تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر اذیتت نمی کنه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۷)fereydun نوشته است: [ -> ]
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۵)yahya63 نوشته است: [ -> ]یعنی شما واقعا منبع برای واجب بودن حجاب میخواین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلاح می کنم.منبع برای واجب بودن چادر به عنوان حجاب.سپاس از تذکرتون

دوست گرامی چادر واجب نیست اما توی قرآن به عنوان بهترین حجاب آورده شده.اما همون حجاب هم که واجب هست حجابی هست که مانتوی امروزی و عرف جامعه ما هم نظر قران در مورد حجاب (حداقلی رو)رو تامین نمیکنه.قرآن حجابی رو حداقل حجاب میدونه که تمام زینتهای زن رو بپوشونه و از دیده شدن حجم بدن جلوگیری کنه.اما مانتوهای امروزی اصلا این موارد رو نداره.هم حجم بدن کاملا مشخص هست و هم اینکه موقع راه رفتن به جز اینکه اعضای پشتی بدن مشخص هست قسمت ران هم موقع قدم برداشتن از زیر مانتو بیرون میاد و این اصلا اون جاب حداقلی نیست که منظور قرآن بود.
یک مورد دیگه اینکه اگر حجاب حداقلی کافی و کامل بود هیچ وقت خداوند توی قرآن به چادر اشاره نمیکرد و چادر رو بهتر نمیدونست.
یه مسئله دیگه رو هم به دوستان یاد آوری کنم.وقتی قرار باشه شماره 2 گفته بشه باید همیشه شماره 1 گفته بشه.(استثنائات رو بزارین کنار)تا وقتی یه خانوم قدم اول رو برای بد حجابی بر نداره قدم دوم پشتش نمیاد.(البته این مسئله جای بحث زیاد داره فقط یه اشاره کوچیک کردم)
نکته دیگه در مورد نسل بعدی و الگو بودن نسل ما برای بچه هامون هست.وقتی یک مادر چادری نباشه نمیتونه برای بچش الگو باشه به عنوان یک با حجاب کامل چون بچه میبینه که مانتو خیلی مواقع نمیتونه پوشش دهنده باشه.
شاید دوستان بگن که خوب الان مادران چادری و دختران مانتویی زیاد هستن.بله حق با شماست اما این آسیب از جایی دیگه نشات میگیره و از نه از حجاب چادر.
تصور کنید که یک شخص چادری به فرزندش بگه چادر بهترین نوع حجاب هست و تو هم باید بهریتن باشی.
و شخصی دیگه مانتویی باشه و به فرزندش بگه چادر بهترین حجاب هست و تو باید بهترین باشی.
بچه از کدوم از این دو نفر حرف رو قبول میکنه؟از کسی که مانتویی هست و چادر رو تایید میکنه یا از کسی که چادری هست و چادر رو تایید میکنه؟

یکی از دوستان در مورد آقایان صحبت کرد.
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردن.مردها هم باید چشمشون رو از نگاه کردن به نامحرم نگه دارن.هم مردها باید نگاه نکنن و هم زنها باید ارائه نکنن.
اما این مسئله رو هم باید دقت کرد که مرد به دلیل طالب بودن و اینکه غریزه جنسی قوی تری نسبت به زن داره و اینکه چشم یک عضوی هست که نمیشه از دیدن پوشوندش(یعنی چشم بسته راه رفت)و امکان داره ناخود آگاه به جنس مخالف بی افته براش حجاب چشم خیلی سختر از حجاب پوششی زن هست.اندام زن برای مرد تحریک کننده هست و وقتی یک خانم اندام جنسی خودش رو در معرض نمایش میزاره خواه ناخواه عده ای جوون هستن که نمیتونن خودشون رو کنترل کنن و ...
به خاطر همین هم برای پوشش زن تاکید وجود داره و هم برای نگاه نکردن مرد و هر دو باید با هم باشه.
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۲)libera نوشته است: [ -> ]آقایون خانوم ها اصلاح کردمBlush..همون که جناب فریدون فرمودند..منبع بر واجب بودن چادر.
فاطمه خانوم همون که شما میگی عرف نیست هم توضیح دادم که نباشه برگردید دوباره بخونید...بحث حجاب برتره...(البته این تذکر هم بگم روبند عرف هست شما خب ندیدید)حالا حتما همون روبند زنان افغان منظور نیست..هر روبندی..که عرف هم هست و صد البته حجابی برتر..چون صورت هم با این دیدی که آقایون جامعه و مخصوصا برادران در این تالار براه انداخته اند معلومه صورت هم باید پوشیده بشه وضع فساد و شهوت خییلیی زیاده

