تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهین روزنامه ایران به "چادر"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۳)omoridi نوشته است: [ -> ]چرا اروپا را مثال بزنید؟ از مالزی بگید که کشوری مسلمان است. توی اروپا اگر این اتفاقات میافته مگه توی ایران نمیوفته؟ بعد شما میگید آزار و اذیت جنسی قرار میگیرند. فکر میکنید منظورشون چیه؟ اگر بخواهید معیارهای اونها را توی جامعه ما مقایسه کنید آمار ما بیشتر میشه. برای مثال یکی از معیارهای اونا اینه اگر زن از در انتها به رابطه احساس رضایت نداشته باشه میگه ما مورد سوء استفاده قرار گرفتیم. آیا این توی جامعه ما اصلا مهمه؟
شما میگید برید سری بزنید، نیازی نیست سری بزنم دوستان زیادی در سراسر دنیا دارم که هیچ کدوم این امری که شما میگید را یکبار هم که شده براش اتفاق نیافتاده. من حرف از زنانی نمیزنم که دلشون میخواد من از آدمهای معمولی هر جامعه حرف میزنم.
شما آمارها را نباید با شرایط ایران مقایسه کنید. مثلا آمریکا میگه ما مشکل بحران بیکاری داریم یعنی 2.5 میلیون نفر بیکار داریم درصورتیکه توی همین ایران با داشتن نصف جمعیت اونها این آمار چند برابره! معیارها متفاوته. و همچنین فرهنگها.
حرف من درکل چیزی دیگه بود. ولی به نکته ها بیشتر توجه کنید.

من فقط می خام با ساده ترین و ابتدایی ترین استدلال الان حرف بزنم :
اگر بی حجابی بهتر است از حجاب آیا خداوند بی دلیل و به قصد آزار انسان ها حجاب را قرارداه ؟
آیا باور ندارید که خداوند دوست ماست ؟
آیا باور دارید خداوند به دنبال اذیت بندگان است ؟
یا باور دارید خدا این موضوع را نمی دانسته و ما انسان ها می دانیم ؟
جواب این سوال ها یک کلمه است اگر حجاب بده چرا خدا قرار داده ؟ آیا به خدا شک دارید ......
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۰)7zahra7 نوشته است: [ -> ]من فقط می خام با ساده ترین و ابتدایی ترین استدلال الان حرف بزنم :
اگر بی حجابی بهتر است از حجاب آیا خداوند بی دلیل و به قصد آزار انسان ها حجاب را قرارداه ؟
جواب این سوال ها یک کلمه است اگر حجاب بده چرا خدا قرار داده ؟ آیا به خدا شک دارید ......

هر چی من دیگه هیچی نمیگم شما گیر میدیدها!
خدا کجای قرآن گفته چادر مشکی سرت کن. این همون حجابیه که من میخواهم. حرف من سر حجاب نیست. من گفتم توی شرایط امروزی چادر حجاب برتر نیست. حجاب با چادر بدون مانتو با یک باد از بین میره. شما که زن هستید اینو بهتر میدونید.
همنطور هم که خیلی از خانمها محجبه تمایل دارند مانتو با رنگ و طرح متفاوت بپوشند، خوب باید این امکان هم برای چادر باشه.
ول کنید این افکار کهن را. کمی منطقی فکر کنید.
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۷)omoridi نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۰)7zahra7 نوشته است: [ -> ]من فقط می خام با ساده ترین و ابتدایی ترین استدلال الان حرف بزنم :

خدا کجای قرآن گفته چادر مشکی سرت کن. این همون حجابیه که من میخواهم. حرف من سر حجاب نیست. من گفتم توی شرایط امروزی چادر حجاب برتر نیست. حجاب با چادر بدون مانتو با یک باد از بین میره. شما که زن هستید اینو بهتر میدونید.
همنطور هم که خیلی از خانمها محجبه تمایل دارند مانتو با رنگ و طرح متفاوت بپوشند، خوب باید این امکان هم برای چادر باشه.

این حرفتو که میگی حجاب برتر الان چادر نیست رو قبول ندارم . چادر همیشه چادر برتر قرآن از کلمه جلباب به عنی چادر استفاده میکنه . ولی به این هم اشاره شده که باید حجاب حفظ بشه دیگه فرقی نمیکنه چجوری!
لطفا این پست را هم مطالعه کنید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7020.html
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۷)omoridi نوشته است: [ -> ]

سلام.
هرچیزی که بشه باهاش دستورات شرع در مورد حجاب رو انجام داد میشه مظهر حجاب.خوب چادر به دلیل شرایطی که داره تا حدود خیلی زیادی میتونه باعث رعایت کامل حجاب بشه.این که خدا کجای قرآن گفته چادر مشکی سر کنید که بیشتر مثل بهانه گیری هست تا وارد کردن اشکال.مگه خدا تو قرآن گفته چه طور نماز بخونید؟دلیلی بر این وجود نداشته که خدا همه چیز رو با جزئیات تو قرآن توضیح بده.چادر در حال حاضر مظهر حجابه و توهین به چادر میشه توهین به حجاب.در ضمن اگر کسی چیز دیگری رو سراغ داره که بهتر از چادر میتونه حجاب رو برای ما به ارمغان بیاره،بسم الله،بگه تا ما هم از این به بعد از اون استفاده کنیم.
البته باید تاکید کنم که منظور از چادر حجاب کامل با چادر است یعنی مانتو و مقنعه و چادر وگرنه چادر خالی که اصلا حجاب نیست.فکر نمیکنم بحثی روی این موضوع باشه.
عجیبه که راجع به رنگ چادر اینقدر بحث می کنید.تمامی مراجع می فرمایند که رنگ مشکی برای چادر کراهت نداره.
مسلما چادر ها اگر رنگی بشن این رنگ های مختلف باعث جلب توجه خواهد شد.
دوستان توجه کنبد که اسلام با عرف پیش می رود به همین خاطر در قرآن نام چادر برده نشده است نمی شود که تا ده قرن یک نوع لباس را پوشید این طوری که از پیشرفت جا می مانیم و اسلام موافق پیشرفت است پس اگر نامی از چادر برده شود تناقضی بزرگ به وجود می آید اما اسلام می گوید ما باید کاملترین حجاب زمان خود را انتخاب کنیم به شرط این که کاملترین حجاب ما تناقضی با دستورات دین نداشته باشد اسلام می گوید آنچه عرف در جامعه است بپوش بعد یک حجاب تکمیل کننده هم داشته باش تا هم مطابق اسلام باشی هم مطابق عرف Idea
الان در جامعه ی ما عرف مانتو است و تکمیل کننده ی آن چادر Exclamation
واقعا یا من شما ها را درک نمیکنم یا بیانم چیزی دیگری را نشون میده یا شما قبل از خوندن پیش داوری کردید؟ من کجا از روابط نامشروع صحبت کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای مثال یکی از معیارهای اونا اینه اگر زن از در انتها به رابطه احساس رضایت نداشته باشه میگه ما مورد سوء استفاده قرار گرفتیم

کجای این جمله حرف از عملی نامشروع زده شده؟؟؟ که 3 نفر هم از ایشون تشکر کردند؟؟؟؟؟؟؟؟ چون یک اسم اروپا آمد همه فکر کردید که باید نامشروع باشه؟؟؟ ای وای بر ما مسلمانان و منتظران حضرت دوست.
نمیخوام خیلی پر چونگی کنم...
در قران جزئیات خیلی از امور شرع نیامده اما موارد مهم شرع حتما بیان شده اند
آنچه از حجاب در قران بیان شده بسیار سبک تر از مانتوهای امروزی ست چه رسد به چادر!
حضرت علی میفرماید: فرزندان خود را نسبت به زمان خودشان تربیت کنید نه گذشتگان...
در مورد پوشش زنان صدر اسلام بد نیست دوستان مطالعه بفرمایند بعد اینقدر از یک لباس (با سابقه حداکثر 400سال) دفاع کنند!
حجاب چرا؟
1-توجه به انسانیت زن نه به جنست .جنست برای خانه است بیرون از خانه همه ما انسان هستم.در بیرون از خانه جنسیت ما نیاد مقدم بر انسانیت ما باشد
2-داشتن احترم یعنی به زن نگاه های توهین امیز و نگاه های جنسی نشود
3-داشتن امنیت در جوامعی که برهنگی زیاده هم خوشنت علیه زنان بیشتره و هم توهین(یعنی به زن بعوان انسان توجه نمشه فقط به جنست کار داره)
در این جوامع احترام بر اساس زیبای زنه خوب زیبای زن مگه چقدر طول میکشه و بعد از برهنگی زن چه کسی سود میبره مردان بی اخلاق و هیچ نفعی برای زن نداره یعنی خودش رو به رایگان در اختیار دیگران قرار میده
و دیگر اینکه حجاب فقط مال اسلام نیست در تمامی ادیان حجاب وجود داشته و دارد.ودر اسلام عالترین و بهترین نوع حجاب که چادر است ارائه شده است.
دوست عزیزbeh_b7
کیفیت نمازم تو قران نیومده به نظر شما این از مهمات شرع نیست اصلا مگه اصول شرعی مهم غیر مهم داره
این روزنامه دیگه گندشو در آوردهAngryAngryAngryAngry
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع