تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر اذیتت نمی کنه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۱۲/مرداد/۹۰ ۱:۳۳)libera نوشته است: [ -> ]خندم گرفت دختر آیت ا.. صدر مسلمان بودند. مثل بقیه لبنانی ها..در واقع خیل عظیمی از لبنانی ها مسلمان هستند.
مرد هم باید جوری نگاه کنه که چی؟(همون جوابتونه)(چند درصد اینطورند)(یه درصد با تخفیف)(چیزی که در جامعه دوست آشنا ما ها میبینیم دیگه. مردها عادت کردند که ببینند..)
من از موضع خودم پایین نمیام
همونطور که خواستم گفتم منبعی ارائه شه که چادر سیاه رو واجب اعلام کرده باشه!
که منتظر کوچولو گفتند ما دقت نکردیم اسلام حجاب خواسته مسلما بهترینشو خواسته و....حرف های دیگه!
اما منبعی ذکر نشد...
منبع رو برای ارسال شماره 35 خواستم که حرف های من رو گفتید پس به حرف مردم نماز نخونیم و روزه نگیریم و..(منبع رو برای واجب بودن خواستم چون واجبات واجباته و حرف مردم درش تاثیر نداره)
یه موضوعی که هست اینه که بدم میاد مردها میان در مسائلی که باهاشون هیچ سنخیتی نداره دخالت میکنند.(دوستان تاپیک عنوانش چادر اذیتت میکنه هست..یعنی سوال از خانومها)
خب کسی نگفته چادر مشکی باشه من فردا چادر آبی بپوشم اصلا نه خاکستری میپوشم (جامعه چی میگه؟؟)خنده داره!
جناب یحیی به نوشته های من توجه کردید؟من از شما آقایی که اومدید و اظهار نظر کردید پرسیدم:دزدی که اون شرایط رو داره اصلا میتونه دزدی کنه که حالا اگه دزدی نکرد بهش جایزه داد و آزادش کرد؟)نه اون اصلا نمیتونه دزدی کنه..پس چرا باید پاداشش آزادی باشه؟
مردها امروزه با حرف هایی مثل حرفهای شما به انحراف کشیدند..مثل این میمونه که به من میگید مانتویی ها با حرف هایی مثل امثال من به انحراف کشیدند...چرا باید مردها طرز تفکرشون اینطور بشه که :ما طالبیم..ما نگاه سیرمون میکنه..از نگاه فلان فلان میشیم..نمیدونم دیگه آهان پسر 15 ساله پر از طلب هستش و ما باید آمادش کنیم...(مردها به همون خدایی که ما زنهارو به حجاب دستور داد...به همون خدا روز قیامت سرزنش میشید)درسته اون خواب های حوری های بهشتی دیده..اما چرا قبل ازون کسی آمادش نکرد؟کسی از حفظ نگاه و حفظ نفس باهاش حرف نزد؟
چطور یه دختر بچه تا سنش به 6 .7 سال مرسه همه بهش میگن فلان خوبه فلان بده..کم کم آمادش میکنن..چطور به پسر به اون گندگی میرسه اوضاع تغییر پیدا میکنه؟چرا؟ناز داره؟
به دختر بچه های نه ساله امروزی نگاه کنید
کدومشون آمادگی پذیرش دارن اصلا قابل مقایسه با دختران نه ساله هزار سال پیش هستند؟نه نیستند دخترای اون موقع اونقدر قابلیت و آمادگی داشتند که نه سالگی سن ازدواجشون بود..حتی روایت هم داریم(دقیقش نمیدونم)اما نقل شده که امام صادق فکر میکنم:فرمودند :روا نیست دختری در خانه پدر حیض ببینه!
اما امروزه ما دختران نه ساله خودمون رو تفهیم کردیم که حجاب چیه..اصول اسلام چیه..
شما مردها خودتون خیلی راحت کردید به خدا!من به علت مسافرت جاهایی چادر میذاشتم و مردم اون منطقه ازینکه من در اصل مانتویی بودم خبر نداشتند..چادر هم با اصولش به سر گذاشتم اما نگاه های بی شرمانه اونها افتضاح بود..نگاه مردم شهرستان خودمون که با مانتو حضور پیدا کردم مناسب تره!(اونیکه نگاه بی شرمانه داره واسش چادر و مانتو معنی نداره..نگاه هرز خودشو داره)
اگه بحث سر اینه که اون مانتویی های با صورت نامناسب رو بخواییم یهو بهشون بفهمونیم حجاب برتر چادره سخت سخت سخت زدید به خاکی..نمی پذیرند..آسته آسته...کم کم مانتو هامون رو اصلاح کنیم بعدش بگیم حجاب برتر چادر.
با این روال مطمئنم از مانتو میرسیم به بلوز شلوار
حجاب آقایون و نکاتی که آقایون باید رعایت کنند و نگاه های زنان و خانومها رو هم حتما گرد آوری میکنم در یک بحث جدید در تالار قرار میدم حتما...

در مورد دختر آیت ا.. صدر بنده به استناد حرف خودتون مسئله رو بررسی کردم که گفتین تازه مسلمان.در هر صوردت اگه بد متوجه شدم معذرت میخوام.

در مورد مردها هم مکررا گفته شد که نباید نگاه کنن.شما ظاهرا این قسمت که مردها رو مع میکنه از پستهای بنده و دیگر دوستان مطالعه نمیکنید!!!
شما مختارید که از سر موضع خودتون کوتاه بیایید یا نه.کسی شما رو مجبور نمیکنه.بحث اصلی ما سر درست بودن چادر هست و به اینکه شماه کوتاه بیایی یا نه کاری نداریم.
در مورد مطلوب و طالب بودن.این حرف من نیست دوست گرامی.این حرف فیلسوف بزرگ جهان اسلام آیت ا...مطهری هست.
البته این حرف از نظر فیلسوفان اروپایی هم تایید شده.

در مورد دخالت مردها.حجاب یک امر اجتماعی و عمومی هست و دقیقا به مردها مربوط میشه چون جایی که مرد نباشه اصلا حجاب برای زن معنی نداره!
اینکه جامعه چادر مشکی رو بیشتر میپسنده ربطی به دین نداره و خدشه ای هم روی حجاب کامل که چادر باشه وارد نمیکنه.
اگه اینطور باشه کلا جامعه رو فاسد کنیم بد بگیم هر کی پاک بود یعنی بره بهشت؟!؟!؟!؟آخه دوست من یه صحبتی بکنید که منطقی باشه.نمیشه عوامل تحریک رو زیاد کرد زمینه رو برای انواع گناه حاضر کرد و بعد بگیم هر کی گناه نکرد خیلی خوبه؟!!؟!؟!؟ما تو روایات هم داریم که حکومت وظیفه داره زیمنه گناه رو از بین ببره.نمیشه فاحشه خونه درست کرد و خواست که کسی گناه نکنه.
باز هم میگم به مردها هم مکررا تاکید میشه که باید با نفس خودشون مبارزه کنن.اینو بارها همه جا گفتیم و گفته میشه.اما اینجا چون بحث سر زن هست داریم سر این مسئله صحبت میکنیم.
دختر بچه 9 ساله از نظر فکری(حتی دخترای امروزی)بالاتر از پسر بچه های 9 ساله هستن.عقل زن زودتر از مرد به تکامل میرسه و دختر تو سن 9 سالگی خیلی از مسائل رو بهتر متوجه میشه.
در ضمن اینکه سن بلوغ رو 9 سالگی انتخاب کردن قانونی هست که پیامبر گذاشته و کسی جز خود شخص پیامبر هم نمیتونه منسوخش کنه.پس اینکه مشا فتوا اینطوری بدین اصلا کار درستی نیست.

در مورد نگاه بد به چادریها و حیض بودن عده ای از مردها هم بالاتر توضیح دادم که از کجا شروع میشه.شما همون لحظه رو میبینی در صورتی که اون مرد قبلش تحریک شده،توسط همون افرادی که مثل شما قبلا مانتویی بودن.وقتی تحریک شد دیگه تشخیص خوب و بد زیاد براش مهم نیست.چیزی که الان تو جامعه داریم میبینیم.در ضمن این توجه مشا بهاین نکته بیشتر از روی حساسیتتون هست نه از روی واقعیت.شما همین حساسیت به نگاه ها رو وقتی که مانتو به تن دارید هم اگه داشته باشید متوجه میشید که خیلیا با چشماشون یکسره دنبال نگاهای هرزه هستن.

مشکل برای اصلاح کردن اینکه.ما تا 15 سال پیش همین چادر رو داشتیم و اصل ما از چادر بوده.اما الان چادر رو دوستانی با تفاسیر شما کنار زدن.اینطوری که شما میگید انگار جامعه ما از اول مانتویی بوده حالا میخوایم بگیم چادر خوبه و کم کم مردم رو چادری کنیم.نه دوست من پیش فرض و سنت ما چادر بوده.افرادی تحت تاثیر تبلیغات غربی مانتو رو وارد این جامعه کردن.اکثر خانومها میدونن چادر خیلی بهتر از مانتو پوششون رو تامین میکنه.اما به خاطر فطرت زنانه و همون قضیه علاقه مندی به مطلوب بودن رو آوردن به مانتو.

یک مسئله که توی حرفای شما و حرفای طرفداران غرب مشترک هست اینکه.غربیا و همفکرانشون میگن ما تبلیغ میکینم و در اختیار میزاریم این اختیار شخص هست که بخواد انتخاب بکنه یا نه!!!!!!
شما هم میگی من(نوعی)ارائه میدم مردها نگاه نکنن.میتونن خودشونو کنترل کنن و نگاه نکنن!!!!تشابه رو میبینید؟
در صورتی که امروزه ثابت شده وقتی تبلیغ باشه خواه ناخواه عده ای رو میارن به اون مسئله ای که تبیلغ میشه.مسئله جذابیت جنسی و مسائل جنسی هم که از قویترین غرائض انسان هست میتونه هر کسی رو به راحتی فریب بده.
حضرت علی رو که انشاا... قبول داری؟؟؟؟ایشون از بچگی تا سن بلوغشون مومن به خدا بودن و از معصومین ما.میشه بفرمایید چرا ایشون به زنهای جوون سلام نمیکردن؟؟؟؟این کار ایشون داره به ما درس میده که غریزه جنسی خیلی قویتر از این حرفاست که بشه شخص رو تحریک کرد و خواست که کاری انجام نده!!
دنیای امروز به این مسئله رسیده که پیشگیری(تحریک نکردن)خیلی بهتر از این هست که درمان انجام بدیم.
نباید گذاشت فضای جامعه برای گناه آماده باشه.
تا 15 سال پیش فضای جامعه اینطور برای گناه فراهم نبود و جامعه به مراتب سالم تر از امروز بود.اما وقتی زمینه آماده شد نمیشه توقع داشت همه مردم اینقدر ایمان داشته باشن که جلوی غریزشون رو بگیرن.
قضیه بد حجابی امروز جامعه رو میبینید؟وقتی مانتوهای کوتاه تو مغازه ها به فروش میرسه نمیشه توقع داشت عده ای جوون نرن طرفش.
تو روایات زیادی داریم که شیطان قسم خورده زشتیها رو تو چشم انسان زیبا جلوه ببده.شیطان قسم خورده که انسانها رو از طریق شهوتشون منحرف کنه.چون این غریزه بسیار قوی تر از حد تصور شماست.
البته تقصیری هم ندارین،چون شناخت کاملی نسبت به فطرت مردها ندارید و طبق همون حس پاک زنانه همه چیز رو بررسی میکنید.

یه مورد دیگه هم در مورد ایجاد تایپیک در مورد مردها بگم.بنده اصلا با این مسئله مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی علاقه دارم که همچین تایپیکی هم باشه تا خدای نکرده خانمهای ما فکر نکنن که بهشون ظلم شده.
اما به نظرم همینجا هم میشه در مورد این مسئله بحث کرد.تمام دوستانی که در مورد حجاب صحبت میکنن هم مکررا تاکید کردن که مرد هم باید چشم خودش نگه داره و حجاب درستی رو انتخاب کنه.
اما اینکه بخوایم مثلا در برابر این تایپیک یه تایپیک دیگه هم بزنیم بیشتر شبیه یه جور لج و لجبازی هست و از یه دید فمنیسمی نشات میگیره.فکر نکنم اینطور بحث کردن درست باشه.بهتره منطق و دستاوردهای علمی روز رو قبول کینم.
یه مورد دیگه رو هم خواهش میکنم توجه کنید که حجاب زن یک نوع سلاح دفاعی هست در برابر چشمهای هرز مردها.هر چی این ساح قوی تر باشه آسیب پذیری زن کمتر میشه.
برای اثبات این مسئله یکی از روانشناسای خوبمون یک آمار علمی (کاملا علمی)در مورد اثرات روانی حجاب انجام داده و تاثیرات شگفت انگیزه چادر رو تو این پوشش بررسی کرده.باز هم میگم با آمار علمی.میتونید این تحقیق رو توی کاب حجاب و نقش آن در سلامت روان ببینید.
اینا همش شون میده که قرآن به درستی چادر رو بهترین نوع حجاب معرفی کرده و حق هم این هست که کسی که خودش رو مومن به خدا و وفا دار به سخن ائمه میدونه چادر رو انتخاب کنه.(البته باز هم جا داره به خاطر اینکه سوء تفاهم نشه این مسئله رو بگم که مانتویی هم که حجم بدن رو بپوشونه هم خوب هست و حداقل حجاب هستش)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!

