فتوای جنجالی درمورد گناه بوسه دختران و پسران !
“البنا” درباره جواز حلیت بوسه بین دختران و پسران جوان در شبکه ماهواره ای الساعه با بیان این دلیل فتوا داد که، (بوسه بین دختران و پسرانی که با یکدیگر ازدواج نکرده اند) از سستی بشر است. در اسلام این مسئله ضمن “اشتباهات” وارد شده است.
این اشتباهات، گناهان کوچکی هستند که با کارهای نیک از بین میروند!! وی همچنین به با اشاره به فتوای خود به العربیه گفت: به ما واجب است که نسبت به واقعیتی امکان تجاهل به ان در این عصر فعلی نیست شناخت پیدا کنیم. در واقعیت این عصر کنونی، بسیاری از دختران پسران جوان توانایی ازدواج را ندارند.
این درحالی است که آنان در شرایطی هستند که بسیاری از عوامل خارجی که باعث تحریک غریزه جنسی میشود بر ایشان سایه گسترانده است. غریزه جنسی ای که خداوند در انسان بنا نهاده است. وی مدعی شد: ما نباید این مشکل را دست کم بگیریم و کوچک بدانیم. فلا یکلف الله نفسا إلا وسعها، و این فتوا به معنای دعوت به فساد نیست. البنا همچنین بالا رفتن سن ازدواج، زیاد شدن مشکلات آن و بیکاری را از مسائلی عنوان کرد که باعث این گناهان کوچک مثل بوسه زدن است، میشود.
برخی از علمای الازهر البنا را متهم به انتشار فحشا از طریق این فتوا کرده و خواستار برگشت وی از این نظر شده اند. جمال قطب که یکی از بزرگان دانشگاه الازهر و رئیس سابق بخش فتوای این دانشگاه بوده است به شدت به البنا اعتراض کرده و گفت: این گفتار سبب نشر فحشا و مسائلی کنترل ناپذیری خواهد شد.
گفتنی است صدور فتاوی جنجال برانگیز از سوی مرکز الازهر که عمدتا با قصد سازگاری بین دین و دنیای جدید صورت میگیرد، اخیرا افزایش خاصی پیدا کرده است، بطور مثال اخیرا دکتر عزت عطیه استاد و رئیس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن و یک مرد نامحرم در محل کار، “زن میتواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهم محرم شوند
كاش به همين سادگي بود الان به اين چيزها ميخنديم ولي بدونيد اين چيزها گريه داره چون اين چيزها بعدا جزيي از دين ميشه بعدش كل دنيا به ما ميخنده كاش ميشد مراجع ما جواب اين چرندياتارو بدن كه شايد بتونيمو بتونن تو صورت صاحب دين نگاه كنيمو نگاه كنند (چه امانتداراي خوبي هستيم هميشه سكوت سكوت سكوت...........)
بسم رب العباس(علیه السلام)
من تعجبم ازاینه که مراجع ماازیه طرف میگن شیعه وسنی یکی هستن وازاین حرفهاامادرمقابل این چرندیات هیچ عکس العملی نشون نمیدن خوب همینه که جهان به نام ماهم مینویسه این چرت وپرتهارو!!!!!!
رئیس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن و یک مرد نامحرم در محل کار، “زن میتواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهم محرم شوند
آخه بی ش..اینحرفه میزنی یانگین مابااین آشغالهایکی هستیم یاتکذیبشون کنین
سلام . من تازه توی این سایت عضو شدم و دلیلشم این بود که این صفحه رو دیدم و با اجازتون خوندم . اشکالی نداره از مطالب این قسمت منظورم فتواهای وهابی هاست با ذکر نام سایت و منبع هایی که خودتون معرفی کردین توی یه سایت دیگه استفاده بشه ؟ آخه من این کارو کردم اولش خواستم عضو بشم و اجازه بگیرم ولی نمیدونم چرا سایت قبول نکرد . الان عضو شدم تا هم بیشتر استفاده کنم هم بگم که از مطالب این قسمت استفاده کردم . چون توی سایتای دیگه خبری از این حرفا نیس .
ممنون سایت پروپیمونی دارید .
نقل قول:اقدامی ضد اسلامی، عاشورا را از اعیاد خود بر شمرده و روزه گرفتن در این روز را مستحب اعلام مي کند.
کاری که بنی امیه به خاطر پیروزی بر حدود ۷۰ نفر انجام میدادند .
در زیارت عاشورا هم هست روزی که در ان بنی امیه خوشحال هستند و خدا لعنت کرده است این قوم را .
خداوند از اولین و تا اخرین ظلم کننده به اهل بیت را تا روز اخرین لعنت کند ...
یک ضرب المثلی هم هست میگه اب دریا با پوزه سگ نجس نمیشه
... یا حق
(۱۴/آذر/۹۰ ۰:۲۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول:اقدامی ضد اسلامی، عاشورا را از اعیاد خود بر شمرده و روزه گرفتن در این روز را مستحب اعلام مي کند.
کاری که بنی امیه به خاطر پیروزی بر حدود ۷۰ نفر انجام میدادند . در زیارت عاشورا هم هست روزی که در ان بنی امیه خوشحال هستند و خدا لعنت کرده است این قوم را .خداوند از اولین و تا اخرین ظلم کننده به اهل بیت را تا روز اخرین لعنت کند ...یک ضرب المثلی هم هست میگه اب دریا با پوزه سگ نجس نمیشه ... یا حق
سلام بابا سگ شرف داره به اینا! سگ وفا داره که این ......... ها اونم ندارن! یا حسین
البته يه جيزي رو توجه كنيم ها
وهابيت با اهل سنت خيلي فرق داره (الان البته اكثر سني ها وهابي هستن) اما سني درست و حسابي مثلا تو مصر خيلي زياد هست كه به زيارت ميرن (راس الحسين و زينبيه) توسل به بيامبر ميكنن
توي همين ايام شبكه ثقلين (شيعه و عربي) هر شب ارتباط مستقيم با قاهره داشت و با يكي از علماي ازهر حرف ميزد و ضمن اينكه همه الان حتما سخنراني حصون مفتي سوريه را شنيديد