تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فتواهای محیر العقول وهابیون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
بابا ما رفته بودیم سوریه ، باور کن به مسلمون بودن خودمون شک کردم، طرف 20 سالش نبود ، کار میکرد با ماشن . درس هم میخوند. دانشگاه هم میرفت.

تازه اونجا کشور ازاد تریه از لحاظ دینی ، ادم ها با تیپ های مختلفی هم بود که اینجا بعضی از دوستان میگن طرف چادر نزنه مملکت از راه بدر میشه ، خلاصه با این همه شرایطی که داتش ، باور نمیکردم وقتی 15 دقیقه مونده بود تا اذان ، گفت بیاید به شهر برگردیم که باید برم نماز جماعت ، جاتون خالی رفتیم نماز جماعت به اقامت یکی از دوستان ااهل تسنن خوندیم ، خیلی جالب بود
نقل قول:(الان البته اكثر سني ها وهابي هستن

Huh

خیر اخوی . هابی ها در اقلیتند
اقا وحيد من دارم تو قطر زندكي ميكنم يعني با اينا بزرك شدم
اكثر سني ها ي حاشيه خليج فارس ابن تيميه رو به عنوان مصلح واقعي ميشناسن و روز به روز هم داره تلاش وابيت سعودي براي غالب كردن افكارش بيشتر ميشه
همين محرم امسال نسبت به محرم بارسال فشارها بيشتر شده روي شيعيان و از اون ور تبليغ روزه تو عاشورا بيشتر
اكه همين طور شيعه به خودزني ادامه بده تا جندين سال ديكه جيزي به اسم اهل سنت باقي نميمونه و همه وهابي ميشن
تو همين ايران خودمون تو بلوجستان
تا نزديك 10 سال بيش محرم عروسي نميكرفتن عاشورا عزاداري ميكردن حتي ندزي هم ميدادن اما الانننن با تبليغات وسيع اينا دارن ميشن همه يه با وهابي
بچه ها شاید باورتون نشه ولی این خبر رو از جام نیوز گرفتم :
[تصویر: IMAGE634592227998087500.jpg]
[/font]
[font=B Nazanin]به گزارش سرویس دینی جام نیوز،به نقل از Times of India، یک مفتی وهابی ساکن اروپا در یک فتوایی بسیار عجیب، در مصاحبه با یک سایت مصری اعلام کرد که زنان باید از خوردن میوه‌هائی همچون موز و خیار دوری کنند، چرا که این میوه‌ها باعث خطور کردن افکار جنسی به ذهن آنها می‌شود.
این مفتی اروپائی، در مصاحبه با سایت bikyamasr اعلام کرد که شکل میوه‌هائی چون موز و خیار مانند آلت تناسلی مردانه است و باعث ایجاد افکار جنسی در زنان می‌شود.
او اضافه کرده است که اگر زنان تمایل به خوردن این میوه‌ها دارند، باید ابتدا توسط مردانی همچون پدر یا شوهر، که با آنها در ارتباط هستند، این میوه‌ها به قطعات کوچک‌تر خرد شده و سپس خورده شود.
(۲۰/آذر/۹۰ ۲۳:۴۳)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]بچه ها شاید باورتون نشه ولی این خبر رو از جام نیوز گرفتم :

[/font] [font=B Nazanin]به گزارش سرویس دینی جام نیوز،به نقل از Times of India، یک مفتی وهابی ساکن اروپا در یک فتوایی بسیار عجیب، در مصاحبه با یک سایت مصری اعلام کرد که زنان باید از خوردن میوه‌هائی همچون موز و خیار دوری کنند، چرا که این میوه‌ها باعث خطور کردن افکار جنسی به ذهن آنها می‌شود.
این مفتی اروپائی، در مصاحبه با سایت bikyamasr اعلام کرد که شکل میوه‌هائی چون موز و خیار مانند آلت تناسلی مردانه است و باعث ایجاد افکار جنسی در زنان می‌شود.
او اضافه کرده است که اگر زنان تمایل به خوردن این میوه‌ها دارند، باید ابتدا توسط مردانی همچون پدر یا شوهر، که با آنها در ارتباط هستند، این میوه‌ها به قطعات کوچک‌تر خرد شده و سپس خورده شود.

خاک عالم بر سر این جاهلانی که شرافت انسانی رو پایمال کردند.
اینگونه فتواها و حتی فکر به اینگونه اراجیف ،توهین به مقام شامخ انسانیت است.Angry

مگر نبود پیامبر که مقام زن را والا دانست و به تکریم آن تلاش کرد،پس چه شد که حالا وهابیون از خدا بی خبر مانند همتای غربی و اروپائیشان فقط به فضای شهوانی و نفسانی مردم گیر داده و هر از چند گاهی حرفی مفت از خود میپرانند.
کجاست روحیات معنوی و خداگونه انسانیت ، به حرمت پیامبر قسم که از آن بی خبرند.

«ان الله لعن الکافرین و اعدّ لهم سعیراً؛ خداوند کافران را لعن می‌کند و عذاب را برای آنان آماده کرده است».
سوره مبارک احزاب آیه 64

امان یا حسین (علیه السلام)
به نام خداوند هستی افرین
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم
این خبرهای ابتذال اورو خواهش میکنم جاشونو به خبرهای طبیعت و زیبا بدید
یا حد اقل سیاسی
اخه من نمیدونم این اخبار یه عده انسان منفور چه به درد شیئه های منتظر میخوره ؟؟؟
اقا مردیم بس که از خوردن جنین تا روابط جنسی بی دینهارو میاید اینجا تعریف میکنید
به فکر اون طفل معصومی باشید که به جای درگیریه ذهن به فلسفه ی عرفانی و دین الهی باید ذهنشو درگیر چنین مزخرفات دنیاییی بکنه HuhHuh
یا حق
(۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۱۹)محمد667 نوشته است: [ -> ]به نام خداوند هستی افرین
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم
این خبرهای ابتذال اورو خواهش میکنم جاشونو به خبرهای طبیعت و زیبا بدید
یا حد اقل سیاسی
اخه من نمیدونم این اخبار یه عده انسان منفور چه به درد شیئه های منتظر میخوره ؟؟؟
اقا مردیم بس که از خوردن جنین تا روابط جنسی بی دینهارو میاید اینجا تعریف میکنید
به فکر اون طفل معصومی باشید که به جای درگیریه ذهن به فلسفه ی عرفانی و دین الهی باید ذهنشو درگیر چنین مزخرفات دنیاییی بکنه HuhHuh
یا حق
محمدآقا سلام اینها برای این نیست که مادرگیرش بشیم
برا اینه که بفهمیم با چه مفتی های حرف مفت زنی طرفیم بازگو نکردن اینها دراینجا باعث مطالعه درسایتهای دیگه میشه که نگاهشون به دین طوری دیگه هست ماباید برداشتمون روازاین قضیه درست کنیم
یاعلی
سلام ازهمه تاسف بارترفتواسخن محمدناصرالدین البانی هست که میگه حتی دیده شدن قبر مطهر پیامبر براش قابل تحمل نیست وارزوی تخریبش روازسالها پیش داشته وچون تا حالا تخریب نشده ازسعودی ها میخواد که باکشیدن دیواربلند مانع دیده شدن قبر حضرت بشن.تازه این کج عقل ها زادگاه پیغمبر ومحل خرید وفروش حیوانات تبدیل کردند.AngryAngryAngry
بنام ستار معاصی عاصیان

مناظره با شيعيان حرام است!

«محمدعلي فرکوس»، از چهره‎‎هاي سرشناس و شيوخ وهابي در کشور الجزاير، در جديدترين فتواي خود، مناظره کردن با پيروان اهل‎بيت (عليهم‎السلام) را حرام اعلام کرد.

به گزارش بولتن‎نيوز، شيخ فركوس با بيان اين مطلب، گفت: «مناظره ميان شيعيان و اهل سنت در شبکه‎‎هاي ماهواره‎اي اقدامي حرام است، زيرا هيچ سودي ندارد و تنها موجب ناراحتي اهل سنت مي‎شود!» وي افزود: «شيعيان در مناظره‎‎هاي خود منابع اهل سنت را مورد تمسخر قرار مي‎دهند و جايگاه آن را تنزل مي‎دهند، از همين‎رو مناظره کردن با آنان بي‎فايده است. جمع بين شيعه و سني که نقيضين هستند، محال است.»

گفتني است فتواي فرکوس در حالي منتشر شده است که روزنامه النهار، چاپ الجزاير، اعلام کرده که در آينده‎اي نزديک مناظره‎اي ميان شيخ فرکوس با برخي روحانيون شيعه انجام خواهد گرفت. از همين رو شايد بتوان گفت که شيخ فرکوس از حضور و شرکت در اين مناظره ترس دارد و به همين دليل ترجيح داده با صدور چنين فتوايي، فرافکني کرده و از انجام اين مناظره فرار کند.

امان یا حسین (علیه السلام)

منم کاملا موافقم که این حرف ها و فتوا ها همه جهت دار و از روی یک سری فکر قبلی بیان میشه
ببینید نماد اسلام در جهان سبزه،پرچم عربستان هم همین طور خوب حالا کدوم کشور از دید عموم مردم قلب جهان اسلامه؟ احسنت عربستان صعودی(حیف اسم حجاز نبود؟؟؟)
خوب حالا کسی که بخواد در مورد اسلام تحقیق کنه می ره سراغ کدوم کشور؟؟؟؟
چی می بینه؟؟؟؟
خوب میدونید در تمام این فتواها چیزی که از همه بارزتره عدم وجود عقل در مباحث مذهبیه....
من فکر می کنم اون چیزی که یک مسیحی یا یهودی یا هر مذهب دیگه ای را میتونه تو دنیای امروز به سمت اسلام بکشونه همین مباحث عقلیه....
پس بر میگرده می گه لا اقل تثلیث یک مورد غیر عقلانیه...همون تو دین فکر نکردن بهتره تا این طور فکر کردن مسلمونا(!!!) که ادعاشون عالمو برداشته
اینا خود شیطانن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع