کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سجاد313 ، نجف آبادی ، وحید110 ، sarallah ، خادم الامام ، mahdy30na ، فانوس *7* ، یا صاحب الزمان ، heaven ، black ، azade ، vahrakan ، سرباز سید علی ، seven.attar ، molasadra ، ELENOR ، انتصـار ، نگار ، Amir ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Gryffen ، یا ثارالله ، salman313 ، arman mohseny ، mohsen-321 ، Detector ، أین المنتظر ، yamin ، خادمة الزهرا ، F_R ، faateme-313 ، vavp ، برادر تعادل ، همیشه بهار ، only_y2d ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، fire man ، haji13 ، یاســین ، عباس محمدی ، navid-313 ، nooromahdi ، soshiant ، بیداری12 ، saloomeh ، ZaHra_20 ، ali.khm ، hesam110 ، Mohammad Trust ، mhvvhm ، Farzaneh ، M03TAFA ، revenger ، تفکر ، Mason_yab ، یا زهرا(س) ، Dragonborn ، Maysam-1st ، yashar1374 ، خاک ، sogiii ، AMINI ، aleerz ، s.majid hashemi ، FadayeVelayat ، m.hossein ، asire entezar ، ضد ماسون ، mohammad reza ، taleb ، عدالت ، Motahare ، medad.sefid ، سدرة المنتهی ، PARADOX ، سرباز ولایت ، rahgozar.f ، راحیل ، اعلم ، بچه شیعه ، ali0077 ، paramida.ir ، صهبا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۱۲ توسط خاک.)
شماره ارسال: #301
آواتار
نقل قول:سلام کسی عکس طراحی نکرده میخوایم بنر بزنیم تو سایز یک و نیم در سه برای اعلام عمومی به مردم تا همه متوجه بشن این ملعون چه غلتی کرده
منتظر یه عکس هستیم یا علی

سلام

این لینک را ببینید

http://www.negarkhaneh.ir/GallerySearch/...9%81%DB%8C
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۵:۴۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #302
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۲)freewish نوشته است:  واقعا شوکه شدم، منم اول باور نکردم ولی با یه مقدار جستجو :

ویکیپدیای خود نجفی :
Najafi's songs mostly deal with issues such as theocracy, poverty, sexism, censorship, child labor, execution, drug addiction and homophobia. He strives to use poetic, literary, philosophical and political elements in his music
تعریف کلمه homophobia:

[b]Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards homosexuality or people who are identified as or perceived as being LGBT. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear

دوستان تو ویکیپدیای خود نجفی نوشته در مورد فقر و سانسور و کار کودکان و اعدام و مواد مخدر و ... و homophobia می خونه که معنی این کلمه هم میشه عقاید و باورهای اشتباه در مورد همجنس بازی و و افرادی که همجنسگرا هستن مثل تبعیض و پیش داوری و انتقاد و ترس از اونها.
- و اما جستجو در کارهای خود نجفی:
آلبوم سال خون منتشر شده در سال 89 توسط اسدیو شر موزیک که برادرم و بسیاری از دوستان و آشنایان گوش میدادن و می گفتن جالبه و چند تا آهنگش رو خودم گوش داده بودم ولی متاسفانه بی دقت و سرسری.
لیست آهنگها:
1- دارم چرت می گم
2- جون فدا
3- هک
4- پارتی سیاسی
5- مستراح
6- دکتر
7- همجنس
8...
- و آهنگ همجنس که به نظر آهنگی عاشقانه میاد ولی متاسفانه به نظر نمیاد هیچ کدوم از اونایی که گوش دادنش به متنش توجه کرده باشن، لازم به ذکر است که این شعر رو خود نجفی ساخته:
"نپرسیدی حریر قلبتو به چی باختم/گله نکردی چرا از تنت جاده ساختم/ نخندیدی به شادیهای کوچیک و مسخرم/نرنجیدی از خنده ها و کنایه های من/ کوچیک موندی پیشم تا که فک کنم بزرگم/ گذشتی از خودت تا شاید منم بگذرم-/از خودم.من گذشتم از همه،جز خودم/چطور له کردم جسد خاطره هارو/ چطور طی کردم ساعت و فاصله هارو/ تو رو گرون خریدم و خودم و ارزون فروختم/بزار یه بار راست بگم آره من دیگه سوختم
بنویس که چطور ما رو شکوندن/ بنویس از اونا که رفتن و موندن/بنویس از اونایی که دست باد/ کنده بی ترحم ریشه هاشونو
حالا شاهین تو فقط یه مرغ خونگیه/ پریدن واسم توهم مث دیونگیه/ من یه ماکتم از شوالیه ی بی وطن/ پانچا ها هم به دن کیشوت بودنم می خندن/تو می دونستی که من پایه ی تن تو نیستم/ خم میشم وقتی همه دارن انکار می کنن/ چرا چون از جنس من بودی و عشقی که/ مث فحش ناموسی میشه واسه بقیه/واسه خواب تو بغل قوی مردی که مخمل تن پلنگ و اوج اروتیکه/ که می دره حرم چشم تورو تو پرده/دردِ فاصله ای که بره برنگرده/ خیس و مچاله بشه تن عرق کرده/گر بگیره مث آتیشی رو کول برده/سرده یخ زده غمی که تو این نبرده/ نابرابر و یه لشکر و یه فرده/ بنویس که چطور مردم مارو پس زدن/ تورفتی بالا دار اونا نشستن،دس زدن/عشقی که جوک میشه و بهش می خندن/ بنویس که چطور مارو با دس نشون می دادن"
- دوستانی ممکنه بگن داره از یه جنس مخالف حرف میزنه: لطفا به نام آهنگ و قسمتهای مهم متن ، مثل تمسخر و انگشت نما شدن عشق اونها در جامعه توجه کنید.
- دوستانی ممکنه بگن منظور از همجنس همفکر سیاسیش تو ایران بوده، ولی با توجه به متن همجنس کسی است که عشقی بین خواننده و او برقرار بوده که همون عشق محکوم شده، به تمسخر گرفته شده و حتی شریکش به دار آویخته شده و حتی به رابطه جنسی هم اشاره شده.
- با توجه به آهنگ نجفی به وضوح داره از همجنس باز بودن خودش و رابطه کثیفش با شریکش که حتی به اون هم خیانت کرده صحبت می کنه.
- اگر کسی هنوز شک داره به ویدیویی که برای این اهنگ ساخته شده بوده توجه کنه، البته متاسفانه تصاویر نامناسب همجنس گرایی در اون استفاده شده:
http://www.queerfull.com/movies/0/video/gay%20Shahin/ZfJAPJbEZew.html
- و خود آهنگ:
http://www.bia2jonoob.com/jonoobmusic2.com/files/tracks/b5f355cacb38c6e3947478aa212f40.mp3
سلام
اولا که لینک دانلود ویدئو فیل بود ولی آهنگش رو قبلا شنیدم و از اون آهنگایی بود که خیلی دوست داشتم من قصد طرفداری ندارم اما تحلیلت از آهنگ واقعا مثل یه جک بود
منم برات چندتا از آهنگ هاش رو میارم که توش دقیقا لفط بانو به کار برده و برای دختر خونده و اصلا چیزایی توش داره که تابلوئه ولی من نمیتونم اینجا بنویسم برات
مثل
به جان تو بانو نخورده مست بیهوشم تو فرض كن درد تكیلاست كه مینوشم

شکسته میرم امشب بانو خدانگه دارت اگر چه میشکنه اون دل سبز و سپیدارت

من تو اسم تو تجزیه شدم بانو تجربه کن منو تو یه مرگی دوباره

بزار تکثیر نگاه تو بشم بانو اسم حقیرم و رو زبونت لقلقه کن

تو ابنجا دقیقا منظورش زن بوده مگه اینکه رائفی پور بیاد بگه منظورش مادر بیوه اش بودهBig Grin
مثلا خودش رو زبون ملت میدونه اگه در مورد همجنس باز هم خونده خواسته از زبون اونا بخونه یا برای زن از زبون زن ها خونده که میگه
نگاه نکن روسری رو سرمه! این جبره! من معتقد نیستم که راه حلش صبره!
یعنی میخوای بگی اینجا زن شده؟؟؟
کلا همه چیز رو بهم نباف حتی من هم نمیتونم دقیقا بگم به چه چیزی میل داره یا نداره و اصلا به من ربطی هم نداره اما اگه خیلی این مسئله مهمه میتونم برات شعر وقتی که رو مثال بزنم چون از زبون خودشه!!!!
میگه:
وقتی که مرکز دنیا برای من رشت بود
این یعنی داره حال خودش رو توصیف میکنه (دقیقا این قسمت حرفش رو با تموم وجودم درک میکنم!!)
بعد پایین ترش میگه
وقتی که فکر 18 ساله ام رو ... یک دختر برد
(با سانسور یعنی اینکه به این موضوع فکر میکرده و براش مهم بوده)

البته واسه من مهم نیست ولی دیدم داری تحلیل میکنی منم به روش خودت تحلیل کردم
درسته کارش اشتباه بود ولی تو دادگاه حتی واسه قاتل هم وکیل میگیرن من نمیخوام وکیلش باشم یا ازش دفاع کنم ولی از هیچ لحاظ دلم نمیخواد الکی یه چیز رو به یکی بچسبونیم حالا هر کی باشه تو بگیر خود شیطان

راستی در مورد تو رفتی بالا دار اونا نشستن دست زدن و...
منظورش از خیانت این بوده که نمونده پای حرفاش و فرار کرده
همونظور که میگه!!!
من ترسو تنها تو رو ترانه کردم..

Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۲۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #303

این فیجیل سگ کی باشه.اگه اینو می دیدمشWink
۱۸:۲۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۸ توسط freewish.)
شماره ارسال: #304

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۱)M912 نوشته است:  
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۲)freewish نوشته است:  واقعا شوکه شدم، منم اول باور نکردم ولی با یه مقدار جستجو :

ویکیپدیای خود نجفی :
Najafi's songs mostly deal with issues such as theocracy, poverty, sexism, censorship, child labor, execution, drug addiction and homophobia. He strives to use poetic, literary, philosophical and political elements in his music
تعریف کلمه homophobia:

[b]Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards homosexuality or people who are identified as or perceived as being LGBT. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear

سلام
اولا که لینک دانلود ویدئو فیل بود ولی آهنگش رو قبلا شنیدم و از اون آهنگایی بود که خیلی دوست داشتم من قصد طرفداری ندارم اما تحلیلت از آهنگ واقعا مثل یه جک بود

Smile

دوست عزیز نفهمیدم کجاش واست مثل یک جوک بود، باور کن من که این خبرو تو نت خودم واسم مثل یه شوک بود Smile
دوست عزیز من گفتم نجفی از همجنس گرایی خونده و دفاع کرده، حالا با خوندن متن تو دیدم خوب نمیشه از این شعر گفت خودش همجنسگرا هست، ولی خداییش متن شعرشو بخون ببین شعر همجنس رو با این قدر احساس عاشقانه واسه کی سروده؟
دوست عزیز اینکه لینک فیله مشکل من نیست، لینک ویکیپیداش هم الان فیله، اینا همش کار یه چند تا بچه بسیجیست.
دوست عزیز اینکه تو شرح موزیکاش نوشته در مورد دفاع از همجنسگرایی می خونه به نظر شما چه معنی داره، خود شما اگه خواننده بودی حاظر بودی چیزی بسازی و بخونی که این معنیا رو داره؟ به نظرم تو این جور موارد باید رک بود.

پیام فضلی نژاد پژوهشگر روزنامه كيهان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ماهیت و پیشینه شاهین نجفی خواننده هتاک به امام هادی (علیه السلام) گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(علیه السلام) که از دوره اصلاحات به راه‌اندازی گروه‌های موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنس‌باز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال 1384 از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت.
خبر کامل:

http://fa.azadnegar.com/sajad222/news/85551.html

دوست عزیز اتفاقا من آدم دیرباوری هستم و در این باره تحقیق کردم، اولین ویدیویی که در مورد شعر همجنس پیدا کردم منو به شک انداخت، باور کن این ویدیو رو من نساختم مال همون زمان پخش آهنگ همجنس هست Smile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، pcyord
۱۸:۵۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۹ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #305

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۵)freewish نوشته است:  پیام فضلی نژاد پژوهشگر روزنامه كيهان: .... که از دوره اصلاحات به راه‌اندازی گروه‌های موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت...

می بینم که بعضیا همچنان به دنبال نردبون می گردن واسه بالا رفتنBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فانوس *7*
۲۰:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #306

Angry نباید به حرف این بی شرف ها گوش کرد این حرام زادها نوکر وهابیون اند
آقا این ها رو مرتد اعلام کرده
۲۱:۰۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #307
آواتار
شاهین نجفی : دولت آلمان از من خواسته تا این کشور را ترک کنم/ وضعیت من با نویسنده کتاب آیات شیطانی متفاوت است.
[تصویر: IMAGE634728619066251800.jpg]

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، سایت خودنویس(khodnevis)، روز پنج شنبه 28 اردیبهشت(17 may) از شرایط بد شاهین نجفی خواننده هتاک به امام هادی (علیه السلام) خبر داد.
خودنویس در این رابطه نوشت: «شاهین نجفی در گفتگو با روزنامه‌ی آلمانی «تاتس»، با بیان اینکه تهدید به مرگ را بسیار جدی گرفته، گفته است که وضعیتش با نویسنده کتاب آیات شیطانی متفاوت است.
روزنامه‌ی آلمانی در گفتگوی کوتاهی با شاهین نجفی از وضعیت و شرایط بوجود آمده برای این خواننده پرسیده است. «تاتس» از آقای نجفی در خصوص فتوای مرگ پرسیده و شاهین نجفی با بیان اینکه این فتوا علیه وی کارگردانی شده گفته است که اما آن را جدی می‌گیرد.
نجفی به خبرنگار تاتس گفته است که دولت آلمان از او خواسته تا کشور آلمان را ترک کند.
این سایت در ادامه نوشت: «از شاهین نجفی در خصوص تشابه وضعیتش با سلمان رشدی پرسیده شده و وی در پاسخ گفته است که بین موقعیت او و سلمان رشدی تشابه کمی وجود دارد چرا که سلمان رشدی می‌تواند در زندگی مخفی خود کتاب بنویسد اما وی باید روی صحنه باشد و اکنون این موقعیت از وی سلب شده است.»

روزنامه بیلد آلمان نیز در این باره نوشت: « شاهین نجفی از خانه خود در کلن فرار کرده و ۴ روز است که پنهان شده. شاهین همسرش را به خانه پدرش فرستاده و تور اروپای خود را کنسل کرده است.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، علمدار133 ، saloomeh
۲۱:۱۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #308
آواتار
حواسمون باشه در مورد کرکس مظلوم نمایی صورت نگیره!
جالبه کرکس نمیگه گناهه من کمتره از سلمان رشدی میگه کارم باهاش فرق داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، نگار ، علمدار133
۲۲:۵۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #309
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۲)طلبه تیزهوش نوشته است:  سلام کسی عکس طراحی نکرده میخوایم بنر بزنیم تو سایز یک و نیم در سه برای اعلام عمومی به مردم تا همه متوجه بشن این ملعون چه غلتی کرده
منتظر یه عکس هستیم یا علی
بیخودی گندش نکن تیز هوش جان
۲۳:۳۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #310
آواتار
[تصویر: 5sg37pyo60lxtr15zz.jpg]

شاید تا دیروز من و شما هم چیزی از امام هادی(علیه السلام) نمیدونستیم، این امام در بین ما هم غریب بود اما امروز، هر جا که سر میزنیم نام مبارک حضرت جاری هست.

در زمان امیرالمومنین علی علیه السلام، حضرت رو دربالای منابر ناسزا میگفتند، اما امروز کجا هستند اونهایی که نام ائمه رو با بی احترامی یاد میکردند؟؟

این وعده ی خداوند است در قرآن که میفرماید: وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّـهُ وَاللَّـهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ (آل عمران 54)

و آنها (یهود برای نابودی دین خدا) نقشه کشیدند و خدا نیز چاره جویی کرد که خداوند بهترین چاره جویان است.

امروز همه میدونند که استاد امام شناسی مکتب شیعه امام هادی علیه السلام هست با زیارت جامعه کبیره...
امروز همه میدونند که شهادت امام هادی علیه السلام هفته آینده است و دارند برای بزرگداشت مقام ایشون تلاش میکنند...

وَمَكَرُوا مَكْرًا وَمَكَرْنَا مَكْرًا وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ (نمل 50)

بگذار آنها نقشه بکشند و تلاش کنند... خدا نیز نقشه هایی دارد درحالیکه آنها نمیدانند.

اینقدر این مطلب رو دست به دست منتقل کنید تا به دست هتاکین برسه و بدونند امروز همه ی ما فدایی امام علی النقی علیه السلام هستیم.

ای مگس عرصه ی سیمرغ نه جولانگه توست

--------------------------

دوستانی که فیسبوک هستند میتونی با سرچ کردن کلمه ی قرآن ، این پیج رو لایک کنند تا پست های اونو دریافت کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، علمدار133 ، فانوس *7* ، fereydun ، salman313 ، ELENOR ، دل خسته ، Amir ، soshiant ، black ، vahrakan ، saloomeh ، am_po ، pcyord ، Havbb 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]