|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۵, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
در حال حاضر باید درسامو بخونم
![]() ![]() ![]() ![]() اما نمی دونم چرا حوصله ندارم ![]() ![]() ![]() ولی تلاش خودم رو میکنم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۵۸, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا کتاب چبز خوبیه ولی حیف که یجورایی هم خواب آوره ( درسیاش )، هم گرون . ولی از هر جنبش که نگاه کنی خوبه. الان دارم کتاب " نگاهى دوباره به انتظار ، مجيد حيدرى نيك " دوره میکنم . |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
من الان دارم کتاب اعترافات یک سالک رو میخونم از پائولو کوئیلو ترجمه دل آرا قهرمان.
توش یه شعر از لائوتسه بود بنظرم خیلی زیبا بود: سی شعاع به سوی میله چرخ تقرب می جویند اما تهی میان آنهاست که ارابه را به حرکت در می آورد کوزه های سفالی را با گل می سازند اما تهی درون آنهاست که کاربردشان را تعیین می کند خانه،در و پنجره های زیادی دارد اما تهی درون آن است که سکونت را ممکن می سازد وجود امکانات بسیار می دهد اما از طریق نه-وجود است که از آنها استفاده می توان کرد انسان نمی تواند سرشاری را تجربه کند و بشناسد اگر نخست تهی را در درون ایجاد نکرده باشد. |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
من در حال حاضر دارم رمان پدرخوانده با نویسندگی ماریو پوزو رو میخونم.
واقعا رمان محشریه ولی برای افراد سن پایین مناسب نیست
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
امروز مطالعه تبار انحراف رو به پایان رسوندم که توضیحاتش در اینجا اومده
و در حال حاضر هم مشغول مطالعه " حماسه تپه برهانی" نوشته سید حمیدرضا طالقانی هستم این کتاب در مورد جریانات فتح یکی از تپه های عراقی هست که مربوط به لشکر امام حسین (علیه السلام) هست، در این کتاب ، از بعضی از افراد رزمنده که عموما شهید شدند صحبت میکنه و اخلاص اونها تلاششون رو بیان میکنه و از جریان فتح اون تپه و بعدش که خواننده رو یاد کربلا میندازه کتاب زیبایی هست و نویسنده هم به خوبی تونسته تصویرسازی کنه این کتاب ، یکی از کتابهای برگزیده دفاع مقدس هست. |
|||
|
|
۲:۲۵, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان.
من در حال حاضر دارم 2تا کتاب میخونم که به نظر خودم فوق العادند 1-فرهنگ سخنان پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) 2-فرهنگ سخنان حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نویسنده هردوتا آقای محمد دشتی هستند. این کتابا برای آدمایی که مثل من زیاد اهل کتاب خوندن نیستن خییلی خوبه!!!!!چون اصلا حوصلشون سر نمیره از بس مطالبش قشنگه که اصلا نمیشه از کتاب دست کشید. چون متن روان و خوبی داره. اگه این کتابارو تهیه کردین و خوندین و خوشتونم اومد برام دعا کنین. ![]() ممنون.التماس دعا
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در حال حاضر بنده مطالعه کتاب استغاذه شهید دستغیب رو شروع کردم. حقیقتا کتاب فوق العاده ایست. |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
واگویه های مهتابی (بر اساس خاطرات جبهه های دفاع مقدس استاد صمدی آملی)
جمع آوریش هم با آقای علی اکبر خاوری نژاد هست. به صورت نمایشنامه نوشته شده، متن خیلی روان و دوست داشتنیی داره (کتاب خونی من خیلی کنده دعا کنید پیشرفت کنم) |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
بابی پندراگون _ آب سیاه _ جلد 5
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
از اونجا که شدیدا زیست دوست دارم الان هم مطالعاتم زیستی هستش
زیستو به صورت یه پله میدونم برا یقین پیدا کردن به خلاقیت اونی که منو ساخته
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,112 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,994 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,605 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,784 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,319 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,278 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|