|
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار، سرکار فاطمه خانم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه گرامیان سوالی داشتید ، طبق معمول همیشه حاضرم ان شاء الله . |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلـــــــــــــــــــــــــــــــــام فاطمه جان
![]() خوب گیرت انداختیماااااا ![]() ![]() ![]() یه توضیحات مختصر در مورد چطور آشناشدنت با تالار و... (صندلی داغ پارسال که آقا وحید و جناب بیداری اندیشه در مورد خودشون توضیحاتی داده بودن برا من یکی که خیلی خوب بوود و تازگی داشت) سوال منم یه چیزیه که جوابش تو همون مایه هاست ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۲۱)عبد نوشته است: سلـــــــــــــــــــــــــــــــــام فاطمه جان سلام عزیزم ![]() خواهش می کنم . جواب سادست :خیلی اتفاقی! ولی چون توضیح اضافه هم خواستی چشم! اما چون مفصل هست خلاصه عرض می کنم ! در خلال خانه تکانی منجر به سال 90 ( ) سراغ سیستم برادرم می رفتم ...اتفاقی ، حرف از فراماسونری در سریال ساخته مهران مدیری شده بود ، سرچی ساده از طریق گوگل ، من رو به تالار وارد کرد! مطالب دیگر رو هم نگاهی انداختم و عضو شدم ... تشکر |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب
چقدر از زمان روز را در این فروم میگذرانید؟ تا حالا شده که با برنامه خانوادگی تداخل پیدا کنید و مشکل پیدا شود؟ تا حالا از دست فروم خسته شدید؟ علت چه بوده؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام .
چی شد که شمارو به عناون معاون انتخاب کردن ؟؟!!! |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا قوت! 1- راز اینکه شما پله های مدیریتی رو خیلی سریع طی کردید چی بوده : دی؟ 2- اگر بگن شما یه نفر دیگه رو انتخاب کن برای نشستن روی نیمکت سرد ، کیو انتخاب میکنید؟ 3- یه نصیحت بکنید! 4- مهمترین پیشنهادی که دادید و اجرا شده چی بوده؟ 5- آیا پیشنهادی دارید الان خودتون برای تالار؟ 6- بهترین پستی که در تالار داشتید چی بوده؟ همین معاونت؟ 7- مهمترین خط قرمز شما در آزادی عمل کاربران چیه؟ آقا وحید که مخالف بحث سیاسی بودند ، شما چطور؟ 8- به طور متوسط روزی چند تا پیغام خصوصی دارید؟ 9- تا حالا شده چیزی از اطلاعات شخصیتون رو بگید یا بنویسید و بعد پشیمون بشید؟ چی بوده؟ 10- دوست دارید کدوم یکی از مدیران بازنشسته دوباره برگردند به مدیریت؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
من سوال میپرسم اما شما نیاید بپرسید ![]() یک سوال ساده وقتی می بینی یک کاربری خیلی بد قوانین تالار رو زیر پا میزاره، اولین چیزی که در موردش فکر میکنی چیه؟ (تقیه نداریما )
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۲۴)AMINI نوشته است: با سلام و عرض ادب علیکم السلام خواهش می کنم . 1- در روزهای مختلف متفاوت هست . روزهایی که مشکلی پیش نیاید و عادی باشه حدود 3 ساعت . روزهای خاص مثل روزهایی که مشکلات پیش میاد تا 5 ساعت هم ممکن هست . معمولا از روی شارژ لپتاپم حساب می کنم امروز دیگه شارژر رو قطع کردبم ، متصل به برق هستیم 2-فراوان . ولی اگر ناراحت نشوید ، معولا کارهای خانوادگی را ارجهیت می دهم ! 3- بله! وقتی چند مشکل با هم پیش میاد ، خستگی دست می ده . ولی الحمدالله من ریکاوری سریعی دارم . (۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۰۵)SARV نوشته است: سلام . علیکم السلام نمی دونم والله سوالهای آقای حامد مشکی ، جوابهای من آبی : سلام خدا قوت! علیکم السلام . تشکر 1- راز اینکه شما پله های مدیریتی رو خیلی سریع طی کردید چی بوده : دی؟ 1- راز رو که نمی شه گفت شرمنده ! چه عرض کنم! اعتماد خوب همکارا بوده الحمد الله ... 2- اگر بگن شما یه نفر دیگه رو انتخاب کن برای نشستن روی نیمکت سرد ، کیو انتخاب میکنید؟ 2- انتخاب کردم! آقای سید ابراهیم و آقای مهدی 2021 . که هر دو هم رای آوردند . 3- یه نصیحت بکنید! 3- گوش کن پند ای پسر ، وز بهر دنیا غم مخور ............ گفتمت چون در حدیثی! گر توانی داشت هوش 4- مهمترین پیشنهادی که دادید و اجرا شده چی بوده؟ زیاد بودند تقریبا .الان حضور ذهن ندارم شرمنده! 5- آیا پیشنهادی دارید الان خودتون برای تالار؟ بله! کارها رو اگر بتونیم پیش ببریم در جهت تحقیق و تزکیه ، خیلی خوب میشود . 6- بهترین پستی که در تالار داشتید چی بوده؟ همین معاونت؟ بهترین پست که خودم دوست داشته باشم!؟ کاربر عادی چون می تونه تا دلش می خواد سلیقه شخصی اعمال کنه ، و ایراد بگیره 7- مهمترین خط قرمز شما در آزادی عمل کاربران چیه؟ آقا وحید که مخالف بحث سیاسی بودند ، شما چطور؟ صد در صد مخالف بحث سیاسی هستم ، چون سلیقه هر کس یک چیز هست و یک خط فکری ، و همه در انتخاب آزاد هستند . ولی چون کمتر اشتراک نظر وجود داره ، جو دوستانه تالار به واسطه کشمکشها ازیت می شه . 8- به طور متوسط روزی چند تا پیغام خصوصی دارید؟ حدود 12تا! 9- تا حالا شده چیزی از اطلاعات شخصیتون رو بگید یا بنویسید و بعد پشیمون بشید؟ چی بوده؟ نه و معمولا دوستانم راز دار بودند . من اصولا آدم درونگرانیی هستم و راز به کسی نمی گم! دوستان ناراحت نشن ، اخلاق درونیم هست . هر مسئله ای رو هم به کسی بگم ، خصوصی ، نه اینکه انتظار دارم عمومی بشه ، ولی عمومی تصورش می کنم ! 10- دوست دارید کدوم یکی از مدیران بازنشسته دوباره برگردند به مدیریت؟ شدیدا دوست دارم آقای پارادایز برگردند . (۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۲۳)Mahdy2021 نوشته است: سلام علیکم علیکم السلام اتفاقا من یک عالمه سوال دارم ، که کم کم می پرسم فکر می کنم از جایی دلگیره! داره سر تالار پیاده می کنه معمولا هم همینجوری بوده! تشکر از همه |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام من یه سوال ازتون دارم یه بار به من یه تذکردادین سراین عکس تنهاتذکری هم بود که دریافت کردم آیاهنوز هم بااین عکس مخالفین اگه طراحش روببینین چی بهش میگین؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,002 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,475 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,521 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

اخلاق درونیم هست . هر مسئله ای رو هم به کسی بگم ، خصوصی ، نه اینکه انتظار دارم عمومی بشه ، ولی عمومی تصورش می کنم !