کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعا ما یکتا پرستیم ؟! p#&
۱۶:۵۵, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

مسلمونا توی ایران خیلی دم از خدا و پیغمبر و دین و امام و ولی میزنن ...
ولی وقتی چنین چیزایی میبینم که هیچ برخورد محکم و قاطعی باهاشون نمیشه و البته دلیلی هم بر درست بودنشون ارائه نمیشه، به یکتا پرست بودن مردم این کشور و کسایی که از چنین چیزایی حمایت میکنن شک میکنم ...
اینها دلیل نمیشه که همه اینطورین ، ولی مشت نمونه ی خرواره ...

بعضی روزا فکر میکنم بار گناهم

کاری کرده با من که پیش تو رو سیاهم

از خجالت بسته نگاهم درونم میسوزه از سوزش آهم

یاد گرفتاریم می افتم یاد اون لحظه ای که میبرنم

بیاد غسل و کفنم یاد فشار قبرم وفریاد زدنم

یاد عذاب و بدنم یاد اون لحظه ای که 2 تا ملک سئوال کنن

یاد ساکت شدنم یاد اون شلاقهایی که میزنن روی تنم

که بگو خدات کیه قبلت کجاس

چیه کتابتو اسم پیامبر تو بگو

کمکم کن نمونه جوابم توی گلوم

تو سئوال اولی بگم علی

دیگه هر چی که میگن بگم حسین

دینم حسین

روحم حسین

خونم حسین

عشقم حسین

اول حسین

آخر حسین

آخر حسین

قبله حسین

مکه حسین

کعبه حسین

زمزم حسین

صفا حسین

دینم حسین
.
دینم دینم زینب و حسینه

قبلم قبلم بین الحرمینه

الان نمیخوام دلیل بیارم، ولی کسی هست که بگه و بتونه ثابت کنه که اینا مشکلی ندارن ؟

و البته این شعر که اصلش به عربیه و من معنیش رو میذارم

[i]
اگرکسی فردای قیامت ، درحالیکه همه ی المال نیک را انجام داده باشد درآید و دوستدار همه ی انبیا و اولیا باشد

همه ی روزها را بی خستگی روزه گرفته باشد و شب ها بدون کسالت به شب زنده داری به پا خاسته باشد

و هزار سال عاری از گناه و به دور از لغزش زندگی کرده باشد

در روز رستاخیز جز از محبت امیر المومنین علی بهره مند نخواهد شد
[/i]
( دوستان، بحث حساسه ها ... مثله بقیه ی Postهام اگه بازم نخواید جواب بدید ...)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، revenger ، Unname28 ، سجاد313 ، Detector ، بیداری12 ، m.hossein ، Braveheart

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۶, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
مردم از زمان هبوط آدم مشکل ساز بوده اند و هستند و خواهند بود عزیز برادر
باشد که مشکل سازی خود و پیرامون خود را کم و کمتر کنیمWink

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، یا ثارالله ، blue.blood ، seven.attar ، در جستجوی سختی ، یاســین ، yamin ، ema1392
۱۸:۴۷, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۲ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #12
آواتار
آخه همینجور کارا و حرفاست که به دین ضربه میزنه .

یه شبکه هست به اسم "امام حسین ع"
من چند بار بیشتر ندیدمش
ولی، یه سری حرفایی میزنه که آدم دود از کلش بلند میشه ...
اونم دسته کمی از این شعر اولی نداره ...

یه سوال، کسایی که قبل از امام علی بودن چی ؟
این همه آدم داریم، فقط شیعه ها میرن بهشت ؟! نمیگم همه ی شیعه ها میرن، ولی شرط بهشتی شدن، شیعه بودنه

[/quote]

من هنوز در این مورد جوابی نگرفتم Undecided
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۸)علی 110 نوشته است:  ببین برادر من
این که کسی یا کسانی که فهمی از تشیع ندارند با جهل یا عمد خود موجبات وهن تشیع را ایجاد میکنند ربطی به این ندارد که احیاناً مذهب حقه ی شیعه اشکالی دارد
هم باید به اینها گیر داد
و هم به 3 گانگی مسیحیان و ثنویت مجوسیان و هر گونه شرک و کفر دیگر

من این post رو مناسب دیدم که اینجا بذارم، آخه دومین باره که زرتشتیان رو یکتاپرست قبول نکردید توی این Forum
امیدوارم اینجا یکی قانع بشه ...

در ضمن، این post آخر از
این Topic هست که امیدوارم خونده بشه و در این ضمینه مشکلات رو کم کنه ...

(۲۷/اسفند/۹۰ ۲۱:۲۰)محمد667 نوشته است:  هیچ دینی زشت نیست اگر خدای اون دین یکتا و پاک و به حق نباشه

برای جواب به تحریفات دین بسیار زیبای مزدیسنا مطالبی بسیار موجود است (مینویسم با امید اینکه بخاطره تبدیل نشود)

در دین زرتشت خدای یگانه چه نام دارد؟

در دین زرتشت خدای یگانه به نام مزدا اهورا (سرور دانا) شناخته می شود. در گات ها (سروده های زرتشت) گاهی مزدا و اهورا هر یک به تنهایی نیز به کار می روند. در کتیبه هخامنشی به نام اورمزد یا هرمزد هم برمی خوریم.

پیش از ظهور زرتشت ایرانیان و هندی ها گروهی از خدایان آریایی را می پرستیدند. این خدایان قوای طبیعت بودند. اما زرتشت تمام این خدایان را رد کرد. از نظر زرتشت "تمام عظمت و جبروت مختص اهورامزدا است و او آفریننده یکتا و خدای توانا است".

آیا از نظر زرتشت اهریمن در مقابل اهورامزدا است؟

برخلاف تصور برخی، از نظر زرتشت اهریمن در مقابل اهورامزدا قرار ندارد. آنها از دین زرتشت چنین تصور می کنند که اهورامزدا خالق خوبی و اهریمن خالق شر است. در حالی که براساس نظرات زرتشت، اهورامزدا یگانه آفریدگار جهان مادی و سرچشمه همه نیکی ها و خوبی ها است و در مقابل او آفریدگار شر وجود ندارد و"انگره مینو" که همان خرد خبیث است (نام او به تدریج به اهریمن تبدیل شده) و زشتی های جهان به خاطر اوست در مقابل اهورامزدا نیست. بلکه انگره مینو در مقابل "سپنتامینو" است که "خرد مقدس" است.

اهورامزدا، انگره مینو (اهریمن) و سپنتامینو، هرکدام چه اثری بر جهان دارند؟

از نظر زرتشت جهان مادی آمیزه ای از بدی در مقابل خوبی، سیاهی در مقابل سفیدی و تاریکی در مقابل روشنی است. ذات مقدس اهورامزدا عاری از این است که انسان را در طول زندگی دچار گرفتاری و زجر و ناخوشی و آزار کند و از او جز سود و نیکی چیزی سر نمی زند. هرچه زشتی در جهان است به خرد خبیث منسوب است. سپنتامینو که خرد مقدس یا قوای نیکی است از آن اهورامزدا است و در مقابل آن انگره مینو یا خرد خبیث و قوای زشتی قرار دارد. جهان هم در واقع محل زد و خورد میان قوای خوبی و بدی است.

در چنین جهانی وظیفه انسان چیست؟

از نظر زرتشت جهان عبارت است از نبرد جاودانی خوبی و بدی. آرزوی هر کسی هم باید این باشد که دیو بدی مغلوب شود و راستی و خوبی پیروز شود. وظیفه انسان در این دنیا این است که بکوشد از بهشت و بخشایش اهورامزدا بی بهره نماند و بکوشد که به لشکر دروغ شکست وارد شود.

زرتشت در قطعه هشتم یسنا 30 می گوید:"کشور جاودانی (بهشت) از آن کسی خواهد بود که در زندگانی خویش با دروغ بجنگد و آن را در بند نموده به دست راستی بسپرد".

اساس دین زرتشت چیست؟

"هومت و هوخت و هوورشت" یعنی پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک از خصوصیات دین زرتشت است.

نظر زرتشت درباره زندگی دنیوی چیست؟

زرتشت به زندگی دنیوی بی اعتنا نیست. در قطعه 11 یسنا 34 می گوید:"آری ای مزدا از پاداش گرانبهای تو در همین جهان کسی بهره مند شود که در کار و کوشش است و چهارپایان و ستوران را می پروراند". زرتشت عقیده دارد که نباید تسلیم عفریت خشکی شد. باید فرشته زمین را یاری کرد. کوشش دایمی برزیگران (کشاورزان) سبب پیروزی فرشته زمین می شود. زرتشت به آبادکردن زمین و کشت و زرع اهمیت زیادی می دهد و از بیابان نوردی و چادرنشینی روگردان است. او می خواهد که مردم به زراعت بپردازند و گاو و گوسفند بپرورانند. چراکه تمدن با زندگی ایلی و صحراگردی نمی سازد.

براساس تعالیم زرتشت پاداش ایزدی چه در این جهان و چه در سرای مینوی تنها در مقابل تسبیح و ستایش و نماز داده نمی شود. بلکه باید کار هم کرد. کاری که برای خود و دیگران آبادی به همراه بیاورد. همچنین نمازگزاردن و در زندگانی کار و کوشش کردن هم کافی نیست. بلکه اندیشه هم باید پاک باشد و هیچ وقت خیال زشت از مغز آدم نگذرد. در واقع اندیشه نیک سرچشمه همه خوبی های دنیا است.

نظر زرتشت درباره قیامت، صراط و بهشت و دوزخ و برزخ چیست؟

براساس آیین زرتشت خود زرتشت موظف است تا زمان رستاخیز پندار و گفتار و کردار مردم را در گنجینه اعمال نگهداری کند. در روز حساب هم آن چه بدی و خوبی در طول زندگانی انسان از او سر زده سنجیده می شود. اگر در ترازوی اعمال کفه خوبی سنگین تر شد، این به معنی پیروزی راستی و شکست دروغ است. خود زرتشت نیز داور محکمه اهورامزدا است.

پس از آن هنگام گذشتن از "پل چنوات" است که این پل روی رودی از فلز گداخته برافراشته شده. نیکوکاران خوش و خرم از روی این پل می گذرند و به کشور جاودانی و بارگاه اهورامزدا وارد می شوند و به پاداش وعده داده شده می رسند و آن چه که در جهان خاکی آرزوی داشتن آن را داشتند به آنها بخشیده می شود. اما اگر در روز اماره (حساب) بدی شخص بیشتر باشد، انسان گناهکار هنگام عبور از پل چنوات در رود عمیق فلز گداخته سرنگون می شود و به کوخ دیو و کلبه دروغ می رود. اگر بدی و خوبی فرد یکسال شود نه از بخشایش بهره مند می شود و نه از شکنجه جهنم در آزار می شود. بلکه جای او سرایی است به نام برزخ است که در پهلوی به آن "همستکان" نام داده اند که به معنی "جاودان آرام" و "همواره یکسان" است. این جا جای کسانی است که در طول زندگانی خویش در تردید زندگی می کردند.

لازم به تذکر است در آیین زرتشت خوردن مسکرات و قربانی کردن نیز حرام است.
۱۹:۱۸, ۲۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۹:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷)blue.blood نوشته است:  یه سوال، کسایی که قبل از امام علی بودن چی ؟
این همه آدم داریم، فقط شیعه ها میرن بهشت ؟! نمیگم همه ی شیعه ها میرن، ولی شرط بهشتی شدن، شیعه بودنه

سوال بسیار به جایی است دوست من
خیلی وقت پیش این سوال رو از حضرت استاد پرسیدم
از زمان هبوط آدم تا بعثت آخرین پیامبر پیش از رسول الله
هر یک از انبیا که مبعوث میشدند
باید از چند چیز که شرط ایمان بوده است اقرار میگرفتند
یکی یگانگی خدا
یکی هم رسالت و مبعث پیامبر آخرالزمان
یکی هم وصایت و ولایت وصی او علی مرتضی
و به همین علت است که نام امیرالمومنین در تمام کتب آسمانی آمده است دوست عزیز
و هر کسی که به آن پیامبر ایمان می آورده به همه ی اینها هم اقرار میکرده است دوست عزیز
(۲۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۷)blue.blood نوشته است:  
نمیگم همه ی شیعه ها میرن، ولی شرط بهشتی شدن، شیعه بودنه

شرط بهشت رفتن
هیچ کسی نگفته شیعه بودن است
اولاً این که کی به بهشت میره و کی به جهنم انحصاراً دست خداست و احدی در عالم دخالت ندارد در این فضیه
ثانیا شرط رفتن به بهشت نداشتن بغض علی بن ابیطالب در قلب است نه شیعه بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ثالثاً یک بحث حقانیت است
یک بحث مورد رحمت واقع شدن برادرم

تنها دینی که خداوند قبول میکند به عنوان دین حق پس از ظهور اسلام دین اسلام و آن هم مذهب شیعه ی جعفری 12 امام هست که این قابل اثبات است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما در اینکه چه کسانی مورد فضل و رحمت خدا واقع شوند و وارد بهشت شوند
آن دیگر به کسی ربطی ندارد
اما خود خدا گفته است که با بغض علی بن ابیطالب کسی وارد بهشت نمیشود
چرا که حقیقت ایمان حب علی بن ابیطالب است
گویا به رغم اصرار بنده این دو تاپیک را مطالعه نکرده ای برادر!!!!!!!!!!!

(A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#

(A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!#

من بیخودی به کسی چیزی را توصیه ی اکید نمیکنم

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، محب الزهرا ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی
۱۳:۳۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
من ای Topic هایی رو که شما گذاشتی رو خوندم
از استاد اخلاق که آخوند هم هست پرسیدم که چرا تمام ادیان باید امام علی رو قبول داشته باشن ...
این آقا نه تنها دلیل قوی و قابل استنادی ارایه نکرد، بلکه گفت تمام ادیان باید 14 معصوم رو قبول داشته باشن و در دینشون چنین چیزی هست !!!
من واقعا چندتا سوال واسم پیش اومد ...
آخه چرا کسایی که امامای ما رو ندیدن باید اونا رو قبول داشته باشن ؟!!
۱۲:۲۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
چون بر طبق آیات قرآن هیچ راهی جز این برای رسیدن به خدا و پرستش خدا وجود ندارد دوست من
قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى‏ رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57)
بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمى‏طلبم مگر كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند

... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى‏... (شورى 23)
بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى‏كنم جز دوست‏داشتن نزديكانم [اهل بيتم‏]

از دو آیه فوق در می یابیم که هر کس بخواهد راهی به سمت پروردگارش برگزیند باید اهل مودت و دوستیِ اهل بیت باشد (البته بدیهی است که از لوازم مودت و دوستی واقعی اطاعت از اوامر محبوب است و اوامر و نواهی ایشان نیز اوامر و نواهی خداوند است )

قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُوني‏ يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحيم" (آل عمران 31)
بگو اگر خدای را دوست دارید از من(پیامبر) پیروی کنید تا خدا نیز دوستتان بدارد و گناهانتان را بیامرزد و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.
قُلْ أَطيعُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْكافِرينَ (آل عمران32)
بگو: «خدا و پيامبر [او] را اطاعت كنيد.» پس اگر رويگردان شدند، قطعاً خداوند كافران را دوست ندارد

صراط مستقیم در روایت آمده که امیرالمومنین و ولایت ایشان است
در سوره ی تکاثر خدا روز قیامت می فرماید
ثم لتسألن یومئذ عن النعیم
یعنی روز قیامت خدا از نعیم سوال میکند
و بر طبق روایات ما نعیم نعمت ولایت اهل بیت است که خدا از آن سوال میکند
صراط الذین انعمت علیهم
راهی که صراط مستقیم است و نعمت هم به آنها داده شده شیعیان راه شیعیان است که نعمت ولایت امیرالمومنین به آنها داده شده
غیر المغضوب علیهم
همان کسانی هستند که دشمنان اهل بیت هستند و خدا برایشان غضب کرده
ولضالین و گمراهان هم پیروان این پیشوایان دشمنی با اهل بیت هستند

چنانچه قبلاً بيان شد زماني كه خداوند متعال مي‏خواهد ولايت خود را بر عالم جريان دهد و از عالم انساني امتحان بگيرد، ولايت خود را در وجود خلفاء به حق خويش جاري مي‏كند.و حقیقت ایمان و کفر با امتحان از امر ولایتِ امیرالمومنین مشخص می شود.

نکته ی تکمیلی پایانی:

در ذیل آیه ی شریفه ی:

قَالَتِ الْأَعْرَابُ آمَنَّا قُل لَّمْ تُؤْمِنُوا وَلَكِن قُولُوا أَسْلَمْنَا وَلَمَّا يَدْخُلِ الْإِيمَانُ فِي قُلُوبِكُمْ وَإِن تُطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَا يَلِتْكُم مِّنْ أَعْمَالِكُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿۱۴- حجرات﴾

[برخى از] باديه‏ نشينان گفتند ايمان آورديم بگو ايمان نياورده‏ايد ليكن بگوييد اسلام آورديم و هنوز در دلهاى شما ايمان داخل نشده است و اگر خدا و پيامبر او را فرمان بريد از [ارزش] كرده‏هايتان چيزى كم نمى‏كند خدا آمرزنده مهربان است (۱۴)

امام صادق علیه السلام میفرمایند: اسلام یعنی اقرار به توحید و نبوت و معاد
ایمان یعنی اقرار به ولایت علی بن ابیطالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​​!!!

پاسخ مفصل و تشریحی هم در ادامه ی این ارسال بنده تقدیم کرده ام
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid110890

فرازهایی از زیارت جامعه کبیره که امام هادی علیه السلام آن را تعلیم فرموده
فرازهایی از این گنج شیعه رو در اختیار دوستان میگذارم :

فَالرَّاغِبُ عَنْكُمْ
مَارِقٌ وَ اللاَّزِمُ لَكُمْ لاَحِقٌ وَ الْمُقَصِّرُ فِي حَقِّكُمْ زَاهِق
پس هر كس از طريق شما برگشت از دين خدا خارج شده و هر كس ملازم امر شما بود ملحق گشت و هر كس در حق شما مقصر شد محو و باطل گرديد...

مَنْ وَالاَكُمْ فَقَدْ وَالَى اللَّهَ وَ مَنْ عَادَاكُمْ فَقَدْ عَادَى اللَّهَ وَ مَنْ أَحَبَّكُمْ فَقَدْ أَحَبَّ اللَّه
هر كه شما را مولاى خود شناخت خدا را مولاى خويش دانسته و هر كه شما را دشمن داشت خدا را دشمن داشته و هر كه شما را دوست داشت‏خدا را دوست داشته

(وَ مَنْ أَبْغَضَكُمْ فَقَدْ أَبْغَضَ اللَّهَ) وَ مَنِ اعْتَصَمَ بِكُمْ فَقَدِ اعْتَصَمَ بِاللَّه
و كسى كه با شما كينه و خشم ورزيد با خدا خشم و كينه ورزيده و هر كه چنگ به دامان شما زد به ذيل عنايت خدا چنگ زده است ...

سَعِدَ مَنْ وَالاَكُمْ وَ هَلَكَ مَنْ عَادَاكُمْ وَ خَابَ مَنْ جَحَدَكُمْ وَ ضَلَّ مَنْ فَارَقَكُم
هر كه به ولايت شما گرويد به سعادت رسيد و آنكه با شما دشمنى كند هلاك شود و هر كه منكر شما است نوميد است و هر كه از شما جدا است گمراه است

مَنِ اتَّبَعَكُمْ فَالْجَنَّةُ مَأْوَاهُ وَ مَنْ خَالَفَكُمْ فَالنَّارُ مَثْوَاه
و هر كه شما را پيروى كرد در بهشت ابد منزل يافت و هر كه براه خلاف شما شتافت بآتش دوزخ مسكن كرد

وَ مَنْ جَحَدَكُمْ
كَافِرٌ وَ مَنْ حَارَبَكُمْ مُشْرِكٌ وَ مَنْ رَدَّ عَلَيْكُمْ فِي أَسْفَلِ دَرْكٍ مِنَ الْجَحِيم
و هر كه منكر شما گرديد كافر است و هر كه با شما بجنگ برخاست مشرك است و هر كه رد حكم شما كرد در پست‏ترين دركات جهنم است

گواهى مى‏دهم كه اين مقام براى شما هميشه در سابق و لاحق زمان بوده و خواهد بود ...

مَنْ أَرَادَ اللَّهَ بَدَأَ بِكُمْ وَ مَنْ وَحَّدَهُ قَبِلَ عَنْكُم
هر كس كه اراده خدا شناسى و اشتياق بخدا در دل يافت به پيروى شما يافت و هر كس خدا را به يگانگى شناخت به تعليم شما پذيرفت

وَ مَنْ قَصَدَهُ تَوَجَّهَ بِكُمْ مَوَالِيَّ لاَ أُحْصِي ثَنَاءَكُمْ وَ لاَ أَبْلُغُ مِنَ الْمَدْحِ كُنْهَكُمْ وَ مِنَ الْوَصْفِ قَدْرَكُم
و هر كس خدا طلب گرديد به توجه به شما گرديد

به اون آخوند بگو یکبار زیارت جامعه ی کبیره را با دقت بخواند تا ببیند که تمام این مقامات با توجه به صریح روایت امام هادی علیه السلام[/b]
نه تنها برای زمان خودشان هست و بلکه برای زمان پیش از خودشان هم هست
آنجا که میفرمایند:[/b]

گواهى مى‏دهم كه اين مقام براى شما هميشه در سابق و لاحق زمان بوده و خواهد بود ...
[/b]
یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۶)blue.blood نوشته است:  من واقعا چندتا سوال واسم پیش اومد ...

برادر من
توصیف مومن در قرآن چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولین وصفش این است

الذین یومنون بالغیب
و قسمتی از غیب برای آن مردم میشوند همین 14 معصوم که آنها را ندیده اند

و یا اقرار به حقانیت بهشت و جهنمی که آنها را ندیده اند
و.....

پاسخ نسبتاً کامل این سوالت رو در این پست ارزشمند پیدا میکنی

(A+)آخرالزمان، شرايط ظهور باطني‏ترين بُعد هستی (مقاله ی ویژه)
به صورت مبسوط توضیح داده شده در این مقاله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، blue.blood
۱۲:۳۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام، منم با این لحن ها مخالفم. من به همه ی امامان و پیامبران احترام می ذارم ولی نباید یکی رئ اونقدر پر رنگ کنیم که بقیه از یاد برن. نباید زیاد تند رو بود. اعتدال باید سرلوحه باشه.[تصویر: cool.gif]
۱۲:۴۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
آواتار
دوست عزیز نظرات شخصی را در حوزه ی دین کاری نداریم اینجا
تعیین کننده ی حد و مرز اعتدال آیات قرآن و روایات است نه نظرات شخصی
چون داریم در مورد دین خدا صحبت میکنیم
و دین خدا صاحب دارد
صاحبش حد اعتدال و افراط و تفریط را مشخص میکند نه من و شما
شما مستند به آیات و روایات باید مباحثه بفرماید و در نقد مطالب ارائه شده ی مستند مستنداتی ارائه بفرماید

(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۵)saeed khan نوشته است:   من به همه ی امامان و پیامبران احترام می ذارم
ما هم به همه پیامبران الهی و ائمه احترام میگذاریم و اعتقاد به همه ی انبیای الهی داریم
اما حقانیت صرفاً با شیعه ی 12 امامی هست که قابل اثبات است و نه هیچ دین و فرقه و قرائت دیگری
اما بحث مورد رحمت واقع شدن و بهشت جهنم متفاوت است
بسیار گسترده تر است ومنحصراً به دست خداست

(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۵)saeed khan نوشته است:   ولی نباید یکی رئ اونقدر پر رنگ کنیم که بقیه از یاد برن. نباید زیاد تند رو بود. اعتدال باید سرلوحه باشه.[تصویر: cool.gif]
14 معصوم بر طبق آیات قرآن و روایات همین قدر بزرگ هستند کسی نمی خواهد آنها را بزرگ کند

موسی علیه السلام که پیامبر الوالعظم خداست خودش شاگردی خضر نبی را میکند و خضر نسبت به موسی علیه السلام حکم ولی را دارد و موسی علیه السلام متولی به ولایت خضر است
و خود خضر علیه السلام متولی به ولایت امام زمان علیه السلام است اکنون و امام زمان علیه السلام خودشان متولی به ولایت امیر المومنین هستند و مولا علی علیه السلام متولی اند به ولایت رسول الله حضرت محمد مصطفی علیه السلام

مقام ولایت بسیار فراتر از مقام نبوت است دوست عزیز
مشکل در مبانی اعتقادی ناقص ما هست
ابراهیم علیه السلام که از بزرگترین انبیای الوالعظم است پس از طی مراحل بسیار به مقام امامت نائل شد و ....
خلاصه مباحث اینچنینی بسیار گسترده است
پیشنهاد میکنم برای آگاهی بیشتر باب الحجت در اصول کافی جلد اول را مطالعه بفرماید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، saloomeh ، freewish ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، blue.blood ، heaven
۱۴:۰۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
آواتار
و اِنّی لَغَفّارٌ لِمَن تابَ و امَنَ و عَمِلَ صالحا ثم اهتدی (طه 82)
هر كس كه توبه كند و ايمان آورد و كار شايسته كند و به راه هدايت بيفتد، مى‏آمرزمش. (82)
داود بن كثير رقى گويد بر امام صادق عليه السّلام داخل شدم و عرض كردم
فدايت شوم خداوند تبارك و تعالى فرموده است
وَ إِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهْتَدى‏
معنى اين هدايت آخرين بعد از توبه و ايمان و عمل صالح چيست؟
فرمود معرفت ائمه طاهرين
فضائل الشيعة با ترجمه، ص: 28

سدير گفت:
حضرت باقر داخل مسجد الحرام ميشد من خارج ميشدم
امام دست مرا گرفت و رو بقبله ايستاد
فرمود:
سدير بمردم دستور داده‏اند كه بيايند اطراف اين خانه سنگى طواف نمايند
بعد بيايند پيش ما و ولايت و ارادت خود را بما خانواده اعلام نمايند
اشاره بهمين مطلب است آيه شريفه وَ إِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهْتَدى‏
با دست بسينه خود اشاره نمود هدايت يابند بولايت ما خاندان.

زندگانى حضرت امام جعفر صادق عليه السلام، ص: 306

(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۶)blue.blood نوشته است:  من ای Topic هایی رو که شما گذاشتی رو خوندم
از استاد اخلاق که آخوند هم هست پرسیدم که چرا تمام ادیان باید امام علی رو قبول داشته باشن ...
این آقا نه تنها دلیل قوی و قابل استنادی ارایه نکرد، بلکه گفت تمام ادیان باید 14 معصوم رو قبول داشته باشن و در دینشون چنین چیزی هست !!!
من واقعا چندتا سوال واسم پیش اومد ...
قضیه بازمیگردد به عالم ذر
آیات و روایات بسیاری در این باره هست
وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني‏ آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى‏ أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى‏ شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ (172-اعراف)

و (به خاطر بياور) زمانى را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت (و فرمودSmile «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مى‏دهيم!» (چنين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم (و از پيمان فطرى توحيد بى‏خبر مانديم)»! (172)
حضرت صادق عليه السّلام در باره آيه أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ
اين پيمان عبارت بود از
ربوبيت براى خدا و نبوّت براى پيامبر اكرم و امامت براى امير المؤمنين و ائمه عليهم السّلام
فرمود «أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ» من خداى شما نيستم و محمّد پيامبرتان و على امامتان و امامهاى راهنما ائمه شما
گفتند چرا
فرمود تا روز قيامت مدعى نشويد كه ما غافل بوديم از اين مطلب.
اول پيمانى كه خداوند در این مورد گرفت از انبياء بود در باره ربوبيت اين آيه همان مطلب است «وَ إِذْ أَخَذْنا مِنَ النَّبِيِّينَ مِيثاقَهُمْ» ابتدا گروهى از انبياء را گوشزد كرده آنگاه شخصيت‏هاى برجسته‏تر را بنام ياد كرده (و منك) از تو اى محمّد او را بر ديگران مقدم داشته چون او از همه انبياء برتر است (وَ مِنْ نُوحٍ وَ إِبْراهِيمَ وَ مُوسى‏ وَ عِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ) اين پنج نفر بهترين انبياء هستند كه پيامبر اكرم بهترين آنها است.
پس از اين ميثاق از انبياء پيمان گرفت راجع بايمان به پيامبر اكرم و اينكه يارى كنند على بن ابى طالب را و فرمود
وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ النَّبِيِّينَ لَما آتَيْتُكُمْ مِنْ كِتابٍ وَ حِكْمَةٍ ثُمَّ جاءَكُمْ رَسُولٌ مُصَدِّقٌ لِما مَعَكُمْ
كه منظور پيامبر اكرم است «لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَ لَتَنْصُرُنَّهُ» به او ايمان آوريد
و او را يارى نمائيد يعنى امير- المؤمنين صلوات اللَّه عليه را
و به امت خود ولایت آنها و ائمه جانشين ايشان را گوشزد كنيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، یا ثارالله ، fazel ، در جستجوی سختی
۱۳:۲۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۱ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۷)علی 110 نوشته است:  چون بر طبق آیات قرآن هیچ راهی جز این برای رسیدن به خدا و پرستش خدا وجود ندارد دوست من
قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى‏ رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57)
بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمى‏طلبم مگر كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند

... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى‏... (شورى 23)
بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى‏كنم جز دوست‏داشتن نزديكانم [اهل بيتم‏]

از دو آیه فوق در می یابیم که هر کس بخواهد راهی به سمت پروردگارش برگزیند باید اهل مودت و دوستیِ اهل بیت باشد (البته بدیهی است که از لوازم مودت و دوستی واقعی اطاعت از اوامر محبوب است و اوامر و نواهی ایشان نیز اوامر و نواهی خداوند است )

امام صادق علیه السلام میفرمایند: اسلام یعنی اقرار به توحید و نبوت و معاد
ایمان یعنی اقرار به ولایت علی بن ابیطالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​​!!!

(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۶)blue.blood نوشته است:  من واقعا چندتا سوال واسم پیش اومد ...

برادر من
توصیف مومن در قرآن چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولین وصفش این است

الذین یومنون بالغیب
و قسمتی از غیب برای آن مردم میشوند همین 14 معصوم که آنها را ندیده اند

و یا اقرار به حقانیت بهشت و جهنمی که آنها را ندیده اند
و.....

و (به خاطر بياور) زمانى را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت (و فرمود[تصویر: smile.gif] «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مى‏دهيم!» (چنين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم (و از پيمان فطرى توحيد بى‏خبر مانديم)»! (172)

[/quote]

به اون آخوند بگو یکبار زیارت جامعه ی کبیره را با دقت بخواند تا ببیند که تمام این مقامات با توجه به صریح روایت امام هادی علیه السلام[/b]
نه تنها برای زمان خودشان هست و بلکه برای زمان پیش از خودشان هم هست
آنجا که میفرمایند:[/b]

[/b]
یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس با توجه به دلایلی که شما بهشون استناد کردی ، از روز اول ، از عالم ذر معلوم بوده که کی پیامبر، کی پیامبر آخر الزمانه و کی خانوادشه ...
از روز اول حلال و حروم خدا معلوم بوده ...

یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!

یعنی از اول قوانین و حدود مشخص شدن ...

این حرف رو قبول داری ؟

من به حرفای خودت استناد کردم ...
۱۳:۵۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۹)blue.blood نوشته است:  یعنی منکرین ولایت امیرالمومنین و باقی 14 معصوم در تمام ادیان پیش از اسلام هم کافر به حساب می آیند!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

دقیقا همین طور است که می فرمایید. منکر شدن 14 معصوم (علیهم السلام اجمعین) زمان و مکان نمی شناسد، و موجب کفر می شود.
همانگونه که دلیل اصلی رانده شدن شیطان از بهشت ، همین امر است.

یک حدیث جالبی خوندم چند وقت پیش که مضمونش این بود که همه پیامبران باید نبوت حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ولایت امام علی(علیه السلام) را هم تصدیق می کردند . و از دلایلی که حضرت یونس (علیه السلام) در شکم ماهی قرار گرفت یا حضرت یعقوب (علیه السلام) سال ها از فرزند خود دور ماند و حضرت یوسف(علیه السلام) سال ها در زندان ماند ، این بوده که لحظه ای در امر ولایت پذیری کوتاهی کرده اند.

یا امام هادی(علیه السلام) مددی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا