کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سجاد313 ، نجف آبادی ، وحید110 ، sarallah ، خادم الامام ، mahdy30na ، فانوس *7* ، یا صاحب الزمان ، heaven ، black ، azade ، vahrakan ، سرباز سید علی ، seven.attar ، molasadra ، ELENOR ، انتصـار ، نگار ، Amir ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Gryffen ، یا ثارالله ، salman313 ، arman mohseny ، mohsen-321 ، Detector ، أین المنتظر ، yamin ، خادمة الزهرا ، F_R ، faateme-313 ، vavp ، برادر تعادل ، همیشه بهار ، only_y2d ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، fire man ، haji13 ، یاســین ، عباس محمدی ، navid-313 ، nooromahdi ، soshiant ، بیداری12 ، saloomeh ، ZaHra_20 ، ali.khm ، hesam110 ، Mohammad Trust ، mhvvhm ، Farzaneh ، M03TAFA ، revenger ، تفکر ، Mason_yab ، یا زهرا(س) ، Dragonborn ، Maysam-1st ، yashar1374 ، خاک ، sogiii ، AMINI ، aleerz ، s.majid hashemi ، FadayeVelayat ، m.hossein ، asire entezar ، ضد ماسون ، mohammad reza ، taleb ، عدالت ، Motahare ، medad.sefid ، سدرة المنتهی ، PARADOX ، سرباز ولایت ، rahgozar.f ، راحیل ، اعلم ، بچه شیعه ، ali0077 ، paramida.ir ، صهبا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #241

اینم راست میگی
منظورم از پاسخ منطقی به توهین در برابر شخص بود نه عقیده
من خودم کسی فحشی بده به امام دهنشو.............
من نظرم کلا عوض شد
ما اخرت تغییر نظر هستیم به قول شمالیا مث پلت ولگ میمونیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

100% حرف حرفه مراجعه ما هم تابع اون هستیم

راستی شایعه شده کرکس نجسی رو دارن میبرن اسرائیل

ببرن که خوب میشه
واسه جنگ با جهودا انگیزه دو چندان پیدا میکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، ELENOR ، Woodi2020
۰:۲۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #242
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک چیز برام خیلی عجیبه ...!!!!

آقا شهاب توی یک سری از پستها شدیدا با دیگران مخالفت میکنه .
پستها هم اکثرا اعتقادیه ...!!! چه از دین چه از خاک ایران .

امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Woodi2020
۱۳:۱۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #243
آواتار
نقل قول: و خودمون رو از مراجع بالاتر ندونیم

دقیقا !
حکم مشخصه ، طرف یه غلطی کرده ، تاوانش رو باید پس بده !

حکم مشروطه ، شاهین نجفی هم تک تک بند های این شرط رو رعایت کرده ، دیگه نمیدونم دوستان برای کی و چی دارند بال بال میزنند ! این تاپیک هم اگر بخواد به همین منوال پاسخ های بیهوده پیش بره بسته میشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، ELENOR ، rastin ، میلاد.م ، MohammadFC ، Woodi2020
۱۳:۳۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #244

(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۸)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول: و خودمون رو از مراجع بالاتر ندونیم

دقیقا !
حکم مشخصه ، طرف یه غلطی کرده ، تاوانش رو باید پس بده !

حکم مشروطه ، شاهین نجفی هم تک تک بند های این شرط رو رعایت کرده ، دیگه نمیدونم دوستان برای کی و چی دارند بال بال میزنند ! این تاپیک هم اگر بخواد به همین منوال پاسخ های بیهوده پیش بره بسته میشه !

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر هم با شما موافقم . فکر میکنم دوستان دارن زور بیخودی میزنن که این جانور رو تبرئه کنن . اگه غلط زیادی نکرده ، چرا تحت تدابیر شدید امنیتی توسط پلیس آلمانه ؟ چرا اسرائیل برای پناهندگی این جانور اعلام آمادگی کرده ؟
بیخودی سعی نکنین با توجه لطافت اسلام و همچنین ادله ی واهی ، این جانور رو تبرئه کنین . اگه به پدر شما هم توهین میشد کوتاه میومدید ؟
در پایان حقیر هم موافقم که بحث این جانور زیادی کش دار شده و بعضی از دوستان صرف اینکه طرفدارش هستن ، بیخودی پافشاری میکنن . همونطور هم که گفتم با Zohur12.ir عزیز موافقم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، black ، rastin ، Amir ، Woodi2020
۱۴:۲۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #245
آواتار
لطفا ندانسته به کسی لقب حرام زاده ندیم
با سلام
همه ما از این اتفاقاتی که افتاده ناراحت و دل گیر شدیم و من احساسات شما دوستان رو هم درک میکنم.
اما این دلیل نمیشه همینطوری هر حرفی که دلمون خواست به شخصی نسبت بدیم.
آیا واقعا مطمئن هستیم شاهین نجفی حرامزاده هست؟
با این حرف ها ما داریم به مادر شاهین نجفی توهین میکنیم. ولی آیا واقعا باید مادر شاهین نجفی تقاص این کار رو ببینه؟
مگه اعتقاد نداریم که حساب هر کسی به پای خودش نوشته میشه؟
پس خواهش میکنم مواظب حرفایی که میزنیم باشیم تا اون دنیا مجبور نشیم جواب پس بدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، M912 ، soshiant ، شهـاب ، Woodi2020
۱۴:۳۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #246
آواتار
تا اونجایی که من ماجرا رو فهمیدم یک خواننده در خارج در یکی از آهنگ هاش به امام رضا (علیه السلام) توهین کرده پس هدفش عصبانی کردن شیعیان بوده, خب به این هدفش که رسیده
با کشتنش هم همه جا جار می زنند که مسلمان ها تروریست اند و به این هدف هم میرسند.
واقعا می دونن چی کار کنن
۱۴:۳۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #247
آواتار
بسم الله النور

دوستان نیاز به اقدام عملی هست اونم نه در فضای مجازی و از پشت کامپیوتر.
لطفا یه سری به این تاپیک بزنید:

فراخوان تجمع بزرگ حامیان هادی آل محمد صلی الله علیه و آله وسلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۱۴:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #248
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۸)black نوشته است:  
لطفا ندانسته به کسی لقب حرام زاده ندیم
با سلام
همه ما از این اتفاقاتی که افتاده ناراحت و دل گیر شدیم و من احساسات شما دوستان رو هم درک میکنم.
اما این دلیل نمیشه همینطوری هر حرفی که دلمون خواست به شخصی نسبت بدیم.
آیا واقعا مطمئن هستیم شاهین نجفی حرامزاده هست؟
با این حرف ها ما داریم به مادر شاهین نجفی توهین میکنیم. ولی آیا واقعا باید مادر شاهین نجفی تقاص این کار رو ببینه؟
مگه اعتقاد نداریم که حساب هر کسی به پای خودش نوشته میشه؟
پس خواهش میکنم مواظب حرفایی که میزنیم باشیم تا اون دنیا مجبور نشیم جواب پس بدیم.

والا منم این حرف رو زدم با توجه به اینکه با چشم دیدم خانواده های محترمی که فرزند ناخلف داشتن ولی دوستان برامون حدیث آوردن که بدون شک ایشون حرامزاده اس منم دیگه هیچی نگفتم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، جویای حقیقت ، ELENOR ، Woodi2020
۱۴:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #249
آواتار
از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟
جواب دادند که نه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، جویای حقیقت ، شهـاب
۱۴:۵۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #250
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۵)black نوشته است:  از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟
جواب دادند که نه

گشتم حدیث رو هم پیدا کردم
پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله : اى على! هر كه مرا و تو را و امامان از نسل تو را دوست دارد پس خدا را برحلال‏زادگى‏خود سپاس‏گويد؛ زيرا ما را دوست ندارد، مگر حلال‏زاده و ما را دشمن ندارد، مگر حرام زاده

برگرفته از: اهل بیت در قرآن و حدیث، ج 2
ولی ما حتی مادرش رو نمیشناسیم و تهمت زنا میزنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Woodi2020
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]