تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاعره ی احادیثی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

إنّما سُمِّيَ الرَّمَضانُ لأ نّهُ يَرمَضُ الذُّنوبَ .

رمضان ، بدين سبب رمضان ناميده شده است كه گناهان را مى‏سوزاند .

كنزالعمّال : 23688 منتخب ميزان الحكمة :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ .

اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند ، آرزو مى‏كند كه سراسر سال ، رمضان باشد .

بحار الأنوار : 96 / 346 / 12 منتخب ميزان الحكمة : 242[/b]
امام باقر سلام الله علیه : لِكُلِّ شى‏ءٍ رَبيعٌ ورَبيعُ القُرآنِ شَهرُ رَمَضانَ؛ هر چيز بهارى دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است مراقبات ماه رمضان: ح 181
كانَ أميرُ المؤمنينَ عليه‏السلام لايَنامُ ثلاثَ ليالٍ : لَيلةَ ثلاثٍ وعِشرِينَ مِن شَهرِ رَمَضانَ ، ولَيلةَ الفِطرِ ، ولَيلةَ النِّصفِ مِن شَعبانَ ، وفيها تُقسَمُ الأرزاقُ والآجالُ وما يَكونُ في السَّنَةِ

امام رضا عليه‏السلام :

امير المؤمنين عليه‏السلام سه شب را نمى‏خوابيد : شب بيست و سوم ماه رمضان ، شب عيد فطر و شب نيمه ماه شعبان ؛ در اين شبها ، روزيها تقسيم و مدّت عمر و هر آنچه در آن سال رخ خواهد داد ، تعيين مى‏شود .

بحار الأنوار :97 / 88 / 15 منتخب ميزان الحكمة : 284
امام رضا (عليه السلام) فرمود:

من قرا فى شهر رمضان اية من كتاب الله كان كمن ختم القران فى غيره من الشهور؛

هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را بخواند.

(بحار الانوار ج 93، ص 346)
امام صادق سلام الله علیه : كانَ عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ سلام الله علیه إذا كانَ شَهرُ رَمَضانَ لَم يَتَكَلَّم إلاّ بِالدُّعاءِ و التَّسبيحِ و الاِستِغفارِ و التَّكبيرِ؛ امام سجّاد سلام الله علیه در ماه رمضان جز به دعا و تسبيح و استغفار و تكبير لب نمى‌‏گشود مراقبات ماه رمضان ح 185
سلام
لازم میدونم از " فانوس *7* " تشکر داشته باشم که همراه من هستش.
این بخش کسی دیگه شرکت نمیکنه ؟[align=CENTER]قالَ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ... اِذا قالَ العَبدُ: «بِسمِ اللّه‏ِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ» قالَ اللّه‏ُ ـ جَلَّ جَلالُهُ ـ : بَدَاَ عَبدى بِاسمى، وَ حَقٌّ عَلَىَّ اَن اُتـَمِّمَ لَهُ اُمورَهُ و اُبارِكَ لَهُ فى اَحوالِهِ؛

خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، خداى متعال مى‏گويد: بنده من با نام من آغاز كرد. بر من است كه كارهايش را به انجام رسانم و او را در همه حال، بركت دهم».

عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 269، ح 59
مام صادق سلام الله علیه : عَلَيكُم بِالصَّلاةِ فِي المَساجِدِ بر شما باد نماز خواندن در مسجدها فرهنگ نامه مسجد ص 93
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
يا أبا ذَرٍّ ، إنّ اللّه‏َ تعالى يُعطِيكَ مادُمتَ جالِسا في المَسجِدِ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ دَرَجةً في الجَنّةِ ، وتُصَلِّي علَيكَ الملائكةُ ، وتُكتَبُ لَكَ بِكُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّستَ فيهِ‏عَشرُ حَسَناتٍ ، وتُمحى عنكَ عَشرُ سَيّئاتٍ .

[b]اى ابوذر ! تا زمانى كه در مسجد نشسته‏اى خداوند متعال به تعداد هر نفسى كه مى‏كشى ، يك درجه در بهشت به تو مى‏دهد و فرشتگان بر تو درود مى‏فرستند و براى هر نفسى كه در مسجد مى‏كشى ده حسنه برايت نوشته مى‏شود و ده گناه از تو پاك مى‏گردد .

[/b]
[b]بحار الأنوار : 77 / 85 / 3 منتخب ميزان الحكمة : 266
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع