|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۲)شهـاب نوشته است: |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۹)ELENOR نوشته است:با عرض تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای.(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۵)black نوشته است: از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟دوست عزیز اگر منبع این استفتا یا عکسی ازش دارین قرار بدین سوالی است اخلاقی که از حضور نورانیتان پرسیده می شود. افرادی هستند در فضای مجازی که بدون ترس از شناسایی شدن در کمال وقاهت تمام به 14 نور پاک مقدس شیعه (علیهم السلام) توهین می کنند. توهینی که اگر سنگ بشنود و آب شود جایش هست. لکن بعضی از دوستان این افراد را با صفت "حرام زاده" خطاب می کنند. مستدعی است بفرمایید آیا چنین کاری صحیح است؟ در مورد صفت "حرام لقمه" وضعیت چگونه است؟ خداوند سایه ی پربرکت مقام معظم رهبری را زیر الطاف خیر و ید توانای حضرتش بلند گرداند و دل حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از شما خوشنود و راضی بگرداند." پاسخ:شایسته مؤمن نیست که افراد را با چنین القابی مورد خطاب قرار دهد. |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۴)black نوشته است: تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای. بسم الله الرحمن الرحیم
الان این منبع محسوب میشه ...!! دوست عزیز این یه متنه که حقیر زیبا تر از اون رو در توانم هست که بنویسم . |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۱)soshiant نوشته است:داداش شما دچار توهم شدی ها.(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۴)black نوشته است: تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای. این متن استفتا هست که من از خانم یاثارلله گرفتم. حالا هر جور دلت میخواد تصمیم بگیر میخوای فحش بدی بده به من چه آخه؟ مگه حساب شما رو به حساب من مینویسند؟ کافیه به عقل خودتون رجوع کنید ببینید نا سزا گفتن کار درستیه یا نه؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
|
دوستان چرا دعوا می کنید
منظور سوشیانت اینه که شما اگر لینک سایتی که این استفتا درش قرار داره رو هم بگذارید بهر میشه ...کار از محکم کاری عیب نمیکنه ![]() سوشیانت و بلک عزیز با هم سنگریتون با مهربانی بیشتر صحبت کنید
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
|
شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتم
در کل انشای من از بچگی ضعیف بوده ![]() ولی خب این حقیقت هست . من فقط گفتم که نا سزا گفتن کار غلطیه. برادر سوشیانت هم جوری نوشت انگار که من میخوام جعل کنم تا مثلا شاهین رو تبرئه کنم. |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۰)black نوشته است: شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتمنه دوست عزیز ... با این حرفها که شاهین تبرئه نمیشه ... آقا هم فرموده اند که شایسته ما نیست که این آدم ها رو این طور خطاب کنیم ...ما خیلی ارزشمون بیشتر از اینه که اینطور حرف بزنیم یا علی |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۲۰ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام، یعنی حاضرید همه دنیا رو به دروغ گفتن و نوشتن متن به صورت دستی و .... متهم کنید اما سخن حق رو نپذیرید... با خودتون فکر کردید که چه سودی برای ما داره که همچین دروغی بگیم؟ یعنی یک گناه کبیره بکنیم که چی بشه مثلا؟ برای دین این استفتاء در سایت آقا اینجا را کلیک کرده و کد رهگیری را برابر با 343f32092845c0dd قرار دهید. یعنی انقدر سخته فحش ندادن؟ یا حق |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۰)black نوشته است: شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتم بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست من . شما متوجه منظورم نشدید که دوستمون [b] ELENOR تکمیل کردن . شاید من بد منظورم رو رسوندم . [/b]نقل قول:کرکس ملعون رو در این صفحه به در و دیوار بکوبید
میگم واقعا آدم یکم خودش رو خالی میکنه ![]() مخصوصا وقتی خودت بگیریش از لایه جاهای نازک ردش کنی کاملا تا شه ... ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,211 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,625 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,447 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,379 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,692 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,782 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,332 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)