|
پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !
|
|
۱۹:۴۸, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان و برادران عزیز این فقط یک پیشنهاد است پس با نظرات سودمند و برادرانه خودتون کمک کنید من پیشنهادم این بود برای این که هی در سایت های دیگه آپلود کنیم که مشکلاتی از قبیل خرابی لینک ، پاک کردن و هزاران مشکل دیگه داشته باشیم هر کس با دادن مبلغ دو هزار تومان به مدیریت این سایت و یا هر کس که مورد اعتماد و امین بقیه هستش یه هاست آپلود چه میخواد تو این سایت باشه یا یه سایت جداگانه ایجاد کنیم اینطوری هر کسی براحتی میتونه مطالبش رو قرار بده و دیگه مشکلی هم در دانلود پیش نمیاد فقط باید یک کسی روی لینک ها نظارت داشته باشه که خدایی ناکرده فایل مستهجن یا غیر اخلاقی آپلود نشه به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۶, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۰ ۶:۳۴)وحید110 نوشته است: وقتی میبینم کشور وهابی عربستان میلیاردها دلار برای وهابیت پوچ خرج میکنه دلم میگیره .هم به خاطر اینکه دارند اسلام را با وهابیت میشناسند در دنیا.هم اینکه دلم به حال مظلومیت خودمون میسوزه. از احساس مسئولیت شما تشکر میکنم انشا الله که همه چیز جور میشه و تا حالا هم به مشکل خاصی نخوردیم فقط منتظر هستیم که یک تجمیع آرائی صورت بگیره و کار را بلا فاصله شروع کنیم در خصوص تبلیغات هم فعلا بهترین و ساده ترین را اینه که یه قسمت حمایت از ما در سایت داشته باشیم و یه بنر به همراه کدش رو ارائه بدیم که هر کدوم از اعضاء و علاقه مندان که سایت دارن توش قرار بدن و از ما حمایت کنند |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال 1390 شمسی خدمت تمامی اعضا
![]() و تشکر از "حقیقت تلخ" دادا پیشنهادت "اما اگر به دنبال سرور اختصاصی و سرویسی درست و حسابی هستیم میشه سروری اختصاصی گرفت و سایتی مثل پرشین گیگ درست کرد که تمام کاربرای انجمن بتونن فایل هاشون رو تو اون آپ لود کنند. با تجربه ای که من دارم یه سرور که کار مارو راه بیندازه در حال حاضر و با این حجم کار حدود ماهی 150/000 تا 300/000 تومان در ماه برای ما هزینه داره." خوبه خدایی البته باید اول هزینه هاش به صورت ثابت تامین بشه بعد دست به کار شد. قرار نیست یه کاری انجام بدیم برای آقامون بعد وسطش ضایع شیم پیش آقامون:s اول باید یه آمارگیری کنیم از دوستان که هر نفر به طور ثابت چند هزار تومان میتونه واریز کنه به حساب انجمن بعدش برسیم سر ما بقی قضایا،البته ما میتونیم تمام سایتها و وبلاگهایی که در رابطه با آخرالزمان و در جهت مهدویت حرکت میکننو دور هم در یک سرور جمع کنیم تا هم کار از لحاظ کیفی بالاتر باشه هم یه اتحاد و انسجامی وجود داشته باشه.فکر کنم لااقل 50 وبلاگ در این خصوص فعال هستند. طراحی یک سایت حرفه ای و تپل هم باید مد نظر قرار بگیره به مرور با ویژگی های خاص تا دوستانمون با زبان های انگلیسی و عربی هم بتونن استفاده لازمو ببرن در کنارش میتونیم بخش فروش دی وی دی هم قرار بدیم برای دوستانی که نمیتونن دانلود کنن با قیمت اندک. به طور کلی مهم نیست دوستان چند هزار تومن کمک میکنه،مهم اینه که هر فردی که تمایل به سهیم شدن داره،1 روز قبل از موعد مقرر،مبلغی که اول کار مشخص میکنه رو ماهانه پرداخت کنه و بد قولی نکنه،هزار تومن هم بدین در این کار مهم سهیم هستین. |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۲۸)ONLY66 نوشته است: ممنون از همه دوستان از تو به یک اشاره از من به سر دویدن شما شماره حساب رو اعلام کن من تاجایی که برام مقدور باشه کمک مالی میکنم. اما در مورد کمک فنی شرمنده من خیلی از مسایل فنی سر درنمیارم. هر چی باشه آگاهی و اطلاعاتی که از این طریق بدست میاد و میتونیم به مردم ارائه کنیم و مردم رو از بی خبری نجات بدیم و ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو جلو بندازیم خیلی بیشتر از این پولها می ارزه |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام و تشکر خدمت دوستان مخصوصا محسن 77
وحید 110 عزیز هم حرفی زدن که دلمو بد جور سوزوند هه فرقه ه دارن برای دین خودشون میلیون میلیون خرج میکند اون وقت ما هیچی محسن 77 ن خودم میتونم ماهی 5 تومان بدم این 5 هزار تومان هم تصدق سر مولام باشه فعلا باید صبر کنیم تا ببینیم بقیه کاربرا چی میگن و مدیریت سایت 295 بار بازدید و فقط 25 تا پست برادرا به چشمان نازنین آقا این پول تو جیب هیچ کس نمیره خدای ناکرده کسی فکر نکنه این پول برای منافع شخصی کسی هست منتظر اعلام آمادگی بقیه دوستان هستیم فقط هر کسی پست میذاره بگه میتونه ماهی چقدر کمک که برای شروع خود من ماهی 5 هزار تا 8 هزار تومان میتونم بدم به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف [b] |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۴۳ توسط حقیقت تلخ.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نظر من برای اینکه در وسط کار به مشکلی برخورد نکنیم باید به صورت حد اقل یک ساله برنامه ریزی کنیم
البته همه چیز بستگی به تصمیم مدیران داره
|
|||
|
|
۴:۰۳, ۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۰ ۴:۰۷ توسط mohsen ..)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
منم هستم
منتها منم مثل بعضی از دوستانبا سیستم ماهیانه موافق نیستم باید کار به صورت سالیانه باشه پرداختی هم اگه قراره صورت بگیره سالیانه باشه که خیال همه راحت باشه اینطوری هر ماه مدیران به درد سر میفتن تا پول رو جمع اوری کنن. در مورد کم بودن تعداد بازدید از این پست مطمئنم اکثرا خبر ندارن اگه تصمیمتون جدیه ، مدیران این پست (پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !) رو به صورت پیغام خصوصی برای همه ی کاربران بفرستن تا همه نظرشون رو بگن اینطور ی میشه به یه امار بهتری رسید |
|||
|
|
۴:۱۹, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۴۳)حقیقت تلخ نوشته است: به نظر من برای اینکه در وسط کار به مشکلی برخورد نکنیم باید به صورت حد اقل یک ساله برنامه ریزی کنیم دادا اگر لطف کنی بگی برنامه ریزی یکساله یعنی چی؟منظورت اینه که یکساله اجاره کنیم؟ ![]() بعد چقدر میشه تا دوستان بتونن بهتر تصمیم بگیرن. مدیریت سایت خودشون دیگه فنی هستن،یه لطفی کنین با مدیران وبلاگها و سایتهای دیگه هم صحبت کنین یه حرکتی لااقل در فضای مجازی بزنیم که دل آقا رو شاد کنیم،دمتون گرم. ![]() دادا only66 ما کوچیکتیم،توضیحات فنیو دادا حقیقت تلخ داد،تشکر از ایشون باید بکنیم و مدیران سایت ![]() مطمئن باشید که ما حرکت اساسی اولیه رو بزنیم،آقا تنهامون نمیزاره در ادامه هزینه ها خودش جور میشه،به هرحال هرکسی داره و دم از آقا میزنه حتما پا پیش میزاره حتی با یه اسکناس 1000 تومانی،نکنه یکی پیش خودش بگه که 1000 تومن بگم پیش بقیه ضایعستا،مهم پیش خداست که هزار هزار برابرشو برمیگردونه،1000 تومنشم بگه. |
|||
|
|
۶:۰۵, ۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
مبلغ لازم برای 1 سال رو اعلام کنید . شما ره حساب بدید تا هر کی هر چقدر تونست کمک کنه . اونهایی هم که ماهیانه کمک می خواهند بکنند به مدیر خصوصی پیام بدهند تا نه ریا بشه و نه کسی که کم کمک میکنه روش نشه دوستانی که حاضرند در این طرح که جزیی از جهاد مالیست شرکت کنند زیر این پست تشکر بزنند تقبل الله انشاالله یا علی |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
همه نظر ها عالي و بجاست
رو هر كدوم از نظر ها ميشه كار كرد و نتيجه خوبي گرفت حالا چه ساليانه باشه چه ماهيانه فرقي نميكنه فقط ان شا الله به ياري آقا امام زمان اين كار سر بگيره فقط منتظرم اين ايام تعطيلي رد بشه دوستان بيان ببينيم كيا موافق هستن ، و نظر اصلي مديريت سايت هم شرطه قربون چشماي منتظر همتون برم به اميد ظهور حضرت مولا مهدي صاحب الزمان عج الله[b] |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ،
من با وحید110 موافقم شماره حساب اعلام كنيد و طوري هم باشه كه اگه كسي كم كمك ميكنه خجالت زده نشه. يـــــا عــــلــــــــــي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات | SAViOR | 214 | 116,564 |