1. از قدیم گفتند العاقل یکفیه الاشاره...!!! Blush

2. تو رو خدا یکی حرفای منو یه بار بخونه ببینه من چی گفتم بعد خانم libera چی برداشت کردن!

3. الآن خواهشا یکی پیدا بشه به من بگه : « خدا بهت صبر بده » !!!

4. حرفی که بنده زدم کاملاً واضحه ...

و استدلال و جواب در اون مستتر... حالا شما نمی خوای بشنوی، لطفاً دیگه بنده رو متهم نکن!
اگه شما «حجاب» رو قبول داری، «حد و مرزی که اسلام برایش تعریف کرده» رو هم می دونی،
و بهش عقیده پیدا کردی کار تمومه ... همین!
حالا به نظر حقیر و اونطوری که برای حقیر «حجت» شده...
اون چیزی که نزدیکترین مصداق رو به اون حجابی داره که اسلام عزیز خواسته «چادر» است ولاغیر
حالا شما به این نتیجه نرسیدی: صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

یه چیزی برام خیلی جالب بود:
«چادر استفاده نمی کنم، چون به پام گیر می کنه میخورم زمین!!!!»
واقعا نمی دونم چی باید بگم

بازم تکرار می کنم:
اگر کسی منتظر در این تاپیک «معجزه» رخ بده، بهش عرض می کنم که حتماً همین الآن یه سر بره جلوی آینه!

اگه بازم اصراری روی منبع دارید. بفرمایید تا براتون ارسال کنم.

موفق باشید

(۱۲/مرداد/۹۰ ۱:۵۴)منتظر کوچولو نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
دوست عزیز

شما خودتون نفرمودید! که برای وجوب چادر منبع می خواید؟!
و نه «حجاب» ... عجیبه واقعاً

متوجه شدم که هدف شما چیه ؟!
و چرا اینطور بحث کردن رو بهش اصرار دارید

فقط می تونم همینو بگم:
امیدوارم که خدا از نور حقیقت بر قلوب همه ما بتاباند.

و اینکه اگه هنوز منتظر معجزه ایم، بهتره یه بار دیگه خودمونو جلوی آینه ببینیم شاید نظرمون عوض بشه

یاعلی

عزیزم دوست گرامی
از نوشتتون معلومه ناراحتید از من!
منکه حرفی نزدم..فقط گفتم منبعی ذکر کنید که بگه چادر واجبه.همین.
من مقصود خاصی ندارم از توهینی که به من شد دفاع کردم شما هم اومدید همراه اون دوست گرامی حرفهاشون رو تایید کردید..من در تمام این مدت از خودم دفاع کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم:منبعی بر واجب بودن چادر؟همین.
اما نه اینکه من چادر دوست ندارم..اتفاقا منم مثا خانوم فاطمه خانوه دوست دارم چادر با نقاب بزنم..چون دوسش دارم..در نظرات اولیه هم ببینید متوجه میشید من با چادر مشکلی ندارم.. من در توهینی که به من و امثال من شد جبهه گرفتم..معیار اعتقادات و درستی ایمان مردم دست خداست ..فقط خدا میدونه کی میره بهشت کی میره جهنم...درسته بعضی ها معلومند که اوضاعشون خرابه..باید مجوز رسمی از نور هدایت خدا دریافت کنند..اما نه اینکه من بگم شما گمراهید یا شما به من بگید گمراهم.
اینجا بحث سر حجاب بود.. و چادر.
نه اینکه بیاییم به اونی که حجابش معمولیه و اولیه توهین کنیم.
همه مثل هم نیستند
من از اول هم گفتم حجاب برتر چادره..اما هرکی لیاقت چادر رو نداره..کمند..مثل شما دوست گرامی کمند خانومهایی که درکی از چادرشون داشته باشند.
از من یه نصیحت
در زندگی خوب باش و خوبی کن...>سرزنش نکن...تکبر نکن..کینه نگیر...به خدای خودت بچسب همین!(اینا چیزایی بود که خودم کشیدم و ازشون ضربه خوردم..به خواهر گلم که میدونم پاکه و مبرا ازین ها خواستم بگم تا تجربه نکنه خدا نکرده در زندگیش)
عزیزم من همواره در زندگیم در نوسان بودم..انسان بدون هدایت خداوندش سریعا میکشه به ظلمت و تاریکی
برای همینه دعا میکنیم که خدایا یه لحظه هم مارو به حال خودمون نذار که به گمراهی میریم...
ان شاء الله (منظورم دعاتون بود)
DodgyDodgyتا من این نظر نوشتم شما زدی به خاکی که خواهرمUndecided
آره صلاح مملکت خویش خسروان دانند.اونی که گفت چادر نمیذارم چون چادر به پام گیر میکنه إآقا بودند داشتند مثال میزدند.Dodgyاون مثال هم کمی بی معنی بود چون چادر از قد بلندتر نمیدوزن کهDodgy
بحث نکن دیگهSmileبرگرد نظرات اولیه منو بخون نه بعد از جنجالی که جنای اس ام اس 4815 بپا کرد.
بابا سحر خواب میمونیمااااSmile
شاید شما تا سحر بیدارید
نقل قول:باز نمیدونم چرا مسئله چادر رو با واجبات قاطی میکنید
آره یکی دوست نداره چادر بزاره اما این حرف غلط نیست..چون که یکی دوست نداره روزه بگیره یکی دوست داره زنا کنه یکی دوست داره بی روسی بگرده ..این مثال ها هیچ ربطی به دوست نداشتن چادر نداره..چون که چادر جزو واجبات دین نیست این مثال ها جزو واجباته که در قرآن صریحا اعلام شده پیامبر هم تاکید فرمودند در توضیح المسائل همه هم پیداست..اگه چادر واجبات هست منبع ذکر کنیدDodgy
لطفا مثل منتظر کوچولو حرف از برتر و حیا و نمیدونم بهترین درجه نزنید..خانوم منتظر کوچولو خودشون هم جواب خودشون رو میگن..میگه قرآن به حجاب سفارش کرده حالا ما برترش رو اجرا کنیم(خودش جواب خودشون میده میگه ما برترش پیگیر شیم..)
بابا حجاب برتر ثواب بیشتر داره نه اینکه چادر نذاری موجب عقوبت خدا میشه
جناب یحیی اگه 63 شما سال تولدتو باشه پس با هم تفاوت سنی چندانی نداریم که حرف از اون دوره هاتون میزنید اگه هم با توجه به حرفتون که دختر زودتر به رشد عقلانی میرسه خیلی چیزهارو میفهمه رو بخواییم در نظر بگیریم پس من خیلی از شما جلوترمBig Grin Blush (اون موقع ها مانتو ها مثل مانتوهای لبنانی بلند و بی ساسون واسه کمر بود)(طراحان و مسئولین کم مقصر نیستند)
خیلی ها دوست ندارند چادر بزارند..ثوابشو شاید نمیخوانSmile
در مورد این قمست صحبتتون باید بگم که.اون مقایسه به خاطر این بود که بگم نمیشه همه مسائل رو عهده خود شخص گذاشت چون هر کس توانایی اینکه بعضی از مسائل رو تجزیه و تحلیل کنه نداره.این هم عیب نیست.چون همه همینطورن.حتی خود بنده.منظور کلی در مورد اصل موضوع بود نه مصداق.
بله دقیقا اگه چادر نزاری گناه نکردی.کسی هم منکر این نیست اما گفته میشه مانتویی هم که حجم بدن رو نشون بده حجاب نیست و عقوبت داره.خوب مانتوهای امروزی چطورین؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم بگید اکثر مانتوهای امروزی چطورین؟حتی در مورد مانتوی خودتون هم که صحبت کردین گفتین اگه به پاهام میچسبه مردها نباید نگاه کنن!!!!این حرفتون از نظر قرآن که ازش سند میارین پذیرفتست؟؟؟؟!!!ما الان تو جامه دو نوع پوشش داریم(البته دو نوع پوشش که اکثریت بیشتری دارن)چادر و مانتوهای که اصلا خواسته های حجاب،حتی حداقلیشو هم تامین نمیکنه.خوب کدومش رو باید انتخاب کرد؟وقتی به جز چادر حجاب حتی حداقلی وجود نداره کدوم رو باید انتخاب کرد؟؟؟؟؟
همون حجاب حداقلی که شما میگی با عقوبت مواجه نشه کجاست؟؟؟؟کدوم دختر الان قبول میکنه مانتوی اونقدر گشادی بپوشه که حجم بدنش مشخص نباشه؟؟؟؟؟یا موقع راه رفتن بدنش مشخص نشه؟؟؟خواهش میکنم ازتون پاسخ بدین.

