بسم الله النور
سلام علیکم
مولانا علی بن موسی الرضا (روحی فداه):
اَلتّائِبُ مِنَ الذَّنبِ کَمَن لا ذَنبَ لَهُ
توبه کار بمنزله کسی است که گناهی نکرده است.
بحار الانوار ج6 ص21
موفق باشید و
خدایی .
بسم الله
امام باقر عليه السلام راجع بقول خداى عزوجل :
(و بر آنچه كرده اند اصرار نورزند و بدانند (كه بد كرده اند) 135 سوره 3) فرمود:
اصرار بر گناه )اينستكه : كسى گناهى كند و از خدا آمرزش نخواهد، و در فكر توبه نباشد، اينست اصرار بر گناه .
اصول کافی جلد 3
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید.
کنزالعمال جلد 9 حدیث 24676
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : از همنشینی با دوست بد بپرهیز ، چون تو با او شناخته می شوی. کنزالعمال جلد 9 حدیث 24844
رسول خدا : بدترین مردم کسی است که دیگران از روی ترس به او اخترام بگذارند
دوستان این حدیث را از توی یک تقویم خوندم که منبع ننوشته بود ولی چون قشنگ بود نوشتمش
بسم الله النور
سلام علیکم
مولانا امام جواد الائمه(روحی فداه)
اَلاَیامُ تَهتِکُ لَکَ الاَمرَ عَنِ الاَسرارِ الکامِنَةِ
گذشت زمان پرده ها را میدرد و اسرار نهان را بر تو آشکار میکند
بحار الانوار ج17 ص214
موفق باشید و
خدایی .
حضرت محمدصلی الله علیه و آله می فرمایند:
من برای کسی که بگومگورا رها کند،هرچند حق با اوباشد وبرای کسی که دروغ گفتن را اگرچه به شوخی باشد،ترک گوید و برای کسی که اخلاقش را نیکو گرداند،خانه ای در حومه بهشت و خانه ای در مرکز بهشت و خانه ای در بالای بهشت ضمانت می کنم
قال الامیرالمومنین علیه السلام:
یا عباد الله انتم کالمرضی ورب العالمین کالطبیب،فصلاح المرضی فیما یصلحه الطبیب وتدبیره به لا فیما یشتهیه المریض ویقترحه الا فسلموا الله امره تکونوا من الفائزین
بندگان خداشما مانند مریضان هستیدوپروردگارجهان مانند طبیب است.مصلحت بیماران است که تسلیم تدبیروآنچه طبیب مصلحت او می داند باشد نه آنچه راکه مریض اشتها دارد،بندگان خدا تسلیم امرخداودستورات او باشیدتابه فوزوسلامتی نائل گردید.