تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فتواهای محیر العقول وهابیون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۳/مهر/۹۰ ۲:۳۳)saeedzodiac نوشته است: [ -> ]من حاضرم سر این کار با شما مناظره کنم که از روی خریت میکنند
ببنید الان وهابیت الان در حال حاضر در شرایطی نیست که بخواد مارانوس باشه
مارانوس مارتین لوتر بود
اون یارو پولوس بود
خودتون با عقلتون محک بزنید میبینید در این حد نیست وهابیت
دوست عزیز وهابیت تشکیل شد تا اسلام رو خراب کنه و به انحراف بکشونه
لازم نیست سر این مساله با من مناظره کنید

کافی است بروید چگونگی تشکیل وهابیت رو مطالعه کنید و تاریخ رو بخونید تا بفهمید یهود وهابیت رو به وجود اورد.
ممکنه اون مفتی احمق باشه. ولی تا به حال فکر کردی چه طوری یک احمق به چنین مرتبه و جایگاهی میرسه و میشه مفتی یک کشور و منطقه.مگر بوش احمق نبود ولی یک فراماسون بود .

غیر از اینه که یهود باعث میشه که احمق ها بشن مفتی های بزرگ عربستان و کشور های ذی نفوذ دیگه .
همین برای خراب کردن اسلام کافیه.

وهابی ها جیره خواران رسمی یهود هستن وگرنه یک بار هم شده به جای محکومیت حزب الله و حماس اسراییل رو محکوم میکردن.
1-عقاید وهابی ها در خیلی از موارد شبیه به عقاید پایه ی یهود هستش .
2-حمایت از یهود به صورت اشکار و پنهان
3-قدرت گرفتن بر پایه ی حمایت یهود .
4-مخالفت با دشمنان یهود (ایران و حزب الله)و دوستی پشت پرده و گاهی روی پرده!!!!با دوستان یهود(امریکا و انگلیس و القاعده و طالبان)به طوری که حتی یک بار از فلسطین دفاع نکرده و مدام از جنگ با شیعیان حرف میزنن.
5-تشکیل شدن وهابیت به دست یهود
6-فاش شدن اسرار وابستگی شدید خاندان ال سعود به یهود(حتی بعضی میگن خود ملک عبدالله عربستان هم یهودی مخفیه)

خوب اینها کافی نیست برای اینکه بگم وهابی==یهودی مارانوس(مخفی)

البته اگر بعضی هاشون یهودی مارانوس نباشن حداقل نوکر یهود هستن.
سلام
دوست عزیز منظورتون خاطرات مستر همفره؟
1.خب بسیاری از عقاید هم شبیه به اسلامه پس باید مسلمون دونست اونا رو؟به نظر من این شباهت شاخه ایه و بنیادین نیست در حقیقت میشه گفت که وهابیت مجهول الهویست
درسته که مسلمون میدونن خودشون رو اما در اصل و در بنیاد شبیه به هیچ دینی نیستند!
2و3و4و5.ببینید بیشتر از اونکه اینها مارانوس باشن از نظر من دستچرکن
بابا بخدا سطح مارانوس خیلی بالاتر از این حرفاست
یکی از مهمترین عوامل در واجد شرایط شدن یک فرد برای ماموریتهایه مارانوسی اینه که طرف محبوب باشه
میشه بگید وهابیت بین کدوم فرقه محبوبه؟
ببینید اگه وهابیت مارانوس بود پس عبدالمالک ریگی هم مارانوسه از وهابی ها هم بیشتر با این شرایط همخونی داره!
درمورد وهابیت لازم به توضیحه که هر جا فرقه کابالاییست نتونست از پس دین بر بیاد با دین به جنگ دین رفت
در یهود صهیونیست در مسیحیت اوانجلیس ها و پروتستانها و در اسلام وهابیت
اما حالا که اینها رو روی کار اورده دلیل نمیشه که اینها مارانوس باشن
شاید پیشواشون مارانوس باشه
مث هرتزل یا مث مارتین لوتر اا تمام مردمش غیر ممکنه که مارانوس باشن
وانگهی شما اگه خاطرات مستر همفر رو مطالعه کرده باشین خواهید دید که محمد بن عبد الوهاب(فک کنم اسمشو اشتباه گفت!)اصلا خبر نداشت که جه جریانی رو قراره راه بندازه
اون شخص یه ادمی بود که میخواست یه سری تغییرات رفورمیستی در دین به وجود بیاره
از هر دیدی که نگاه کنیم قضیه مارانوس بودن وهابیت ملغاست!
سطح یک مارانوس خیلی باالتر از این حرفهاست غیر ااز اینه؟
چقدر مسخره !
پاسخ های سطحی و بی اساس Huh
مثل این بمونه که من بگم خوب چون فلانی که من ازش بدم گوشی سونی اریکسون داره دیگه نباید هیچ گوشی به نام سونی اریکسون وارد خونه ما بهش و فقط باید نوکیا یا یه مار کدیگه باشه Big GrinBig GrinBig Grin
قربون شیعه برم Heart حرف نداره ! HeartHeartHeart
بوسیدن دختر و پسر نامحرم حلال است!

