کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۵, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #221
آواتار
تازه رمان ((روی ماه خدا را ببوس )) رو تمام کردم.
در مقدمه این کتاب آمده است:
((هر کس روزنه ای است به سوی خداوند، اگر اندوهناک شود. اگر به شدت اندوهناک شود.))
این کتاب رمانی است تقریبا فلسفی-دینی که برهه ای از زندگی پسری را به قلم آورده که به واسطه خداوند عاشق می شود اما به ناگاه در وجود خداوند شک می کند و این شک زندگی اش و حتی عشقش را تحت الشعاع قرار می دهد و مسئله وجود خداوند اصلی ترین موضوع زندگی اش می شود و هم زمان که در پی یافتن پاسخ این سوال است بر روی موضوع پایان نامه اش که علت خودکشی یک استاد
جوان دانشگاه است کار می کند و....
نویسنده: مصطفی مستور

جالبه که بدونید این کتاب بهترین کتاب سال 79 بود .
خوش حال میشم نظراتتون پیرامون این کتاب بدونم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، mahdy30na ، m.hossein ، hanaa
۹:۱۶, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #222
آواتار
از همه دوستان می خوام یه دعایی برای من بکنند.

خیلی وقته نتونستم کتاب بخونم.

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Farzaneh ، m.hossein
۲۳:۳۴, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #223
آواتار
سلام
من تازه کتاب غرب زدگی جلال آل احمدو تموم کردم

بعضی وقتا کتابای عزیز نسین رو میخونم و کلیله و دمنه و دایره المعارف هنر
در مورد گل و گیاهم سعی میکنم زیاد بخونم
کتابای عزیز نسین فکر نکنم دیگه تجدید چاپ بشه . داستانهای کوتاه و طنز اجتماعی و سیاسیه . نویسندش اهل ترکیه اس
دایره المعارف هنر هم نویسندش رویین پاکبازه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، m.hossein ، azade ، hamed313
۱۰:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #224
آواتار
توصیه میکنم کتاب اسراییل چگونه باید از بین برود از آقای ابراهیم نیا را بخوانید کتاب جالبی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، azade ، ztb ، بچه شیعه
۱۰:۵۱, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #225
آواتار
سلام من که هنوز کامل نخوندمشون ولی به نظرم باید مفید باشن می معرفمشون بهتون:
علل گرایش به مادی گری (مقدمه متریالیست در ایران) شهید مطهری
اسلام و نیازهای زمان شهید مطهری
مبانی فراماسونری ترجمه جعفر سعیدی نشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی
معرفت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تکلیف منتظران 2جلدی ابراهیم شفیعی سروستانی
جوان مسلمان و دنیای متجدد سید حسین نصر
فراماسونری جهانی هم کتاب خوبیه برا اون هایی که می خوان دلیل رد شدن فلسفی و دینی خیلی از نظرات به ظاهر درست فراماسون ها رو بدونن البته گروه ترجمه کاملا تایید نکردنش نوشته هارون یحیی متفکر ترکیه است به دانشجوها توصیه می کنمش فعلا ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، MohammadSadra
۱۱:۵۳, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #226
آواتار
سلام آخرین کتاب هایی که دستمه،
1- هدف حیات زمینی آدم نوشته آقای اصغر طاهرزاده
---------
2- مهندسی کنترل مدرن نوشته اوگاتا
3- سیستم های کنترل مدرن نوشته درف
(باید این ترم درس بدم.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، yamin ، Farzaneh ، m.hossein ، شیدا ، azade ، paradise
۲۰:۱۵, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #227
آواتار
سلام
فعلا کتابخوانی را گذاشتم کنار(حسرت خواندن کتاب های تازه ام به دلم مانده نه چشم دارم نه حوصله)
رفتم دکتر به من عینک داده
شانس ببینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، ztb
۲۳:۴۵, ۱۵/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۱ ۱:۲۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #228
آواتار
عرض خسته نباشید به بچه های اهل مطالعه ی تالار
اخرین کتابی که خودم مطالعه کردم خیلی کتاب جالبی نبود برای همین اسمشو نمی گم!!
Smile
اما کتابی که به دوستان خوبم هم توصیه می کنم دنیای سوفی هست. این کتاب رو یوستین گوردر، فیلسوف نروژی نوشته. اگر میخواین فلسفه رو شروع کنین آغاز همین جاست.

. بعد از خوندن کتاب خیلی راحت تونستم درک کنم واقعا یعنی چی که زمان برای ما و خدا یک جور نمی گذره .... اینکه واقعا بودن بهتر از نبودنه بی انصافی که از زنده بودن ناراضی باشیم و چه قدر گناه بزرگیه خودکشی .... زندگی مثل یک نمایشنامه است این یک لطفه که به ما اجازه دادند توی این نمایش باشیم و یک نمایش را با یک هدف پیش ببریم باید فقط سعی کنیم هر نقشی را بهمون دادن خوب اجرا کنیم می شد اصلا نقشی بهمون ندن ... و چه مسخره است شکایت از دردها تحمل نکردن و به اختیار خودت از صحنه خارج شدن و سعی کن بهترین نقش رو ایفا کنی شاید بدیهایی باشه اما مهم اینه بدونی هدفت از اومدن تو این نمایش چیه .

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، m.hossein ، یا ثارالله ، rahgozar.f ، MohammadSadra ، hamed313 ، fiftynine
۲۰:۳۳, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #229
آواتار
بله کتاب دنیای سوفی را کامل خواندم از هرمس خوشم اومد. سگ باحالی بود.
این کتاب فلسفه و فیلسوف ها را بخوبی معرفی کرده و سوفی هم آرام آرام چیزهای فلسفی را یاد میگیرد
مادر سوفی هم که ته موهای یک خرگوشه!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، hamed313
۱۲:۳۷, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #230
آواتار
سلام اخرین کتابی که خوندم کتاب قیدار رضا امیرخانی بود به نظرم از همه ی رمانهای دیگش توپتره پیشنهاد میکونم حتما بخونید.الانم دارم کتاب حجاب استاد مطهری میخونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، MAHDI59 ، reyhaneh.sh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]