|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۵, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
تازه رمان ((روی ماه خدا را ببوس )) رو تمام کردم.
در مقدمه این کتاب آمده است: ((هر کس روزنه ای است به سوی خداوند، اگر اندوهناک شود. اگر به شدت اندوهناک شود.)) این کتاب رمانی است تقریبا فلسفی-دینی که برهه ای از زندگی پسری را به قلم آورده که به واسطه خداوند عاشق می شود اما به ناگاه در وجود خداوند شک می کند و این شک زندگی اش و حتی عشقش را تحت الشعاع قرار می دهد و مسئله وجود خداوند اصلی ترین موضوع زندگی اش می شود و هم زمان که در پی یافتن پاسخ این سوال است بر روی موضوع پایان نامه اش که علت خودکشی یک استاد جوان دانشگاه است کار می کند و.... نویسنده: مصطفی مستور جالبه که بدونید این کتاب بهترین کتاب سال 79 بود . خوش حال میشم نظراتتون پیرامون این کتاب بدونم . |
|||
|
|
۹:۱۶, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان می خوام یه دعایی برای من بکنند.
خیلی وقته نتونستم کتاب بخونم. التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
سلام
من تازه کتاب غرب زدگی جلال آل احمدو تموم کردم بعضی وقتا کتابای عزیز نسین رو میخونم و کلیله و دمنه و دایره المعارف هنر در مورد گل و گیاهم سعی میکنم زیاد بخونم کتابای عزیز نسین فکر نکنم دیگه تجدید چاپ بشه . داستانهای کوتاه و طنز اجتماعی و سیاسیه . نویسندش اهل ترکیه اس دایره المعارف هنر هم نویسندش رویین پاکبازه |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
توصیه میکنم کتاب اسراییل چگونه باید از بین برود از آقای ابراهیم نیا را بخوانید کتاب جالبی است
|
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
سلام من که هنوز کامل نخوندمشون ولی به نظرم باید مفید باشن می معرفمشون بهتون:
علل گرایش به مادی گری (مقدمه متریالیست در ایران) شهید مطهری اسلام و نیازهای زمان شهید مطهری مبانی فراماسونری ترجمه جعفر سعیدی نشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی معرفت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تکلیف منتظران 2جلدی ابراهیم شفیعی سروستانی جوان مسلمان و دنیای متجدد سید حسین نصر فراماسونری جهانی هم کتاب خوبیه برا اون هایی که می خوان دلیل رد شدن فلسفی و دینی خیلی از نظرات به ظاهر درست فراماسون ها رو بدونن البته گروه ترجمه کاملا تایید نکردنش نوشته هارون یحیی متفکر ترکیه است به دانشجوها توصیه می کنمش فعلا ... |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
سلام آخرین کتاب هایی که دستمه،
1- هدف حیات زمینی آدم نوشته آقای اصغر طاهرزاده --------- 2- مهندسی کنترل مدرن نوشته اوگاتا 3- سیستم های کنترل مدرن نوشته درف (باید این ترم درس بدم.) |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
|
سلام
فعلا کتابخوانی را گذاشتم کنار(حسرت خواندن کتاب های تازه ام به دلم مانده نه چشم دارم نه حوصله) رفتم دکتر به من عینک داده شانس ببینید |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۱ ۱:۲۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
|
عرض خسته نباشید به بچه های اهل مطالعه ی تالار
اخرین کتابی که خودم مطالعه کردم خیلی کتاب جالبی نبود برای همین اسمشو نمی گم!! ![]() اما کتابی که به دوستان خوبم هم توصیه می کنم دنیای سوفی هست. این کتاب رو یوستین گوردر، فیلسوف نروژی نوشته. اگر میخواین فلسفه رو شروع کنین آغاز همین جاست. . بعد از خوندن کتاب خیلی راحت تونستم درک کنم واقعا یعنی چی که زمان برای ما و خدا یک جور نمی گذره .... اینکه واقعا بودن بهتر از نبودنه بی انصافی که از زنده بودن ناراضی باشیم و چه قدر گناه بزرگیه خودکشی .... زندگی مثل یک نمایشنامه است این یک لطفه که به ما اجازه دادند توی این نمایش باشیم و یک نمایش را با یک هدف پیش ببریم باید فقط سعی کنیم هر نقشی را بهمون دادن خوب اجرا کنیم می شد اصلا نقشی بهمون ندن ... و چه مسخره است شکایت از دردها تحمل نکردن و به اختیار خودت از صحنه خارج شدن و سعی کن بهترین نقش رو ایفا کنی شاید بدیهایی باشه اما مهم اینه بدونی هدفت از اومدن تو این نمایش چیه . |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
|
بله کتاب دنیای سوفی را کامل خواندم از هرمس خوشم اومد. سگ باحالی بود.
این کتاب فلسفه و فیلسوف ها را بخوبی معرفی کرده و سوفی هم آرام آرام چیزهای فلسفی را یاد میگیرد مادر سوفی هم که ته موهای یک خرگوشه!
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
سلام اخرین کتابی که خوندم کتاب قیدار رضا امیرخانی بود به نظرم از همه ی رمانهای دیگش توپتره پیشنهاد میکونم حتما بخونید.الانم دارم کتاب حجاب استاد مطهری میخونم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,112 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,994 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,607 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,784 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,319 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,278 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|