به خاطر تذکر یکی از دوستان بحث سیاسی رو ادامه نمیدم.اما جواب ما بقی صحبتاتون.
نقل قول:این شمایی که فکر میکنی حرف شما یعنی حق! و بر این مبنا توجیه میکنید حرف خودتون رو!
دوست گرامی از این نوع بحث کردن شما کاملا مشخص هست که اصلا پستها رو نمیخونی.فقط اومدی از چیزی که اصلا قابل دفاع نیست به طور کور کورانه دفاع کنی.
من نوشتم شما جواب ها رو نمیخونی.نگفتم من حق میگم یا شما!!این اظهار نظر شما از کجا اومده؟
از این نوشته هم منظورم این بود که اگه واقعا دنبال جواب از کسی هستی،بنده جواب دادم و شما باید طبق روال تمام بحثهای منطقی جواب منو مورد نقد قرار بدی.نه اینکه یه حرف رو مرتب تکرار کنی.
پس اصلا بحث حق و غیر حق نبود!
نقل قول:مثل اینه که من فلسفه چادر مشکی رو توضیح میدم شما میگی بدحجابی گناهه!!! Smile
این روزنامه فلسفه چادر مشکی رو توضیح داده نگفته که بیایید ملت کشف حجاب کنید که حالا شماها شمشیر کشیدید میخواهید هر کسی که مخالف نظرتون هست رو قطعه قطعه کنید!!! Smile
مثل اینکه واقعا شما حرفای آقای کلهر رو در مورد فلسفه چادر مشکی باور کردین؟؟
اگه واقعا اینطوره بنده حاظرم هم به شما و هم به جناب کلهر که مورد علاقه شما هستن با دلایل تاریخی ثابت کنم که چادر مشکی از خیلی قبلتر رواج داشته.
واقعا شما اینو نمیدونید؟؟؟؟؟
حتی زمان پیامبر بین اعراب هم چادر مشکی رواج داشته.
اما در مورد بحث اون روزنامه.وقتی میگیم اون مقاله مشکل داره فقط به خاطر فسلفه چادر مشکی نیست!
بحثهایی که تو اون مقاله مطرح شده یکی دو تا نیست.
کذب گفتن در مورد فلسفه وجودی چادر مشکی.
اشرافی دونستن چادر مشکی.
تعریف نادرست از حداقل حجاب.
کذب بودن مسئله کراهت داشتن چادر مشکی.
اینا همش در مورد فلسفه است؟؟؟؟
اگه میگفت بیاید ملکت کشف حجاب کنید که دیگه اینقدر بحث وجود نداشت.چون اون موقع چهره واقعی خودش رو نشون میداد.همیشه باید یواش یواش نفوذ کرد.شما در مورد راهکارهای جنگ نرم برای از بین بردن فرهنگ یک کشور رو مطالعه کردین؟؟؟
این مخالفت ایشون با نظر من یا کسی دیگه نیست.
این مخالفت ایشون با نص صریح دین و قرآن.(نه در مورد رنگ چادر)بلکه کراهت داشتن،حداقل حجاب و...
پس ربطی به عقیده من و یا دوستان دیگه نداره.
نقل قول:ه نظر من کسایی دارند با دین مبارزه میکنند که در هر کاری به دنبال افراط هستند! پوشش برگزیده خداوند رو چادر مشکی معرفی کرده و بهترین راه مبارزه با بد حجابی رو سرکوب و گشت ارشاد می دانند!!!! Dodgy
نظر شما محترم،اما به هیچ وجه درست نیست.حداقل تو این مورد درست نیست.
شما تعریفتون از افراط چیه؟اصلا به نظر شما حد وسط چیه؟
تصور کنید از یک(قرآن)تا 100 (بی دینی)عدد داریم.حالا شما اون یکتونو کجا قرار دادین تا حد وسط رو بگیرین؟
یک رو جای خودش قرار دادی یا آوردیش روی 50و گفتی نقطه شروع و همون عدد یک ما از اینجاست و از اینجا به بعد شروع کردی به معدل گرفتن!!!!!
پوشش برگزیده خداوند مشکی نیست اما بهترین پوشش مشکی هست.پوشش برگزیده خداوند حداقل حجاب هست که واجب و اصلا چادر واجب نیست.کسی هم ادعا نکرد که واجبه.بلکه گفته میشه بهترین پوشش و کاملترین پوشش همون چادر مشکی هست.چرا؟(پایینتر جایی که به رنگ چادر شاره کردین توضیح میدم)
اما همون پوشش حداقلی هم از طرف جناب کلهر زیر سئوال رفته.
در مورد گشت هم،هیچ کس تصور نمیکنه که تنها گشت ارشاد میتونه این مشکل رو حل کنه.بلکه اکثریت دوستان(شاید هم همه دوستان)این عقیده رو دارن که هم بازوری اجرای و انتظامی لازم هست و هم کار فرهنگی.هر کدوم از اینها نباشه مشکل حل نمیشه.اینکه چرا الان فقط یکی از بازوها داره کار میکنه.بر میگرده به شخص مورد علاقه شما!!!
نقل قول:با همین سیاست هاست که امروز وقتی به پارکها و مراکز تجاری میروی با نسلی دین گریز و دین زده روبه رو می شوی که از دین و افراد حزب اللهی بیزارند و با لج بازی خودشان رو به تباهی می کشانند. و دلیل این لج بازی هم سیاستهای اشتباه بعضی افراطیون است که خود را در دایره حق و دیگران را در دایره انحراف می پندارند!
این نظرتون هم محترم.اما کاملا اشتباست.چون کسانی که از دین فراری شدن از اولش هم اکثریتشون به دین اعتقاد چندانی نداشتن.این مسئله بر میگرده هم به سیاستهای شخص مورد علاقه شما که کلا کار فرهنگی تو زمینه حجاب رو تعطیل کرده و در ثانی بر میگرده به سیمای جمهوری اسلامی که اونم بزرگترین خیانت رو کرده و که باز هم بر میگرده به شخص مورد علاقه شما.
ببین دوست گرامی با تهمت زدن که خودشون رو دایره حق میدونن و ...نمیشه بحث کرد.اگه اینطور باشه منم میگم این تقصیر کسانی هست مثل شما که غرب زدگی رو تو این کشور رواج دادن.
با دلیل و استدلال و بررسی شواهد بیا جلو.تا بتونیم یه بحث منطقی بکنیم.اگه قرار بر اینطور صحبت باشه مطمئن باش دست ما ها خیلی پر تر از شما هست.کسانی که واقعا استدلالتشون در حد چشم سر هست و بس!
نقل قول:اما نوع پوشش یا بهتر بگم رنگ پوشش هیچ ربطی به این قضیه ندارد.
دوست گرامی.شما اگه کمی دقت کنی میبینی که همین الان هم از چادر سفید توی منازل استفاده میشه.
مسئله ما بیرون از خونه و توی فضای جامعست.جایی که هزاران نگاه به طرف زن هجوم میاره.توی جامعه باید زن پوششی انتخاب کنه تا بتونه جلوی هر گونه نگاه شیطانی رو به طرف خودش بگیره.
اینجا چند نکته هائز اهمیته.
1-رنگ سفید چشم نواز تر هست و دید رو خیلی راحت تر به طرف خودش جلب میکنه تا رنگ مشکی.یعنی حتی اگه تمام جامعه هم سفید بپوشن باز مشکل ما حل نمیشه.به خاطر اینکه این رنگ نگاه رو به خودش جذب میکنه و نوعی زیبایی داره.اما رنگ سیاه باعث میشه شخص نگاهش رو ادامه نده و به خاطر خاصیت رنگ سیاه چشمش رو برگردوه.یعنی جذابیتی نداره.
2-جدا از مسئله بالا رنگهای دیگه ای که زیر چادر پوشیده میشه از زیر چادر سفید کاملا مشخص میشه و پوشش رنگی چادر سفید خیلی کم هست.در صورتی که چادر مشکی این مشکل رو نداره.
3-در مورد معانی رنگها که تو ذهن تمام افراد دنیا تعریف شده هم هست که قبلا گفتم.یعنی رنگ سیاه به معنی نه و سفید صلح و آری!
از همه اینها که بگذریم،در زمان پیامبر هم این رنگ،رنگ چادر زنان بود و پیامبر هم هیچ اعتراضی به این رنگ نکرد.چون واقعا بهترین رنگ برای پوشش هست.
اینا در مورد رنگ چادر مشکی.در صورت کلی مسئله (فقط در مورد همین رنگ)اگه عرف جامعه طوری باشه که بشه چادرهای دیگه ای هم پوشید و پوشش رنگیشون(پیدا نبودن رنگ لباس زیر)هم رعایت شده باشه باز هم مشکلی نیست.
اما حتی اگه اون اتفاق هم بی افته باز هم بهترین رنگ برای حجاب همون مشکی هست که کاملا با فلسفه حجاب که جلب توجه نکردن هست همخونی داره.
اکثر رنگهای دیگه کاملا چشم نواز هستن.
اما موارد اعتراضی مهم به این حرفای جناب کلهر از اینجاست که.
ایشون با یک تحریف کاملا آشکار و مغرضانه تاریخ ،خواستن چادر مشکی رو بیرون اومده از یکی از مراسمهای عیاشی ناصرالدین شاه معرفی کنه.که این به طور زیرکانه ای تهمت به خود چادر مشکی هست و اینکه این رنگ مشکی رنگ عیاشی هاست!!!!
در صورتی که اصلا چادر مشکی تاریخچه خیلی قدیمیتری داره.
ایشون باز هم با تحریف تاریخ خواستن چادر رو یکی از پوششهای اشرافی معرفی کنن . با توجه به موجی که تو جامعه برای مبارزه با اشراف گری هست یک نوع هجمه بر ضد چادر راه بندازن.که این مسائل اشرافی رو ....خیلی موزیانه و زیرکانه نظر میدن این دوستان شما.
باز هم ایشون خواستن با تحریف کامل قران حجاب حداقلی رو پیراهن و شلوار معرفی کنن!!!!
در صورتی که حجم بدن هم جزءی از پوشش حداقلی ست.
باز هم ایشون با یک تحریف مغرضانه(نگید نمیدونست که اونوقت جرمش سنگیتر میشه)رنگ مشکی چادر رو مکروه دونسته!!!!
باز هم میخواید بگم؟؟؟
متاسفانه نمیتونم در مورد موارد دیگه ای که مطرح کردین بحث کنم چون کاملا قضیه ساسی میشه.
بهتر به جای دیدن کورکورانه یکم چشمتون رو باز کنید و موارد مطرحی از طرف ایشون رو بخونید.