|
بررسی فیلم Monsters Vs Aliens
|
|
۱۲:۵۲, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
امروز جامعه ما و دیگر جامعه ها اسلامی در معرض خطر تهاجم فرهنگی به ویژه از طریق رسانه های بصری قرار دارد از این رو پرداختن به زوایای تاریک این دست اقدامات و روشن کردن تاکتیک ها و روش های دشمنان برای عموم جامعه کار مهمی است. اما در جنگ تمدن ها و فرهنگ ها ما نیز نباید دست خالی باشیم و فقط به فکر اگاهی بخشی به مردم خودمان و بیان هدف ها و غرض های دشمن باشیم یکی از کار های که جوامع اسلامی به ویژه کشور ما می تواند انجام دهد؛ ساخت محصولات بصری برای معرفی مدل زندگی سالم و همچنین اشنا کردن مردم با مسائل دینی ، اجتماعی و فلسفی در قالبی ساده و تماشایی است. متاسفانه به دلیل بی توجه مسئولان و به دلیل ضعف های فنی و نبود کارگردان های تراز اول این مهم به شکل مطلوب میسر نشده و فیلم ها و سریال های ایرانی عمدتا فاقد القاءپذیری مفاهیم به بیننده خود می باشند. اما رسالت ما در برابر غرب فقط محدود به آگاهیبخشی در مورد ابعاد تهاجم های فرهنگی نیست بلکه می توان از محصولات تولید شده توسط غرب هم استفاده ی مطلوب کرد و به مانند صدفی که سنگی را به مروارید تبدیل می کند سنگ های ساخته شده توسط غرب را به گوهری برای خود تبدیل کرد و بدین گونه تا حدودی خلاء نبود فیلم های دینی را موقتا پر نمود. کابوی ها و بیگانگان از جمله پروژههای بزرگ هالییود و با بودجه ای ۱۶۳ میلیون دلاری در سال ۲۰۱۱ تولید شده است.داستان فیلم از جای شروع می شود که جیک خود را در حالی که چیزی به خاطر ندارد وسط بیابان گم شده می یابد. وی کم کم متوجه می شود که راهزنی بوده که توسط بیگانگان دزده شده بیگانگانی که باعث مرگ همسر وی و دزدیده شدن تعدادی از اهالی شهر هستند . به همین خاطر جیک به همراه گروهی از ساکنان شهر به دنبال ازاد سازی افرادی که ربوده شده اند می رود. جامعه ی تشکیل دهنده ی این فیلم یک شهر کوچک می باشد شهری که فردی با نام کلنل به علت سرمایه دار بودن نقش والی و سرپرست ان را در فیلم بازی می کند ، سرپرستیی امتیاز خواهانه و دیکتاتور گونه به طوری که تعیین کلانتر شهر هم به دست این فرد می باشد جامعه ی که در ان روح تجلی امتیاز خواهی ها و کوچک شمردن عناصر مولد و طبقه های دیگر جامعه دریک سیستم لیبرال را می توان در پسر کنلل مشاهده کرد. پرسی (پسر کنلل) که علارقم ترسو و بزدل بودن تنها به واسطه وصل بودن به سیستم مالی جامعه دارای امتیاز های ویژه ی می باشد شخصیت پرسی رو به نوعی میشه اسرائیل و کنلل رو امریکا دانست . اسرائیلی که به مانند پرسی پوچ و ترسو اما دردسر ساز است و از این رو جرات دردسر سازی برای جامعه ی بشری رو پیدا می کند زیرا پشتیبانی همچون امریکا دارد . شهر کوچک در فیلم را می توان کشوری دانست با طیف های مختلف عقیده ، کشوری که در ان کنلل به خاطر سرمایه داری و قدرت مندی به نوعی قویه مقننه و قانون گذار جامعه است. جیک به خاطر ویژگی خاصی که در نابودی بیگانگان با سلاح خودشان (عمل دیالیکتیک) دارد قوه ی مجریه و رهبر جامعه می باشد. و همچنین کلانتر که بر اساس قانون های کنلل عمل می کند که وی قوه ی قضایه ی می باشد. چیزی که در ابتدای فیلم مشاهده می شود واگرایی این سه قوا از همدیگر می باشد. واگرایی که به واسطه ی آمدن دشمنی واحد (بیگانگان) به همگرایی سازنده تبدیل می شود همگرایی که حول محور رهبری هوشمندانه جیک حداکثر بازخورد را می دهد جیک را از این نظر میشود رهبر این جامعه دانست که به واسطه ی الا (دختری که به عنوان دانای کل مورد بررسی قرار گرفت) مورد هدایت قرار می گیرد و با هدایت گری و راهنمایی این امداد است که بر دشمنان فاعق می شود . علاوه بر این همگرایی ۳ قوا و مردم حول محور ایثار هم شکل می گیرد و افراد جامعه از طیف های مختلف با هم همگرا نمی شوند مگر زمانی که باید به خاطر نجات جان عزیزان خویش و مسائل و ارمان های که که برایشان اهمیت دارد از جان خود بگذرند. پس وقتی افراد یک جامعه از هر طیف و سلیقه ی هم که باشند به ارزش های واحدی اهمیت بدهند در برابر اون ضد ارزش متحد می شوند و بعد با رهبری هوشمند موفق به فائق امدن بر مشکلات خویش و جامعه ی خود می شوند. از این رو این شهر به مانند کشوری می ماند که افراد و گروه ها هر چند با سلیقه های مختلف (و بعضا رو به روی هم) ، در کنار هم قرار نمی گیرند مگر زمانی که دشمنی واحد داشته باشند و این دشمن واحد شکل نمی گیرد مگر نقاط تحت تهاجم ان دشمن ارزشی واحدبرای کل جامعه باشد از این رو همگرا نشدن بعضی از گروه های سیاسی در داخل کشور ما با مردم در برابر دشمنانی واحد مانند امریکا را می توان به خاطر این دانست که ارزش های این گروه ها و افراد با ارزش های مورد احترام برای عموم مردم و مابقی گروه ها متفاوت است. بیشتر بار اخلاقی فیلم و انتقال این دست مفاهیم به دوش شخصیت کشیش در فیلم می باشد شخصی که علاوه بر درمانگری جسم (در ابتدای فیلم و در برخورد با جیک) به درمان گری روح ( روحیه دادن به داک) می پردازد شاید بشه گفت کلیدی ترین دیالگ ها از زبان این شخصیت در فیلم بیان می شود. در طول فیلم مشخص می شود که بیگانگان به خاطر تصاحب طلا به اون منطقه امده اند ثروت یا طلا به شکل خاص ، به عنوان یک عنصر کمیاب و گران قیمت همواره در انسان ایجاد طمع می کرده است و از این رو یکی از راه های نفوذ شیطان در جوامع به وجود اوردن طمع در بین افراد ان جامعه می باشد. از سوی دیگر این بیگانگان به دزدن افراد جامعه و ازمایش بر روی انها به دنبال کشف راه نفوذ به انسان ها برای نابودی انها هستند مسئله ی که همواره ارزوی شیطان بوده یعنی نفوذ به دل انسان ها به وسیله گذاره های مختلف از جمله طمع و بعد نابودی نسل بشر همچنین لفظ بیگانه را می توان به کسانی از جنس بشر اطلاق کرد که از میان یک جامعه ی خاص (به طور مثال ایران) نیستند. کسانی که با دزدن استعداد ها از میان جوامع در فکر بهره کشی از انها برای مقاصد خود هستند کسانی که چشم طمع به اموال دیگر جوامع داند و به غارت جوامع دیگه می پردازند از این رو به این بیگانگان هم که بعضا نظام های امپریالیستی هستند شیطان گفته می شود. در مجموع تاکید فیلم بر رسیدن به ارزش ها است و بیرون کردن بیگانگان (هرچقدر هم قدرمتند) میسر نمی شود مگر با اتحاد همه سلیقه ها و قومیت ها با هم تحت رهبری افراد که صلاحیت و شایستهگی دارند. نویسنده : هفته نامه رویکرد گردآوری : نــورالــمــهــدیــــ ــ
|
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۳۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۰ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من تصور میکنم شما در نقد کمی دچار اشتباه شدید فقط یک نکته میگم شما دیگه خودت تا تهشو بخون (البته ممکنه نپذیری)
این برچ که مربوط به بیگانگان میشه همون خانه ی کعبه هست و اون خانمی که از دل اتش بیرون میاد اشاره به شیطان داره که از جنس اتشه و به مردم کمک میکنه تا بیگانه ها(مسلمانان) نابود بشن ![]() |
|||
|
۲۱:۲۴, ۱۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۲:۲۱ توسط هادی بهمنی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نقد انیمیشن هیولاها علیه بیگانگان
با توجه به بی توجهی برخی مسئولین و به دنبال آن بی توجهی خانواده ها به کارتون هایی که فرزندانشان می بینند که البته بخش اعظم آن ناشی از ناآگاهی افراد است تصمیم گرفتم نقد کوتاهی بر انیمیشن هیولاها علیه بیگانگان که با مجوز به تیراژ 500000 نسخه به فروش رسید داشته باشم به امید آنکه با دقت بیشتری به جنگ نرم دشمن پاسخ دهیم متاسفانه در این انیمیشن شاهد آن هستیم که دو تک چشم در انیمیشن وجود دارد که یکی قصد تخریب دارد و دیگری که شخصیتی با نمک دارد جز کسانی هست که میخواهد دنیا را از بیگانگان نجات دهد همانطور که می دانید تک چشم یکی از اصلی ترین نمادهای فراماسونری است که در احادیث ما از آن با عنوان دجال یاد شده است می بینیم که در این انیمیشن این دو تک چشم نقش متفاوتی دارند یکی قصد نجات و دیگری تخریب دنیا را دارد و دلیل آن فقط این است که نابودی یا بقای دنیا رو در دستان تک چشم بدانند که در واقع همان فراماسونرها و در نگاه بالاتر صهیونیست هستند و این موضوع را با محبوب بودن تک چشم به فرزندان ما در حال آموزشند به گونه ای که در کارتون های متفاوت دیگری هم شخصیت تک چشم را دوست داشتنی طراحی کرده بودند و در این مسیر خوب جلوه دادن تک چشم که درواقع برعکس چیزی که ما می گوییم چون از نظر ما تک چشم یا دجال شخصیت منفوری هست که دشمن منجی مان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است اما صهیونیست روی این قضیه به گونه ای کار کرد و وارد شد که اکنون یکی از عروسک های مورد علاقه کودکان تک چشم شده است تک چشم دوست داشتنی که قصد نجات زمین را دارد تک چشمی که قصد تخریب دنیا را دارد زمانی که این تک چشم مخرب وارد زمین می شود تنها قدرتی که یارای مقابله با آن را دارد فقط ارتش آمریکا می دانند که رئیس جمهورش را نشان می دهند که با آن وارد مذاکره می خواهد بشود اما نمی توانند یعنی تنها قدرت جهان را که میتوانست با او صحبت کند و ارتشش را بر علیهش فرستاده بود نتوانست کاری کند و در آخر همان هیولاها او را نابود می کنند. در پس این قضیه میتوان متوجه این موضوع شد که آمریکا نیز یارای مقاومت با صهیونیست را نخواهد داشت و اگر تصمیم به تخریب داشته باشند کسی جلوگیرشان نیست و این خودشان هستند که در نهایت جهان را تحت سلطه خود در خواهند آورد. لازم به ذکر است که اشاره کنم که آمریکا دیگر مهره ی سوخته برای پیش بردن اهداف صهیونیست است و اکنون در حال برنامه ریزی کردن بر کشور چین که قدرت اقتصادی و نیروی انسانی است را دارند چون دو شرط دیگر را برای رسیدن به اهداف شومشان را دارند چون یک چهارم جمعیت جهان را چین تشکیل می دهد و اگر انها را بدست آورند نیمی از راه را رفته اند جایی که رئیس جمهور آمریکا پیش تک چشم می رود ناتوانی کل ارتش آمریکا در نابودی تک چشم البته ذکر یک نکته لازم است که رئیس جمهور آمریکا را فردی شجاع به تصویر می کشد که قصد دارد خودش تک چشم را نابود کند اما به اصرار محافظان و سربازانش منطقه را ترک می کند در انیمیشن پس از اینکه نتوانستند تک چشم را نابود کنند در پنتاگون جلسه ای می گیرند و درواقع با این کار میخواهند بگویند که این آمریکاست که به فکر نجات بشر است و در آن رئیس جمهورش را نشان می دهد که می خواهد قهوه بخورد اما در کنار دکمه قهوه او دکمه بمب هسته ای است یعنی می خواهند بگویند که ارزش جان انسانها چقدر است که این دکمه حساس را جایی گذاشته که احتمال اشتباه زدنش وجود دارد و جان انسانها را در دست خود و بمبش می داند و بی ارزشی جان انسانهای دیگر را به زیبایی به تصویر می کشد ![]() قهوه در کنار دکمه بمب هسته ای بدون هیچ گونه تفاوتی نشان از بی اهمیتی به جان انسان ها در کار سپس می بینیم که هیولاها توسط کسی که آنها را نگه داری میکرده و با اجازه ی رئیس جمهور آمریکا وارد زمین می شوند و آن تک چشم را نابود می کنند حالا دشمن اصلی زمین که میخواهد آن را نابود کند و در حال حاضر در سیاره دیگری است نشان می دهد که در حال ساخت سربازان شبیه سازی شده برای نابودی زمین است و او را شخصی با چند چشم نشان می دهد و شخصیتی زشت و منفور آن هیولا را نشان می دهد که برای زمینیان صحبت می کند و می گوید من برای صلح آمده ام و نیازی نیست از من بترسید و من هیچ نیت بدی ندارم( اولین چیزی که به ذهن ما خطور می کند این است که امام زمان ما برای صلح می آید واوست که وقتی ظهور می کند از کل جهان می توان او را دید و همه صدایش را می شنوند میبینیم که چگونه این دو را به هم ربط می دهند که هر دو را یکی جلوه دهند و دید مان را نسبت به منجیمان دچار تردید کنند.) و بعد می گوید من تعدادی از شما رو میکشم و بقیه رو هم برای آزمایشاتم به بردگی می گیرم و البته با هیچ کدامتان خصومتی ندارم و این بخشی از کارمه و دوباره تکرار می کنه که من برای صلح اومدم و هیچ نیت بدی ندارم و شما همه می میرید می بینید چگونه به راحتی تمام شبهاتی را که در مورد امام زمان مطرح می کردند( چگونه امام زمانی که برای صلح می آید انسانها را می کشد؟؟ در صورتی که ما می دانیم کسانی که ایمان نیاورند کشته می شوند نه هر انسانی..)و بین مردم رواج می دادند الان آن را با زبان دیگری به فرزندانمان القا می کنند اینها تنها بخش کوچکی از نکاتی بود که در این انیمیشن مطرح شده بود که سعی کردم به اختصار توضیح بدم اینها دروغ ها یی بود که صهیونیست درصدد آن است که آن را به ما القا کند و رویه آن کار می کند و بهترین خریدارانش نیز ما شیعه ها هستیم که اعتقادمان به امام زمان است اما ندانسته خود را وارد بازی صهیونیست می کنیم و او را برای رسیدن به اهداف شومش یاری می کنیم متاسفانه بدون اینکه بخواهیم داریم چوب های این آتش می شویم martyr new PopupMenu("profilelink_123380"); |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.مطالب خوبی رو ذکر فرمودید به غیر از مورد آخر که فکر نمی کنم منظور امام زمان باشد.بیشتر به نظر می رسد که با توجه به تصاویری که از اهرام و جمعیت نشان می دهد در حال به تصویر کشیدن بیداری اسلامی است.در غیر این صورت می توانستند تصویری از کعبه نمایش دهند که حتما با اطلاعاتی که در مورد آخر الزمان و نحوه و مکان ظهور مهدی فاطمه دارند این تصویری که از اهرام می بینیم نمی توان گفت که منظور مهدویت و ظهور باشد. |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط martyr.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به خاطر اشتباهم از آقا هادی عذر میخوام.
من اشتباه کردم و حرفی رو که خودم زدم عمل نکردم از امام زمان هم عذر میخوام..... شرمنده ام..... |
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱:۲۱ توسط seiied.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
خانوم martyr عذر می خوام که دخالت می کنم اما شما این مسئله رو باید در یک پیام خصوصی به ایشون تذکر می دادید نه اینکه در محلی که همه اعضای تالار می تونن مشاهده کنن و به این صورت اگر حرف شما صحت داشته باشه جنابعالی هم حق انتظار و بیداری رو اداء نکردید و مقداری از آبروی این شخص رو زیر سوال بردید و متهمشون کردید به ریا کاری هر چند درست. ضمنا خیلی از مطالب این تالار کپی هستش و شما باید افتخار کنید که مطلبتون منتشر شده چون ذکات علم نشر آن است.شما تصور کن سرباز گم نام امام (علیه السلام) هستی و اسم و نشانی ازت نیست. بازم عذر خواهی میکنم که دخالت کردم |
|||
|
|
۲:۱۱, ۲۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۲:۲۰ توسط هادی بهمنی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱:۱۳)martyr نوشته است: با سلام خدمت آقا هادی --------------------------------- هادی جواب: با عرض سلام من این مطلبو از اینترت پیدا کردم خواستم بزارم همه ببینن مهم اسمو رسم نیست من وقتی اینو پیدا کردم اسمی ننوشته بودن زیر مطلبش صرف این که همه با خبر بشن گذاشتم من تازه واردم تا یه کم با محیط اینجا عادت کنم طول میکشه لطفا با تازه واردا بهتر برخورد کنید باور کنید فقط خواستم بزارم همه بخوونن باور کنید اگه اسمی داشت میزاشتم اسمی نبود تو اون وبلاگ من اینو چند وقت پیشا گرفته بود حتی وبلاگه هم یادم نیست اگه از این ناراحت شدید که اسمتون توش نیست چشم من معذرت میخوام من بدون این که بهم ثابت این مطلب برا شما بود، اسمتون که انقدر براتون مهم که باشه رو میزارم چشم چشم بازم معذرت میخوام |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی جالب شد !!!!!!!!
_ چی ! _این که این انیمیشن در تعداد نا معلوم و زیاد در جعبه های بازی ... و ... در دست رس خیلی از بچه ها قرار گرفته حالا جالب نیست
|
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نمیشه جمش کرد یعنی؟
من نگران دارم میشم واسه بچه ها ![]() ![]() [/code]وقتی تو ذهنشون شکل میگیره یه چیزی سخت میشه تغییرش داد. |
|||
|
|
۴:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکنم به بیداری اسلامی ربط داشته باشه چون مال سالها پیشه و تصویر اون صورت توی نیویورک پاریس و مصر دیده میشه پس به بیداری اسلامی ربطی نداره . البته به همه دوستان پیشنهاد میکنم این انیمیشن فوق العاده رو ببینن مخصوصا دوبلشو چون واقعا عالی دوبله شده .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی فیلم " جنگ جهانی زد - World War Z " | SAViOR | 15 | 13,289 |
۲۳/تیر/۹۵ ۱۰:۱۶ آخرین ارسال: sadinmoree |
|
| نقد و بررسی فیلم هابیت: یک سفر غیر منتظره | mohsen-321 | 122 | 70,332 |
۱۰/تیر/۹۴ ۲:۳۵ آخرین ارسال: marveh |
|
| بررسی نماد های فراماسونری در فیلم Sherlock Holmes 2 | Detector | 10 | 10,580 |
۱۴/آبان/۹۳ ۱۵:۳۱ آخرین ارسال: A.E |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,111 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| بررسی فیلم " زندانی ها - Prisoners " | Reza2035 | 19 | 17,669 |
۱۱/دی/۹۲ ۱:۱۳ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بررسی فیلم آخر الزمانی Immortals ( جاودانگی ) تولید شده در 11.11.11 | Imam12 | 5 | 9,494 |
۲/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| نقد و بررسی فیلم لژیون ( LEGION ) | oO DaViD Oo | 26 | 32,069 |
۱۸/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۹ آخرین ارسال: mofa |
|

![[تصویر: n00001266-r-b-010-300x168.jpg]](http://rooikard.ir/wp-content/uploads/2012/03/n00001266-r-b-010-300x168.jpg)
![[تصویر: 20111002113458385_7-300x225.jpg]](http://rooikard.ir/wp-content/uploads/2012/03/20111002113458385_7-300x225.jpg)
![[تصویر: 431-300x199.jpg]](http://rooikard.ir/wp-content/uploads/2012/03/431-300x199.jpg)
![[تصویر: 421-300x166.jpg]](http://rooikard.ir/wp-content/uploads/2012/03/421-300x166.jpg)
نویسنده : هفته نامه رویکرد
گردآوری : 

![[تصویر: c19f571e251e.jpg]](http://acd.comule.com/photos/c19f571e251e.jpg)
![[تصویر: www.bia2hadi.blogfa.com_1_1.jpg]](http://xx2xx.persiangig.com/fera/kartoon1/www.bia2hadi.blogfa.com_1_1.jpg)
![[تصویر: www.bia2hadi.blogfa.com%20%283%29_1_1.jpg]](http://xx2xx.persiangig.com/fera/kartoon1/www.bia2hadi.blogfa.com%20%283%29_1_1.jpg)