| نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
25 | 55.56% |
| خیر | ![]() ![]() |
20 | 44.44% |
| نمی فرستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 45 رأی | 100% | |
|
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
|
|
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره خواهشا کمک کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۱۱:۱۱)emadm نوشته است:بابا به خدا همه چیز عادی شده شما دارین سخت میگیرین دیگه این چیزها برای دختر و پسر عادیه (البته تا اونجایی که من دیدم)نقل قول:شاید هم گناه عادی شده! که این از پرتگاه های خطرناک سقوط تو وادی ظلمت است!پناه بر خدا... چشم ها را باید شست / جور دیگر باید دید |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۵ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
فتوای مراجع درباره اختلاط دختران و پسران
آیا شرعا اختلاط دختر وپسر جایز است، وظیفه مسئولان آموزش عالی كشور و متولیان این مراكز چیست»یازده مرجع تقلید در پاسخ به سئوال ذكر شده چنین مرقوم فرمودهاند: حضرت آیتالله خامنهای:هر كس باید بر طبق مقررات به وظایف شرعی و قانونی خود، از جمله امر به معروف و نهی از منكر اقدام كند. آیت الله بهجت (رحمة الله علیه): واضح است كه باید از اختلاط پیشگیری كنند. حضرت آیت الله صافی گلپایگانی: واضح است كه اختلاط مذكور حرام است و علاوه بر آن مفاسد و تبعات سوء بسیار بر آن مترتب است و متاسفانه در اثر بی توجهی مسئولان روز به روز دامنه آن گستردهتر میشود؛ البته جدا كردن كلاسهای دختران و پسران كار لازمی است، چون معلوم است كه اختلاط بین نامحرم مفسده زیاد دارد، بهطور كلی ورود زن بدون رعایت موازین اسلامی در صحنه اجتماع و دوشادوش مردان در همه امور شركت كردن، مفاسد بسیار دارد كه مجال شرحش نیست و بلكه از كثرت وضوح نیاز به شرح ندارد گذشته از اینكه به موازات آن، لطمههای فراوان به خانواده و تربیت اطفال و امور منزل وارد میشود. خداوند متعال جامعه مسلمانان را از فتنهها و مفاسدی كه بیشترش در اثر غربگرایی و تقلید از كفار و اعمال و رفتار آنها حفظ فرماید و عفاف و حجاب و شخصیت ارزشمند اسلامی بانوان مسلمان را در حصن حصین ایمان و تعهد خودشان از هر گزند و خطری مصون بدارد و مردها را نیز در اظهار غیرت، شجاعت و صراحت عطا فرماید و بر دانشجویان متعهد مسلمان است كه مثل سایر مطالب كه موكدا از اولیای دانشگاه میخواهند مراعات تعالیم و ظواهر اسلامی را بخواهند كه هم دانشجویان در معرض محرمات قرار نگیرند و هم دانشگاه از یك جریانهای ضد ارزشی و مفاسد مصون بماند. آیتالله مكارم شیرازی: در مواردی كه امكان جداسازی هست باید این كار صورت پذیرد و در مواردی كه این كار امكان پذیر نیست بر پسران و دختران لازم است كه از خودآرایی و تحریك دیگران جدا بپرهیزند. آیتالله نوری همدانی: مسئولان محترم مربوطه در این جهت عنایت و قوت بیشتری داشته باشند. آیتالله سبحانی: در كشورهای اسلامی باید كوشش شود مراكز آموزشی از نظر دختر و پسر جدا باشند. وظیفه این است كه از اختلاط در آموزشگاهها جلوگیری شود و دانشگاه دختران غیر از دانشگاه پسران باشد. آیتالله مظاهری: اختلاط جایز نیست و گناه آن خیلی بزرگ است. در فرض مذكور باید اختلاط نباشد و بر مسئولان مربوطه واجب است اینگونه مفاسد را رفع كنند. آیتالله سیستانی: امر مربوطه به خود فرد است اگر [b]بیم افتادن به گناه نداشته باشد اشكال ندارد. آیتالله علوی گرگانی: لازم است متولیان امر آموزش از اختلاط نامحرمان جلوگیری كنند و حتیالمقدور از اختلاط فضای دانشگاهها جلوگیری كنند. اینگونه اختلاطها مناسب شئونات مراكز اسلامی نیست و هیچگونه خدمتی به جامعه علمی نمیكند و لازم است مسئولان امر از اینگونه مسایل جلوگیری كنند. آیتالله مدنی تبریزی: اختلاط دختر و پسر در مراكز آموزشی و غیره كه[b] منجر به گناه باشد جایز نیست. آیتالله حكیم: اختلاط بین آنها در مراكز مزبور مكروه است و لكن چون غالباً موجب كثیری از محرمات میشود [b]لازم اجتناب از آن است. قضاوتش با خودتون |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن ارحیم
از لحاظ دینی کاملا درست اما از لحاظ روانشناختی و جامعه شناسی دقیقا عکس این موضوع متاسفانه صدق میکنه .شاید تنها رابطه درست و اسلامی بین جوونها برای شناخت بیشتر طرفین در مورد ازدواج توی دانشگاهها شکل میگرفت که بحمدالله ظاهرا تفکیک پذیری قراره صورت بگیره . ![]() به نظر من باید روابط و کلاسبندیها ساماندهی بشه و نه اینکه صورت مسئله پاک بشه . البته منکر روابط نادرست توی دانشگاهها نیستم اما بهتره هر 2 روی سکه رو ببینیم . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و عرض احترام... (۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۶)soshiant نوشته است: از روی چه سندی این صحبت رو میکنید؟ از روی چه آماری می فرمایید؟ اتفاقا یکی از مشکل دار ترین انواع ازدواج است این قسم... (البته نمیگم همیشه با شکست منجر میشه!خواهشا دقت کنید تا بعد متهم نکنید بنده رو...) باز کردن بحث از حوصله بنده خارجه و خیلی خلاصه مطرح می کنم... در ازدواج دانشجویی تصمیم برای ازدواج بیشتر از روی احساس است تا عقلانی. دختر و پسر جوانی که به طور طبیعی و غریزی به جنس مخالف گرایش دارند در دانشگاه به مواردی بر می خورند که هیچ کفویتی با خود یا خانوادشان ندارند. اما به خاطر این کشش و گرایش هرطور شده خانواده را نیز راضی میکنند و به ازدواج ناپایدار و اشتباهی دست می زنند... بهترین نوع ازدواج ، ازدواجی است که شریک آینده به طور 100 درصد از روی عقل و تفکر انتخاب شود. و برای این نوع لازم است که خانواده در همه بخش های آشنایی حضور داشته باشند.. (۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۶)soshiant نوشته است: روانشناختی و جامعه شناسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما اسلام رو دینی میدونید که تنها به آداب نماز و روزه و خمس و زکات و عبادات فردی پرداخته است؟؟؟ آیا دین از علم جداست؟ از جامعه شناسی جداست؟ آیا بیشتر آیات قرآن در مورد جامعه نیست؟ آیا بهترین روانشناس انسان ، آفرننده او (خداوند) نیست؟ به روانشناسان و جامعه شناسان غربی اعتماد کرده اید و سخن اسلام را رها کرده اید؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۰)یا ثارالله نوشته است: از روی چه سندی این صحبت رو میکنید؟ از روی چه آماری می فرمایید؟ بسم الله الرحمن الرحیم
بنده هم عرض ادب دارم خدمت شما .متاسفانه اداره آمار آماری بر مبنای محل روابط درست دختر و پسر ارائه نمیکنند تا بنده سندی ارائه بدم ! بنده بر مبنای حضورم در جامعه و محیط دانشگاهی این حرف رو گفتم . ظاهرا شما توی ایران زندگی نمیکنید ؟! چرا واقع بین نیستی دوست من ؟! بیا با هم محل دیدار و ارتباط احتمالی دختر و پسر رو تو شرایط کنونی ایرانمون برسی کنیم تا ببینیم گزینه بهتری پیدا میکنیم یا نه ... اولین محل روابط خانوادگی : که خوب ظاهرا بهترین رابطه آشنایی محسوب میشه . اما چند درصد خانواده ها فرهنگ این رو دارن که بزارن دختر و پسر برای مدتی با هم باشن تا بهتر همدیگه رو بشناسن ؟( دقت کن با هم بودنی که رابطه مستقیم نباشه ! چون تمام رفتارها تو رابطه مستقیم خلاصه نمیشه .) یک سری خانواده ها متعصب هستن و اجازه نمیدن دختر خانمشون بیش از هفته ای 1 یا 2 بار با آقا پسر بره بیرون !( میخوای بگی نیستن ؟!)و آیا با هفته ای یک یا 2 بار دیدار میشه همسر آینده رو انتخاب کرد ؟ یک سری خانواده ها هم که حد وسط رو لحاظ میکنن بیش از چندین ماه اجازه نمیدن دخترشون با آقا پسری در رابطه باشه برای ازدواج که خوب این حد هم به عقیده بنده کافی نیست . خانواده هایی که محدودیتی برای دیدار با دختر خانمشون ندارن هم دختر خانمشون رابطه مستقیم داره با آقا پسره و خیلی خوب میتونه فیلم بازی کنه . دومین محل خیابان است : که ظاهرا بسیار سخت تر از روابط خانوادگی میشه دختر خانم رو شناخت و درصد کمی از این آشنایی برای ازدواج استفاده میکنن . سومین محل کلاسهای فوق العاده مثل نقاشی و موسیقی و ... : که این آشنایی هم نهایتا تا پایان این کلاسها مقدوره و جزء گزینه های نیمه مناسب و نه نامناسب گنجانده میشه . چهارمین محل دانشگاه : این تنها گزینه ایه که دختر و پسر در مدت بالای 1 سال و به صورت غیر مستقیم میتونن همدیگه رو مد نظر داشته باشن . حتما نباید روابط نا مشروع بین اونها باشه و یا احساس بر اونها قالب بشه ! اگر قضیه بخواد احساسی باشه برعکس دیدن یک خانم توی خیابون یا محیطی که فقط چند لحظه میشه اون خانم رو دید تاثیر احساسی بیشتری روی پسر میزاره . بنده منکر این نیستم که بهترین ازدواج ، ازدواجیه که خانواده ها در جریان باشن و شناخت خانوادگی کامل باشه اما شما خودت رو بزار جای یک پسر سخت پسند . باید با 10 تا خانواده و دختر اون خانواده رابطه داشته باشه تا 1 دختر باب میل آقا پیدا بشه ! چرا ؟ چون این آقا فقط مدت محدودی میتونه خانم رو ببینه . اما اگر رابطه در دانشگاه باشه و توی مسیر خودش با تمام حریمها ، پسر انتخاب خودش رو بعد از ماهها تحت نظر گرفتن میکنه و بعد با خانواده مشورت میکنه . و این به این معنی نیست که خانواده رو مجاب به پذیرش انتخاب خودش بکنه ! چرا انقدر تند میری دوست من ؟ بیشتر آیات قرآن در مورد جامعه است و دین از علم جدا نیست و بهترین روانشناس انسان آفریننده اوست و ... این نظر علما بود و نه نظر مستقیم قرآن و حتی بعضی مراجع ایرادی نگرفتند مثل آیت الله سیستانی و آیت الله خامنه ای . جوری صحبت میکنی انگار من کفر دارم میگم !!! من بازم میگم مخالف تفکیک جنسیتی توی دانشگاهم . اگر جای بهتری از دانشگاه برای آشنایی دختر و پسر ( به صورت منطقی و واقع بینانه و نه تعصبی ) داری بسم الله . پاینده باشی . |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۰)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بله، حتما همین طوره. در مورد قسمت پررنگ شده جدا منتظر سند و آمار شما هستم. (۱۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۰)یا ثارالله نوشته است:(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۶)soshiant نوشته است: بسم الله الرحمن ارحیم در حال حاضر بین مراجع تقلید هم اختلاف آرا و چند نظری هست. ببینید. |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸)soshiant نوشته است: سلام مجدد ببینید موضوع اصلی اینه که دانشگاه که نباید به بنگاه همسر یابی تبدیل بشه که در اون آدم های مختلف رومدت ها در نظر بگیریم و به جای دانش جویی ! همسر جویی کنیم! اگر هم نظر مراجع مختلف است در قضیه اشکال اختلاط دختر و پسر است . اگر موافقید نظر تک تک مراجع را در زمینه ورود به دانشگاه به منظور ازدواج بپرسیم !! اصل اینکه به دانشگاه برویم که همسر بیابیم و اصل اینکه به هر انسانی از جنس مخالف با این دید بنگریم که آیا برایمان همسر خوبی است یا نه مشکل دار است. (این طرز فکر حاصل همین سریال ها و فیلم های مزخرف تلوزیون است که در افکار جوانان ما ریشه دوانده) در هر صورت حتی اگر دانشگاه وظیفه ای جز همسر یابی نداشت هم این روش مورد پسند نیست.چراکه اگر هم فرد همکلاسی یا هم دانشگاهی مورد پسندی پیدا کرد نمیتواند به وی اعتماد کند چراکه هیچکس در دانشگاه اخلاق واقعی خود را نشان نمی دهد بنده 4 سال در دانشگاه درس خواندم و هنوز که هنوز است صمیمی ترین دوستم نمیدانم که در زمان عصبانیت چه شکلی می شوم!!! همانطور که گفتم این مدل آشنایی و ازدواج از روی احساس است و عقل و منطق در آن جایی ندارد..... (۱۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸)soshiant نوشته است: چرا انقدر تند میری دوست من ؟این صحبت های بنده : نقل قول:روانشناختی و جامعه شناسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در جواب این گفته شما بود و لا غیر: نقل قول: از لحاظ دینی کاملا درست اما از لحاظ روانشناختی و جامعه شناسی دقیقا عکس این موضوع متاسفانه صدق میکنه . سخنم را به مسائل دیگر ربطش ندهید... تشکر موفق باشید یا حق |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۸ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است:(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸)soshiant نوشته است: سلام. مگه دانشگاه الان بنگاه همسر یابی شده؟ مگه اصلا جزو وظایف دانشگاه هست که ما باید نگرانش باشیم. مگه الان دانشجو ها به دید همسر آینده به دانشجو های جنس مخالف نگاه می کنن. ببینید، از اثرات جانبی دانشگاه هست آشنایی با جنس مخالف. نه بنگاه همسر یابی نیست. کی می ره دانشگاه که از گزینه های مختلف جنس مخالف همسر آینده پیدا کنه؟ با شناختی عقلی و منطقی و نه احساسی که پیدا می کنه می تونه هم در زمینه ی ازدواجش تصمیم گیری بهتری داشته باشه هم شناخت بهتری در مورد انتخاب آینده ش داشته باشه. این برداشت از اصل دانشگاه مثل اینه که بگیم اصل اینه که ماشین واسه ی آدم زیر کردنه! من نمی خوام رو این تاکید کنم. فقط می خوام از اون نظر دو نتیجه بگیرم: - اختلاط جنس مخالف در تمامی اماکن، اعم از ادارات و مکان های کاری و غیره هم غیر مجاز هست. - حضور بعضی از دانشجویان در بسیاری از کلاس های دانشگاه هم اکنون حرام هست. (لازمه اینم بگم که سوئ تفاهم نشه: من شخصا نه موافقم نه مخالف؛ کلا به من چه ربطی داره؟!!) |
|||
|
۰:۴۸, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: ببینید موضوع اصلی اینه که دانشگاه که نباید به بنگاه همسر یابی تبدیل بشه که در اون آدم های مختلف رومدت ها در نظر بگیریم و به جای دانش جویی ! همسر جویی کنیم! با سلام . بنده موافقم اما چه جایی بهتر از دانشگاه برای کسی که بخواد همسر آینده خودش رو از قشر تحصیلکرده و هم طراز فکری خودش انتخاب کنه ؟ قرار نیست بنگاه باز کنیم اما اگر شما بعد از 2 سال درس خوندن متوجه شدی دختر خانمی با کمالات و خانواده دار توی کلاس شماست و هم کفو شماست نباید به اون پیشنهاد ازدواج بدید ؟! چون دانشگاه جای همسر جویی نیست ؟ (۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: اگر هم نظر مراجع مختلف است در قضیه اشکال اختلاط دختر و پسر است . اگر موافقید نظر تک تک مراجع را در زمینه ورود به دانشگاه به منظور ازدواج بپرسیم !! لازم نیست بپرسیم اما در این شرایط به قول دوستمون [b]Blank Mind [/b]اختلاط جنس مخالف در تمامی اماکن، اعم از ادارات و مکان های کاری و غیره هم غیر مجاز است !! و پیشتر متذکر شدم تمام مراجع این اختلاط رو ایراد نگرفتند . (۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: اصل اینکه به دانشگاه برویم که همسر بیابیم و اصل اینکه به هر انسانی از جنس مخالف با این دید بنگریم که آیا برایمان همسر خوبی است یا نه مشکل دار است. (این طرز فکر حاصل همین سریال ها و فیلم های مزخرف تلوزیون است که در افکار جوانان ما ریشه دوانده) دوست من محض اطلاعتون باید بگم بنده 2 ساله دانشجوی شمالم و تو این 2 سال تو خونم تلوزیون نداشتم و مخالف تلوزیون هستم چه داخلی و چه خارجی . قرار بر این نیست که ما با این دیدی که شما میگید کسی رو نگاه کنیم ، اما شرایط و زمان بعضی چیزها رو به ما ثابت میکنه . (۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: در هر صورت حتی اگر دانشگاه وظیفه ای جز همسر یابی نداشت هم این روش مورد پسند نیست.چراکه اگر هم فرد همکلاسی یا هم دانشگاهی مورد پسندی پیدا کرد نمیتواند به وی اعتماد کند چراکه هیچکس در دانشگاه اخلاق واقعی خود را نشان نمی دهد اگه شما توی دانشگاه در صورتی که خانمی رو غیر مستقیم هفته ای حداعقل 3 بار میبینید و خودتون شخصا زیر نظر دارید و این دیدار به سال هم میکشه نمیتونید بهش اعتماد کنید چطور به دختر دیگه ای میتونید اعتماد کنید ؟ یعنی حرف خانواده برای شما حجت ؟ تضمین کننده ثبات فکری هر دوی شما توی سالهای زندگی ؟!!! اعتمادی که خودتون نمیتونید داشته باشید از خانواده طلب میکنید ؟!!! (۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: بنده 4 سال در دانشگاه درس خواندم و هنوز که هنوز است صمیمی ترین دوستم نمیدانم که در زمان عصبانیت چه شکلی می شوم!!! همانطور که گفتم این مدل آشنایی و ازدواج از روی احساس است و عقل و منطق در آن جایی ندارد..... شاید اشتباه شما این باشه که فکر میکنید هر کسی طرز فکر و نگاه شما به خانمها رو داره . لزوما هر نگاهی احساسی نیست دوست من . شما هیچ وقت نمیتونی کاری بکنی که عقلانیت محض در مورد ازدواج بر شما حاکم بشه . هر دو کنار هم . (۱۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است: سخنم را به مسائل دیگر ربطش ندهید... به چیز دیگه ای ربط ندادم ! فقط گفتم این نگاه مستقیم قرآن نیست و نظر بعضی از علماست . |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۶)soshiant نوشته است: دوست عزیز این جامعه شناسی که می فرمایید را از کجا آوردید از غرب؟ در ثانی شما که می فرمایید تنها رابطه درست اسلامی در دانشگاه اتفاق می افته پس چرا این قدر آمار طلاق بالاست ؟ چرا این قدر سن ازدواج بالاست؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,982 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,769 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,612 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,269 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| تاثیر تکنولوژی بر آلودگی دانشگاه به روابط غیرهمجنس ها | دونده آزاد | 0 | 1,226 |
۲۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: دونده آزاد |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,440 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,334 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|

![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.gif)
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)