تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهین روزنامه ایران به "چادر"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
از تغییر رنگ چادر ایرانی تا تغییر رنگ چفیه عربی

کوفيه دستمال بزرگی است که اعراب از آن به عنوان سربند استفاده می ‌کنند تا از سر آنان در برابر آفتاب و شن محافظت کند. کوفيه را با رشته ‌ای به نام عقال بر سر می‌ بندند که در مجموع کوفيه و عقال ناميده می‌شود.

[تصویر: 19659_CLPBP6D0_pic.jpg]

به گزارش شیعه آنلاین، هفته گذشته ویژه نامه ای بنام "خاتون" منتشر شد که با انتشار مقالاتی از رنگ و مدل چادر در کشورمان انتقاد کرده و پیشنهاداتی برای تغییر آن ارائه کرد. انتشار این ویژه نامه که با اهداف مختلفی صورت گرفت، موج شدید اعتراضات را در پی داشته و حرف و حدیث های بسیار زیادی را در محافل مختلف به وجود آورده است.

در همین راستا در عربستان سعودی نیز تعدادی از جوانان در اقدامی مشابه با هدف تغییر مدل چفیه یا همان کوفیه، طرح های جدیدی ارائه داده و خواستار تغییر مدل آن شدند. این اقدام جوانان سعودی نیز در فضای مجازی جهان عرب حرف و حدیث های بسیار زیادی به وجود آورده و موافقان و مخالفان بسیار زیادی را پیدا کرده است.

موافقان تغییر مدل کوفیه معتقدند که این اقدام نوعی ابتکار و تنوع بوده و بلامانع است. اما مخالفان چنین اقدامی معتقدند که این کار به فرهنگ عربی ضربه وارد می کند زیرا شکل و شمایل پوشش اصیل مرد عربی را تغییر داده و به مرور زمان از بین خواهد برد. اين مخالفان بر اين باورند که ارائه چنین طرح هایی با هدف از بین بردن فرهنگ و تمدن اصیل عربی انجام می گیرد و عامل اصلی آن را اندیشه های غربی که دارای تمدنی کوتاه مدت است، می دانند.

گفتنی است بررسی های اولیه خبرنگاران و تحلیل گران مسائل جهان عرب نشان می دهد که تغییر مدل کوفیه با استقبال کمی از سوی مردان عرب مواجه شده و اندک افرادی که با آن موافق بوده اند از افراد جوان هستند که در اصل اعتقاد زیادی به این کوفیه و اصیل بودن آن ندارند بلکه از آن تنها به عنوان پوششی تزئینی برای زیبایی استفاده می کنند.

چفیه یا کوفیه چیست؟
چفيه یا کوفيّه (به زبان عربی: کوفيّة‎) يکی از بخش‌ های پوشاک سنتی عربی است.

کوفيه دستمال بزرگی است که اعراب از آن به عنوان سربند استفاده می ‌کنند تا از سر آنان در برابر آفتاب و شن محافظت کند. کوفيه را با رشته ‌ای به نام عقال بر سر می‌ بندند که در مجموع کوفيه و عقال ناميده می‌شود. نام کوفیه در لهجه محلی "گتره" است.
دوستان حتما این مقاله رو بخون.کامل نیست اما به نظر کاف میاد

پاسخ روايي و تاريخي به ادعاي بي‌اساس كلهر در مورد چادر مشكي

انتشار ويژه‌نامه موهن روزنامه ايران در ابتداي هفته جاري واكنش‌هاي زيادي در ميان مراجع تقليد، علما، نمايندگان مجلس، صاحب‌نظران فرهنگي و مذهبي در پي داشت و علاوه بر موج محكوميت‌ها، مرجع قضايي و هيئت نظارت بر مطبوعات نيز اين تخلف را محرز دانسته و با اعلام جرم، پرونده اين روزنامه را به دادگاه فرستادند.

به گزارش رجانيوز، اما گردانندگان روزنامه ايران كه اكنون اين رسانه متعلق به بيت‌المال را به بولتن جريان انحرافي و بازتاب دهنده پچ پچ‌هاي محفلي خود تبديل كرده‌اند، به‌جاي عذرخواهي از مردم و جبران اين خطا، علاوه بر توجيه‌گري به منتقدان كه طيف وسيعي را از جمله مراجع و علما شامل مي‌شوند حمله كرده و آن‌ها را اقتدارگرا يا افرادي كه تحت تأثير رسانه‌هاي اقتدارگرا هستند، مي‌خوانند كه مطالب اين نشريه را نخوانده اما بر اثر اين جوسازي‌ها، موضع‌گيري مي‌كنند.

در عين حال، فارغ از زمينه‌هاي بروز اين ماجرا و انتشار نشريه 260 صفحه‌اي رنگي با كاغذ كلاسه و تيتراژ چند صد هزار نسخه‌اي براي ترويج ديدگاه‌هاي اباحه‌گرانه جريان نفوذي در حوزه مسائل فرهنگي و توهين به قشر متدين جامعه، كه رجانيوز دو روز پيش به بررسي آن پرداخت و پيشنهادهايي به مجلس و قوه قضائيه براي جلوگيري از تكرار اين موارد و سوء استفاده از رسانه‌هايي كه بايد در خدمت اهداف نظام باشند، ارائه داد، برخي كاربران با يادآوري اينكه اظهارات سخيف مهدي كلهر در مورد پوشش چادر، القاي يك شبهه است، خواستار بيان پاسخ به آن‌ها شدند.

كلهر در اين گفت‌وگو با بيان اينكه پوشش چادر در دوره قبل از ناصرالدين شاه با بعد از فرنگ رفتن وي متفاوت بوده، مي‌گويد: «چادر هم در ايران كرباس بوده. رنگ‌هاي آن هم كرم و قهوه‌اي و آبي روشن بوده كه با لاجورد درست مي‌شده. راه راه بوده و هنوز هم ما اين اصطلاح چادر شب رختخوابي را داريم. اصولاً در چادر در زبان فارسي نه چندان گذشته به معني پوشش بوده است، به همين جهت به خيمه نيز چادر مي‌گوييم.»

وي در پاسخ به اين سؤال كه "چادر مشكي كي وارد ايران مي‌شود؟"، مي‌افزايد: «از سفرهاي اروپايي ناصرالدين شاه. شب كه به مجالس عياشي در اروپا مي‌رفت، مي‌ديد آنجا لباس مردها مشكي است، كلاه سيلندري مردها مشكي است و زن‌ها هم با لباس مشكي مي‌آيند. اين به نظرش آمد كه يك نوع سنگيني و وقار دارد وگرنه در اسلام به صراحت از حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داريم كه لباس تيره پوشيدن مكروه است. اين رنگ مشكي متكبرانه را ناصرالدين شاه آورد. خدا لعنتش كند. همين‌جور آتش به قبرش ببارد. خيلي مرد ملعوني است، برخلاف آنچه در تواريخ مي‌نويسند، مردي عياش، بي‌عرضه و سخت خودخواه بود. شايد بتوان گفت كه بدترين پادشاه قاجاريه هم اوست.»

در ادامه مصاحبه‌كننده مي‌پرسد كه "پس چرا برخي از مورخين از او طرفداري مي‌كنند"، مي‌گويد: «اشتباه مي‌كنند. اصلاً‌ قاجاريه نكبت‌ترين سلسله در تاريخ تمدني ماست. در اين ترديد نكنيد، آن چيزي كه ناصرالدين شاه از آنجا آورد، اين بود، سرداري داخلي كه تن رجال بود را مشكي كرد و چادر مشكي را هم به زنان درباري توصيه كرد. حجاب را برنداشت ولي چادر مشكي را توصيه كرد. اين چادر مشكي تا همين بعد از انقلاب پارچه‌اي داشت كه از فرانسه و انگليس مي‌آمد به‌نام كرپ‌دوشين. اصلاً اسم اين پارچه معلوم است كه فرانسوي است...»

كلهر همچنين مي‌گويد: «از لحاظ فلسفه‌ي حجاب كه در قرآن آمده كه زن خودش را در مقابل تير نگاه مردان هيز قرار ندهد، قطعاً‌چادر مشكي بدترين پوشش است، چون چهره زن را قاب مي‌كند، يعني نگاه را به چهره زن متمركز مي‌كند.»

اگرچه روز گذشته خسرو معتضد مورخ، اظهارات كلهر را مزخرف خواند و توضيح داد كه چادر از دوره هخامنشيان در ايران سابقه دارد و ناصرالدين شاه پس از سفر فرنگ لباس بالرين‌هاي مجالس عياشي را به ايران آورد كه شلوارهاي چسبان و نازكي بود اما براي رفع اين شبهه مراجعه به برخي از اسناد روايي و تاريخي نيز مفيد است.

حجت‌الاسلام ابوالحسني (منذر) در كتاب "سياه‌پوش در سوگ ائمه نور" با استناد به كتاب‌هايي از جمله "يادداشت‌هايي در زمينه‌ فرهنگ و تاريخ" اثر دكتر غلامحسين يوسفي، "تفسير الميزان" علامه طباطبايي، "حجاب در اسلام" نوشته احمد محسني، "زيور عفاف پاسخ به اشكالات و شبهات وارده بر حجاب اسلامي" اثر ستار هدايت‌خواه و "تفسير كشاف" زمخشري مي‌نويسد:

«رنگ سياه؛ رنگ پوشش و حجاب

رنگ تيره موجب استتار و اختفاي اشيا و مانع ديده شدن آن هست. چشم در تاريكي جايي را نمي‌بيند و پارچه يا پرده‌ي سياه، مايه‌ي احتجاب اشيايي است كه در پس آنها قرار دارد. از همين روست كه بانوان عفيف و هوشمند مسلمان- خاصه در كشورمان- رنگ لباس‌هاي رو را، از چادر و مانتو و روسري گرفته تا پيچه و چشم‌آويز و مقنعه، رنگ‌هاي تيره (سياه يا سرمه‌اي سير) بر مي‌گزينند و از رنگ‌هاي روشن و جذاب و چشم‌نو از دوري مي‌جويند تا اندام‌شان از چشم نامحرمان پوشيده‌تر، و در نتيجه گوهر عفاف‌شان در دُرج عصمت محفوظ‌تر باشد. در معني، هرگونه دلبري و مجلس‌آرايي را به خلوت خانه وامي‌گذارند تا پهنه‌ي اجتماع- كه محيط كار و فعاليت است، نه بزم و عشرت- از فساد و تباهي پاك، و به همان ميزان، كانون خانواده گرم و تابناك باقي بماند. چه نيكو گويد اديب پيشاوري در قيصرنامه

بپوشند عنبرفشان موي‌ها/ ستيران، ز نامحرمان روي‌ها

اما:

در آيد چو محرم در ايوانشان/ چو گل بشكفد لعل خندان‌شان

از روايات بر مي‌آيد كه رنگ چادر و روسري زنان صدر اسلامي سياه بوده است و اساساً پيشوايان معصوم اين دين، استفاده زنان از لباس‌هاي رنگين (و به اصطلاح: طاووس مأبي و خودآرايي آنان) در بيرون از خانه را كه سبب توجه و رغبت نامحرمان به آن‌ها مي شود، نكوهيده‌اند و متقابلاً انتخاب رنگ‌هاي تيره و سياه را براي لباس‌هاي رو توسط زنان در خارج از منزل را به عفاف نزديك‌تر دانسته و بدان ترغيب كرده‌اند.

علامه طباطبايي در تفسير الميزان، ذيل آيه‌ي 58 از سوره‌ي احزاب "يا ايها النبي قل لازواجك و بناتك و نساءالمؤمنين يدنين عليهن من جلابيهن ذلك ادني ان يعرفن فلا يؤذين و كان الله غفوراً رحيما" مي‌نويسد:

در كتاب الدُّرُّ المنثور (نوشته جلال‌الدين سيوطي) آمده است كه: عبدالرزاق و عبدبن حميد و ابوداود و ابن منذر وابن ابي حاتم و ابن مردويه از ام سلمه نقل مي‌كنند كه گفته است: زماني كه اين آيه نازل شد، زنان انصار بيرون آمدند در حالي كه لباس‌هاي سياهي پوشيده بودند.

يكي از پژوهشگران، با اشاره به مخالفت برخي افراد (لاابالي يا نادان) با استعمال چادر و عباي مشكين توسط بانوان مسلمان، و به كارگيري الفاظ تمسخرآميزي ‌براي اين امر، مي‌نويسد:

جهت اطلاع اين‌گونه افراد بايد گفت اتفاقاً‌ پوشيدن چادر و عباي مشكي كه متعارف زنان با ايمان و پرهيزگار زمان ما است، در عصر پيامبر عالي قدر هم رسم بوده، مكرر زنان عباپوش از ديدگاه آن حضرت مي‌گذشتند و هيچ‌گاه نمي فرمود اين عباي سياه چيست؟ زنان مسلمان در نظر بيگانگان جلوه‌گري و خودآرايي ندارند، بلكه بر عكس طاووس مآبي و عشوه‌گري و رنگارنگي در مقابل نامحرمان، مورد مذمت واقع شده است، زيرا حرمت و شخصيت زن به جلوه‌گري و بدن‌نمايي در نظر بيگانگان نيست، تا سياه‌پوشي را بر او خرده گرفت.

نويسنده فوق سپس با اشاره به حديث ام سلمه كه فوقاً ذكر شد (به نقل از سنن ابوداود، 2/182) مي‌افزايد:

عايشه همواره زنان انصار را چنين ستايش مي‌كرد: "مرحبا به زنان انصار! همين كه آيات سوره‌ي نور نازل شد، يك نفر از آنان ديده نشد كه مانند سابق بيرون بيايد؛ سر خود را با روسري‌هاي مشكي مي‌پوشيدند".

از همين جا پاسخ كساني كه مي‌گويند: چرا ما را به پوشيدن لباس عزاداران وادار مي‌كنيد؟ روشن مي‌شود: اسلام مي‌خواهد زن وقتي در اجتماع و در ديدگاه مردان نامحرم ظاهر مي‌شود، لباس سنگين بپوشد كه توجه نامحرمان را به خود جلب نكند. اما در محيط خانوادگي، آزاد است و اصلاً او را موظف كرده است و لباس‌هاي رنگارنگ و متنوع و جذاب بپوشد و دلفريبي‌ها و زيبايي‌هاي خود را محدود به محيط خانواده نمايد.

رنگ سياه،‌ ضمناً مايه كاهش قوه شهوت است (كلام امام صادق عليه‌السلام در اين باب قريباً خواهد آمد) و ظاهراً يكي از انگيزه‌هاي راهبان مسيحي و نيز دراويش مسلمان از پوشيدن جامه‌هاي تيره و كبود، همين امر بوده است: تقليل شهوت و كنترل قواي شهواني خويش (چنانكه، بر پايه روايات متعدد، ائمه اطهار عليهم‌السلام، نيز البته در زير لباس‌هاي نرم و سفيد خويش، به منظور رياضت نفس، پلاس سياه و خشن مي پوشيده‌اند).»

همچنين رنه دالماني در سفرنامه خود (سفرنامه از خراسان تا بختياري ص 415) مي‌نويسد: «زن ايراني وقتي مي‌خواهد از خانه خارج شود، بايد چادر سر كند.»