خوبه که حداقل هم سن و سالیم.پس شما هم خاطرتون هست.بله اگه از نظر مطالعه و تحقیق در یک سطح باشیم شما بیشتر از من مسائل رو متوجه میشین.اما شاید بنده تو یک موضوع بیشتر از شما تحقیق کرده باشم و شما تو یک موضوع دیگه بیشتر از من تحقیق کرده باشین.
اون مانتوهایی که میگین مورد تایید همه هست.چون واقعا پوشیده هست و حداقل حجاب رو تامین میکنه.حالا کجاست اون مانتو؟!؟!؟!؟!؟دقیقا با این حرفتون حرفای منو تایید کردین.از چند جهت.اول اینکه گفتم ما تجربه داریم که زنان وقتی با چادر بودن مردها توقع بیشتری نداشتن.چون اون موقع هم ما کسی که روبند بزنه خیلی کم داشتیم.
دوما تایید کردین که تا وقتی کسی یک رو نگه کسی سراغ عدد 2 نمیره.زنهای چادری ما اون موقع به مراتب بیشتر از امروز بودن و به همین خاطر اگعه کسی میخواست حداقل حجاب رو رعایت کنه واقعا همون حداقل رو عایت میکرد و اون هم خیلی کم بود.
سوم اینکه زنا دوست دارن مطلوب باشن و وقتی جامعه طوری بشه که تو این مسائل مسابقه به وجود بیاد زنان دوست دارن هر روز بهتر از افراد دیگه باشن مخصوصا که تبلیغات مصموم هم دنبالش باشه.اون مسابقه به اینجایی کشیده شد که امروز میبینیم.هر روز مانتوهای کوتاه تر و ....طوری شد که حتی بعضی از زنان چادری ما هم به خاطر اینکه جامعه دید امل بودن نسبت بهشون نداشته باش چادرشون رو گذاشتن کنار.و یا بعضی افراد به خاطر همسرانشون اینکار رو کردن.چادر اون زمان حیا رو بیشتر تو جامعه رواج میداد یا مانتوی الان؟؟؟؟میبیند چطور تجربه داره به ما نشون میده که قرآن چقدر روی حساب صحبت کرده؟خداوند میدونسته که وقتی مانتو بیاد وسط خیلی از مسائل پشتش میاد.به خاطر همین گفته اگه میخواید پاکیزه تر باشید چادر رو انتخاب کنید.
دوست من باور کنید اینکه شما یا دوستان دیگه چادری بشن برای من و امثال من هیچ سودی نداره.درد من و امثال من فقط دینمونه.کهدارن با این چیزا نابودش میکنن.نمیدونم در مورد پروژهای فرهنگی غرب چقدر اطلاعات دارین.اما اونا این روششون هست که کم کم جلو میرن تا نتیجه بگیرن.اول چادر رو از سر زنان ایران برداشتن،بعد همون مانتوی حداقلی رو کمرنگ کردن و هر روز یک سانت یک سانت پیش رفتن تا اینکه امروز میبینیم چه وضعیتی به وجود اومده!!!
عدد یک (چادر)با عدد دو چقدر فرق داره؟یک عدد فرق داره.
عدد دو با عدد 3 چقدر فرق داره؟یک عدد...
عدد 3 با عدد 4 چقدر فرق داره؟یک عدد...
عدد 4 با عدد 5 چقدر فرق داره؟باز هم یک عدد...
همینطور ادامه بدید تا 40.
حالا بگین عدد 1 با عدد 40 چقدر فرق داره؟39 عدد!!!!!!!!
این راهیه که اونا پیش گرفتن و متاسفانه دارن موفق هم میشن.به خاطر همین هست که ما میگیم یک رو نگین که مجبور بشین دو رو هم بگین!!

نقل قول:نه اینکه بیاییم به اونی که حجابش معمولیه و اولیه توهین کنیم.
ظاهرا در مورد این صحبتتون هم باید توضیحی بدم
دوست کرامی تو کسی نگفت از نظر پاکی (به معنی عموم)افراد معمولی مشکلی دارن.
1-مشکل اینجاست که معمولی یعنی چی؟
2-پاکی یعنی انسان خودش هیچ کار رو خلاف اخلاق انجام نده اما با ظاهرش دیگران رو تحریک کنه؟؟؟؟
3-مگه کسی که چادر هست ضمانت شده که به بهشت بره؟چادر و در کلیت حجاب درست برای کمک کردن به سلامت جامعست،همینطور که خیلی از حکمهای دیگه این مسئله رو دارن.

جواب(1)
معمولی از نطر دین یعنی همون حداقل حجاب که حجم بدن مشخص نباشه،مانتوی امروز جامعه ما این شاخصه رو داره؟مسلما نه.پس اصلا معمولی نیست و پوششی تحریک کننده ست.

2-یک مواد فروش رو تصور کنید که خودش مواد مصرف نمیکنه.حکم این فرد چیه؟این شخص پاکه و بی گناه؟

3-چادر شر کافی برای عفاف نیست اما شرط لازم هست
خدا منو مرگ بده اگه منظورم از سن نه سالگی دختر اون بوده باشه..من کی باشم من چی باشم که در کار و دستور خدام دخالت کنم و کفر بگم؟!!!!
من فقط منظورم آمادگی بود..آماده کردن فرزندان جامعه
استغفرالله
.................................
حکومت (حالا دولته کدوم ارگان نمیدونم توروخدا ازین دیگه برداشت بد نکنید)موظفه که از اشاعه فحشا جلوگیری کنه و بستر مناسبی ارائه بده.آره درسته.
همون ارگانها و مسئولین چادر رو به زور سر ما کردند در مقاطع تحصیلی ...بعد نماینده ها عوض شدند..دولت عوض شد چادر مدارس حذف شد....
همون مسئولین در صنف پوشاک نظارت نکرد...اون 2 رسیده به 30...به 40 هم میرسه به زودی
مسئولین الانه در حوزه های مختلف ایده های مختلف دارند و دوگانه عمل میکنند..نمونه صدا وسیما..به سینما کار ندارم.فقط صدا و سیما...حوزه های دیگه هم هستند.مهم ترینشون همون صنف پوشاک بعد صدا و سیماست.
آره من مانتو میدوزه اما خیاط ها انگار میل ندارن کار مشتری درست انجام بددهند مانتوی پارسالم کوتاه شد..پول پارچه و دوخت همه رفت ..مانتوم هرجا میبرم یکی یه جاشو خراب میکنه به دلبخواه خودش یا کمرشو تنگ میکنه یا قدشو کوتاه میکنه یکی یقه شو گشاد میدوزه...ما که نمیتونیم بعد از تحویل و مشاهده خرخرشو بجوییم میتونیم؟الان من تاکیدات فراوان داشتم تنگ ندوزه بلند بدوزه بعد از دو بار پرو رفتن تحویل کار افتضاح شد ..چی کنم دختر فامیلمون دوخته خفه ش کنم؟؟چقدر غر زد وا اینکه بلنده اینهمه گشاده...وای یقه ش تنگه..آستینش بلنده..من چی کنم؟بکشمش چرا مانتوم اینطوری دوختی؟
هنوزم تاکیدم بر اینه شما رو چه به بحث چادر آخه...Smileنگاه هرز از رو چادرم نگاهش هرزه خانومی چادری که خم میشه تا بند کفش بچشو ببنده یا خانومی که چادرشو جمع میکنه تا بتونه سوار اتوبوس یا ماشین بشه(اینا نمونه هایی از همون لحظاتیه که خدا نکرده نگاهتون رو که نمیشه چشاتون ببندید)
بحث حجاب نیست اینجا
وگرنه موضوع چش چرانی زنای ذهنی و حجاب آقایون رو همین جا مطرح میکردم...موضوع یکسانی ندارهSmile
(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۴)rastin نوشته است: [ -> ]
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۲)ftm71 نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من چادر هم خوبی داره هم بدی اما خوبی هایی که داره خیلی خیلی بیشتر از بدی هاشه
واما نمیشه گفت هرکی چادری باشه ادم درستیه
خیلی هاا با داشتن حجابی بدون چادر خیلی ادمای محترم تر و بهتری هستند از بعضی از چادری ها

دوست عزیز:
بفرمایید چادرچه بدی داره؟؟؟
قرارهم نیست هرکس چادربپوشد آدم خوبی باشه.وبالعکس ملاک خوب بودن حفظ این امانت است. (امانتی ازحضرت فاطمه الزهراسلام الله علیها ).
زمانی نزدحضرت امام خمینی رحمه الله علیه خبرآوردند،آخوندی دزدی کرده ایشان فرمودند نگویید آخوندی دزدی کرده بگویید،دزدی درلباس آخوندی دزدی کرده....
معنی این جمله امام چیه؟؟؟
برای ثابت کردن حرف خودمون به لباس وشخصیت کسی توهین نکنیم.(مخصوصا پوششی که دردین سفارش به آن شده).

ملاک محترم بودن خیلی ها احترام گذاشتن به خواست خداونداست وبس....
والبته اعمال مابایدنزد خدامحترم تروبهترباشد.

-----------------------------------
یک درخواست کلی ازهمه عزیزان:
دختروپسرمردوزن درهرتیپ وپوششی که هستیم سعی کنیم بهتربشیم نه اینکه زیرآب مقدسات روباپررنگ کردن یکسری کج اخلاقی های برخی مقدس نماهابزنیم.
یاحق

سلام
چادر خیلی هم خوبه من به هیچ وجه منکر خوبی های چادر نمیشم منظور من از بدی های چادر این نبود که چادر بده ببینید بعضی از مواقع شما کارایی رو که میخوایین انجام بدین یه ذره میشه گفت چاادر دست و پاگیره ولی بالاخره میشه انجامش داد مثلااگه شما بخوایین چندتا چیزتوی دستتون بگیرین و حملش کنید با چادر یه ذره سخت میشه اما خب اخرش میشه .
موضوع بعد درمورد شخصیت چادری هاست بازم در مورد این موضوع من همه ی چادری ها رو نگفتم خیلی خیلی کم هستند از این دسته افراد اما بالاخره هستند حالا این دسته افراد بی شخصیت چادرو برای چی سر میکنن نمیدونم من خیلی ها رو دیدم که به اجبار چادر سر میکنن و به محض این که از چشم پدر مادراشون دور شدن چادرشونو بر میدارن و خیلی از مواقع با همون چادر چه کارایی که نمیکنن
(۱۲/مرداد/۹۰ ۲:۲۶)libera نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

بحث نکن دیگهSmileبرگرد نظرات اولیه منو بخون نه بعد از جنجالی که جنای اس ام اس 4815 بپا کرد.
بابا سحر خواب میمونیمااااSmile
شاید شما تا سحر بیدارید

خانوم لیبرا من جنجال راه انداختم ؟؟؟ من که از همون اولم گفتم چادر و مانتو یه نوع حجابن همونطور که هرلباسی برای هر فردی یه حجابه ما مردا هم حجاب داریم
حالا خودت قضاوت کن ما مردا اگه با موی دم اسبی و یخه ی باز و ... بیام خیابون شما اولین نفری هستید که میگید خاک بر سرت !!!
حالا چون ما مردیمو یکم آزادی بیشتری نسبت به زن ها داریم من این مثالو زدم شما خودت گفتید که من میرم خیاط یه جاش عیب داره یا کوتاه یا کمرش تنگه من شما رو از بقیه مانتو پوشان جدا کنم چند درصد از مانتوپوشان حجاب رو کامل رعایت می کنن که باعث مفسده نشد و چند درصد از زنان چادری حجاب رو کامل رعایت می کنن که چشم نامحرم حتی اجازه ی جسارتو به خودش نده که حتی نگاهی گناه آلود بکنه؟؟؟؟
من از شما یه سوال دیگه هم می کنم
ما میرم از یه فرد چشم ناپاک سوال می پرسیم البته این فرضه سوال می پرسیم که تو تو خیابانو به چه کسایی بیشتر نگاه بد داری ؟؟؟
میگه به چادریا یا به مانتوپوشان
چون اولا اون فرد می دونه که کسی که چادرو می پوشه بیشتر احتیاط کرده ولی اون فردی که مانتو رو پوشیده احساس می کنه که جامعه امنه
اونقدر جامعه پر از گرگ شده که نگو چرا تو قدیما این همه فساد اخلاقی نبوده من نمی دونم ولی شاید یکی از دلایلش همین مد و عقب نموندن از قافله ی آپدیت بودنه!!!

به امید رعایت حجاب کامل توسط همه ی خواهران همه ی بلاد اسلامی
اینم چند تا عکس گفتم بهتره بزارم .

[تصویر: hijab%20poster%2076%20big.JPG]

[تصویر: hijab%20poster%2066%20big.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2067%20big.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2008%20big.JPG]

[تصویر: hijab%20poster%2030%20big.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2007%20big.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2009%20big.JPG]

[تصویر: hijab%20poster%2001%20big.JPG]

[تصویر: hijab%20poster%2010%20big.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2024%20big.JPG]
اينجا وقت نمازه و من نميخوام از نماز اول وقتم بيافتم.

فقط به يك نكته كوتاه اشاره ميكنم.

من هم چادريم . چادر مشكي سر ميكنم . حتي الامكان مقنعه يا روسري رنگ تيره سر ميكنم . و توي خيابون هم جلوي چادرم رو جمع ميكنم . وقتي هم كه براي خريد يا كاري ميرم بيرون كه قراره دستم بند باشه چادر لبناني سر ميكنم كه هم گشاده و هم جلو بسته . با چادر معمولي بخوام برم بيرون حتما در خيابون رو مي گيرم.

اما غرض حرفم اينه . با تمام اين توصيفات مادر من از حجاب من ناراضيه . چرا ؟؟؟؟

چون لبه مقنعه يا روسريم از زير چادر بيرونه (كه ذكر كردم كه معمولا مشكي و يا رنگ خيلي تيره است).
به نظر مادرم جلب توجه ميكنه

يه مدت برام خيلي دغدغه شده بود . دلم نمي خواست حرف مادرم رو زير پا بزارم . از طرفي حجابم كامل بود
شايد بيشتر از حد عرف .

يه ماه رمضون بود مثل امسال
كلاس اخلاق ميرفتم .
استادمون زن فوق العاده اي بود كه مادر م رو هم ميشناخت و با هم دوست بودن.
يه بار ازش سوال كردم حجاب من مشكلي داره؟؟؟؟؟
گفت نه !!
گفتم پس چرا مادرم اينقدر اصرار ميكنه كه اين نوع حجاب مناسب نيست.

جوابش به دلم نشست .خيلي

گفت : فكر كن كه راه رسيدن به خدا يه نردبان
كسي كه حجاب عرف داره روي پله اوله
هر كس بنا به دستور خدا حجاب كامل تري داشته باشه به تدريج از اين پله ها بالاتر ميره و بيشتر به قرب خدا ميرسه.

تو دلت ميخواد كجاي اين نر دبان باشي ؟؟؟

پله اول ؟
پله دوم ؟
يا اوج بگيري و بري اون بالاي بالا ؟؟

قضاوت باشماست!

شما دوست داريد كجاي نردبان بندگي باشيد؟؟؟؟؟
برای دوستانی که بازم در این مورد شبهه ای سوالی چیزی دارن لطفا کتاب استاد شهید مرتضی مطهری رو به نام حجاب در اولین فرصت تهیه و مطالعه کنند . کتاب واقعا جالب و خوندنی است . Idea
یکی از دوستان گفته بود چرا چادر مانتو هم حجابه

چرا چادر؟!

سلام به دوستان گلم

میخوام توی این نوشته در مورد چادر یه خورده بنویسم. طولانی هست ولی لطفا کامل بخونین.

افراد مذهبی عموما حجاب رو یه اصل برای زن میدونن. اما حجاب کامل و پوشیده بودن بدن میتونه چند نوع باشه؛ با مانتو، با لباسای قدیمی زن های عرب، یا لباسای گشاد که توی اون وبلاگ خانم طبسی اشاره کرد به اسم پانچو (!) و در آخر چادر! پوشش زن های عرب در قدیم یه چیز شبیه مقنعه میذاشتن سرشون تا زیر سینه هاشون یا حتی تا شکم ادامه داشت، بعد زیرش یه چیز شبیه به مانتو از گردن تا به پایین بود، یه جورای ابای بسته بود زیرش! والله من نسبت به این لباس ها اطلاعات اسمی ندارم واسه همین اینطوری میگم!

حالا خیلی خلاصه چرا چادر؟ چه مزیتی توی چادر هست؟

سوره ی نور آیه ی 31 : ((و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن‏ علی جیوبهن...)) و جمله ی پر رنگ شده اینطور معنی شده که ((...و (اطراف) روسری های خود را بر سینه ی خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)... ))

یه اصل خیلی مهم توی حجاب این هست که در کنار پوشیده شدن بدن، یه طوری پوشیده بشه که برآمدگی های بدن هم ظاهر نشه. مثلا یکی بیاد تمام نقطه ها رو بپوشونه، ولی مانتو انقدر تنگ باشه که از ۱۰ متری بشه اندام زن رو تشخیص داد!

خود این باعث تحریک و جاذبه ی جنسی هست. اون آیه هم دقیقا داره به این موضوع اشاره میکنه، میگه روسری ها رو روی سینه ها بذارین یعنی همون حجاب قدیم زن های عرب که مینداختن تا نزدیک شکم! در واقع منظور اسلام از حجاب اینه که کوچکترین راهی برای تمتعات نظری غیر حلال رو از مردان بگیره.

حالا بیایم بین پوشش هایی که داریم بگردیم کدوم یکیشون تمام این شرایط رو با هم دارا هستن.

۱- مانتو و مقنعه که عموما یا مانتو تنگ هست، یا مقنعه انقدر بلند نیست که تا زیر سینه ها رو بگیره.

۲- پوشش زن های عرب که الآن هم در مناطق عرب نشین دیده میشه که از مد افتاده هست و عموما نمیپوشن.

۳- پوشش زن های لبنانی هم دو بخشه. روی صورت یه روسری چفت شده هست ولی روی بدن، اگه یه بولوز و شلوار باشه که ایرادش معلومه، ولی اگه با مانتو باشه باز هم همون ایراد پوشیده نشدن برآمدگی های بدن رو داره. عموما دخترا حاضر نمیشن مانتوهای خیلی گشاد بپوشن.

۴- میمونه چادر؛ چادر یه پوشش یک پارچه (یعنی دو تیکه نیست) با کمترین جاذبه و جلب نظر و با پوشش کامل بدن هست. از طرفی واضح هست که نماد حجاب چادر هست. یعنی عموما حجاب رو با چادر میشناسن.

نتیجه اینکه؛ با توجه به آیه ی بالا، و با توجه به اینکه پوشش زن باید طوری باشه که کمترین جاذبه ی جنسی نداشته باشه تا چشمان ناپاکان متوجه زیبایی جسمی زن نامحرم نشه، بهترین حجاب چادر هست.

با کمی سختی تحمل کردن و کمی تمرین چادربرای کسایی که سختشون هست عادت میشه. نمونش همین خواهرای عزیز ما که قبلا چادر نبودن ولی شدن که اسمشونو نمی برم.

والسلام
اینم لینک دانلود کتاب حجاب شهید مطهری برای دانلود اینجا کلیک کنید

رمز فایل : http://www.tarikhema.ir
البته http:// رو نداره بدون اون رمز رو وارد کنید.
اگه مشکلی پیش اومد بگین در اسرع وقت جواب می دم.
خیلی وقت بود که راجع به پوشیدن چادر تردید داشتم.دو سالی میشد که میخواستم به طور کامل چادری بشم اما نیمتونستم. بعد از خوندن این پست فکر چادر دوباره آمد به ذهنم. وقتی نظرات دوستان رو خوندم تصمیم گرفتم با یکی از اعضای این سایت مشورت کنم تا شاید بتونم تصمیمم رو بگیرم. خداروشکر بعد از صحبتهایی که با هم داشتیم به لطف خدا تونستم بر تردیدهایی که داشتم غلبه کنم و الان هم چادر رو برای همیشه انتخاب کردم. صحبت هایی که با این خواهر گلم در پیامهای خصوصی داشتیم رو اینجا میگذارم تا شاید بقیه هم بتونند استفاده کنند:
پیام من:
سلام
همین الان نظرتون رو راجع به چادر خوندم و به فکر افتادم که ازتون کمک فکری بگیرم, چون فکر کردم شاید شما هم مثل من این دوره ی تردید و دوراهی رو گذرونده باشین. شاید بتونیم با هم بحث خوبی راجع به چادر داشته باشیم. و شایدخدا لطف کرد و هدایت من رو در حرفهای شما قرار داد.
بعد از خوندن اون مطلب راجع به چادر خیلی به فکر فرو رفتم, آخه الان یک مدتیه که تو یه دوراهی گیر کردم. من تا دو سال پیش مانتویی بودم ولی به لطف خدا با مطالعه و کمک دوستانم به این نتیجه رسیدم که چادر حجاب بهتری هست و از همون موقع چادری شدم ولی فقط توی دانشگاه و محیط های عمومی مثل خیابون. مشکلم اینه که هنوز نمیتونم جلوی اقوام که اکثرا مانتویی هستن و من رو از اول مانتویی دیدن چادر بپوشم. خودم میدونم که کارم درست نیست اما هر چقدر تلاش می کنم این جرات رو پیدا نمیکنم که با چادر جلو اقوام ظاهر بشم. راستش از اینکه انگشت نما بشم یا مسخره ام کنند یا اینکه فکر کنند جوگیر شدم و پشت سرم حرف بزنند میترسم. میدونم یک آدم مومن از هیچ کس جز خدا نمیترسه, پس احتمالا من مومن خوبی نیستم, ولی واقعا دوست دارم خودم رو بهتر کنم و ایمانم قوی باشه.
خلاصه مطلب اینکه به نظر خودم مشکلم اینه که برای من هنوز یقین حاصل نشده که چادر اونقدر ارزش داره که ادم به خاطرش شخصیتی که20 سال خودش رو به اون شکل نشون داده عوض کنه و حرف مردم و مسخره شدن رو به جون بخره. چند تا سوال هم دارم که تاحدی جوابهاشون رو میدونم اما هنوز قانع نشدم. خیلی ممنون میشم که اگر جوابش رو میدونید به من بگید.
اینکه میگین چادر مال حضرت زهرا(علیه السلام) هست آیا واقعا درسته؟ یعنی ایشون دقیقا پوششون همین چادر ما بوده؟ اگر آره چه دلیلی برای اثبات این مطلب هست؟
سوال دیگه ام اینه که آیا فقط چادر میتونه حجاب باشه و هیچ شکل دیگه ای از حجاب مثلا مانتو گشاد و روسری یا مقنعه با موهای پوشیده مورد قبول اسلام نیست؟ اگر هست پس چه اصراریه که چادر بپوشیم و اگر نیست چطور این حرف رو ثابت می کنید؟
و آخری هم اینه که وقتی نامحرم های فامیل ما یک عمر منو با مانتو دیدن, الان چه فایده ای داره که جلوی اونها چادر بپوشم؟ اونها که قبلا منو بدون چادر دیدن؟
این تردید خیلی منو آزار میده و دوست دارم به یک نتیجه ی درست و یک تصمیم قطعی برسم. اگر لطف کنید و در این راه به من کمک کنید شک ندارم که خدا اجر بزرگی به شما خواهد داد.
با تشکر فراوان

پاسخ ایشون:

سلام . خوشحالم که منو در این حد دیدید که راهنماییتون کنم.
خیلی جالبه. منم اول همه جا چادر نمی پوشیدم.فقط تو دانشگاه. آخه لیسانسم توی یه شهر دیگه درس می خوندم. حتی توی راه رفت و آمد به دانشگاه هم چادر نمی پوشیدم. و شما الان بهتر از اون موقع من بودید..... امیدوارم به اطمینانی که من الان رسیدم برسید.
ببین با توجه به صحبت هات، تو میدونی چادر بهتره، اما نمیخوای بهاشو بپردازی... بهای پوشیدنش شنیدن همین حرف ها و نگاه هاست... و بدون که این حرف ها و نگاه ها هم تموم میشه. یه مدت طول میکشه تا بقیه تو را با این پوشش بپذیرند. فقط مقاومت میخواد. شاید خیلی اوقات هم نتونی قانعشون بکنی اما مهم نیست... به نظرم این یه امتحانه. امتحانی که خدات اون بالا ایستاده، داره نگاهت میکنه. میدونه چقدر سختته.میدونه بعضی اوقات چقدر تحقیرمیشی. اما میخواد بدونه چقدر دوستش داری. اونقدر هستش که به خاطرش بهش بگی باشه..... اما حواست باشه که باهاش معامله نکنی ها... فقط به خاطر خودش به خاطر اطاعت از دستورش قبول کن... بعدش خیلی چیزها عوض خواهد شد...
.
اینکه میگین چادر مال حضرت زهرا(علیه السلام) هست آیا واقعا درسته؟ یعنی ایشون دقیقا پوششون همین چادر ما بوده؟ اگر آره چه دلیلی برای اثبات این مطلب هست؟

راستش من دقیقا نمیدونم که چادری که حضرت زهرا س می پوشیدن همین فرم بوده یا نه. اما حتما به صورتی بوده که تمام بدن را بپوشونه. ولی مطمئنا پوششون مانتو و شلوار و مقنعه های الان نبوده...

سوال دیگه ام اینه که آیا فقط چادر میتونه حجاب باشه و هیچ شکل دیگه ای از حجاب مثلا مانتو گشاد و روسری یا مقنعه با موهای پوشیده مورد قبول اسلام نیست؟ اگر هست پس چه اصراریه که چادر بپوشیم و اگر نیست چطور این حرف رو ثابت می کنید؟

به نظر من یه مانتویی هم می تونه حجاب داشته باشه اما خودت حاضری یه مانتویی بپوشی که خیلی گشاد وبلند باشه با یه مقنعه بلند؟؟؟ به خصوص که الان توی بازار چنین مانتویی پیدا نمیشه.... به نظرم با چادر خیلی راحت تر و قشنگ تر میشه انتخاب کرد... اما اگه صحیحشو بخوای چادر چیزه دیگه ایه.... وقتی چادر می پوشی، انگار یه حریم برای خودت درست می کنی. خیلی از کارها رو دیگه نباید انجام بدی... مثلا وقتی میری پارک دیگه نمیتونی والیبال بازی کنی.... یه استادی داشتیم میگفت همه چیزو که نباید تو ی این دنیا تجربه کرد.مثلا توی این دنیا نمی تونید دوچرخه سواری کنید خب اون دنیا جبران کنید...
یه جمله جالبی هم خوندم که گفتنیش خالی از لطف نیست.چندماهه یه کتاب کوچیکیو خواهرم بهم داد که بخونم اما خیلی جالب بود که امروز یه کمشو خوندم. درمورد زنان بود و حجاب و... یه جمله ای از یکی از محققان یهودی!!!!!!!!!! نوشته بود خیلی جالب.
وندی شیلت میگوید: به آسانی نمی توان کاری کرد که مردها به عقاید و ارزش های شما توجه کنند اما اگر اجازه ندهید ظاهر شما را زیاد ببینند مجبور می شوند توجه خود را به باطن شما معطوف کنند"...
و آخری هم اینه که وقتی نامحرم های فامیل ما یک عمر منو با مانتو دیدن, الان چه فایده ای داره که جلوی اونها چادر بپوشم؟ اونها که قبلا منو بدون چادر دیدن؟
فرض کن مانتویی که می پوشی تنگ باشه. که البته برای توجه مردان لزومی نداره خیلی هم تنگ باشه!!! هر بار که یک نامحرم نگاهت میکنه یه گناه کردی. حالا فرقی نمیکنه که فامیل باشه یا غریبه... از یه جایی باید قطعش کنی... این سوالیه که شیطان وجودت داره ازت میپرسه...مراقب صداش باش.... توجیه منطقی ای نیست

ولی حرف آخرم
اون رازی که توی پوشیدن چادر هست، فقط زمانی درکش می کنی که با تمام وجودت قبولش کرده باشی و همیشه و همه جا بپوشیش. حتی اگه امل و عقب افتاده بخوانندت.... یادت باشه که خیلی ها چادر می پوشن اما حجاب ندارن.... چون فقط جسمشان را با آن میپوشانند...
امیدوارم حرف هام مفید بوده باشه....
موفق باشی عزیزم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع