(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۷:۰۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ]داداش خدا این عقله واسه ما نذاشته که آکبند تو قبر بپوسه ؟
تو خودت اگر زن بودی چادرو می پسندیدی یا مانتو رو
به زار یه جور دیگه تفهیمت کنم
ببین ما دو نوع آنتی ویروس داریم یکی می تونه 90% ویروس ها رو بشناسه و جلوشونو بگیرو یکی 50%
حالا آدم سالم میره میگه من 50% می خوام ؟؟؟
تو آدم حس و احتیاج به امنیت روانی هست . که ممکنه تو یکی کم باشه یکی زیاد .
چرا بپوسه ؟ میریم اهدا میکنیم
![[تصویر: 303.gif]](http://7parsa4.loxblog.com/fckeditor/editor/images/smiley/msn/303.gif)
من خودم چادر رو میپسندیدم
من که نمیگم چادر = مانتو
من میگم این دلیل نمیشه که بگیم هرکی ماتوییه سست ایمانه همین
منم با همون مثله آنتی ویروس اثبات کردم که هر گردی گردو نیست
آقای راستین زیادم سر هیچو پوچ نیست رفع یک ابهامه
ملاک آدم ها(خانوها) به چادر ی بودن یا مانتویی بودن نیست
ارزش زن هارو پایین نکشید در بحث ها
کی گفته هرکی مانتوییه موهاش پیداست...کی گفته هرکی چادریه جاش در بهشته؟
در بحث ها لطفا دقت کنید..
SMS4815جناب نمیدونم خانوم هستید یا آقا..خودتون دارید میگید حجاب برتر فقط چادره(حجاب برتر)
پس لزومی نداره که اونیکه چادر نداره رو بی ایمان یا ضعف در ایمانش بدونید.
اونی که چادر نمیزاره حجابش برتر نیست..فقط برتر نیست نه لزوما بی حجاب یا بد حجاب.
افراط نکنید در بحث حجاب.
کافیه به سطح شهر برید ببینید همه ی اوناییکه چادر سرشونه آیا حجابشون کامله؟همشون؟
امان از ظاهر اونایی که چادر دارن اما جزو ناپاکان هستند..دلشون سیاهه..و موجب عقوبت خداوند قرار میگیرند....
یک مشت نمونه خروار هست اما بحث حجاب و ایمان رو با مشت نمیسنجند..
دقت کنید
در ضمن بحث فقط سر اینه که چادر اذیت میکنه یا نمیکنه..همین!
ما در روایات هم داریم (الان دقیقش یادم نیست اما خوندم مطالعه کردم این موضوع رو جایی)که مجبور نیستیم کاری کنیم یا در معرض چیزی قرار بگیریم که مردم بهمون سوء زن پیدا کنند و ایمانمون مورد سوال قرار بگیره
من مجبور نیستم حجاب برتر قرار بگیرم تا من و پدر و مادرمو(که یک عمر بی چشم داشت برای مملکت و بچه های مردم زحمت کشیدند)مورد سو ء زن هم شهرستانی هام قرار بدم که چی؟ ا ..دختر فلانی و ببین چادر گذاشته..آره دیگه پدر مادرش میخوان واسش کار بگیرن با پارتی بازی..و.....و....و..
حجاب مانتوویی اگه بی عیب باشه بهتر از هزاران حرف چرت و پرت مردم هست..
مثلا در جنوب کشور رسمه با لباس های محلی میان بیرون چادرهای نازک و رنگارنگ..که زیرشم به علت خاص گذاشتن چادر روسری نمیزارن(بندری)
یه عده موهاشون از رو چادر معلومه یه عده دستاشون تا ساعد پیداست..یه عده ازین خلخال (پابند و انگشتری پا) میندازن اونم پیداست...و خیلی مناظر دیگه...سوال من اینه:اون چادر حجاب برتره؟آیا میشه مردم اون منطقه از کشور رو بخاطر اون چادر مومن ترین دونست؟
شما یه چیز تو ذهنتونه بی عدله میخوای به کرسی بنشونیش؟
در اینکه وضع جامعه و حجاب و غیرت و ...اسف بار شده حرفی نیست..اما این دلیل نمیشه به همه توهین کرد.
چند وقت پیش رفتم تو یکی ازین مغازه های لوکس و آرایشی بهداشتی میخواستم شامپو بگیرم
یه دختر خانومی چادری (چادر عربی)جلوم بود نگاه کردم دیدم مقنعه گذاشته اما یه بند انگشت موهاش معلومه بعضی جاهاشم ریخته بود(درست کرده بود مدلی کجی)صورتش پر از کرم پودر وا رفته..رژ و گونه . ریمل .خط چشم ..سایه چشم ...همه ی مواد آرایشی رو استفاده کرده بود..یه کیف مدلی هم انداخته بود از رو چادر رو دوشش....اومده بود چند قلم لوازم آرایش گرفت ...رفت!
حالا اون خانوم ایمانش فوق العاده بود چون مثل من مانتویی نبود..من که موهام معلوم نیست..شالی بسر میذارم که بزرگه از جلو و پشت میندازم رو دوشم تا نما نداشته باشه..من که یه قلم آرایش هم رو صورتم نیست....منطق شما اینه؟
خوب منطقیه...یکم فکر کن شاید به یه نکاتی دست پیدا کنید
یا حق
عزیزدل:
من توی ارسال خودم همین ابهام روتفهیم کردم خدمت شما ودیگران... وامیدواربودم لااقل ذره ای بهش بها بدنددوستان.
یک چندتاارسال بالاتر...لطف کنید مجددا بخونید....
اگه حجاب برتر (چادر ) درست استفاده بشه شما حتی نمی تونی یه ایراد بهش بگیری که مثلا می گی برین شهر ببینید همه ی اونا موهاشون بیرونه یا نه؟
مثلا شاید دو نفر وضو بگیرن هر دو تاشم یه جور باشه ولی یه اشکال کوچیک باعث می شه این دوتا یکی نباشن و در نتیجی تاثیرش هم یکی نیست
متاسفانه ما نحوه ی استفاده درست از چادرو نمی دونیم
نقل قول:دقت کنید
در ضمن بحث فقط سر اینه که چادر اذیت میکنه یا نمیکنه..همین!
کاملا موافقم.پس اولین ایرادشو من می گم.زیاده از حد بلند بودن چادر باعث میشه پای آدم بهشگیر کنه و بخوره زمین.نمونش
مادر بزرگ من که خیلی هم دردناک بود.البته اگردرست خاطرم باشه فقط همون یه بار هم نبود.مادر بزرگ من که دیگه خسته شده بود چادر روگذاشت کنار.ولی مانتو روسریشو خیلی دقت می کنه.ولی چیزی که دل منو به درد آورد این بود که سر این قضیه همسایه های محل چو انداختن که :ببین
مادر شهید کشف حجاب کرده .ای وای
آخرالزمان شده.".
مانتورو کجا درست استفاده می کنن البته اینا(مردمو می گم) هم گناهی ندارن اونا فقط مصرف کنندن
بیان دعا کنیم وضع مانتوها از این بدتر نشه منظورم مانتو های چسبانو تنگه
البته من شنیدم تو بعضی مناطق تهران دخترا با بلوز شلوار می یان بیرون اونم حذف کردن !!
اگه درسته به مام بگین بدونیم. :s

بحث با جناب SMS 4815 متاسفانه فایده نداره..من یکی مسئول خودمو نمیدونم بیشتر ازین بخوام واسشون توضیح بدم که تفکرشون اشتباهه و توهینه...آیا چادر همیشه درست استفاده میشه؟مانتو هم همونطور.
در ضمن تهران که سهله همه جا بلوز شلواره گشت ارشاد هم واسه اوناست
از توهینتون هم نمیگذرم....به عنوان شخصی که مانتو رو ترجیح داده.
والسلام
ببخش آبجی اگه قصد ناراحتی و یا حتی اهانتی رو به شما کرده باشم
من فقط نظرمو گفتم حالا شما برین اصلا هر جور می خواین و هر چی می خواین بپوشین
خدا یه امر به معروف و نهی از منکر قرار داده که ما هم تابعشیم حالا از ما گفتن
البته درسته من یکم تند رفتم ولی چادر چشه که شما ترجیح می دین مانتو بپوشین ؟؟؟
پس چرا این همه سال پیش از زمان پیامبر به بعد همه چادر می پوشیدن و گله ای چیزی و ناراحتی باهاش همراه نبود ؟؟؟
نه اول ما باید ریشه یابی کنیم که چرا و چرا مانتو که از غرب اومده باید جایگزین چادر که از عرش اومده بشه
چیه دلیلش ؟ مانتو راحت تره ؟ دست آدمو باز می زاره ؟ چی واقعا نمی دونم شما راهنماییم کنید
فرض کنید خدا داره این سوالارو ازتون می پرسه نه من ؟
اگه اینا رو پرسید چی می گین ؟
می گین من از مانتوی مناسب استفاده می کنم
آیا هیچ تاریخچه ی مانتو رو می دونین ؟ اینجوری دارین سنگشو به سینهمی زنین ؟
می دونین مانتو اولین بار سوغات انگلستان بوده واسه مردم استعمار زده ی هندوستان در قدیم
بعدن تاریخچه ی مانتو رو می زارم ، بخونن بفهمین چی دارین می پوشین الته من نمی گم بده می گم خوشم نمی یاد .

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
نمی دونم چرا از یه جای بحث، دیگه بحث پیش نمی ره...
شاید بخاطر اینه که اصل قضیه رو فراموش کردیم.
libera عزیز :
البته این حرفی که می خوام بزنم رو خودتون در ارسال شماره 38 بهش اشاره کردید.
کاملاً درسته
موضوعی که باید بهش پرداخته بشه اینه که ... این اعتقادات از هر نوع و سنخش ابتدا باید درونی بشه و به یقین برسه تا اونموقع بتونیم در مورد نمود بیرونی اش بحث کنیم.
این حرف خنده دار که می گن «دل آدم باید پاک باشه و... این خزعبلات» رو حتماً شما هم شنیدید.
در جوابش همینو بگم که بقول معروف «از کوزه همان برون تراود که در اوست.»
در مورد ارسال شماره 35 چند نکته به ذهنم می رسه که امیدوارم درست باشه :
1. دخترای مانتویی یا چادری، در دید ما یک ظاهر دارند و یک باطن! آنچه که مورد نظر ماست و بعنوان لفظ «چادری» و «مانتویی» بیان می شه، ظاهر ایشان است.
اما:
2. فرمود: «والله یعلم بما تسرون و ما تعلنون؛ خداوند دانای آشکار و نهان ماست.». اگر چیزی درونی شود و در قلب و شغاف کسی وارد شود، قطعاً وجود او را تسخیر می کند و طریقی غیر از مرام آن چیز نمی تواند که بپیماید. چرا که دل در گرو او دارد و بس. هرچند که اغیار مجنونش خوانند.
** در مورد شغاف : مراجعه کنید به آیه 30 سوره مبارکه یوسف
(اين جريان در شهر منعكس شد) گروهى از زنان شهر گفتند: «همسر عزيز، جوانش [غلامش] را بسوى خود دعوت مى كند! [b]عشق اين جوان، در اعماق قلبش نفوذ كرده، ما او را در گمراهى آشكارى مى بينيم!» (30)
من نمی خوام بگم و هیچوقت همچین جرئتی ندارم که بخوام قضاوتی همچون برخی دوستان داشته باشم و به قضیه دید «صفر و صدی» داشته باشم.
واقعیت پیش روی همه ماست.
آنچه که عرض شد، به نظر حقیر شاخص و مایزی است که هر کس می تواند در مورد خودش ازش استفاده کنه.
سخن در این قسمت، بسیار فراوان است ولی بجهت رعایت اختصار ازش صرف نظر می کنم. چه اینکه در کلام دوستان بزرگوارم در طول بحث، این موارد به چشم می خورد که امیدوارم کسانی که دغدغه دارند، قدری بیشتر تأمل کنند و از هرگونه «تعصب کور» و «غیر منطقی» بپرهیزند. همین!
3. کلام حضرت امیر علیه السلام که بهش اشاره فرمودید : «از مواضع تهمت دوری کنید.» به نظر حقیر اینطوری که شما ازش برداشت کردید اصلا درست نیست.
اتفاقاً اگر کسی بخاطر دینداری اش مورد شماتت قرار بگیره و باز در راه اعتقادش راسخ باشه، اونموقع است که کارش ارزش پیدا می کنه و اصلاً دینداری یعنی همین...!!!
و کل بحث این تاپیک تا همین جاش هم حول همین قضیه بوده !
این خیلی بده که بگیم:
بخاطر حرف مردم، چادر سرم نمی کنم،
بخاطر حرف مردم، نماز نمی خونم،
بخاطر حرف مردم، روزه نمی گیرم،
بخاطر حرف مردم، قرآن نمی خونم،
و...
ببینید: «خیلی چیزها رو عُرف یک جامعه مشخص می کنه» و «شرع در خیلی جاها، عرف رو میزان معرفی میکنه»
حالا در عرف اجتماعی «جمهوری اسلامی ایران»
نگاه به «مانتو» و «چادر» چیست ؟!
راستی همینکه تو این موضوع شرکت می کنید، شاید یکی از نشونه هاش این باشه که نسبت به این قضیه بی تفاوت نیستید و...
و خیلی چیزهای دیگه که راستش حوصله نوشتنش رو ندارم.
حقیر رو عفو بفرمایید.
ملتمس دعای همه تونم
[/b]