دوست گرامی این مسائل رو اینطوری بررسی نمیکنن.پوشیدن روبند کاملا بستگی به عرف جامعه داره و اصلا توی اکثریت مناطق ایران جزء عرف حساب نمیشه.اینجا دیگه همون مسئله آقایون میاد وسط که باید خودشون رو کنترل کنن.
تو اسلام خیلی از این موارد داریم که تا حدی رو برای مرد تعریف کرده و از اونجا به بعد رو برای زن.
اینکه وضعیت شهوت و ...تو جامعه فاجعه بار هست به دلیل همون بد حجابی و تایید مانتو از طرف بعضی از دوستان هست.مانتویی که کاملا باعث تحریک جوونها میشه و این تحریک باید یک جا خالی بشه.ما نباید بزاریم تحریک به وجود بیاد نه اینکه تحریک کنیم و بعد بگیم کسی نباید شهوتی بشه!!!اسلام دقیقا به این نکته دقت کرده و به خاطر همین هست که حجاب رو برای خانومها واجب کرده.
یه مثال میزنم.تغییر ندادن صدا و به صورت عشوه گری صحبت نکردن یکی از موارد حجاب هست.اما اگه زنی صدای عادیش همینطور بود اینجا دیگه به گردن زن مسئله ای وجود نداره و مردها هستن که باید جلوی خودشون رو بگیرن.هر طرف تا یک حدی باید رعایت کنن.
اگه بوایم مثال شما رو مطرح کنیم باید بگیم چون تو اروپا مردها اصلا با دیدن بدن عریان زن هم تحریک نمیشن پس میشه اونجا عریان بیرون اومد!!!(دقیقا بر عکس مثال شماست)

شما (نوعی)با یک چادر تو سطح جامعه حاضر شین کاملا میتونید متوجه بشید که نگاهای شهوانی کمتری رو به خودتون جلب میکنید.
یک مسئله دیگه اینکه کسانی که با مانتو های بد پوشش(که اکثرا هم همینطورین)میان بیرون باعث میشن یک جوون تحریک بشه وقتی جوون تحریک شد دیگه زیاد به اینکه طرفش با حجاب کامل هست و یا بد پوشش دقت نمیکنه(البته همه اینطوری نیستن)و میخواد این تحریک رو یک جا ارضائ کنه.اینجاست که بعضی مواقع میبینیم حتی برای خانومهای چادری هم مزاحمت ایجاد میشه.در صورتی که اگر بخویام رشه یابی کنیم همون خانومهای مانتویی با تحریکی که ایجاد کردن باعث این مسئله هستن.(البته این یکی از دلایلش هست)
رن یکی از اصلی ترین عضوهای جامعست که با ناپاک شدنش جامعه نابود میشه و با پاک بودنش جامعه سالم و پویا میشه به خاطر همین دشمنان روی افکار زنان بیشتر از همه کار میکنن.در نظر داشته باشین که زن یعنی مادر چند فرزند و تربیت کننده نسل بعدی!
با تشکر از برادر گرامی جناب یحیی
من ذکر کردم در ارسال شماره 45 46 بود
آیا خارجی هارو تازه مسلمان که مینامیم و هنوز گمراهند...دختر آیت الله صدر تازه مسلمان و گمراهند؟
متاسفانه جبهه گیری من در برابر چادر بخاطر چیز دیگه ایه..
بذارید اینطور بگم...
یک دزد رو زندانی کنید..دست و پاشو ببندید ..تو یه سلول انفرادی که چیزی درش نیست بندازید..(عیب نداره چشاش باز باشه من تخفیف میدمBig Grin )حالا بهش بگید دزدی کن اگه دزدی نگنی ما آزادت میکنیم!!!!!
منظور رو گرفتید؟
خدا به زنها گفت حجاب رو رعایت کنید(نه لزوما چادر سیاه وگرنه صریحا مثل نماز و روزه احکامش صادر میشد)و حد و حدودی رو تعیین کرد که مرد به شهوت نیفته...خب...ازون طرف به مردها چی گفت؟؟مواظب چشم و نگاه خود باشید(به همون محکمی که به زن دستور حجاب داد به همون محکمی به مردها دستور مراقبت از نگاه هاشون رو داد)آیا نداد؟
البته به زن هم گفت چشم هاتو مواظب باش نگاهتو بپا...اما به مرد هم گفت حجابت رو درست کن(حجاب مردها چی بود حجاب مردها امروزه چیه؟((حجاب مردها لباس روحانیون رو ببینید))اصلا مردها چقدر چقدر چقدر مواظب نگاه هاشون بوده اند؟چیزی که خدا محکم و صریحا به مردها واجب کرد)
خوبه والله شما مردها همه چیز رو آماده میخواین؟میشین همون دزد زندانی
باشه جامعه درست شد...هییچ زنی بی چادر و حجاب عالی بیرون نیومد...پس فردا بهونه در میاد : ما پسرها در خانه شاهد خواهر خود هستیم ...خواهر ما مارو تحریک میکنه به دخترهای دیگه....پس دخترها هم تو خونه چادر بزارن در برابر برادرهاشون...بازم باشه ....پس فردا دوباره آقایون صداشون در میاد :ای خدا این تلویزیون سریال های خارجی نشون میده ووووووووووو چه خانوم هایی...یا این فیلم ها...یا اصلا نه بابا یکی شغلش ایجاب کرد بره خارج ..نکنه خارجی ها هم میخ.این به زور با حجاب کنید که در پیشگاه خدا بهانه نیارید؟واقعا؟
یکم خودداری هم خوب چیزیه
این همه مسلمان در خارج از کشوره..خدایییش از ما ایرانی ها با عفت تر و با غیرت تر و با عزت نفس ترند با خدا ترند..الله اکبر ازین همه بهانه مردها..الله اکبر
مشکل من همینه
حجاب برتر چادره..نه لزوما..من حجاب رو رعایت کردم پس اونیکه دقت میکنه به مانتویه من که میچسبه یه پام میره جلو پام نما میده یا در محدوده کمر چطوره..اون از چشم های طرف مقابله.
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۶)yahya63 نوشته است: [ -> ]دوست گرامی چادر واجب نیست اما توی قرآن به عنوان بهترین حجاب آورده شده.
در کجای قرآن آمده که حجاب برتر چادریست که 1_آنقدر بلند باشد که پایتان بهش گیر کند وتورا به زمین بیندازد و 2_رنگش مشکی باشد تا حتی در زمستان هم در اثر فعالیت زیاد خیس عرق باشی؟
در ضمن چه کسی گفته است که مانتویی وجود ندارد که اعضای بدن یه خانوم را کامل نپوشاند؟
(۱۲/مرداد/۹۰ ۰:۰۱)libera نوشته است: [ -> ]با تشکر از برادر گرامی جناب یحیی
من ذکر کردم در ارسال شماره 45 46 بود
آیا خارجی هارو تازه مسلمان که مینامیم و هنوز گمراهند...دختر آیت الله صدر تازه مسلمان و گمراهند؟
متاسفانه جبهه گیری من در برابر چادر بخاطر چیز دیگه ایه..
بذارید اینطور بگم...
یک دزد رو زندانی کنید..دست و پاشو ببندید ..تو یه سلول انفرادی که چیزی درش نیست بندازید..(عیب نداره چشاش باز باشه من تخفیف میدمBig Grin )حالا بهش بگید دزدی کن اگه دزدی نگنی ما آزادت میکنیم!!!!!
منظور رو گرفتید؟
خدا به زنها گفت حجاب رو رعایت کنید(نه لزوما چادر سیاه وگرنه صریحا مثل نماز و روزه احکامش صادر میشد)و حد و حدودی رو تعیین کرد که مرد به شهوت نیفته...خب...ازون طرف به مردها چی گفت؟؟مواظب چشم و نگاه خود باشید(به همون محکمی که به زن دستور حجاب داد به همون محکمی به مردها دستور مراقبت از نگاه هاشون رو داد)آیا نداد؟
البته به زن هم گفت چشم هاتو مواظب باش نگاهتو بپا...اما به مرد هم گفت حجابت رو درست کن(حجاب مردها چی بود حجاب مردها امروزه چیه؟((حجاب مردها لباس روحانیون رو ببینید))اصلا مردها چقدر چقدر چقدر مواظب نگاه هاشون بوده اند؟چیزی که خدا محکم و صریحا به مردها واجب کرد)
خوبه والله شما مردها همه چیز رو آماده میخواین؟میشین همون دزد زندانی
باشه جامعه درست شد...هییچ زنی بی چادر و حجاب عالی بیرون نیومد...پس فردا بهونه در میاد : ما پسرها در خانه شاهد خواهر خود هستیم ...خواهر ما مارو تحریک میکنه به دخترهای دیگه....پس دخترها هم تو خونه چادر بزارن در برابر برادرهاشون...بازم باشه ....پس فردا دوباره آقایون صداشون در میاد :ای خدا این تلویزیون سریال های خارجی نشون میده ووووووووووو چه خانوم هایی...یا این فیلم ها...یا اصلا نه بابا یکی شغلش ایجاب کرد بره خارج ..نکنه خارجی ها هم میخ.این به زور با حجاب کنید که در پیشگاه خدا بهانه نیارید؟واقعا؟
یکم خودداری هم خوب چیزیه
این همه مسلمان در خارج از کشوره..خدایییش از ما ایرانی ها با عفت تر و با غیرت تر و با عزت نفس ترند با خدا ترند..الله اکبر ازین همه بهانه مردها..الله اکبر
مشکل من همینه
حجاب برتر چادره..نه لزوما..من حجاب رو رعایت کردم پس اونیکه دقت میکنه به مانتویه من که میچسبه یه پام میره جلو پام نما میده یا در محدوده کمر چطوره..اون از چشم های طرف مقابله.
دوست گرامی بنده تو پست بالایی گفتم کهمردها هم باید نگاه خودشون رو کنترل کنن اما خانومها هم باید حجاب کامل رو رعایت کنن.یعنی هم نشون داده شنه و هم نگاه نشه.
بزارید به زبان ساده تر بگم.
به زنها گفته میشه بپوشونید کهاگر مردی خواست نگاه کنه نتونه و به مردها گفته میشه نگاه نکنید که اگه زنی خواست نشون بده دیده نشه.
پس هر دو لازم هست.اما همونطور که بالاتر هم گفتم میشه پوشیده بود و راه رفت اما میشه چشم رو بست و راه رفت؟؟؟؟؟؟بعضی از خانومها اینقدر وضعیت پوششون نامناسب هست(اکثریت مانتوییها)که حتی بعضی از جوونها با همون نگاه اول دیگه نمیتونن جلوی دیدشون رو بگیرن.
دقت کنید که غریزه جنسی در مرد به شدت بیشتر از زن هست و مرد خیلی بیشتر از زن دنبال جذابیتهای جنسی هست.یک جوون که تازه به سن بلوغ رسیده و در اوج مشائل جنسی هست رو باید کمکش کرد و زمینه رو طوری درست کرد که همون یک نگاه اول هم براش پیش نیاد.با این حال اگه عوامل تحریک کمتر باشه هم باز جلوگیری راحت تر هست.اما نه به این صورتی کهالان توی جامعه میبینیم.
مسئلهدیگه که شما بهش توجه نمیکنید عفت و حیا و فهم دختر نسبت به پسر هست.زن تو سن 9 سالگی به بلوغ میرسه و مرد تو سن 15 سالگی.یعنی یک دختر که اندامش رشد کرده و به سن 15 سالگی رسیده خیلی بیشتر از یه پسر 18 ساله مسائل رو متوجه میشه.نمیشه از همه جوونهای 18 ساله توقع داشت که زن رو به عنوان یک انسان ببینن و نه به عنوان یک جنس.اما میشه از یک دحتر 15 ساله این توقع رو داشت که متوجه بشه برای چی بهش گفته میشه باید حجاب داشته باشه.چون به مراتب بیشتر از یک پسر 18 ساله مسائل رو درک میکنه.
باز هم باداور میشم که غریزه جنسی مرد بسار قویتر از زن هست و این خودش عاملی هست برای انحراف.
زن مطلوب هست و مرد طالب.همیشه اون کسی که بیشتر آسیب میبینه مطلوب هست نه طالب.این هم یکی دیگه از دلایل داشتن حجاب برتر هست که مصونیت بیشتری میاره.
اما در مورد تازه مسلمانها.حتما اون روایت رو که در مورد مسلمان شدن یک یهودی گفته شده شنیدین.برای یک تازه مسلمان خیلی از مسائل رو تدریجی مطرح میکنن تا بتونه همه چیز رو قبول کنه.نمیشه به کسی که میخواد مثلا همین امروز مسلمون بشه بگیم تو باید 17 رکعت نماز بخونی به نامحرم نگاه نکنی،خمس بدی،زکات بدی،و.....
بلکه برای جذب این افراد مسائل رو تک تک و با تفهیم بیان میکنن.حالا دختر هر کس که میخواد باشه.کسی نگفت این افراد گمراهن بلکه گفته شد توقع از این اشخاص نباید بالا باشه.اما از کسی که تمام مسائل رو خوب میدونه توقع وجود داره.همینطور که به طور مثال از یک روحانی یا یک مرجع بعضی از امور پذرفته نیست اما همون مسئله در مورد یک فرد عادی مشکلی رو پیش نمیاره.(منظور گناه نیست بلکه یک سری از مسائل مستحبی)
نکته دیگه اینکه دختر آیت ا... صدر چرا ا حالا مسلمون نشده بود؟آیا این نشون دهنده گمراهی این شخص قبل از گرویدن به اسلام نیست؟خوب این شخص گمراه رو وقتی میخوای مسلمونش کنی باید قدم به قدم جلو بری.همونطور که پیامبر اسلام هم اینکار رو انجام داد.شرایط این شخص با شرایط کسی که تو یک جامه مذهبی زندگی میکنه خیلی متفاوت هست.

در مورد پیشرفت توقع مردانم باید بگم که مطمئنم این حرف رو خود شما هم قبول ندارین.چون هم مردها و زنها میدونن که تو اسلام حدودی رو برای هر دو طرف مشخص کرده و کسی که بیشتر از این حدود رو خواسته باشه مشکل از خودش هست و باید روی ایمان خودش کار کنه.البته تجربه این مسئله رو ما توی چند سل پیش ایران داشتیم و مشکلی هم پیش نمیومد.
اگه یادتون باشه تا 15 سال پیش تو جامه به مراتب مانتویی کمتر بود و اینقدر فساد هم نداشتیم.آیا اون زمان مردها باز هم به حجاب اعتراض میکردن یا اینکه همه از وضعیت راضی بودن؟؟بنده اون شرایط رو تجربه کردم.مردها دقیقا اون زمان خیلی راحت تر بودن و اصلا خواسته بیشتری نداشتن.چون میدونستن این حد شرعی هست و بیشتش از این مشکل ایمان خود مرد هست و به گردن زن حقی نیست.
اما این درصورتی هست که زن حد خودش رو رایت کنه و از اون موقع میشه توقع داشت مرد هم همینطور باشه،همینطور بالعکس.
الان مشکلی که به وجود اومده اینکه زنها میگن مردها نگاه نکنن و مردها میگن زنها نشون ندن!!
اینطوری هیچ وقت مشکل حل نمیشه.
با همه این اوصاف باز هم باید تاکید کنم که وظیفه زن توی سالم نگه داشتن جامه از وظیفه مرد به مراتب بیشتر هست و این نشون دهنده اهمیت زن هست.
یعنی وقتی زن پوشیده باشه دیگه حتی چشمهای حرزه هم نمیتونن کار خودشون رو بکنن.
بالاتر کامل توضیح دادم.
من فقط چند روز نبودم... چقده نظر دادیدSmile و این خیلی امیدوار کننده است چون نشون میده چادر یا مانتو؟ سوال خیلی هاست .....
ببینید دوستان، شما نباید به دنبال این باشید که به طور قطعی به کسی بگویید چادر یا مانتو؟؟ ما فقط میتونیم بگیم چادر حجاب کامله. و این کامل بودن، صحیح بودن پوشش مانتو را نقض نمی کنه. البته همانطور که دوستان گفتن مانتویی که حجم بدن رو نشون نده. اما خب پیدا کردن چنین مانتویی توی این جامعه خیلی سخته.... ولی نشد ندارهSmile

