمیدونه.
این میشه سست ایمان بودن.
یکی از دوستان مثال تازه مسلمونهای اروپا رو زد.خودتون دارید میگید تازه مسلمان و یا مسلمانان اروپا.اونا خیلی از احام و روایات رو نمیدونن و یه صورت کلی از اسلام رو میدونن.نمیشه از اونا توقع داشت مثل یکی زن ایرانی که تمام مسائل رو میدونه رفتار کنه.
پس بیاین واقعا حجاب درست و کاملی داشته باشیم.حالا اگه مانتویی پیدا کردین که اینقدر گشاد بود که تونست حجم بدنتون رو بپوشونه و بدن مشخص نباشه برید مانتویی بشید و اگر نیست دیگه ما بقی مسائل که حکومت چادری رو اینطوری خراب کرده و...بهانست.چون خدا هم این بهانه ها رو قبول نمیکنه.
بنده قبلا از مراجع در مورد اینکه اگر مثلا شرایط برای یک حکم (دقیقا همین پوشش رو پرسیدم)مساعد نباشه میشه حکم رو کنار گذاشت پرسیدم و جواب شنیدم که تا وقتی که جونتون در معرض خطر نباشه باید حکم رو اجرا کنید.
پس اینکه جامعه منو یه طور دیگه نگاه میکنه یا آبروی پدر و مادرم میره و...برای خدا بهانست.اون جاهلیت مردم رو میرسونه.نمیشه روی حرف مردم حکم خدا رو اجرا کرد.اگه اینطور باشه،اگه یه روزی تو جامعه پاک بودن از ارزش بی افته و هر کس که پاک باشه مورد تمسخر قرار بگیره باید پاک بودن رو گذاشت کنار چون میخوایم انگشت نما نباشیم؟؟؟
دوستان عزیز اولین حجاب کامل چادر هست اما اگه مانتویی هم پیدا کردین که گشاد بود و حجم بدن رو نشون نمیداد اون هم خوبه،اما واقعا ببینید میشه پیدا کرد؟چند درصد از مانتوییها اینطورین؟مراجع هم حکم بر درست بودن حجاب چادر دادن اما اینو هم ذکر میکنن که مانتویی که گشاد باشه و حجم بدن مشخص نباشه.در مورد مو هم که باید گفت چه چادری و چه غیر چادری باید پیدا نباشه.
چادر شرط کافی برای پاک بودن نیست اما شرط لازم هست.
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۹)fereydun نوشته است: [ -> ](۱۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)libera نوشته است: [ -> ]اما بازم میگم..منبعی بر واجب بودن حجاب من ندیدم ..هست خوشحال میشم ارائه کنید.
من هم بسیار مشتاقم که دوستان منبع ارائه کنن.
یعنی شما واقعا منبع برای واجب بودن حجاب میخواین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۳:۲۷
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۵)yahya63 نوشته است: [ -> ]یعنی شما واقعا منبع برای واجب بودن حجاب میخواین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلاح می کنم.منبع برای واجب بودن چادر به عنوان حجاب.سپاس از تذکرتون
۱۱/مرداد/۹۰, ۲۳:۴۲
آقایون خانوم ها اصلاح کردم
..همون که جناب فریدون فرمودند..منبع بر واجب بودن چادر.
فاطمه خانوم همون که شما میگی عرف نیست هم توضیح دادم که نباشه برگردید دوباره بخونید...بحث حجاب برتره...(البته این تذکر هم بگم روبند عرف هست شما خب ندیدید)حالا حتما همون روبند زنان افغان منظور نیست..هر روبندی..که عرف هم هست و صد البته حجابی برتر..چون صورت هم با این دیدی که آقایون جامعه و مخصوصا برادران در این تالار براه انداخته اند معلومه صورت هم باید پوشیده بشه وضع فساد و شهوت خییلیی زیاده
..همون که جناب فریدون فرمودند..منبع بر واجب بودن چادر.فاطمه خانوم همون که شما میگی عرف نیست هم توضیح دادم که نباشه برگردید دوباره بخونید...بحث حجاب برتره...(البته این تذکر هم بگم روبند عرف هست شما خب ندیدید)حالا حتما همون روبند زنان افغان منظور نیست..هر روبندی..که عرف هم هست و صد البته حجابی برتر..چون صورت هم با این دیدی که آقایون جامعه و مخصوصا برادران در این تالار براه انداخته اند معلومه صورت هم باید پوشیده بشه وضع فساد و شهوت خییلیی زیاده