|
سخنرانی دکتر حسن عباسی در نمایشگاه بازی های رایانه ای
|
|
۱۳:۳۱, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان این سخنرانی رو کامل گوش کنید بعد بفهمید واقعا ما کجای کاریم
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1340961973 |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
قسمتی از این نقد بر پایه اطلاعات اشتباه از بازی ها می باشد. برای مثال قسمت مربوط به بازی assassin creed ، که چیزهایی در نقد آن مطرح شده است که به هیچ وجه در بازی وجود ندارند...
|
|||
|
|
۶:۳۴, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این دیگه یه چیز عادی شده در مملک ما هر کسی باری خودش یه ساز میزنه و نظر میده...باحالترینشون دکتر
روازاده(روان زاده نمیدونم یه همچین چیزی بود اسمش)!!من نقد آقای عباسی به فیلم ماوراطبیعه رو دیدم!! اصلن در حد یه نقد نبود!! اصلن هیچی نبود!! فک کنم ایشون فقط قسمتهای اول سریال رو دیدن!! یکی مثل من که 7 فصل کاملش رو دیده کاملن میدونه آقای عباسی چیزهای بی ربطی در این نقد میگن!! بکاو و نابود کن ...ایشون اگر بیان در سرورهای آنلاین بازی cod4 چی میگن... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۴۳)مسافر نوشته است: قسمتی از این نقد بر پایه اطلاعات اشتباه از بازی ها می باشد. برای مثال قسمت مربوط به بازی assassin creed ، که چیزهایی در نقد آن مطرح شده است که به هیچ وجه در بازی وجود ندارند...تمامی قسمت های مطرح شده در بازی assassins وجود داشت اگه ممکنه بگید که کدوم قسمت در نقد اشتباه بود |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون اگر بیان در سرورهای آنلاین بازی cod4 چی میگن... خب ما باید سن و سال دکتر رو هم در نظر بگیریم. افرادی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند (که وظیفه شونه این کارها) به دکتر میگن شنیدیم اینقدر بیکار شدی که میشینی فیلم میبینی نقد میکنی! هنوز توی این گیر هستند که مثلا سروش کجای کتابش به اسلام متلک گفته.... در چنین شرایطی امثال دکتر که وظیفه شون حد اکثر ، دادن فیلم نامه ها و اطلاعات خام بازی ها و فیلمها هست (که ماهیت استراتژیک داشته باشد) میشینن از اینجور صحبتها میکنن که اصلا وظیفه ش هم نیست! وظیفه ی اون افرادی هست که قراره انقلاب فرهنگی بکنن ، ولی یه عروسک رو نتونستند بین کودکان جا بیندازند تا تهاجم فرهنگی باربی خنثی بشه ، هنوز باور ندارند که در قدیم یه نفر قلم دستش میگرفت مینوشت ولی متفکرین امروز تفکراتشون رو در قالب فیلم و سریال به جامعه عرضه میکنن. |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۱)ezio252 نوشته است:(۱۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۴۳)مسافر نوشته است: قسمتی از این نقد بر پایه اطلاعات اشتباه از بازی ها می باشد. برای مثال قسمت مربوط به بازی assassin creed ، که چیزهایی در نقد آن مطرح شده است که به هیچ وجه در بازی وجود ندارند...تمامی قسمت های مطرح شده در بازی assassins وجود داشت اگه ممکنه بگید که کدوم قسمت در نقد اشتباه بود مو از ماست کشیدن را صحیح نمی دانم. به خصوص که دکتر عباسی فرد بسیار با سواد و ارزشمندی هستند و خدمات شایانی رو هم تا اینجا انجام دادند. هستند افراد مریضی که از کاه کوه می سازند و با کوچکترین اشتباهی به دنبال تخریب چهره افراد زحمت کشیده هستند و به هیچ وجه نمی خواهم برای اقداماتی از این دست خوراک فراهم کنم. فقط به عنوان یک گیمر که هر سه نسخه بازی assassin creed رو انجام دادم و حتی خودم نقد بازی جنرال رو حدود یکسال و نیم پیش در همین تالار گذاشتم می توانم بگویم بعضی از مسائل مطرح شده در نقد بازی اساین کرید یا ژنرال، اصلا در بازی ها وجود ندارند. این یک بحث فلسفی نیست که من بگم استنباط من این بوده و استنباط شما آن. و این اختلافات ناشی از اختلاف در برداشت باشد. به هر حال نسخه گیم ها موجود است و داستان آن هم در اینترنت مشخص است. مواردی وجود داشت که در نقد مطرح شد و اصلا در بازی نبود. کسی منکر علم و سواد دکتر عباسی نیستند اما حداقل در حیطه مسائلی که از آن ها آگاهی داریم، می توانیم درستی و غلطی، صحیح و نادرست بودن یک نقد را به قضاوت بنشینیم و فارغ از توجه به "من قال" به "ما قال" نیک بنگریم که رسالت ما به عنوان یک بچه شیعه همین است که رفت. |
|||
|
|
۹:۱۹, ۱۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۱ ۹:۲۰ توسط persia.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با این که دکتر عباسی فرد بسیار ارزشمندی هستن
اما همیشه در بسیاری از مسائلی که راجع به انها هیچ گونه اطلاعاتی نداشته اند اظهار نظر کرده اند.که به نظر من همین مشکل بسیار بزرکی می باشید ![]() (۱۴/شهریور/۹۱ ۱۷:۴۳)مسافر نوشته است:شما که یک گیمری چطور هر سه نسخه رو انجام دادی؟(۱۴/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۱)ezio252 نوشته است: تمامی قسمت های مطرح شده در بازی assassins وجود داشت اگه ممکنه بگید که کدوم قسمت در نقد اشتباه بود
|
|||
|
۱۰:۱۸, ۱۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
البته باید بگویم که سری باز assassin creed و داستان و نمادهای موجود در آن بسیار پیچیده تر از این حرفهاست فقط این نکته را بگویم که در قسمت اول دید eagle vision را در انتهای بازی انتخاب کنید و به در و دیوار نگاه کنید چه میبینید؟؟؟؟؟؟؟ تمام نمادهای فراماسونی و شیطانی. در قسمت دوم هم یک دایرةالمعارف از شخصیتهای ماسون در طول تاریخ خیلی جالبه که غربیها خودشون کاملا به ماسون بودن افراد مشهور صحه میگذارند بعد در این تالار تا صحبت از ماسون بودن خیلی از دانشمندان میشود مورد هجمه قرار میگیریم در حالیکه حقیقت ماسونی بودن خیلی از مشاهیر، حقیقتی محض است. |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:با این که دکتر عباسی فرد بسیار ارزشمندی هستن ایشون در مرکز بررسی ها ی دکترینال ، هیئت علمی دارند که اینجور مسائل رو بررسی میکنه و گزارش میده ، اونها تخصص دارند. مثلا همین تحلیل بازی رو توی اون جلسه دکتر مقدمه رو گفت و بعدش یه نفر دیگه اومد تحلیل رو انجام داد. بحثی که الان دوستان دارند سر درست و غلط بودن نیست ، بلکه سر افراط هست و مو از ماست کشیدن در تحلیل بازی. |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حامد جان نقد فرار از زندان هم کاملا برعکس بود
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عدم پخش مناسب بازی های رایانه ای | amirabdi | 2 | 1,863 |
۲۸/خرداد/۹۴ ۶:۰۰ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| کودکانی که قربانی اعتیاد والدین به بازی رایانهای میشوند ! | SAViOR | 0 | 1,401 |
۲۸/تیر/۹۳ ۶:۱۳ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای | محب الزهرا | 15 | 12,454 |
۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,429 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| جنگ نرم در بازی های رایانه ای | محب العباس | 8 | 8,027 |
۱۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: آناستازیا |
|
| بررسی بازی های رایانه ای دینی | مجید املشی | 13 | 9,185 |
۲/اسفند/۹۱ ۷:۴۲ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| بازی های رایانه ای و صهیونیسم | ali0077 | 0 | 2,161 |
۲۵/دی/۹۱ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: ali0077 |
|

روازاده(روان زاده نمیدونم یه همچین چیزی بود اسمش)!!