مشکلی که این جا هست اینه که خیلی ها نمی خوان چادر بپوشن به دلایل مختلف که کاش دوستان واضح تر به این قسمت اشاره می کردن. توی ارسال10 هم نوشته بودن که دلایلی برای نپوشیدن چادر دارن که ا گه اشاره میکردن خوب بود. اما به نظر من مهمترین دلیلش اینه که یک دختر نمیدونه که طرز پوشش اش تا چه حد میتونه روی یک پسر اثر بذاره.که اگر میدونست بهترین انتخاب رو میکرد....یادمه یه سخنرانی از شهید برونسی یه مطلبی رو نقل کرد واقعا روی من تاثیر گذار بود. شهید برونسی گفته : اگه با مرگ من یک دختر به دامان حجاب بازگردد، ازخدا میخواهم هزاران بار مرا زنده کند و بمیراند....( به خاطر این که متن دقیقش یادم نیست عذرخواهی میکنم و انگار از کتاب خاک های نرم کوشک بود)
(۱۲/مرداد/۹۰ ۰:۰۵)fereydun نوشته است: [ -> ]
(۱۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۶)yahya63 نوشته است: [ -> ]دوست گرامی چادر واجب نیست اما توی قرآن به عنوان بهترین حجاب آورده شده.
در کجای قرآن آمده که حجاب برتر چادریست که 1_آنقدر بلند باشد که پایتان بهش گیر کند وتورا به زمین بیندازد و 2_رنگش مشکی باشد تا حتی در زمستان هم در اثر فعالیت زیاد خیس عرق باشی؟
در ضمن چه کسی گفته است که مانتویی وجود ندارد که اعضای بدن یه خانوم را کامل نپوشاند؟

دوست گرامی هیچکس نمیگه چادر باید اینقدر بلند باشه که زیر پا گیر کنه ،میشه با کمی کوتاه کردن چادر تا مچ پا و یا کمی بالاتر (همونطوری که اکثر چادریا این کار رو انجام دادن)مشکل رو برطرف کرد.در ضمن میشه اینو با طرجهای جدیدی از چادر هم حل کرد.
در مورد رنگ هم کسی نگفت حتما باید مشکی باشه میشه رنگهای دیگه رو هم انتخاب کرد.همونطور که چادر نماز اکثرا سفید هست.اما رنگ مشکی رنگی هست که سنگین و از لحاظ روانشناسی رنگها رنگی هست که معنی نه گفتن میده.رنگ مشکی ابهت خاصی به کسی که انتخابش کرده میده.رنگی هست که حد و حدود رو نشون میده و از نظر جلب نگاه افراد رنگی هست که جلب نظر نمیکنه.به خاطر همین توی فرهنگ ایرانی این رنگ انتخاب شده.اما چیزی نیست که بشه گفت حتما باید مشکی باشه.
در مورد مانتو هم اگه پست بنده رو با دقت خونده باشید گفتم عرف جامعه و اکثریت جامعه مانتوی درستی ندارن.ادعا نشد مانتویی وجود نداره که نتونه بپوشونه.حتی گفتم میشه رفت مانتوی مناسب هم دوخت.اما کسانی که مانتو رو انتخاب میکنن اکثریت رو میارن به همون مانتوهایی که پوشش درستی رو برای شخص فراهم نمیکنن.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!

به نظرم شاید دیگه ادامه دادن بحث، ثمری نداشته باشه چرا که هر دو طرف بحث تمام آنچه که باید گفته می شد رو فرمودند و مورد بررسی قرار گرفت.
و با اندکی تأمل بر آنچه بیان شد در طول این بحث توسط بزرگواران، ان شاءالله طریق صواب رو نشون می ده.

ضمناً بنده دوست دارم در «کنار» بقیه باهاشون بحث کنم نه در مقابلشون!!!
و خوشحالم که برخی دوستانم نیز در این بحث همینگونه عمل می کنند ...

اما یه سوال:

مگه بحث اصلی «حجاب» نیست؟! و مگه از دل «حجاب»، «نوع اون» تعریف نمی شه؟!
مگر بحث بر سر «چادر» و «مانتو» با بحث بر سر «چادری» و «مانتویی» تفاوت نداره ؟!

اگر جناب freydun و libera به عرایض حقیر دقت می کردند، عرض کردم:
آنچه مهم است و مورد توجه اسلام عزیز، حجاب و پوشش است برای حفظ حیا و عفت... و خیلی زیبا در قرآن و روایات معصومین علیهم السلام، حدود و ثغورش مشخص شده.

آنچه که واجبه، حجابی است که باعث حیا و عفت می شه:

حالا مصداقش رو شما توی «مانتو» پیدا کردی: بسم الله
توی «بلوز» و «شلوار» پیدا کردی: بسم الله
توی «چادر» پیدا کردی: بسم الله

اما خدایی، بریم دنبالش، و اونی که درسته در نظر اسلام عزیز، رو پیدا کنیم و به باقیش توجه نکنیم!
و بدونیم که خداوند تا آنجا که توان ما اقتضا می کنه، از ما تکلیف میخواد، نه یک درجه کمتر نه یک درجه بیشتر
ولی قطعاً تکلیف رو ازمون میخواد، کاری کنیم که توان پاسخگویی به خودمون(خدامون) رو داشته باشیم!
همین!

یاعلی
التماس دعا
(۱۲/مرداد/۹۰ ۰:۳۰)neda نوشته است: [ -> ]مشکلی که این جا هست اینه که خیلی ها نمی خوان چادر بپوشن به دلایل مختلف که کاش دوستان واضح تر به این قسمت اشاره می کردن. توی ارسال10 هم نوشته بودن که دلایلی برای نپوشیدن چادر دارن که ا گه اشاره میکردن خوب بود.

دوست عزیز اینکه گفته بشه یک نفر دوست نداره چادر بپوشه به نظرم درست نیست.اگه اینطور باشه خیلیا میگن ما دوست نداریم روزه بگیریم،دوست داریم زنا کنیم،رابطه داشته باشیم و...
درست بودن و یا نبودن یک مسئله به دوست داشتن من و شما(نوعی)نیست.
البته با کلیت نظر شما موافقم اما به نظرم این قسمت کمی توضیح میخواست.
(۱۲/مرداد/۹۰ ۰:۴۶)منتظر کوچولو نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!

به نظرم شاید دیگه ادامه دادن بحث، ثمری نداشته باشه چرا که هر دو طرف بحث تمام آنچه که باید گفته می شد رو فرمودند و مورد بررسی قرار گرفت.
و با اندکی تأمل بر آنچه بیان شد در طول این بحث توسط بزرگواران، ان شاءالله طریق صواب رو نشون می ده.

ضمناً بنده دوست دارم در «کنار» بقیه باهاشون بحث کنم نه در مقابلشون!!!
و خوشحالم که برخی دوستانم نیز در این بحث همینگونه عمل می کنند ...

اما یه سوال:

مگه بحث اصلی «حجاب» نیست؟! و مگه از دل «حجاب»، «نوع اون» تعریف نمی شه؟!
مگر بحث بر سر «چادر» و «مانتو» با بحث بر سر «چادری» و «مانتویی» تفاوت نداره ؟!

اگر جناب freydun و libera به عرایض حقیر دقت می کردند، عرض کردم:
آنچه مهم است و مورد توجه اسلام عزیز، حجاب و پوشش است برای حفظ حیا و عفت... و خیلی زیبا در قرآن و روایات معصومین علیهم السلام، حدود و ثغورش مشخص شده.

آنچه که واجبه، حجابی است که باعث حیا و عفت می شه:

حالا مصداقش رو شما توی «مانتو» پیدا کردی: بسم الله
توی «بلوز» و «شلوار» پیدا کردی: بسم الله
توی «چادر» پیدا کردی: بسم الله

اما خدایی، بریم دنبالش، و اونی که درسته در نظر اسلام عزیز، رو پیدا کنیم و به باقیش توجه نکنیم!
و بدونیم که خداوند تا آنجا که توان ما اقتضا می کنه، از ما تکلیف میخواد، نه یک درجه کمتر نه یک درجه بیشتر
ولی قطعاً تکلیف رو ازمون میخواد، کاری کنیم که توان پاسخگویی به خودمون(خدامون) رو داشته باشیم!
همین!

یاعلی
التماس دعا

دوست عزیز صحبت شما کاملا درست هست که مصداق گفته های قران رو اگه توی هر کدوم پیدا کریدم میتونیم اونو انتخاب کنیم.
اما اگه دقت کنید متوجه میشید که بعضی از افراد(البته منظورم اصلا دوستان سایت نیست)با بد حجابی کامل تو جامعه ظاهر میشن و میگن به نظر ما این تیپ تحریک کننده نیست!!!!!
به خاطر همینکه اصلا فقیه و عالمان دین به وجود اومدن که ما از کسانی که صلاحیت دران کمک بخوایم.هم تو روایات این موارد مشخص شده و هم از نظر مراجع که آشناییت کامل با مبانی دین دارن.
نمیشه گفت هر کس دید هر تیپی برای به نظر خودش پوشیده هست همونو انتخاب کنه.دین و احکام یکسری حدود خاص داره که باید از عالمش پرسید.
یک فتوایی از آیت ا... سیستانی توی حرم حضرت معصومه زده شده که نوشته سزاوار نیست زن مسلمان چادر را کنار بزاره.یعنی اکید روی چادر.باز هم میگم منظور نفی مانتوی درست نیست.اما مانتوی درست هم تعریفی مثل چادر داره.یعنی باید حجم بدن رو کامل بپوشونه.
یک نکته رو دقت کنید که نشون دهنده این هست که اگه چادر که حجاب برتر هست کنار گذاشته بشه همینطور جلو میره تا...
تا 15 سال پیش چادر واقعا حجاب اول بود کم کم مانتوهایی اومد که باز هم مناسب بود و منظور از حجاب رو برآورده میکرد.بلند با دکمه هایی که تا زانو میومد.کم کم این مانتو ها کتا تر شد و رسید به سر زانو (که الان بالاتر هم رفته)و دکمه ها رسید به کمر.الان اکثر مانتوها دکمه هاش از کمر شروع میشه.حتی مانتوهایی که بعضی از دوستان اشاره دارن که مانتوی درست هست.وقتی شخص ایستاده باشه مانتو حجم بدنشو نشون نمیده اما به محض اینکه راه میره چون مانتو کوتاه هست و چون دکمه ها از کمر شروع میشه تمام بدن زن مشخص میشه.این از نظر دین کاملا مشکل داره.
خندم گرفت دختر آیت ا.. صدر مسلمان بودند. مثل بقیه لبنانی ها..در واقع خیل عظیمی از لبنانی ها مسلمان هستند.
مرد هم باید جوری نگاه کنه که چی؟(همون جوابتونه)(چند درصد اینطورند)(یه درصد با تخفیف)(چیزی که در جامعه دوست آشنا ما ها میبینیم دیگه. مردها عادت کردند که ببینند..)
من از موضع خودم پایین نمیام
همونطور که خواستم گفتم منبعی ارائه شه که چادر سیاه رو واجب اعلام کرده باشه!
که منتظر کوچولو گفتند ما دقت نکردیم اسلام حجاب خواسته مسلما بهترینشو خواسته و....حرف های دیگه!
اما منبعی ذکر نشد...
منبع رو برای ارسال شماره 35 خواستم که حرف های من رو گفتید پس به حرف مردم نماز نخونیم و روزه نگیریم و..(منبع رو برای واجب بودن خواستم چون واجبات واجباته و حرف مردم درش تاثیر نداره)
یه موضوعی که هست اینه که بدم میاد مردها میان در مسائلی که باهاشون هیچ سنخیتی نداره دخالت میکنند.(دوستان تاپیک عنوانش چادر اذیتت میکنه هست..یعنی سوال از خانومها)
خب کسی نگفته چادر مشکی باشه من فردا چادر آبی بپوشم اصلا نه خاکستری میپوشم (جامعه چی میگه؟؟)خنده داره!
جناب یحیی به نوشته های من توجه کردید؟من از شما آقایی که اومدید و اظهار نظر کردید پرسیدم:دزدی که اون شرایط رو داره اصلا میتونه دزدی کنه که حالا اگه دزدی نکرد بهش جایزه داد و آزادش کرد؟)نه اون اصلا نمیتونه دزدی کنه..پس چرا باید پاداشش آزادی باشه؟
مردها امروزه با حرف هایی مثل حرفهای شما به انحراف کشیدند..مثل این میمونه که به من میگید مانتویی ها با حرف هایی مثل امثال من به انحراف کشیدند...چرا باید مردها طرز تفکرشون اینطور بشه که :ما طالبیم..ما نگاه سیرمون میکنه..از نگاه فلان فلان میشیم..نمیدونم دیگه آهان پسر 15 ساله پر از طلب هستش و ما باید آمادش کنیم...(مردها به همون خدایی که ما زنهارو به حجاب دستور داد...به همون خدا روز قیامت سرزنش میشید)درسته اون خواب های حوری های بهشتی دیده..اما چرا قبل ازون کسی آمادش نکرد؟کسی از حفظ نگاه و حفظ نفس باهاش حرف نزد؟
چطور یه دختر بچه تا سنش به 6 .7 سال مرسه همه بهش میگن فلان خوبه فلان بده..کم کم آمادش میکنن..چطور به پسر به اون گندگی میرسه اوضاع تغییر پیدا میکنه؟چرا؟ناز داره؟
به دختر بچه های نه ساله امروزی نگاه کنید
کدومشون آمادگی پذیرش دارن اصلا قابل مقایسه با دختران نه ساله هزار سال پیش هستند؟نه نیستند دخترای اون موقع اونقدر قابلیت و آمادگی داشتند که نه سالگی سن ازدواجشون بود..حتی روایت هم داریم(دقیقش نمیدونم)اما نقل شده که امام صادق فکر میکنم:فرمودند :روا نیست دختری در خانه پدر حیض ببینه!
اما امروزه ما دختران نه ساله خودمون رو تفهیم کردیم که حجاب چیه..اصول اسلام چیه..
شما مردها خودتون خیلی راحت کردید به خدا!من به علت مسافرت جاهایی چادر میذاشتم و مردم اون منطقه ازینکه من در اصل مانتویی بودم خبر نداشتند..چادر هم با اصولش به سر گذاشتم اما نگاه های بی شرمانه اونها افتضاح بود..نگاه مردم شهرستان خودمون که با مانتو حضور پیدا کردم مناسب تره!(اونیکه نگاه بی شرمانه داره واسش چادر و مانتو معنی نداره..نگاه هرز خودشو داره)
اگه بحث سر اینه که اون مانتویی های با صورت نامناسب رو بخواییم یهو بهشون بفهمونیم حجاب برتر چادره سخت سخت سخت زدید به خاکی..نمی پذیرند..آسته آسته...کم کم مانتو هامون رو اصلاح کنیم بعدش بگیم حجاب برتر چادر.
با این روال مطمئنم از مانتو میرسیم به بلوز شلوار
حجاب آقایون و نکاتی که آقایون باید رعایت کنند و نگاه های زنان و خانومها رو هم حتما گرد آوری میکنم در یک بحث جدید در تالار قرار میدم حتما...
باز نمیدونم چرا مسئله چادر رو با واجبات قاطی میکنید
آره یکی دوست نداره چادر بزاره اما این حرف غلط نیست..چون که یکی دوست نداره روزه بگیره یکی دوست داره زنا کنه یکی دوست داره بی روسی بگرده ..این مثال ها هیچ ربطی به دوست نداشتن چادر نداره..چون که چادر جزو واجبات دین نیست این مثال ها جزو واجباته که در قرآن صریحا اعلام شده پیامبر هم تاکید فرمودند در توضیح المسائل همه هم پیداست..اگه چادر واجبات هست منبع ذکر کنیدDodgy
لطفا مثل منتظر کوچولو حرف از برتر و حیا و نمیدونم بهترین درجه نزنید..خانوم منتظر کوچولو خودشون هم جواب خودشون رو میگن..میگه قرآن به حجاب سفارش کرده حالا ما برترش رو اجرا کنیم(خودش جواب خودشون میده میگه ما برترش پیگیر شیم..)
بابا حجاب برتر ثواب بیشتر داره نه اینکه چادر نذاری موجب عقوبت خدا میشه
جناب یحیی اگه 63 شما سال تولدتو باشه پس با هم تفاوت سنی چندانی نداریم که حرف از اون دوره هاتون میزنید اگه هم با توجه به حرفتون که دختر زودتر به رشد عقلانی میرسه خیلی چیزهارو میفهمه رو بخواییم در نظر بگیریم پس من خیلی از شما جلوترمBig Grin Blush (اون موقع ها مانتو ها مثل مانتوهای لبنانی بلند و بی ساسون واسه کمر بود)(طراحان و مسئولین کم مقصر نیستند)
خیلی ها دوست ندارند چادر بزارند..ثوابشو شاید نمیخوانSmile
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
دوست عزیز

شما خودتون نفرمودید! که برای وجوب چادر منبع می خواید؟!
و نه «حجاب» ... عجیبه واقعاً

متوجه شدم که هدف شما چیه ؟!
و چرا اینطور بحث کردن رو بهش اصرار دارید

فقط می تونم همینو بگم:
امیدوارم که خدا از نور حقیقت بر قلوب همه ما بتاباند.

و اینکه اگه هنوز منتظر معجزه ایم، بهتره یه بار دیگه خودمونو جلوی آینه ببینیم شاید نظرمون عوض بشه

یاعلی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع