کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۴, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
منم این سریال رو تا فصل 6 دیدم و از طرفدارانش هستم ...!! Big Grin
نه اینکه بخوام طرفش رو بگیرم ولی چون موضوع جنجالی داره دنبالش میکنم و واقعا هم خوش ساخته و فصل به فصل بهتر شد ... البته این آخریا نسبت به فصل های قبلی همونطور که میشد حدس زد ضعیف شد و کلا سریالش از لحاظ تکنیکی و ساختاری ضعف زیاد داره ولی با این همه تفاسیر خوش ساخته و به خاطر موضوعش طرفداران زیادی هم داره ... مخصوصا شخصیت های سریال ... میدونید همین دین تو ایران چقدر طرفدار داره!!!
گفتنیا رو تقریبا دوستان گفتن ولی دیدن این سریال برای تعداد بسیار زیادی از جوانها به شدت خطرناک بوده و به شخصه افرادی رو دیدم که این سریال تاثیرات سوئی رو بر روان و ناخودآگاه اونا گذاشته ...
یه چیزایی ازشون راجع به نقد این سریال میشنیدم که مخم سوت میگشید و دوست داشتم بهشون بگم شماها کلا شوتین ...!
یعنی هرچی که سریال نشون داده بود رو با ساده انگاری قبول می کردن! مثلا یکی از موضع گیریهاشون بر سر -العیاذ بالله- زنده و یا مرده بودن خدا بود! خلاصه فقط باید حرفاشون رو مشینیدید تا بدونید باید خنده کنید یا گریه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۳۴, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
دقیقا من هم گفتم ایراد 1. از نداشتن الگوی مناسب تو ایرانه
2. از نفهمی بعضی هااا
خیلی گفتم که فیلم نگاه تخیلی و در عین حال سمبلیک به موضوعات دینی داره خصوصا بخاطر اینکه اون ها مث ما انقد رو مقدساتشون حساس نیستن
وقتی اینا میگن خدا مرده من فقط به این موضوع فکر میکنم 1. در حالت تخیلی برای جذاب شدن سریال آوردن 2. از لحاظ سنبلیک دارن اشاره به موضوعی میکنن مث حرف نیچه که گفت خدا مرد
اینا هیچ مدعایی برای اینکه خدا مرده ندارن جز این همه ظلمی که داره میشه پس این نگاه سمبلیکه که دارن دنبال خدا میگردن

پیشنهاد میکنم فصل 7 رو هم ببینید دیگه آخراشه و جالب شده
تو قسمتهای اول فصل 7 هم جایی که مجبور میشن مرگ رو احضار کنن موضوع جالب اینه که بسیار مرموزانه بهت میفهمونه خدا هست مرگ خدا رو میشناسه خدا نمرده و در عین حال تمام مدت حواسش به همه چیز هس

دقیقا مثل فصل اول که دو تا برادر ها دنبال پدرشون میگشتن در حالی که پدرشون بود و همه جا اینا رو ساپورت میکرد
دلیل اصلی فصل 1 این بود که به داستان سمبلیک تر نگاه بشه مث داستان لوسیفر و مایکل که دو تا برادر بودن و از قضا پوسته هاشون همین دو برادر خوشگل سریال
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۷:۱۸, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23

بچه ها کسی قسمت 18 رو داره واسه دانلود بزاره؟Blush
من قسمت 17 رو دیدم خیلی جالب بود!!!Wink
تو این قسمت :لوسیفر ، کستیل ، دین ، سم ، دوست بابی(اسمش رو نمیدونم) بودند!!!
از همه مهم تر اینکه کستیل هم اومده بود!
کستیل موقعی که می افته تو رودخونه نمیمیره!من فکر کردم مرد ولی یه زنه ای اونو از تو رود خونه پیدا میکنه و ازش نگهداری میکنه
جریان اینطوریه که سم باز دیوانه میشه و لوسیفر افکار سم رو تسخیر میکنه و سم رو میبرن تمیارستان بعد دین هم زنگ میزنه به دوستای بابی تا راهی پیدا کنه بعد یکی از دوستای بابی به دین میگه که یکی هست که واقعاً کارش درسته و بقیه رو شفا میده و من رو هم شفا داده (طرف داشته بینایی یکی از چشماش رو از دست میداده)بعد دین هم میره پیش همون کسی که شفا میده و میبینه که طرف کستیل بوده!!!خیلی جالبه پیشنهاد میدم برین این قسمت رو ببینید! آخرش هم کستیل نمیتونسته سم رو شفا بده بعد میگه بیماری رو از سم به خودم انتقال میدم و کستیل هم توهم لوسیفر میاد داخل افکارش و بعد هم دیوانه میشه!
کلاً کستیل دیگه بازی نمیکنه اینجا هم بازیگر مهمان بود!Dodgy
۹:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
قسمت 18 زیاد جالب نبود فقط مهم ترین بخشش این بود که روح بابی هنوز هست یعنی نه تنها هست دیالوگ هم داشت
۲۲:۳۷, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25

(۱۹/فروردین/۹۱ ۹:۴۶)M912 نوشته است:  قسمت 18 زیاد جالب نبود فقط مهم ترین بخشش این بود که روح بابی هنوز هست یعنی نه تنها هست دیالوگ هم داشت
فکر کنم به خاطر اون قمقمه ی دین باشه که از بابی بهش رسیده
۴:۳۷, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
به نظر من تا این سریال تموم نشده بهتر کسی نظر نده !
چون نظرش بدرده خودش میخوره !
قسمت 19 فردا میاد Smile
۹:۴۹, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۱ ۴:۳۷)Palazior نوشته است:  به نظر من تا این سریال تموم نشده بهتر کسی نظر نده !
چون نظرش بدرده خودش میخوره !
قسمت 19 فردا میاد Smile
من منتظر 21 هستم!!!
میدونید قراره دوباره برگرده رو دور دیمن ها و فرشته ها کستیل حالش خوب میشه و یه پیامبر داریم!!!!
۱۱:۱۸, ۳۱/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۲ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #28
آواتار
من سوالاتی از لوسیفر سریال دارم .

1.اگر تو خدا را دوست داشتی چرا به امر او توجه نکردی ؟
2.ایا چیزی به غیر کبر باعث شد که از فرمان الهی سرپیچی کنی ؟
3.اگر تو را به عنوان خدا پرست قبول داشته باشیم ( که نداریم ) چرا باید به کسی اعتماد کنیم که به بر ادم سجده نکرد و امروز ادعای نجات انسان را دارد ؟
4.چرا خدایی که تو را به خاطر اینکه بر انسان سجده نکردی از درگاهش راند و انسان را از تو بالاتر دانست امروز باید مرده باشد و تو رسالت داشته باشی ؟ مگر جز این است که در طول تاریخ مردم خدا را کنار گذاشتند و به سمت تو امدند ؟
Azize Delam, ina ham javab daran, Vali Vaghti Az zamani ke Be Donya oomadi hamash 1Model Harf Ro behet Bezanan to dge Maghzet Fara tar az oon harfa Nemire O harchi ke khalafe Oona mishnavi migi : NAAA ! mage momkene ... Hargez .
albate man faghat in 1mored ro nagoftam, man Kheyli kolli dar kheyli az zamine ha GOftam.

albate Soalay ke Porsidi Vaghan Fekr kardan mikhad ... Vali Javab daran .

حضرت جبرئیل که متواری از بهشت معرفی شد و ...
1 Soal ...
Shoma Az Koja midooni Age ghodrate Ekhtiyar O Entekhab Dashtan Fereshte ha Alan Che kar mikardan ? manzooram ine KE mesle Jen O Ens Vaseye khodeshoon Har tori ke Deleshoon mikhast, bar Tebghe Har Dastoori ke deleshoon mikhast Zendegi mikardan ya khedmatkare Halghe be Goosh baghi mimoondan ? kasi midoone javabe In Soal RO ?

Mojoodi ke Ekhtiyari nadare Az Khodesh Va Faghat Mamoore O Mazoor,
Liyaghate Yadak keshidane Kalameye
حضرت
Ro nadare .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، baran Bahari
۱۱:۳۲, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
با تشکر از شما بیننده گرامی و با کسب اجازه از جناب لوسیفر سریال باید عرض کنم خدمتتون که !!!
لوسیفر موجود مغرور و خودپرستی بود همین کبر و غرورش اونو به اینجا رسوند از یه موجود مغرور که خودش رو از همه کس و همه چیز برتر میدونه چه انتطاری داری جز این که بگه من از همه بیشتر خدا رو دوس داشتم؟؟؟ بابا ناسلامتی خیال میکنه خودش از همه برتره

نقل قول:ایا چیزی به غیر کبر باعث شد که از فرمان الهی سرپیچی کنی ؟
حیر و همین کبر باعث میشه که هنوزم فکر کنه از همه سر تره
نقل قول:اگر تو را به عنوان خدا پرست قبول داشته باشیم ( که نداریم ) چرا باید به کسی اعتماد کنیم که به بر ادم سجده نکرد و امروز ادعای نجات انسان را دارد ؟

مگه کجای سریال گفته میخواد انسان رو نجات بده؟؟؟ اتفاقا همه جا میگه انسان ها موجودات به درد نخوری هستن و براش کمترین ارزش رو دارن
نقل قول:4.چرا خدایی که تو را به خاطر اینکه بر انسان سجده نکردی از درگاهش راند و انسان را از تو بالاتر دانست امروز باید مرده باشد و تو رسالت داشته باشی ؟ مگر جز این است که در طول تاریخ مردم خدا را کنار گذاشتند و به سمت تو امدند ؟
هیچ ربطی به رسالت نداره بر طبق پیشگویی هایی که اونا اعتقاد دارن لوسیفر به زمین برمیگرده و جنگ آخرالزمان صورت میگیره اما ما معتقدیم که حضرت مهدی شیطان رو گردن میزنه اما اونا نمیدونم به چی معتقدن ولی تو سریال به طبعیت از اینکه اولین بار مایکل لوسیفر رو به جهنم برمیگردونه باز هم اون باید شکستش بده
مگه اینکه ما معتقدیم امام زمان میاد دنیا رو نجات میده رزبط به این داره که چون خدا مرده امام زمان این امر رو به عهده میگیره؟؟؟

امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشیHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: baran Bahari ، Reza71
۲:۲۲, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۲:۲۹ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #30
آواتار
نقدی که انجام شده درست نیست.....
بهتر بود صبر میکردین سریال تموم شه بعد نقد ها رو شروع میکردین......

من تمام فصلهای این سریال رو دیدم و چیزی با این تفاسیر در این سریال وجود نداشت....
خیلی سختگیرانه جلو رفتین.....
الان که فصل هشت شروع شده دیگه خبری از نقدها نیست چرا؟
چون متوجه شدن منتقدها که زود کارشون رو شروع کردن.....
اگه کسی از منتقدای سریال این فیلمو دیده من حاضرم باهاش بحث کنم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]