فتوای جدید یک مفتی مصری به نام «جمال البنا» در خصوص حلال بودن بوسه بین دختران و پسران جوان در اماکن عمومی بحث و جدال گسترده ای را در بین مجامع علمی و دینی مصر ایجاد کرده است.

به گزارش ادیان نیوز، وی درباره جواز حلال بودن بوسه بین دختران و پسران جوان در شبکه ماهواره ای الساعه با بیان این دلیل فتوا داده که این اشتباهات گناهان کوچکی هستند که با کارهای نیک از بین می روند . برخی از علمای الازهر این مفتی را متهم به انتشار فحشا از طریق این فتوا کرده اند و خواستار برگشت نامبرده از این نظر شده اند.

گفتنی است پیش از این هم دکتر عزت عطیه استاد و رییس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن و مرد نامحرم در محل کار زن می تواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها با هم محرم شوند.
همکاران بی‏نماز خود را بکشيد!
يك مفتي وهابي سعودي در پاسخ سوالي درباره افراد تارك‌الصلاة و وظيفه افراد در مقابل آنان مدعي شد كه اين افراد را بايد دور كرد و اگر توبه نكردند كشتن آنان نيز واجب است
در جديدترين فتواهاي منتشر شده از مفتي‌هاي وهابي عربستان سعودي، قتل فردي كه نماز نخواند و از اين كار خود توبه نكند، واجب اعلام شد.
پايگاه خبري العربيه نوشت: اخيرا فتواي شيخ صالح الفوزان را كه در آن قتل همكار تارك‌الصلاة واجب شمرده شده ، در پايگاه هاي اينترنتي و اجتماعي منتشرشده است.
العربيه افزود : تاريخ انتشار فتواي اوليه فوزان در پايگاه اينترنتي يوتيوب دسامبر سال 2009 است كه در پاسخ به سوالي درباره شيوه رفتار با كارمند و همكاري كه نماز نمي‌خواند، صادر شده است ؛ اما اطرافيان شيخ بارديگر فتواي او را در سطح گسترده اي دراينترنت منتشر کرده اند.
اين مفتي كه عضو هيئت عالي علماي عربستان سعودي است، در پاسخ به اين فتوا گفت: كسي كه نماز نمي‌خواند طبق اين حديث كه ميان بندگي و كفر، ترك نماز است، مسلمان نيست. ادله از كتاب و سنت بر كافر بودن تارك الصلاة بسيار است.
اين مفتي در پاسخ به اين استفتاء كه «رفتار ما بايد با فرد تارك الصلاة چگونه باشد؟»، گفت: بايد او را دور كرد بلكه اگر توبه نكرد و بر نماز مراقبت نكرد، كشتن وي واجب است… او توبه مي‌كند و اگر توبه نكرد و نماز را ترك كرد، كشته مي‌شود… استخدام كردن اين فرد از اساس غلط است زيرا كفار بر امور مسلمانان ولايت ندارند و الگويي مي‌شوند براي ديگران.
شيخ صالح بن فوزان بن عبدالله الفوزان، متولد 28 سپتامبر سال 1935 و عضو هيئت عالي علماي عربستان سعودي ، مجمع فقهي مكه مكرمه ، كميته ناظر بر مبلغان حج و كميته دائم پژوهش‌هاي علمي و استفتاءات و امام و خطيب و مدرس مسجد جامع شاهزاده متعب بن عبدالعزيز آل سعود در الملز است.
چندي پيش شيخ “عبدالرحمن البراك ” از مفتي‌هاي اعظم عربستان، با حرام اعلام كردن رانندگي براي زنان سعودي، براي زناني كه اقدام به رانندگي كنند، آرزوي مرگ كرده بود.
[*]بنام ستار معاصی عاصیان[/list]
محمد النجیمی ، مفتی وهابی عربستان گفت: بیرون رفتن دختر با شوهر خود در دوران نامزدی جایز نیست. وی اعلام کرد: دختر نباید در دوران نامزدی و پس از ثبت عقد ، بدون همراهی شخص محرم با شوهر خود بیرون برود مگر آنکه رسما عروسی کند.
وی که عناوینی چون “دکتر” و عضو مطالعات و تحقیقات حقوقی در دانشکده امنیتی ملک فهد و کارشناس مجمع فقه اسلامی را یدک می کشد در ادامه افاضات خود گفت: یکی از عوامل طلاق در دوران نامزدی ، بیرون رفتن دختر با شوهر بدون همراهی شخص محرم می باشد که این مورد خلاف شرع است.
النجیمی بدون آنکه استنادات شرعی خود را بیان کند ابراز داشت: دختر در دوران نامزدی نباید بدون محرم با شوهر خود بیرون برود و نیز نباید با او خلوت نماید.پسر نیز نباید در دوران نامزدی با همسر خود بیرون برود زیرا این کار شرعا حرام است و دختر نیز نباید با او همراهی نماید.
خاطر نشان می شود این چهره افراطی وهابیت ، در گذشته نیز با صدور فتوایی هرگونه اختلاط مردان با زنان را حرام اعلام کرده و حتی گاهی خواستار مجازات و اعدام خاطیان شده بوده بود.
اما «النجیمی» که چنین فتوایی را صادر کرده بود، مدتی قبل در همایشی که زنان بی‌حجاب حضور داشتند شرکت کرد و حتی علاوه بر نشستن در کنار زنان بی‌حجاب، با تعدادی از آنان شوخی کرد. انتشار تصاویر حضور وی در این همایش توسط رسانه‌های مختلف، موجب رسوایی شدید این مفتی وهابی شد و بسیاری از محافل اهل سنت و سایت های وابسته به وهابیت او را به شدت مورد حمله و انتقاد قرار دادند.
در موضعی مغایر با اظهارات اخیر ملک عبدالله پادشاه عربستان، یکی از علمای اسلامی این کشور مشارکت زنان در انتخابات را حرام دانست.

به گزارش شفاف به نقل از روزنامه القبس کویت، «عبدالرحمن البراک» از علمای اسلامی عربستان فتوایی صادر کرد که بر اساس آن مشارکت زنان در انتخابات حرام دانسته شد.

البراک اعلام کرد: مشارکت زنان در انتخابات، شبیه شدن به کفار است. انتخابات بدترین چیزی است که از کفار به مسلمانان رسیده است.

این عالم اسلامی همچنین در سایت اینترنتی خود نوشت: بیعت کردن زنان با امام و رهبر جامعه و انتخاب یک زن به عنوان مشاور وی حرام است.

پادشاه عربستان چندی پیش وعده داد که از انتخابات آینده زنان در این کشور همچون مردان از حق رای برخوردار شوند.

زنان عربستانی از حقوقی چون رانندگی و مشارکت در انتخابات محروم هستند.

ملک عبدالله چندی پیش دستور داد که زنان از دوره آینده انتخابات شوراهای شهر در این کشور همچون مردان از حق کاندیداتوری و رای دادن برخوردار شوند.

نیمی از اعضای شوراهای شهر در عربستان انتخابی و نیمی دیگر انتصابی هستند.زنان عربستانی از رانندگی و سفر به خارج از این کشور بدون همراهی یک محرم، محروم هستند.

پادشاه عربستان همچنین عضویت زنان در پارلمان یا مجلس مشورتی این کشور را مجاز دانسته بود.تمامی اعضای مجلس مشورتی عربستان در جایگاه پارلمان به طور مستقیم توسط پادشاه منصوب می شوند و تنها اختیارات مشورتی دارند.
الحق که کودن تر از این مفتی های وهابی وجود نداره...به اندازه یه ارزن شعور دینی و سیاسی و کلا هیچجور شعوری ندارن...نه از اون فتواشون که مردبزرگسال باخوردن شیر محرم میشه!!!!!!!! نه از اینکه شرکت زنان در انتخابات و بیعت با امام و... حرامه!
خاک برسرا فقط خوب بلدن به صهیونیستا سواری بدن...

تصور من از این مکتب انحرافی در 200 سال اینده .....؟!!!!

بنظر شما با این روند تا 200 سال دیگه به کجا رسیده ند؟!

فکر میکنم فتوای زنده بگور کردن رو هم به همین زودیها بدن!!!
(۱۹/مهر/۹۰ ۱۹:۲۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]تصور من از این مکتب انحرافی در 200 سال اینده .....؟!!!!

بنظر شما با این روند تا 200 سال دیگه به کجا رسیده ند؟!

فکر میکنم فتوای زنده بگور کردن رو هم به همین زودیها بدن!!!

به نظر من احتمالا مواد مخدر مصرف می کنن.اصلا تو حالت عادی نیستن!!
یادمه یه خبر خوندم که بستن کمربند ایمنی رو به دلیل جلوگیری از قضا و قدر خدا حرام اعلام کرده بودن
خداییش کدوم دشمنی میتونه تا این حد به اسلام ضربه بزنه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع