(۶/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ببينيد دوست عزيز
مثال شما يك قياس مع الفارق است.
من از همين جا اعلام مي كنم
هر كس مي خواهد چادر مي گذارد. براي حفظ خودش و حفظ ديگران . چادر سياه هم مي گذارد.
...
دوست من بحث این نیست هر کسی دلش میخواهد هر چیزی دلش خواست بپوشه. شما که چادری هستید همین فردا یک چادر سفید بپوشید تا سر کوچه برید همه نگاهتون میکنند. چرا؟ نه بخاطر اینکه رنگش سفیده بخاطر اینکه کاری غیر عادی انجام دادید. حالا اگر مانتو بپوشید و برید فکر میکنید آلان همه مردم دارند شما را میبینند و میگن فلانی چادرشو برداشته ای وای ای وای در صورتیکه اصلا کسی نمیفهمه یا شاید 1 -2 نفر که فضولند.
این که رنگ سیاه اجبار شده بده نه اینکه چادر مشکی یا چادر سفید! یک زمانی وقتی من دبیرستانی بودم با رنگ سیاه خیلی حال میکردم و همه تیپم سیاه بود و 2 سال بعد دیگه حالم از سیاه به هم میخورد و رنگهای دیگری میپوشیدم. منظور اینه که بعضی مواقع انتخاب رنگ به سن، فرهنگ و ... آدمها فرق میکنه. ولی اینکه همه مردم مجبور باشند یک نوع پوشش باشه غلطه.
بعد میگید حجاب چادر امنیت میاره. من نمیدونم توی همین دوبی جایی دوری نرید چطوری که خانمهای اونجا حتی بدنشون هم معلومه ولی باز امنیت دارند؟ یا ما بدیم یا اونا خوبند؟ یا چیزی دیگری هست؟
ولی همین ما ایرانی ها مسلمون وقتی میریم همون کشورها روز 2م دیگه اون لخت گشتنهای اونها هم به چشم نمیاد ولی تا برمیگریدم اگر ببنیم توی فرودگاه یک خانم کمی پاچه شلوراش زده بالا اونوقته که دوباره یادمون میاد کجا برگشتیم. واقعا چرا اینطوریه؟؟
فکر نمیکنم این فقر فرهنگی ربطب به حجاب داشته باشه.
omiridi نوشته :
بعد میگید حجاب چادر امنیت میاره. من نمیدونم توی همین دوبی جایی دوری نرید چطوری که خانمهای اونجا حتی بدنشون هم معلومه ولی باز امنیت دارند؟ یا ما بدیم یا اونا خوبند؟ یا چیزی دیگری هست؟
ولی همین ما ایرانی ها مسلمون وقتی میریم همون کشورها روز 2م دیگه اون لخت گشتنهای اونها هم به چشم نمیاد ولی تا برمیگریدم اگر ببنیم توی فرودگاه یک خانم کمی پاچه شلوراش زده بالا اونوقته که دوباره یادمون میاد کجا برگشتیم. واقعا چرا اینطوریه؟؟
فکر نمیکنم این فقر فرهنگی ربطب به حجاب داشته باشه.
[/quote]
سلام
گفتید زنان برهنه ی اروپایی امنیت دارند

این حرف را از کجا می زنید از کجا این اطلاعات را فهمیدید به شما پیشنهاد می کنم یه سری به آمار و ارقام هایی که خود اروپایی ها اقرار کردن د مسلما بیشتره و بچه های این تالار هم آن ها را در صفحه وبلاگ کاربرا قرار داند بزنید خود زنان اروپایی میگن ما درگیر آزار جنسی هستیم حتی بچه هامون؟
شما از تقریبا معروف ترین دبیرستان کانادا چه می دونید ؟ می دونید اونجا چه خبره ؟
راستی اگر ما هم در اروپا یا مثلا انگلیس بودیم بیشتر دوستانمان حرام زاده بودند

فکر نمی کنید بزرگترین دلیل این مسائل در اروپا نبود حجاب ....

چرا که در کشورهای با حجاب تر این آمار خیلی کمتره ؟؟؟
راستی اگه بی حجابی امنیت می آورد خدا این موضوع را زودتر از ما می فهمید و اصلا حجاب را دور می انداخت؟؟؟
چرا اروپا را مثال بزنید؟ از مالزی بگید که کشوری مسلمان است. توی اروپا اگر این اتفاقات میافته مگه توی ایران نمیوفته؟ بعد شما میگید آزار و اذیت جنسی قرار میگیرند. فکر میکنید منظورشون چیه؟ اگر بخواهید معیارهای اونها را توی جامعه ما مقایسه کنید آمار ما بیشتر میشه. برای مثال یکی از معیارهای اونا اینه اگر زن از در انتها به رابطه احساس رضایت نداشته باشه میگه ما مورد سوء استفاده قرار گرفتیم. آیا این توی جامعه ما اصلا مهمه؟
شما میگید برید سری بزنید، نیازی نیست سری بزنم دوستان زیادی در سراسر دنیا دارم که هیچ کدوم این امری که شما میگید را یکبار هم که شده براش اتفاق نیافتاده. من حرف از زنانی نمیزنم که دلشون میخواد من از آدمهای معمولی هر جامعه حرف میزنم.
شما آمارها را نباید با شرایط ایران مقایسه کنید. مثلا آمریکا میگه ما مشکل بحران بیکاری داریم یعنی 2.5 میلیون نفر بیکار داریم درصورتیکه توی همین ایران با داشتن نصف جمعیت اونها این آمار چند برابره! معیارها متفاوته. و همچنین فرهنگها.
حرف من درکل چیزی دیگه بود. ولی به نکته ها بیشتر توجه کنید.
(۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۳)omoridi نوشته است: [ -> ]چرا اروپا را مثال بزنید؟ از مالزی بگید که کشوری مسلمان است. توی اروپا اگر این اتفاقات میافته مگه توی ایران نمیوفته؟ بعد شما میگید آزار و اذیت جنسی قرار میگیرند. فکر میکنید منظورشون چیه؟ اگر بخواهید معیارهای اونها را توی جامعه ما مقایسه کنید آمار ما بیشتر میشه. برای مثال یکی از معیارهای اونا اینه اگر زن از در انتها به رابطه احساس رضایت نداشته باشه میگه ما مورد سوء استفاده قرار گرفتیم. آیا این توی جامعه ما اصلا مهمه؟
دوست عزیز:
شما این معیاررو از کجا آوردید؟؟؟
حتی برفرض که این معیار درست باشه ...ولی واقعیت روکه نمیشه نادیده گرفت چه زن به این رابطه نامشروع رضایت داشته باشه یاخیر به هر حال سوءاستفاده صورت گرفته.اصلا شما خودتون میتونید چنین چیزی رو قبول کنید؟؟؟
اخلاقیات منحل شده غرب روخواهشا معیار قرار ندیم.
(۶/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۳)omoridi نوشته است: [ -> ]چرا اروپا را مثال بزنید؟ از مالزی بگید که کشوری مسلمان است. توی اروپا اگر این اتفاقات میافته مگه توی ایران نمیوفته؟ بعد شما میگید آزار و اذیت جنسی قرار میگیرند. فکر میکنید منظورشون چیه؟ اگر بخواهید معیارهای اونها را توی جامعه ما مقایسه کنید آمار ما بیشتر میشه. برای مثال یکی از معیارهای اونا اینه اگر زن از در انتها به رابطه احساس رضایت نداشته باشه میگه ما مورد سوء استفاده قرار گرفتیم. آیا این توی جامعه ما اصلا مهمه؟
شما میگید برید سری بزنید، نیازی نیست سری بزنم دوستان زیادی در سراسر دنیا دارم که هیچ کدوم این امری که شما میگید را یکبار هم که شده براش اتفاق نیافتاده. من حرف از زنانی نمیزنم که دلشون میخواد من از آدمهای معمولی هر جامعه حرف میزنم.
شما آمارها را نباید با شرایط ایران مقایسه کنید. مثلا آمریکا میگه ما مشکل بحران بیکاری داریم یعنی 2.5 میلیون نفر بیکار داریم درصورتیکه توی همین ایران با داشتن نصف جمعیت اونها این آمار چند برابره! معیارها متفاوته. و همچنین فرهنگها.
حرف من درکل چیزی دیگه بود. ولی به نکته ها بیشتر توجه کنید.
شما حرفاتون دو حالت بیشتر نداره.
اول اینکه یا واقعا پستهای قبلی رو نخوندین و نظر دادین و یا اینکه اصلا چیزی به اسم منطق رو نمیشناسین.
اگه واقعا اهل بحث هستید من حاظرم هم درست بودن رنگ مشکی رو به شما ثابت کنم (حتی قبل از انقلاب) و هم اینکه فلسفه حجاب و امنیت اونو.
(۶/شهریور/۹۰ ۲:۰۷)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید من یه سوال اساسی در مورد رنگ سیاه چادر برام پیش اومده:s لطفا هرکس میتونه کمک کنه
از طرفی رنگ سیاه چادر کم تر نظر کسی را جلب میکنه و رنگ سیاه به معنی گفتن نه است اما از طرف دیگه حضرت زهرا یا حضرت مریم نقاب ها و لباس های سفید داشتند و میدونیم که این موضوع ربطی به مقتضای زمان نداره و هم این که سیاه بودن چادر که حجاب برتر است این تصور را در اذهان عمومی به وجود اورده که افراد با حجاب افراد شادی نیستند
خوب با این اوصاف سیاه بودن چادر بهتر است یا.....
زهرا خانوم از شما بعیده.
یعنی شما واقعا فلسفه مشکی بودن چادر رو نمیدونید؟
نمیدونید وقتی فلسفه حجاب رو بررسی مکنیم به این میرسیم که رنگ مشکی بیشترین هماهنگی رو با حجاب داره؟
در مورد روبند سفید اول اینکه اون توی فیلمهاست.دوم اینکه روبند با کل چادر خیلی متفاوت هست.
در مورد حضرت مریم حجابی که ایشون داشتن اولا حجاب قبل از اسلام بود.دوم اینکه هیجا مشخص نیست رنگ لباس ایشون چه رنگی بوده.فیلم سند نمیشه.باید سند تاریخی آورد.در ضمن کسی نمیگه مثلا با سفید یا قرمز نمیشه بدن رو پوشوند.حرف اینکه بهترین رنگ برای حجاب رنگ مشکی هست که هم ابهت و هم نه گفتن رو همراه خودش داره.
(۶/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۸)yahya63 نوشته است: [ -> ]حرف اینکه بهترین رنگ برای حجاب رنگ مشکی هست که هم ابهت و هم نه گفتن رو همراه خودش داره.
اگر منطق شما اینه! نه من منطق حالیم نمیشه بیایید فلسفی صحبت کنیم.
در ضمن داداش من مثل اینکه توی جامعه نیستی. آلان بیشتر خانومهای خیابانی چادر عربی سرشونه اونم برای محافظت از گشت ارشاد از جهتی هم جذابتر به نظر میان! این نه فلسفه نه گفتن را داره و نه ابهتش بیشتره. اگر راستشو بخواهید چند جا خوندم ولی یادم نیست که مدرکشو بدم که سیاه رنگ شیطانه و بخاطر همینه که اغلب شیطان پرستها از رنگهای مشکلی استفاده میکنند. لاک مشکلی، آرایشهای مشکلی، شالها و شنلهای مشکلی و یا همین کلیپ مدونا که توی اریوال هم بود اونم مشکلی توی صحراست.
اینم به گفته هام اضافه کنم حجاب به صورت چادر امروزی از ایران وارد اسلام شده. وقتی خانمها میخواستند وارد معابد زرتشتی ها شوند مقنعه ای باید سر میکردند که تمام موها و بدن را تا روی مچ پا پوشش میداد. و همین آلان هم هنوز خانمهای زرتشتی همین کار را انجام میدهند. البته معتقد هاشون.