۱۲/مرداد/۹۰, ۲:۰۴
(۱۲/مرداد/۹۰ ۱:۳۳)libera نوشته است: [ -> ]خندم گرفت دختر آیت ا.. صدر مسلمان بودند. مثل بقیه لبنانی ها..در واقع خیل عظیمی از لبنانی ها مسلمان هستند.
مرد هم باید جوری نگاه کنه که چی؟(همون جوابتونه)(چند درصد اینطورند)(یه درصد با تخفیف)(چیزی که در جامعه دوست آشنا ما ها میبینیم دیگه. مردها عادت کردند که ببینند..)
من از موضع خودم پایین نمیام
همونطور که خواستم گفتم منبعی ارائه شه که چادر سیاه رو واجب اعلام کرده باشه!
که منتظر کوچولو گفتند ما دقت نکردیم اسلام حجاب خواسته مسلما بهترینشو خواسته و....حرف های دیگه!
اما منبعی ذکر نشد...
منبع رو برای ارسال شماره 35 خواستم که حرف های من رو گفتید پس به حرف مردم نماز نخونیم و روزه نگیریم و..(منبع رو برای واجب بودن خواستم چون واجبات واجباته و حرف مردم درش تاثیر نداره)
یه موضوعی که هست اینه که بدم میاد مردها میان در مسائلی که باهاشون هیچ سنخیتی نداره دخالت میکنند.(دوستان تاپیک عنوانش چادر اذیتت میکنه هست..یعنی سوال از خانومها)
خب کسی نگفته چادر مشکی باشه من فردا چادر آبی بپوشم اصلا نه خاکستری میپوشم (جامعه چی میگه؟؟)خنده داره!
جناب یحیی به نوشته های من توجه کردید؟من از شما آقایی که اومدید و اظهار نظر کردید پرسیدم:دزدی که اون شرایط رو داره اصلا میتونه دزدی کنه که حالا اگه دزدی نکرد بهش جایزه داد و آزادش کرد؟)نه اون اصلا نمیتونه دزدی کنه..پس چرا باید پاداشش آزادی باشه؟
مردها امروزه با حرف هایی مثل حرفهای شما به انحراف کشیدند..مثل این میمونه که به من میگید مانتویی ها با حرف هایی مثل امثال من به انحراف کشیدند...چرا باید مردها طرز تفکرشون اینطور بشه که :ما طالبیم..ما نگاه سیرمون میکنه..از نگاه فلان فلان میشیم..نمیدونم دیگه آهان پسر 15 ساله پر از طلب هستش و ما باید آمادش کنیم...(مردها به همون خدایی که ما زنهارو به حجاب دستور داد...به همون خدا روز قیامت سرزنش میشید)درسته اون خواب های حوری های بهشتی دیده..اما چرا قبل ازون کسی آمادش نکرد؟کسی از حفظ نگاه و حفظ نفس باهاش حرف نزد؟
چطور یه دختر بچه تا سنش به 6 .7 سال مرسه همه بهش میگن فلان خوبه فلان بده..کم کم آمادش میکنن..چطور به پسر به اون گندگی میرسه اوضاع تغییر پیدا میکنه؟چرا؟ناز داره؟
به دختر بچه های نه ساله امروزی نگاه کنید
کدومشون آمادگی پذیرش دارن اصلا قابل مقایسه با دختران نه ساله هزار سال پیش هستند؟نه نیستند دخترای اون موقع اونقدر قابلیت و آمادگی داشتند که نه سالگی سن ازدواجشون بود..حتی روایت هم داریم(دقیقش نمیدونم)اما نقل شده که امام صادق فکر میکنم:فرمودند :روا نیست دختری در خانه پدر حیض ببینه!
اما امروزه ما دختران نه ساله خودمون رو تفهیم کردیم که حجاب چیه..اصول اسلام چیه..
شما مردها خودتون خیلی راحت کردید به خدا!من به علت مسافرت جاهایی چادر میذاشتم و مردم اون منطقه ازینکه من در اصل مانتویی بودم خبر نداشتند..چادر هم با اصولش به سر گذاشتم اما نگاه های بی شرمانه اونها افتضاح بود..نگاه مردم شهرستان خودمون که با مانتو حضور پیدا کردم مناسب تره!(اونیکه نگاه بی شرمانه داره واسش چادر و مانتو معنی نداره..نگاه هرز خودشو داره)
اگه بحث سر اینه که اون مانتویی های با صورت نامناسب رو بخواییم یهو بهشون بفهمونیم حجاب برتر چادره سخت سخت سخت زدید به خاکی..نمی پذیرند..آسته آسته...کم کم مانتو هامون رو اصلاح کنیم بعدش بگیم حجاب برتر چادر.
با این روال مطمئنم از مانتو میرسیم به بلوز شلوار
حجاب آقایون و نکاتی که آقایون باید رعایت کنند و نگاه های زنان و خانومها رو هم حتما گرد آوری میکنم در یک بحث جدید در تالار قرار میدم حتما...
در مورد دختر آیت ا.. صدر بنده به استناد حرف خودتون مسئله رو بررسی کردم که گفتین تازه مسلمان.در هر صوردت اگه بد متوجه شدم معذرت میخوام.
در مورد مردها هم مکررا گفته شد که نباید نگاه کنن.شما ظاهرا این قسمت که مردها رو مع میکنه از پستهای بنده و دیگر دوستان مطالعه نمیکنید!!!
شما مختارید که از سر موضع خودتون کوتاه بیایید یا نه.کسی شما رو مجبور نمیکنه.بحث اصلی ما سر درست بودن چادر هست و به اینکه شماه کوتاه بیایی یا نه کاری نداریم.
در مورد مطلوب و طالب بودن.این حرف من نیست دوست گرامی.این حرف فیلسوف بزرگ جهان اسلام آیت ا...مطهری هست.
البته این حرف از نظر فیلسوفان اروپایی هم تایید شده.
در مورد دخالت مردها.حجاب یک امر اجتماعی و عمومی هست و دقیقا به مردها مربوط میشه چون جایی که مرد نباشه اصلا حجاب برای زن معنی نداره!
اینکه جامعه چادر مشکی رو بیشتر میپسنده ربطی به دین نداره و خدشه ای هم روی حجاب کامل که چادر باشه وارد نمیکنه.
اگه اینطور باشه کلا جامعه رو فاسد کنیم بد بگیم هر کی پاک بود یعنی بره بهشت؟!؟!؟!؟آخه دوست من یه صحبتی بکنید که منطقی باشه.نمیشه عوامل تحریک رو زیاد کرد زمینه رو برای انواع گناه حاضر کرد و بعد بگیم هر کی گناه نکرد خیلی خوبه؟!!؟!؟!؟ما تو روایات هم داریم که حکومت وظیفه داره زیمنه گناه رو از بین ببره.نمیشه فاحشه خونه درست کرد و خواست که کسی گناه نکنه.
باز هم میگم به مردها هم مکررا تاکید میشه که باید با نفس خودشون مبارزه کنن.اینو بارها همه جا گفتیم و گفته میشه.اما اینجا چون بحث سر زن هست داریم سر این مسئله صحبت میکنیم.
دختر بچه 9 ساله از نظر فکری(حتی دخترای امروزی)بالاتر از پسر بچه های 9 ساله هستن.عقل زن زودتر از مرد به تکامل میرسه و دختر تو سن 9 سالگی خیلی از مسائل رو بهتر متوجه میشه.
در ضمن اینکه سن بلوغ رو 9 سالگی انتخاب کردن قانونی هست که پیامبر گذاشته و کسی جز خود شخص پیامبر هم نمیتونه منسوخش کنه.پس اینکه مشا فتوا اینطوری بدین اصلا کار درستی نیست.
در مورد نگاه بد به چادریها و حیض بودن عده ای از مردها هم بالاتر توضیح دادم که از کجا شروع میشه.شما همون لحظه رو میبینی در صورتی که اون مرد قبلش تحریک شده،توسط همون افرادی که مثل شما قبلا مانتویی بودن.وقتی تحریک شد دیگه تشخیص خوب و بد زیاد براش مهم نیست.چیزی که الان تو جامعه داریم میبینیم.در ضمن این توجه مشا بهاین نکته بیشتر از روی حساسیتتون هست نه از روی واقعیت.شما همین حساسیت به نگاه ها رو وقتی که مانتو به تن دارید هم اگه داشته باشید متوجه میشید که خیلیا با چشماشون یکسره دنبال نگاهای هرزه هستن.
مشکل برای اصلاح کردن اینکه.ما تا 15 سال پیش همین چادر رو داشتیم و اصل ما از چادر بوده.اما الان چادر رو دوستانی با تفاسیر شما کنار زدن.اینطوری که شما میگید انگار جامعه ما از اول مانتویی بوده حالا میخوایم بگیم چادر خوبه و کم کم مردم رو چادری کنیم.نه دوست من پیش فرض و سنت ما چادر بوده.افرادی تحت تاثیر تبلیغات غربی مانتو رو وارد این جامعه کردن.اکثر خانومها میدونن چادر خیلی بهتر از مانتو پوششون رو تامین میکنه.اما به خاطر فطرت زنانه و همون قضیه علاقه مندی به مطلوب بودن رو آوردن به مانتو.
یک مسئله که توی حرفای شما و حرفای طرفداران غرب مشترک هست اینکه.غربیا و همفکرانشون میگن ما تبلیغ میکینم و در اختیار میزاریم این اختیار شخص هست که بخواد انتخاب بکنه یا نه!!!!!!
شما هم میگی من(نوعی)ارائه میدم مردها نگاه نکنن.میتونن خودشونو کنترل کنن و نگاه نکنن!!!!تشابه رو میبینید؟
در صورتی که امروزه ثابت شده وقتی تبلیغ باشه خواه ناخواه عده ای رو میارن به اون مسئله ای که تبیلغ میشه.مسئله جذابیت جنسی و مسائل جنسی هم که از قویترین غرائض انسان هست میتونه هر کسی رو به راحتی فریب بده.
حضرت علی رو که انشاا... قبول داری؟؟؟؟ایشون از بچگی تا سن بلوغشون مومن به خدا بودن و از معصومین ما.میشه بفرمایید چرا ایشون به زنهای جوون سلام نمیکردن؟؟؟؟این کار ایشون داره به ما درس میده که غریزه جنسی خیلی قویتر از این حرفاست که بشه شخص رو تحریک کرد و خواست که کاری انجام نده!!
دنیای امروز به این مسئله رسیده که پیشگیری(تحریک نکردن)خیلی بهتر از این هست که درمان انجام بدیم.
نباید گذاشت فضای جامعه برای گناه آماده باشه.
تا 15 سال پیش فضای جامعه اینطور برای گناه فراهم نبود و جامعه به مراتب سالم تر از امروز بود.اما وقتی زمینه آماده شد نمیشه توقع داشت همه مردم اینقدر ایمان داشته باشن که جلوی غریزشون رو بگیرن.
قضیه بد حجابی امروز جامعه رو میبینید؟وقتی مانتوهای کوتاه تو مغازه ها به فروش میرسه نمیشه توقع داشت عده ای جوون نرن طرفش.
تو روایات زیادی داریم که شیطان قسم خورده زشتیها رو تو چشم انسان زیبا جلوه ببده.شیطان قسم خورده که انسانها رو از طریق شهوتشون منحرف کنه.چون این غریزه بسیار قوی تر از حد تصور شماست.
البته تقصیری هم ندارین،چون شناخت کاملی نسبت به فطرت مردها ندارید و طبق همون حس پاک زنانه همه چیز رو بررسی میکنید.
یه مورد دیگه هم در مورد ایجاد تایپیک در مورد مردها بگم.بنده اصلا با این مسئله مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی علاقه دارم که همچین تایپیکی هم باشه تا خدای نکرده خانمهای ما فکر نکنن که بهشون ظلم شده.
اما به نظرم همینجا هم میشه در مورد این مسئله بحث کرد.تمام دوستانی که در مورد حجاب صحبت میکنن هم مکررا تاکید کردن که مرد هم باید چشم خودش نگه داره و حجاب درستی رو انتخاب کنه.
اما اینکه بخوایم مثلا در برابر این تایپیک یه تایپیک دیگه هم بزنیم بیشتر شبیه یه جور لج و لجبازی هست و از یه دید فمنیسمی نشات میگیره.فکر نکنم اینطور بحث کردن درست باشه.بهتره منطق و دستاوردهای علمی روز رو قبول کینم.
یه مورد دیگه رو هم خواهش میکنم توجه کنید که حجاب زن یک نوع سلاح دفاعی هست در برابر چشمهای هرز مردها.هر چی این ساح قوی تر باشه آسیب پذیری زن کمتر میشه.
برای اثبات این مسئله یکی از روانشناسای خوبمون یک آمار علمی (کاملا علمی)در مورد اثرات روانی حجاب انجام داده و تاثیرات شگفت انگیزه چادر رو تو این پوشش بررسی کرده.باز هم میگم با آمار علمی.میتونید این تحقیق رو توی کاب حجاب و نقش آن در سلامت روان ببینید.
اینا همش شون میده که قرآن به درستی چادر رو بهترین نوع حجاب معرفی کرده و حق هم این هست که کسی که خودش رو مومن به خدا و وفا دار به سخن ائمه میدونه چادر رو انتخاب کنه.(البته باز هم جا داره به خاطر اینکه سوء تفاهم نشه این مسئله رو بگم که مانتویی هم که حجم بدن رو بپوشونه هم خوب هست و حداقل حجاب هستش)

برگرد نظرات اولیه منو بخون نه بعد از جنجالی که جنای اس ام اس 4815 بپا کرد.![[تصویر: hijab%20poster%2066%20big.jpg]](http://jafarpisheh2.persiangig.com/image/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2066%20big.jpg)
![[تصویر: hijab%20poster%2067%20big.jpg]](http://jafarpisheh2.persiangig.com/image/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2067%20big.jpg)
![[تصویر: hijab%20poster%2030%20big.jpg]](http://jafarpisheh.persiangig.com/image/main%20site/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2030%20big.jpg)
![[تصویر: hijab%20poster%2007%20big.jpg]](http://jafarpisheh.persiangig.com/image/main%20site/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2007%20big.jpg)
![[تصویر: hijab%20poster%2010%20big.jpg]](http://jafarpisheh.persiangig.com/image/main%20site/poster/cyber%20group/hijab%20poster%2010%20big.jpg)