اما بر خلاف ادعاي كلهر، آنچنانكه در كتاب پوشاك ايران زمين آمده است: «مسافرت ناصرالدين شاه به فرنگ و ديدن لباس بالرين‌هاي پطرزبورگ كه شلوار چسبان نازكي به‌پا مي‌كردند و زير جامه‌ي بسيار كوتاهي به اندازه‌ي يك وجب روي آن پوشيده و مي‌رقصيدند، شاه هوسباز را بر آن داشت كه زن‌هاي حرم خود را به اين لباس درآورد. زن‌ها هم شروع به كوتاه نمودن زير جامه‌ها كردند. تا بالاخره هوس شاه، تمام شد و زير جامه‌ي كوتاه منسوخ گشت.»

دز همين كتاب صفحه 338 آمده است كه "مقنعه و چادر از عناصر اصلي و مهم پوشش زن در خارج از خانه در اين دوران بوده است."

دكتر محمد چيت‌ساز نيز در كتاب "تاريخ پوشاك ايرانيان از ابتداي اسلام تا حمله مغول صفحه 97 مي‌نويسد: «چادر كه سرتاسر بدن را مي‌پوشاند، معمولاً سياه رنگ بود و همراه با آن در جلوي صورت خود از روبند نيز استفاده مي‌كردند.»

خسرو معتضد نيز روز گذشته گفت: «کلهر گاهی اوقات قاطی می کند و حرف‎هایی می زند که سندیت تاریخی ندارد. من با کلهر دوست هستم اما در تاریخ با پدرم هم شوخی ندارم. این مزخرفات به هیچ عنوان درست نیست.»

این مورخ با رد این اظهارات کلهر تصریح کرد: بر خلاف گفته آقای کلهر ناصرالدین شاه زمانی که به اروپا رفت شلوار باله را آورد، شلواری که چسبان و بسیار زننده است. ماجرا از این قرار بوده که ناصرالدین شاه روزی در سن پترزبورگ قدم می زند این شلوارها را در پای زنان دید، خوشش آمد و گفت می خواهم اینها را به ایران ببرم.

خسرو معتضد در مورد پوشش چادر زنان ایرانی نیز گفت: از دوران هخامنشیان چادر در ایران بوده است. خانم‌ها به خاطر آب و هوای بد شوش و چند ناحیه دیگر حجاب داشتند. خانم‌ها که در طبقات بالا بوده اند با تخت روان می رفتند و بالای این تخت روان یک پارچه ای بوده است به رنگ مشکی که به آن چادر می گفتند و رنگ آن مشکی بوده است. پس چادر ربطی به اعراب ندارد این که بگويیم چادر را اعراب به ایران آوردند. مردهای ایران نیز به دلیل هوای گرم در تابستان و هوای سرد کردستان کلاه سرشان می گذاشتند.

وی افزود: از زمان دولت صفویان چادر و چاقچور که تمام صورت را می پوشاند، در ایران متداول شد و هیچ کدام ربطی به اسلام ندارد زیرا اسلام قرص صورت و کفین زن را آزاد گذاشته است.

مولف کتاب "کمیته مجازات" افزود: این حرف‌هایی که بعضی از افراد می زنند، اصلا صحت ندارد. ناصرالدین شاه قصد عیاشی داشت و در کلام یکی از همراهان ناصرالدین شاه این حرف منعکس شده است. ناصرالدین شاه ۱۰ تا ملازم در رکاب داشته است که روز به روز وقایع را می نوشتند و اظهار نظری در این حد چیزی نیست که مخفی بماند و این آقایان باید پاسخگو باشند که کجا چنین چیزی نوشته شده است.

معتضد ادامه داد: آن حکایتی که آقای کلهر به آن اشاره کرده، در واقع مربوط می شود به یکی از سفرهای ناصرالدین شاه به فرنگ که در یکی از برنامه های شبانه چند دختر جوان با لباس های بسیار زننده در مقابل چشمان وی شروع به رقاصی می کنند و ناصرالدین شاه که از آنها خوشش آمده بود، دستور می دهد همه آنان خریداری و به ایران منتقل شوند. بعد که به شاه توضیح می دهند چنین کاری امکان پذیر نیست، ناصر الدین شاه دستور می دهد نمونه شلوارهایی که دختران در مراسم رقص به پا داشتند خریداری و به عنوان سوغات به ایران برده شود و بعدها نیز دستور داد زنان دربار و غیره آن شلوار ها را به پا کنند.
با سلام

@فاطمه خانم
ببینید نمی دونم من با یه زبان دیگر صحبت میکنم یا شما متوجه حرفهای من نمی شوید!! Smile

1- الان بحث ما این است که چادر مشکی فلسفه انتخابش در ایران فلان بوده و باید تغییر کنه.
2- کسی نگفته فردا شما خانم ها چادر سفید یا قرمز یا آبی سر کنید و برید توی خیابان، فعلا پیشنهادی ارائه نشده
3- صحبت از این که باید فرهنگ سازی بشه مثلا تاکید میکنم مثلا از چادر سفید استفاده کنیم!! و فعلا قرار نیست اتفاقی بیفته!

اینکه نمی شه چیزی نشد نداره بلکه باید از راه اصولش پیش بره که قطعا میشه. زمانی هم میشه که همه به این باور برسند نه اینکه ما بگیم مثلا باید فرهنگ سازی بشه که خانم ها هم استادیوم آزادی بتونند تشریف بیاورند اون وقت شماها باز بیایید بگید که مثلا اگه من برم نمیگذارند برم یا اونجا محیطش فاجعه است!!! یا اینکه بیایید فلسفه بگید که از ابتدا فقط آقایون می رفتند!!!
ما حرفمون اینه که این فرهنگ اشتباه است و باید فرهنگ سازی کرد و فعلا هم هیچ راه و کاری پیشنهاد ندادیم بگذارید ساز و کارش رو هم پیشنهاد بدیم یعنی بدهند بعد اون موقع شما بیایید کار رو نقد کنید! Smile
(۲۷/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۹)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]با سلام

@فاطمه خانم
ببینید نمی دونم من با یه زبان دیگر صحبت میکنم یا شما متوجه حرفهای من نمی شوید!! Smile

1- الان بحث ما این است که چادر مشکی فلسفه انتخابش در ایران فلان بوده و باید تغییر کنه.
2- کسی نگفته فردا شما خانم ها چادر سفید یا قرمز یا آبی سر کنید و برید توی خیابان، فعلا پیشنهادی ارائه نشده
3- صحبت از این که باید فرهنگ سازی بشه مثلا تاکید میکنم مثلا از چادر سفید استفاده کنیم!! و فعلا قرار نیست اتفاقی بیفته!

اینکه نمی شه چیزی نشد نداره بلکه باید از راه اصولش پیش بره که قطعا میشه. زمانی هم میشه که همه به این باور برسند نه اینکه ما بگیم مثلا باید فرهنگ سازی بشه که خانم ها هم استادیوم آزادی بتونند تشریف بیاورند اون وقت شماها باز بیایید بگید که مثلا اگه من برم نمیگذارند برم یا اونجا محیطش فاجعه است!!! یا اینکه بیایید فلسفه بگید که از ابتدا فقط آقایون می رفتند!!!
ما حرفمون اینه که این فرهنگ اشتباه است و باید فرهنگ سازی کرد و فعلا هم هیچ راه و کاری پیشنهاد ندادیم بگذارید ساز و کارش رو هم پیشنهاد بدیم یعنی بدهند بعد اون موقع شما بیایید کار رو نقد کنید! Smile

حالا متوجه میشی که وقتی میگم شما ظاهرا نمیخای جوابا رو بخونی یا اینکه میخونی اما مغرضانه حرف قبلیتو تکرار میکنی،یعنی چی.
من و دوستان دیگه این همه سند تاریخی گذاشتیم.اگه کمه بازم میزاریم!
اما شما بازم اومدی داری حرف قبلیتو تکرار میکنی.چون خودتون هم قبول دارید که جناب کلهر یک تحریک کننده ناوارد هستن!!

@فاطمه خانم

شما هرچي مي خواهيد ميگيد بعدش آخرش يك Smile مي گذاريدا ! حواسم هست Dodgy
استاديوم همون آقايون هم مي روند اضافيست! بماند!
خوب الان مي خواهيم فرهنگ سازي كنيم چادر سفيد بگذارند بيايند بيرون دختر ها .
از كجا شروع كنيم ؟ ؟
پيشنهاد عملي بدهيد ببينيم چه بايد بكنيم تا ما شروع كنيم !!
(۲۴/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۱)فرهاد نوشته است: [ -> ]آنچه درباره علي اكبر جوانفكر آمده بود دروغي بيش نبود. مصاحبه كلهر را هم با دقت خواندم. مواضع كلهر درباره تهاجم فرهنگي غرب، تحقير فرهنگ برهنگي، لزوم اطاعت از قانون حجاب، تاكيد بر عمل دقيق به شريعت و رساله هاي عمليه، حيثيت لباس ايراني و اسلامي و حقوق زن سعي شده بنابرفهم ديني بخصوص فهم شهيد مطهري ارائه شود. حتي انقلابي تر و ديني تر ازآنچه از كلهر انتظار داشتم. نسبت دادن آن حرفها به كلهر بي انصافي، ظلم و حتي افتراست. در مورد آمدن چادر سياه تحت تاثير مجالس شبانه انگليسي حرفهايي تاريخي زده شده كه اشتباه برانگيز است ولي اصل حجاب و چادر زير سوال نرفته است.(هرچند بهتر بود با اين صراحت گفته نمي شد تا امكان سوءاستفاده فراهم نشود) ولي درمجموع جملات تقطيع شده و منتزع شده متن مصاحبه يك اجحاف تمام عيار است. فهم جملات در كانتكست بايد صورت گيرد و نه در يك پيامك چند كلمه اي.(رفقا در اين مورد ذهن خواني كرده اند كه من نمي كنم)

باید به جناب یامین پور عزیز گفت که
ایشان (کلهر) غلط زیادی فرمودند از این
بررسی های تاریخی انجام دادند !!

لابد فردا باید دفاع کنند که خانم های با چادر مشکی
همان ... های مجالس عیاشی انگلستان نیستند !

مگر همه کشورهای عربی که تصادفا چادر دارند (با عنواین مختلف)
و باز هم تصادفا سیاه هم هست ، تحت تاثیر "اجبار"
ناصرالدین شاه اینگونه می پوشند ؟!

اصولا مگر ملت متدین آنزمان خانم هایشان را
تحت تاثیر فرنگ رفتن ناصرالدین شاه می پوشاندند و
منتظر بودند که شاه چه می گوید تا آنها بپوشند ؟!!
این هم همسران ناصرالدین شاه :
[تصویر: W_Zanan16_23.jpg]
اینها چادر مشکی دارند ؟!

اصولا پوشش مردم عادی با درباریان متفاوت بوده ...
بی شرمانه است مقایسه استاد مطهری و فردی همچون کلهر!!
سلام

@yahya63

نقل قول:دوست گرامی از این نوع بحث کردن شما کاملا مشخص هست که اصلا پستها رو نمیخونی.فقط اومدی از چیزی که اصلا قابل دفاع نیست به طور کور کورانه دفاع کنی.
من نوشتم شما جواب ها رو نمیخونی.نگفتم من حق میگم یا شما!!این اظهار نظر شما از کجا اومده؟
از این نوشته هم منظورم این بود که اگه واقعا دنبال جواب از کسی هستی،بنده جواب دادم و شما باید طبق روال تمام بحثهای منطقی جواب منو مورد نقد قرار بدی.نه اینکه یه حرف رو مرتب تکرار کنی.
پس اصلا بحث حق و غیر حق نبود!
شما از کجا به این نتیجه رسیدی این بحث قابل دفاع نیست؟ کلا هیچ کس فکر نکنه و هیچ کس حرف جدیدی نقد جدیدی نزنه بلکه شما و افراد همفکرهای شما همه ی رسانه ها رو به دست بگیرند و همه رو از نقد و فکر کردن منع کنند!! هر کسی هم حرفی زد میشه جزء جریان انحرافی! لابد فردا اسنادش هم به قول آقای شریعتمداری رو میشه که من هم از جریان انحرافی هستم و آمدم که افکار افراد حق مطلق رو منحرف کنم!!! Big Grin

شما به جای له کردن هر کسی که نظری ارائه میده که مخالف نظر شماست بهتره با منطق بگی من مخالف نظر شما هستم!! و اگر حرف شما منطقی تر باشه مردم خودشون عقل و فهم دارند و خودشون تشخیص می دهند که چه کسی درست می گوید. احتیاجی به این همه جنجال سازی نیست!

این سخن رو هم همیشه مد نظر داشته باشید بد نیست! Smile
نقل قول:ممکن است شما با یک کسى، با یک جریانى، با یک مجموعه‌اى موافق نباشید؛ اینجا استدلال و منطق حاکم باشد؛ اگر این استدلال و منطق آمیخته شد با خشم، کار را خراب می‌کند؛ تجاوز از حد انجام می‌گیرد، اسراف به وقوع می‌پیوندد؛ «ربّنا اغفرلنا ذنوبنا و اسرافنا فى امرنا». (۴) اسراف یعنى زیاده‌روى.

نقل قول:مثل اینکه واقعا شما حرفای آقای کلهر رو در مورد فلسفه چادر مشکی باور کردین؟؟
اگه واقعا اینطوره بنده حاظرم هم به شما و هم به جناب کلهر که مورد علاقه شما هستن با دلایل تاریخی ثابت کنم که چادر مشکی از خیلی قبلتر رواج داشته.
واقعا شما اینو نمیدونید؟؟؟؟؟
حتی زمان پیامبر بین اعراب هم چادر مشکی رواج داشته.

اما در مورد بحث اون روزنامه.وقتی میگیم اون مقاله مشکل داره فقط به خاطر فسلفه چادر مشکی نیست!
بحثهایی که تو اون مقاله مطرح شده یکی دو تا نیست.
کذب گفتن در مورد فلسفه وجودی چادر مشکی.
اشرافی دونستن چادر مشکی.
تعریف نادرست از حداقل حجاب.
کذب بودن مسئله کراهت داشتن چادر مشکی.

اینا همش در مورد فلسفه است؟؟؟؟

اگه میگفت بیاید ملکت کشف حجاب کنید که دیگه اینقدر بحث وجود نداشت.چون اون موقع چهره واقعی خودش رو نشون میداد.همیشه باید یواش یواش نفوذ کرد.شما در مورد راهکارهای جنگ نرم برای از بین بردن فرهنگ یک کشور رو مطالعه کردین؟؟؟

این مخالفت ایشون با نظر من یا کسی دیگه نیست.
این مخالفت ایشون با نص صریح دین و قرآن.(نه در مورد رنگ چادر)بلکه کراهت داشتن،حداقل حجاب و...
پس ربطی به عقیده من و یا دوستان دیگه نداره.

اگر حرفهای آقای کلهر را باور نکرده بودم که الان این مطالب رو نمی نوشتم!
حتی من فرض می گیرم حرفهای شما کاملا درست است و آقای کلهر کاملا آدم دروغ گویی هستند و دروغ می گویند!! آیا این دلیلی است که با بدون منطق و از روی حقد و کینه حرفهای یک نفر رو به سخره بگیریم و اون رو له کنیم؟

ببینید گرفتن ایراد از همه کس امکان پذیره . یعنی اگر من خدایی نکرده یک کافر (یا هر چیز!) باشم میتونم با سفسطه بیام از حرفهای پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه (علیه السلام) ایراد بگیرم - همانطوری که غرب داره این کار رو میکنه - پس ایراد گرفتن صرف و کوبیدن اشخاص کار آسونیه .

اینکه شما هر کسی حرفی میزنه اون رو مخالف نص صریح دین و قرآن می پندارید و شخصیت طرف مقابل رو له می کنید خیلی کار زشتیه و من در طول تاریخ یادم نمی آید که بزرگان دین و اخلاق و حتی پیامبران (علیه السلام) و ائمه (علیه السلام) به طرف مقابلشون این طوری حمله کنند و اون ها رو از دایره ی حق خارج بدونند و به قولی طرف رو ترور شخصیت کنند!!! شما اگر موردی سرغ داری بگو ما هم بدونیم!!

در مورد جنگ نرم هم عرض کنم شما در جایگاهی نیستی که تشخیص بدی چه حرفی یعنی در راستای جنگ نرم و چه حرفی در مقابله با آن است!

این اخلاق شما من رو یاد آقای میرحسین می اندازه که اوایل انقلاب هر کسی رو که مخالف ایشون نظر میداد ضدولی فقیه و در راستای اهداف آمریکا می پنداشت و اون رو به این بهانه از میدون خارج می کرد!!

نقل قول:نظر شما محترم،اما به هیچ وجه درست نیست.حداقل تو این مورد درست نیست.
شما تعریفتون از افراط چیه؟اصلا به نظر شما حد وسط چیه؟
تصور کنید از یک(قرآن)تا 100 (بی دینی)عدد داریم.حالا شما اون یکتونو کجا قرار دادین تا حد وسط رو بگیرین؟
یک رو جای خودش قرار دادی یا آوردیش روی 50و گفتی نقطه شروع و همون عدد یک ما از اینجاست و از اینجا به بعد شروع کردی به معدل گرفتن!!!!!

پوشش برگزیده خداوند مشکی نیست اما بهترین پوشش مشکی هست.پوشش برگزیده خداوند حداقل حجاب هست که واجب و اصلا چادر واجب نیست.کسی هم ادعا نکرد که واجبه.بلکه گفته میشه بهترین پوشش و کاملترین پوشش همون چادر مشکی هست.چرا؟(پایینتر جایی که به رنگ چادر شاره کردین توضیح میدم)
اما همون پوشش حداقلی هم از طرف جناب کلهر زیر سئوال رفته.
این بهترین رو چه کسی مشخص میکند؟ یعنی با سفید رنگ شدن یک پوشش اون از بهترین به بدترین تنزل پیدا می کند؟
یعنی شما میگی چادر مشکی حکم صریح قرآن و پیامبر و ائمه درباره ی حجاب است؟ لطفا اون حکم رو به بنده نشان بدهید؟

نقل قول:در مورد گشت هم،هیچ کس تصور نمیکنه که تنها گشت ارشاد میتونه این مشکل رو حل کنه.بلکه اکثریت دوستان(شاید هم همه دوستان)این عقیده رو دارن که هم بازوری اجرای و انتظامی لازم هست و هم کار فرهنگی.هر کدوم از اینها نباشه مشکل حل نمیشه.اینکه چرا الان فقط یکی از بازوها داره کار میکنه.بر میگرده به شخص مورد علاقه شما!!!
خدا را شکر میکنم که بالاخره مشخص کردید دلایل این بداخلاقی ها و هجمه ها چیست و نشان دادید که واقعا به دنبال حق نیستید بلکه دنبال خالی کردن بغض تون نسبت به یک نفر هستید.

خدا رو شکر که شخص مورد علاقه ی من 6 سال است که رئیس جمهور است ولی ولایت مداران پرادعا و مسلمانان صاحب انقلاب و صاحب اسلام تقریبا 24 سال قدرت دستشان بود و ما و همه ی مردم دیدیم که چطور کار فرهنگی انجام می دادند که امروز آقای ا.ن همه ی اون کارهای فرهنگی رو ظاهرا تعطیل کرده است!!!
کار به جایی رسیده بود که والله اگر این آقای ا.ن رئیس جمهور نمی شد امروز حجاب اختیاری و به قولی آزاد شده بود!! در اون انتخابات یکی از شیرین عبادی صحبت می کرد و دیگری از آزادی مدنی و آن یکی بزرگترشون گشتهای تبلیغاتی با دختران زیبا و بزک کرده راه انداخته بود و نامش را به صورت لاتین و همراه با سال 2004 چاپ کرده بود و بر روی ماشین های مدل بالا نمایش میداد.

آن روزها خبری از گشت نبود آن روزها اسلام و انقلاب حتی با وجود گروه برانداز به خطر نیافتاده بود! آن روزها همه چیز بی سر و صدا اتفاق می افتاد و رسانه هایی نبودند که امروز انواع تهمت ها و توهین ها و دروغ ها و افتراها و .. رو در جامعه بر علیه یک شخص رواج بدهند و همه با هم بر علیه یک شخص متحد بشوند!
آن روزهایی که هرروز سی دی پارتی مختلط فلان باشگاه و فلان بازیگران پخش میشد و آقایان در انزوا بودند و امروز که بعضی آقایان دستشان کوتاه شد آن آقایان را با اخبارشان آگاه کردند و آنها را به صحنه آوردند تا بغض چند سال انزوایشان را سر دیگری خالی کنند!
حرف زیاد است ولی اینجا جای گفتنش نیست!

نقل قول:این نظرتون هم محترم.اما کاملا اشتباست.چون کسانی که از دین فراری شدن از اولش هم اکثریتشون به دین اعتقاد چندانی نداشتن.این مسئله بر میگرده هم به سیاستهای شخص مورد علاقه شما که کلا کار فرهنگی تو زمینه حجاب رو تعطیل کرده و در ثانی بر میگرده به سیمای جمهوری اسلامی که اونم بزرگترین خیانت رو کرده و که باز هم بر میگرده به شخص مورد علاقه شما.
ببین دوست گرامی با تهمت زدن که خودشون رو دایره حق میدونن و ...نمیشه بحث کرد.اگه اینطور باشه منم میگم این تقصیر کسانی هست مثل شما که غرب زدگی رو تو این کشور رواج دادن.
با دلیل و استدلال و بررسی شواهد بیا جلو.تا بتونیم یه بحث منطقی بکنیم.اگه قرار بر اینطور صحبت باشه مطمئن باش دست ما ها خیلی پر تر از شما هست.کسانی که واقعا استدلالتشون در حد چشم سر هست و بس!
باز هم تحلیلی اشتباه!
زمان انقلاب 98% به جمهوری اسلامی و اسلام رای دادند ولی امروز دیگر این درصد قطعا نیست!!
آیا در این چند دولت آقای ا.ن بود که مردم رو (با سیاستهای غلط فرهنگی و عدم انجام کار فرهنگی به قول شما) دین گریز کرد؟
چه کسی رئیس صدا و سیما را انتخاب میکند ؟ آقای احمدی نژاد؟ با این حرفتون دارید به همه ی ما توهین میکنید ! Angry
غرب زدگی به دلیل خیلی اتفاقات است که یکی اش نبود یک تئوری و یک فلسفه برای انقلاب اسلامی است! در این چند سال کشور دچار شبیخون فرهنگی شد و آقایان ولایت مدار و پرادعا در آن روزها که در مجلس بودند یا در صدا و سیما بودند کاری از پیش نمی بردند تا بالاخره گذشت و گذشت و این کم کاری ها مثل زخمی خودش رو نشون داد و تازه اون موقع شد که آقایان از خواب بیدار شده و به یاد حرفهای رهبرمون افتادند و از طرفی فرصت رو غنیمت شمرده و گردن شخص تازه از راه رسیده انداختند و به قولی همه ی کاسه و کوزه ها رو سر اون شکستند!

نقل قول:1-رنگ سفید چشم نواز تر هست و دید رو خیلی راحت تر به طرف خودش جلب میکنه تا رنگ مشکی.یعنی حتی اگه تمام جامعه هم سفید بپوشن باز مشکل ما حل نمیشه.به خاطر اینکه این رنگ نگاه رو به خودش جذب میکنه و نوعی زیبایی داره.اما رنگ سیاه باعث میشه شخص نگاهش رو ادامه نده و به خاطر خاصیت رنگ سیاه چشمش رو برگردوه.یعنی جذابیتی نداره.
لطفا دیگه از این حرفها نزنید!!
وقتی همه رنگ سفید بپوشند دیگر چیزی جلب توجه نمی کند در ضمن شما خیلی خنده دار داری توجیه میکنی! رنگ سفید جذابیت نداره که! اون برجستگی بدن است که باعث جلب توجه میشه!!
وقتی چادر سفید می پوشد خانمی هیچ جای بدنش مشخص نیست و این میخواد چه تحریکی انجام بده؟
جسارتا اگر شما با رنگ سفید تحریک میشی مشکل از شماست!! Smile

نقل قول:2-جدا از مسئله بالا رنگهای دیگه ای که زیر چادر پوشیده میشه از زیر چادر سفید کاملا مشخص میشه و پوشش رنگی چادر سفید خیلی کم هست.در صورتی که چادر مشکی این مشکل رو نداره.
چه ربطی داره؟ Smile

نقل قول:-در مورد معانی رنگها که تو ذهن تمام افراد دنیا تعریف شده هم هست که قبلا گفتم.یعنی رنگ سیاه به معنی نه و سفید صلح و آری!
از همه اینها که بگذریم،در زمان پیامبر هم این رنگ،رنگ چادر زنان بود و پیامبر هم هیچ اعتراضی به این رنگ نکرد.چون واقعا بهترین رنگ برای پوشش هست.
اینا در مورد رنگ چادر مشکی.در صورت کلی مسئله (فقط در مورد همین رنگ)اگه عرف جامعه طوری باشه که بشه چادرهای دیگه ای هم پوشید و پوشش رنگیشون(پیدا نبودن رنگ لباس زیر)هم رعایت شده باشه باز هم مشکلی نیست.
اما حتی اگه اون اتفاق هم بی افته باز هم بهترین رنگ برای حجاب همون مشکی هست که کاملا با فلسفه حجاب که جلب توجه نکردن هست همخونی داره.
اکثر رنگهای دیگه کاملا چشم نواز هستن.
بالا توضیح دادم

نقل قول:اما موارد اعتراضی مهم به این حرفای جناب کلهر از اینجاست که.
ایشون با یک تحریف کاملا آشکار و مغرضانه تاریخ ،خواستن چادر مشکی رو بیرون اومده از یکی از مراسمهای عیاشی ناصرالدین شاه معرفی کنه.که این به طور زیرکانه ای تهمت به خود چادر مشکی هست و اینکه این رنگ مشکی رنگ عیاشی هاست!!!!
در صورتی که اصلا چادر مشکی تاریخچه خیلی قدیمیتری داره.
ایشون باز هم با تحریف تاریخ خواستن چادر رو یکی از پوششهای اشرافی معرفی کنن . با توجه به موجی که تو جامعه برای مبارزه با اشراف گری هست یک نوع هجمه بر ضد چادر راه بندازن.که این مسائل اشرافی رو ....خیلی موزیانه و زیرکانه نظر میدن این دوستان شما.
باز هم ایشون خواستن با تحریف کامل قران حجاب حداقلی رو پیراهن و شلوار معرفی کنن!!!!
در صورتی که حجم بدن هم جزءی از پوشش حداقلی ست.
باز هم ایشون با یک تحریف مغرضانه(نگید نمیدونست که اونوقت جرمش سنگیتر میشه)رنگ مشکی چادر رو مکروه دونسته!!!!
باز هم میخواید بگم؟؟؟
شما اگر معتقدی ایشون تاریخ رو تحریف کرده بیا و فلسفه چادر مشکی رو برای دوستان توضیح بده .
شما چند تا لباس محلی دیدید که این حرف رو میزنید؟
اتفاقا آقای کلهر کاملا درست گفته اند لباس های محلی ایرانی ها نشان دهنده ی اینه که ما از رنگ سیاه و لباس سیاه استفاده نمی کردیم! و از رنگ های مختلف استفاده میکردیم که همین الان هم اگر بروید می تونید خودتون با دو چشماتون ببنید!! از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن؟!

لطفا این مساله رو با دروغ ربط به تحریف قرآن نکنید! کجا قرآن تحریف شد و کجا ایشان قرآن را تحریف کردند؟

شما کلا عادت داری که برای اشتباه نشان دادن گفته های طرف مقابل به هر چیزی چنگ میزنی؟ قرآن خدا پیامبر امام .... ؟این چه روحیه ای است که شماها دارید آخه؟
هر جا حرف کم میارید یه حرفی مثل این که طرف داره قرآن رو تحریف میکنه میزنید!!!!!!!!!
خدا جای حق نشسته خوب نیست برای تخریب مقابل هر کاری رو به طرف مقابل برچسب بزنیم و دیگران را ملحد معرفی کنیم!

نقل قول:متاسفانه نمیتونم در مورد موارد دیگه ای که مطرح کردین بحث کنم چون کاملا قضیه ساسی میشه.

بهتر به جای دیدن کورکورانه یکم چشمتون رو باز کنید و موارد مطرحی از طرف ایشون رو بخونید.

در آخر پیشنهاد میکنم به جای ضبط و پخش کردن مطالب بعضی رسانه ها و اشخاص معلوم الحال کمی بیشتر تامل کنید و به عصبانیت طرف مقابل رو ترور شخصیت نکنید و هر عمل زشتی رو بهش وصل نکنید.

پ.ن: صورت پاسخ به این پست من لطفا خط به خط صحبتهای بنده را پاسخ بدید و اگر جایی با من موافقید اعلام و جایی که مخالفید نظرتون رو بگید . و اگر بنده در جایی صبحتهای شما را جا انداختم و پاسخ ندادم جوابش رو از بنده بخواهید.

والسلام

(۲۷/مرداد/۹۰ ۱۳:۰۶)yahya63 نوشته است: [ -> ]

@فاطمه خانم

حالا متوجه میشی که وقتی میگم شما ظاهرا نمیخای جوابا رو بخونی یا اینکه میخونی اما مغرضانه حرف قبلیتو تکرار میکنی،یعنی چی.
من و دوستان دیگه این همه سند تاریخی گذاشتیم.اگه کمه بازم میزاریم!
اما شما بازم اومدی داری حرف قبلیتو تکرار میکنی.چون خودتون هم قبول دارید که جناب کلهر یک تحریک کننده ناوارد هستن!!

من این پاسخ رو در جواب کاربر "فاطمه خانم" ارسال کردم لطفا پاسخ مربوط به خود را بدهید!! Smile

(۲۷/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]

@فاطمه خانم

شما هرچي مي خواهيد ميگيد بعدش آخرش يك Smile مي گذاريدا ! حواسم هست Dodgy
استاديوم همون آقايون هم مي روند اضافيست! بماند!
خوب الان مي خواهيم فرهنگ سازي كنيم چادر سفيد بگذارند بيايند بيرون دختر ها .
از كجا شروع كنيم ؟ ؟
پيشنهاد عملي بدهيد ببينيم چه بايد بكنيم تا ما شروع كنيم !!

خوب ما فعلا مرحله ی اول هستیم و فعلا داریم میگیم این فرهنگ باید تغییر کنه پیشنهاد هم فعلا با این هجمه ها اگر بدهند حکم ارتدادشون صادر می شود!!
صبر کنید خشم و بغض آقایان فرو بنشیند و این قضیه کمی بگذرد و این آقایان بگذارند، پیشنهاد هم خواهند داد مطمئن باشید.
من فعلا در این بحث شرکت نمی کنم.
به جای راهکار دادن چهره همدیگر رو خراب می کنید .
خصوصا شما آقای میثم.
راهکار دارید بگید . نه بنده در کشمکش شرکت نمی کنم
خدا وکیلی خودت متوجه شدی چی نوشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SmileSmileSmileSmile
بنده اگه گفتم تحریف نص قرآن و دین،دلیل گذاشتم.
اگه گفتم چادر سیاه از کجا اومده باز هم دلیل گذاشتم.
اگه گفتم حجاب حداقلی رو تحریف کرده باز هم دلیل گذاشتم.
اگه گفتم چادر رو اشراف گرایی دونسته از روی متن صحبتهای خودشون گفتم.
اگه گفتم رنگ سفید چشم نواز تر هست از نظر روانشناسی گفتم.
اگه گفتم رنگ سیاه با فلسفه حجاب همخوانی داره با دلیل گفتم.
اگه گفتم ایشون کراهت رو تحریف کرده با دلیل گفتم.
اگه گفتم ایشون با مطرح کردن این تحریف چادر مشکی رو مخصوص مجالس عیاشی غرب میدونه،از روی صحبتهای ایشون گفتم.
اما جواب شما واقعا ه ربطی به مسائل مطرحی من داشت!!!؟؟؟
مثلا این گقته من:
نقل قول:مثل اینکه واقعا شما حرفای آقای کلهر رو در مورد فلسفه چادر مشکی باور کردین؟؟
اگه واقعا اینطوره بنده حاظرم هم به شما و هم به جناب کلهر که مورد علاقه شما هستن با دلایل تاریخی ثابت کنم که چادر مشکی از خیلی قبلتر رواج داشته.
واقعا شما اینو نمیدونید؟؟؟؟؟
حتی زمان پیامبر بین اعراب هم چادر مشکی رواج داشته.

اما در مورد بحث اون روزنامه.وقتی میگیم اون مقاله مشکل داره فقط به خاطر فسلفه چادر مشکی نیست!
بحثهایی که تو اون مقاله مطرح شده یکی دو تا نیست.
کذب گفتن در مورد فلسفه وجودی چادر مشکی.
اشرافی دونستن چادر مشکی.
تعریف نادرست از حداقل حجاب.
کذب بودن مسئله کراهت داشتن چادر مشکی.

اینا همش در مورد فلسفه است؟؟؟؟

اگه میگفت بیاید ملکت کشف حجاب کنید که دیگه اینقدر بحث وجود نداشت.چون اون موقع چهره واقعی خودش رو نشون میداد.همیشه باید یواش یواش نفوذ کرد.شما در مورد راهکارهای جنگ نرم برای از بین بردن فرهنگ یک کشور رو مطالعه کردین؟؟؟

این مخالفت ایشون با نظر من یا کسی دیگه نیست.
این مخالفت ایشون با نص صریح دین و قرآن.(نه در مورد رنگ چادر)بلکه کراهت داشتن،حداقل حجاب و...
پس ربطی به عقیده من و یا دوستان دیگه نداره.
و این جواب شما:
نقل قول:اگر حرفهای آقای کلهر را باور نکرده بودم که الان این مطالب رو نمی نوشتم!
حتی من فرض می گیرم حرفهای شما کاملا درست است و آقای کلهر کاملا آدم دروغ گویی هستند و دروغ می گویند!! آیا این دلیلی است که با بدون منطق و از روی حقد و کینه حرفهای یک نفر رو به سخره بگیریم و اون رو له کنیم؟

ببینید گرفتن ایراد از همه کس امکان پذیره . یعنی اگر من خدایی نکرده یک کافر (یا هر چیز!) باشم میتونم با سفسطه بیام از حرفهای پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه (علیه السلام) ایراد بگیرم - همانطوری که غرب داره این کار رو میکنه - پس ایراد گرفتن صرف و کوبیدن اشخاص کار آسونیه .

اینکه شما هر کسی حرفی میزنه اون رو مخالف نص صریح دین و قرآن می پندارید و شخصیت طرف مقابل رو له می کنید خیلی کار زشتیه و من در طول تاریخ یادم نمی آید که بزرگان دین و اخلاق و حتی پیامبران (علیه السلام) و ائمه (علیه السلام) به طرف مقابلشون این طوری حمله کنند و اون ها رو از دایره ی حق خارج بدونند و به قولی طرف رو ترور شخصیت کنند!!! شما اگر موردی سرغ داری بگو ما هم بدونیم!!

در مورد جنگ نرم هم عرض کنم شما در جایگاهی نیستی که تشخیص بدی چه حرفی یعنی در راستای جنگ نرم و چه حرفی در مقابله با آن است!

این اخلاق شما من رو یاد آقای میرحسین می اندازه که اوایل انقلاب هر کسی رو که مخالف ایشون نظر میداد ضدولی فقیه و در راستای اهداف آمریکا می پنداشت و اون رو به این بهانه از میدون خارج می کرد!!
واقعا مسائلی که من مطرح کردم جوابش این بود؟!؟!؟!؟!؟!؟اصلا به موضوعاتی که من مطرح کردم پاسخ ندادین.
کسی نخواست ایشون رو ترور شخصیت بکنه!!!!از حرفای من اینطور بر میاد؟؟؟؟!!!!
وقتی میگم تحریف نص صریح،واسش دلیل گذاشتم.دروغ نگفتم که بخوام ایشون رو ترور شخصیت کنم.
این شما بودی که تو پست قبلی بدون توجه به پست بنده که فقط گفتم جواب رو بخون اونطور به تمام افراد حمله کردی.چون ظاهرا پستها رو نمیخونید دوباره براتون پست خودتون رو میزارم:
نقل قول:این شمایی که فکر میکنی حرف شما یعنی حق! و بر این مبنا توجیه میکنید حرف خودتون رو!....شما ظاهرا آخرت جریان صراط المستقیمی و ا.ن هم منحرف!!
کسی که گفتمان انقلاب رو زنده کرد حالا شده منحرف وکسایی که ادعای دین داری و ولایت مداریشون گوش فلک رو کر کرده نمیدونم برای این کشور و مردم چه کار کرده اند که این همه پرادعا هستند!!!!
اگه همین آقای ا.ن سال 84 نبود نمیدونم الان امثال شما کجا بودید!!!
یاد فیلم مختار میفتم که چه تهمتها و انگ هایی بهش زدند و آخر هم با چند نفر چطوری شهید شد!

به نظر من کسایی دارند با دین مبارزه میکنند که در هر کاری به دنبال افراط هستند! پوشش برگزیده خداوند رو چادر مشکی معرفی کرده و بهترین راه مبارزه با بد حجابی رو سرکوب و گشت ارشاد می دانند!!!! Dodgy

با همین سیاست هاست که امروز وقتی به پارکها و مراکز تجاری میروی با نسلی دین گریز و دین زده روبه رو می شوی که از دین و افراد حزب اللهی بیزارند و با لج بازی خودشان رو به تباهی می کشانند. و دلیل این لج بازی هم سیاستهای اشتباه بعضی افراطیون است که خود را در دایره حق و دیگران را در دایره انحراف می پندارند!

پرچم دار این افکار هم همین کسایی بودند که امروز سران فتنه خوانده میشوند!!
به پیشانی بدحجاب ها پونز می زدند تیغ می کشیدند برای خود رنگهای اسلامی میساختند و ... امروز هم سرانجامشان مشخص شده است.

اینکه حالا شما بیایید و خودتون رو به خواب بزنید و فکر کنید که حالا خوب چون حکومت دستمون با هر زور و تحلیل های بچه گانه میتونیم مردم رو باحجاب کنیم سخت در اشتباهید!!

اینکه برای خودتون تحلیل بیارید که چون طرف مومن پس این گرما رو تحمل میکنه خیلی خنده داره. وقتی پوشیدن چادر مشکی توی تابستان از پایه اشتباه است چرا باید به شخصی یک ریاضت و ناراحتی غیر واجب تحمیل کند؟

در مورد سختی ها هم حدیث و آیه نیاورید که هر سختی لزوما در راه خدا نیست و در واقع زاییده ی ذهن بشر است!

جهاد رو لطفا با نوع پوشش حجاب مقایسه نکنید. جهاد در هر صورت واجب است و به غیر از شرایطی که قرآن ذکر کرده است برای همه واجب و هرگونه عذری پذیرفته نخواهد شد.
اما نوع پوشش یا بهتر بگم رنگ پوشش هیچ ربطی به این قضیه ندارد.

توجیهات شما مثل اینه که ما بگیم توی سحری از غذاها و نوشیدنی هایی استفاده کنید که باعث شود در طول روز احساس عطش کمتری کنید و کمتر سختی بکشید اما شما بیایید بگید که نه این کار درست نیست و ما حتما باید این سختی رو به جان بخریم و نباید کاری کنیم که اون کمتر شود!! بعد حدیث و آیه بیاوریم که بله قرآن گفته حتما ما باید سختی بکشیم و لاغیر!!!

از فلان شخص و فلان فرد هم سخن به میان نیاورید که در دوران اصلاحات این اشخاص جسارتی نداشته و نمی کردند اما امروز به خود اجازه ی هر سخنی می دهند یکی رو فراماسونر میخوانند و دیگری را سحر زده و پای مجلس روضه ی امام حسین (علیه السلام) به اشخاص به راحتی فحاشی میکنند!!
منکر نیستین که این مسائل از طرف شما مطرح شده؟؟؟؟این مسائلی که شما مطرح کردین ترور یک قشر مذهبی از جامعه هست یا برملا کردن تحریفاتی که ایشون توی حرفاشون به دین نسبت دادن!!!!
کجای دین ما داریم که چادر مشکی(دقیت کنید،چادر مشکی)مکره هست؟کجای دین داریم بلوز و شلوار حداقل حجاب هست؟؟چادر مشکی لباس عیاشی هست!!!!!ناصرالدین شاه و....این مسائل اولین بار هست که از دهان مبارک یک شخصیت بیرون میاد.ایشون هم تحریف دین کردن و هم تحریف تاریخ و هم توهین.اینکه ما بیام اینجا بگیم این شخص داره دروغ میگه و برعکس شما دلیل و شواهد تاریخی هم براش بزاریم یعنی ترور شخصیت؟!؟!؟!
اسناد تاریخی رو شما میگی شنیدن کی بودمانند دیدن؟!؟!؟تاریخ دان معاصر جناب معتضد(که مطلبشو براتون گذاشتم)با دلیل و نقل تاریخ تاریخچه چادر مشکی رو خیلی قدیمیتر از این مسائل میدونن.بعد جناب کلهر چادر مشکی زنان مسلمان امروز رو مناسب مراسمهای عیاشی اروپاییان میدونن!!!!!!!!!!!!!!!!این توهین نیست؟!؟!؟؟!
یکی از دوستان عکس زنان ناصر الدین شاه رو برای شما گذاشت.کدوم یکی از اون زنان چادر مشکی دارن؟!؟!؟!؟
واسه دوستانی که پست قبلی رو نخوندن(به جز مسائل سیاسی که ایشون مطرح کرد.ما بقی مسائل جواب داده شده)

پ.ن:به صورت خطی نقل قول نکردم.چون تمام پست شما(به جز قسمتهای سیاسی)تو پستهای قبلی با دلیل و مدرک تاریخی پاسخ داده شده و ما بقی صحبتاتون هم که نزدیک به 80 درصد از حرفاتون هست (ترور شخصیت و...)وارونه جلوه دادن هست.که البته تو پست بالا پاسخ داده شد.
متاسفانه شما شاید به خاطر اینکه نمیتونید منظورتونو درست برسونید(که امیدوارم اینطور باشه)مسائل رو طوری دیگه مطرح میکنید و اصلا به مسائل مطرح شده تو پستهای قبلی توجه نمیکنید.فکر کنم با این رویه که شما در پیش گرفتی جای بحثی با شما نمونده باشه.موارد مشکل دار توی صحبتهای جناب کلهر مکررا توی این تایپیک مطرح شده و دقیقا با توع تحریف هم مشخص شده.اگه صحبتی در مورد رد کردن اون تحریفات دارید بفرمایید و بگید که مثلا فلان جای قرآن گفته حداقل حجاب یعنی همون بلوز و شلوار یا امام معصوم گفته رنگ مشکی برای لباس (رو) مکروه هست و...اگر دلیلی دارید بفرمایید.در غیر این صورت بحثی نمیمونه.

این جملتون رو تازه دیدم!!!!!!!
نقل قول:در آخر پیشنهاد میکنم به جای ضبط و پخش کردن مطالب بعضی رسانه ها و اشخاص معلوم الحال کمی بیشتر تامل کنید و به عصبانیت طرف مقابل رو ترور شخصیت نکنید و هر عمل زشتی رو بهش وصل نکنید.
بنده از آقای مکارم شیرازی و جناب خسرو معتضد مطلب گذاشتم.
این افراد معلوم الحال هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا مکارم شیرازی رو شما معلوم الحال میدونید؟؟؟
دقیقا صحبتاتون انسان رو یاد کسی میندازه که روحانیت رو بر نمیتابه!!
این نظر رو جواب ندین چون بحث به طرف سیاسی شدن میره.فقط به خاطر اینکه سوء برداشت نشه این مسئله رو مطرح میکنم
جناب احمدی نژاد یک انسان دلسوز برای نظام هستن.همه هم قبول داریم که ایشون اولین دوره ریاست جمهوری واقعا کشور رو نجات دادن.مخصوصا در زمینه انرژی اتمی و...
اما مسائل فقط به اینجا ختم نمیشه.
با سلام

@فاطمه خانم

این دوستان اگر بگذارند قطعا زمان برنامه دادن هم می رسد فعلا وقت راه رفتن است وفت دویدن هم خواهد رسید!!

بلاخره باید این بحث ها انجام بشه تا حقیقت مشخص بشه امروز اگه این بحث ها انجام نشه این شبهات رفع نشه بیداری اندیشه چه معنی میده؟ خوب با این بحث هاست که روشن گری انجام میشه ونمیگم همه بلکه بخشی از
از حقیقت مشخص میشه حداقل!

از بحث کردن نمی ترسم از نگفتن و نفهمیدن می ترسم!

@yahya63
ببین برادر محترم من یا تو بحثی شرکت نمی کنم یا اگه شرکت کنم دوست دارم خط به خط یا مو به مو بریم جلو .
این جوری که شما مسائل رو مطرح کنی من ترجیح میدم دیگر در این بحث این طوری شرکت نکنم چرا که اینطوری احساس میکنم داره به شعورم توهین میشه.

خلاصه اینکه نرود میخ آهنی در سنگ! داداش خر ما از کُره گی دُم نداشت! شما راست میگی اصلا!
بفرما این گوی اینم میدون همینطور که تا حالا کپی پیست کردی ادامه بده امثال من هم کلا لال بشوند و فکر نکنند و توی تحلیل های بزرگان وارد نشوم بهتره!

والسلام
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع