سلام
شب قدر واسه امام زمان دعا کنین که هرچه زود تر خوا اذن به ظهور بده.
قال على(علیه السلام): و كانت فاطمة(سلام الله علیها) لا تدع احدا من اهلها ینام تلك اللیلة - لیلة القدر - و تداویهم بقلة الطعامو تتاهب لها من النهار و تقول: محروم من حرم خیرها.
دعائم الاسلام، ج 1: 282.
حضرت على(علیه السلام) فرمود: فاطمه(سلام الله علیها) نمىگذاشت كسى از اهل خانه در شبهاى قدر به خواب رود به آنان غذاى كم مىداد و از روز قبل براى احیاى شب قدر آماده مىشد و مىفرمود: محروم كسى است كه از بركات این شب محروم باشد.[/b]
از امام صادق (عليه السلام) سوال شد:
كيف تكون ليلة القدر خيرا من الف شهر؟ قال: العمل الصالح فيها خير من العمل فى الف شهر ليس فيها ليلة القدر؛
چگونه شب قدر از هزار ماه بهتر است؟
حضرت فرمود: كار نيك در آن شب از كار در هزار ماه كه در آنها شب قدر نباشد بهتر است.
(وسائل الشيعه، ج 7 ص 256، ح 2)
امام حسین علیه السلام:
لا یَأمَنُ یَومَ القِیامَةِ إِلا مَن خافَ اللهَ فی الدُّنیا
هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
(بحار الانوار، ج 4، ص 19)
ابن مهران گويد: با حسن بن علي (علیهماالسلام) در مسجد و در حال اعتکاف نشسته بوديم.
مردي خدمت آن حضرت آمد و گفت: اي فرزند پيامبر خدا! فلان شخص مالي از من طلب دارد و مي خواهد مرا به سبب عدم پرداخت آن زنداني کند.
امام (علیه السلام) فرمودند: سوگند به خدا! مالي ندارم تا بدهي تو را بپردازم.
آن شخص گفت: پس با طلبکارم صحبت کنيد (تا مهلت دهد). امام آماده ي حرکت شدند.
عرض کردم: اي فرزند رسول خدا! آيا فراموش کرده ايد که در حال اعتکاف به سر مي بريد؟ (و نبايد از مسجد خارج شويد؟)
حضرت فرمودند: فراموش نکرده ام بلکه شنيده ام از پدرم که از جدّم رسول الله (صلی الله علیه و آله) روايت مي کرد: هر کس براي برآورده شدن حاجت برادر مسلمانش تلاش کند، گويا نه هزار سال روزها را روزه گرفته و شب ها را به عبادت سپري کرده است.
(الفقيه/ ج 2/ ص 189)
التُّقَى رَئِيسُ الْأَخْلَاقِ
تقوا در رأس همه ارزشهاى اخلاقى است
نهج البلاغه حکمت 410