تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشاعره ی احادیثی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
قال الله عزّوجلّ:
ولايت علي بن ابي طالب(علیه السلام) دژ (امان) من است هركه وارد آن شود، از عذاب من در امان خواهد بود.
عيون اخبارالرضا (ع)1/146
حضرت صادق علیهم السلام فرمود:
[/b]

[b]«الاوصیاء هم ابواب الله التی یؤتی منها و لولاهم ما عرف الله عزو جل و بهم احتج الله تبارک وتعالی علی خلقه ؛
جانشینان پیامبر همان ابواب الله اند، درهایی که از طریق آنهامی توان به حق رسید. اگر آنها نبودندهرآینه خدای - عزو جل - شناخته نمی شد. خدا به وسیله آنان بربندگانش احتجاج نموده است.»
معانی الاخبار، 22; تفسیر برهان ج 4، ص 3[/b]
امام كاظم سلام الله علیه : حُسنُ الجِوارِ الصَّبرُ على الأذى حسن همسايگى، اين است كه در برابر آزار و اذيّت همسايه شكيبا باشى ميزان الحكمة: ح 3169
امام صادق عليه السلام فرمودند:
مَن ترك التزويج مخافةَ العيلةِ فقد اءَساء الظنَّ بربِّه
((كسى كه از ترس فقر و نادارى و يا به بهانه مسائل مادى ازدواج نكند، نسبت به خدايش سوءظن دارد))
(تفسير مجمع البيان ، ج 5، ص 41 (جزء 18)).
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله : مَن تَزَوَّجَ فقد اُعطِيَ نِصفَ العِبادَةِ هر كه ازدواج كند، نصف عبادت به او داده شده است حكمت‏نامه پيامبر أعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ح 9667
امام باقر (علیه السلام) :
لو يعلم الناس ما في زيارة قبر الحسين عليه السلام من الفضل، لماتوا شوقا
اگر مردم می‏دانستند كه چه فضیلتی در زیارت مرقد امام حسین علیه السلام است از شوق زیارت می‏مردند
ثواب الاعمال، ص 319
يامبر اكرم صلی الله علیه وآله : إنَّ أبوابَ‏‌السَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِ‌‏لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ ولاتُغلَقُ إلى آخِرِ‌لَيلَةٍ مِنهُ؛ درهاى آسمان در شب اول ماه رمضان گشوده مى‌‏شود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمى‌‏شود بحارالأنوار: ج 96، ص 344
رسول خدا (صلى الله عليه و آله) فرمود:

هو شهر اوله رحمة و اوسطه مغفرة و اخره عتق من النار؛

رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم.

(بحار الانوار، ج 93، ص 342)
اما زین العابدین (ع ) در دعای ماه رمضان می فرمودند :
بار خدایا در این ماه جدیت و تلاش و سعی و كوشش و قدرت و نشاط و توبه را روزی من بنما .
(من لا یحضره الفقیه ج 2 ص 105)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع