(۹/تیر/۹۱ ۲۳:۱۶)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۹/تیر/۹۱ ۲۲:۳۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]استفاده از دخانیات به بدن ضرر میرسونه و اسلام با ضرر دیدن و ضرر رساندن مخالفه خب پس کسی که این کارو می کنه داره کار حرام می کنه کسی هم که کار حرام میکنه لیاقت پیش نمز شدن رو نداره
سلام
فکر می کنم بیراه نگفتند دوستمون ، خوب اگر کسی به گناه صغیره اصرار داشته باشه از عدالت ساقط می شه ، حالا اگر مرجع پیش نمازی استعمال مواد مخدر رو به صورت مستقیم یا غیر مستقیم حرام کرده باشه ، پس اون پیش نماز از عدالت ساقط می شه و نمی شه پشت سرش نماز خوند.
من با این دو نظر موافقم. به نظر نمیاد که جنبه ی قیاس گونه داشته باشن. کلا اگه بخوام یه نکته رو بگم، اینه که امیرالمؤمنین فرمودند: منگر که چه کسی میگوید، ببین که "چه" میگوید. (ببخشید اگه اشتباهی داره. متن عربی رو درست یادم نیست.) یعنی نمیتونیم اینطور قضاوت کنیم که "چون وهابی ها اینطور گفتند، پس حتما غلطه". ممکنه که اونا هم فتواهای درستی بدن. (اگرچه که دلیل خوبی براش نیاوردن)
در مورد قیاس یک مناظره ای بین ابو حنیفه و مولا و سرورمان امام صادق (علیه السلام) هست که یکی از موارد اشاره شده اینه :
امام (علیه السلام) : نماز مهمتر است یا روزه
ابوحنیفه : نماز . چون به هیچ دلیلی از انسان رفع نمیشود و ... ولی روزه در شرایطی رفع میشه
امام (علیه السلام) : پس چرا خداوند میفرمایند که در حالات خاص بانوان قضی روزه واجب است ولی قضای نماز خیر ؟!!
استدلال رو کیف میکنید دوستان . فرق معصوم با غیر معصوم ...
یا حق
یک مشت دیوانه ی بی منطق ، وهابی شده اند ... ! خودشان سندیت وجودی ندارند آنوقت کارشان به جایی رسیده که برای ما اظهار نظر می کنند!
یک کافر هم با یک ذره عقل و درک می تواند تشخیص دهد که خداوند محدود در جا و مکان و ظواهر نیست.
آخه آدم بخنده،گریه کنه...چی بگه!
کارشناس شبکه وهابی که خود را عالم دینی و منتقد معارف تشیع می داند اعتراف کرد که از بزرگترین کتاب دعایی که تقریبا در تمامی منازل شیعیان در کنار قرآن یافت می شود اطلاعی ندارد.
[-] اندازه متن [+]
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، کارشناس شبکه وهابی نور در پاسخ به سوالی که حکم خواندن دعاهایی همچون "یا علی یا عظیم" را که در کتاب های دعا مانند مفاتیح الجنان وجود دارد، پرسیده بود گفت: «من اطلاعات چندانی از این کتاب ندارم.»
وی در ادامه با وجود اعتراف به بی اطلاعی درباره این کتاب بدون دلیل علمی آن را کتابی ساختگی خوانده افزود: «از آنجایی که غالب این کتاب های دعا، بدعت و ساختگی است من توصیه می کنم این دعاها خوانده نشود و به دعاهای قرآن و سنت صحیح مراجعه کنید کافی است.»
باید از این وهابی پرسید شما که از منابع معتبر شیعیان و کتاب های مرجع آنها اطلاع کافی ندارید چگونه به نفی کامل این مذهب می پردازید پس معلوم می شود که شما تنها به قاضی رفته و اصلا از معارف بلند تشیع که توسط اهل بیت پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تبیین شده است بی اطلاعید.
شما از این کتاب بی اطلاع هستید چگونه از خواندن آن نهی می کنید. در ضمن دعاهای کتاب مفاتیح الجنان ساختگی نیست بلکه دعاهای قرآنی و دعاهایی است که از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت ایشان به ما رسیده است و اسناد روایی آن از بسیاری از روایات جعلی که شما روزانه برای مردم می خوانید و طبق آنها مذاهب اسلامی را تکفیر می کنید معتبرتر است.
لینک دانلود باکیفیتwmv
اتفاقا دعاهای این کتاب، علاوه بر اینکه به ما یاد میدن که چگونه باید با خدا صحبت کنیم و از او طلب کنیم ، خیلی از معارف و نکات آموزنده رو از طریق همین دعاها میتونیم یادبگیریم
ضمن اینکه ، میدونیم در هر موقعیت از سال و مناسبتها ، چگونه باید عمل کنیم و چه چیزی رو از خدا بخوایم و....
مفتی مشهور سعودی، استفاده از “شکلکها” در اینترنت و تلفنهای همراه را حرام دانست.
به گزارش شبکه العالم، “شیخ عبدالرحمن البراک” در صفحه خود در شبکه اجتماعی توتیر، در پاسخ به سئوالی در خصوص حکم “شکلکها” گفت: از آنجایی که شکلک های رایچ در دستگاه های هوشمند، مانند تصاویر دارای روح هستند، استفاده از آنها جایز نیست.
البراک گفت: از نمادهای چهره در دستگاهها نباید استفاده کرد، زیرا در آنها شائبه “بُت سازی” وجود دارد.
البراک قبلا در فتوایی، قتل کسانی را که مشکلی با اختلاط زن و مرد در محل کار و آموزش ندارند، مجاز دانسته بود.
همينه كه مسلمونا رو مسخره ميكنن ديكه!!!!