کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی.

امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;)

گفتم چه خبره؟

دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!!

دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه!

از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن.
دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله:
1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره.
2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی.
3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه.
4-بچه نمیذاره بری سر کار.
5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!!
6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه.
7-بچه همه ش درد سره.
8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی.
و
و
و
.
.
.
برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن.
این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده.
نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه.
این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم.
در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست.

دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی.
در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟
از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی.
و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها:

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند.

(کافی.ج5.ص324)

ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد.
(کنزالاعمال.ج16ص276)

جهاد زن خوب همسر داری کردن است.
(الخصال.ص56)

گاهی به خودم یادآوری میکنم:

حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی،

زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، saloomeh ، sarallah ، Ramin_Ghn ، ترنم ، TINCHY ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، شیدا ، heaven ، Hadith ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، فدايي ولايت ، نگار ، میلاد.م ، یاســین ، mahdy_mir ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، حقیر ، MohammadSadra ، علائم ظهور ، فدک زهرا ، mhvvhm ، احیاء ، N.Mahdavian ، amiroooo ، abbas313 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مرغ باغ ملکوت ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، ali.khm ، Braveheart ، somayeh ، parisan ، Agha sayyed ، امیریان ، راحیل ، Farzaneh ، ساقی ، hesam110 ، zahra.shakiba ، hsnberjis ، بیداری12 ، shiri6469 ، حفیظ ، mofa ، sayed reza ، یا صاحب الزمان ، clubb0y ، fatemeh ، بچه شیعه ، خادمة الزهرا ، zryy ، كارمند پيمانی ، soshiant ، R3Z4 ، salman313 ، ELENOR ، سرباز سید علی ، آرین (الهه.ع) ، yamin ، mamy007 ، shia12 ، amir72 ، farzad313 ، *مهاجر* ، rahgozar.f ، آوای انتظار ، ANTI satan ، یا زهرا(س) ، nafas ، ويانا مبين نژاد ، faraz_223 ، joseffist ، mohaddese ، *ریحانه* ، Aram ، enan ilghon ، Aryha ، سید محمد حسین ، mahdis ، حسن.س. ، fiftynine ، نسیم ، اولولالباب ، fatemeh-55 ، nasimesaba ، azade ، 313flowers ، گل مرداب ، مرتاح ، fafa* ، شاهد ، لبخند خدا ، Sakineh ، عبدالرحمن ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۲, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
خانم ها استقلال مالی دارند ، کی گفته ندارند؟اگر ارث یا هر درآمدی داشته باشند مال خودشون هست ، اتفاقا ما مرد ها استقلال مالی نداریم و هر چه کسب درآمد کنیم مربوط به همسرمون هم میشه.تنها مانع خانم ها در استقلال مالی ، محدود شدن از نظر مکانی هست که اون هم فلسفه ای داره.فلسفه اون هم نیاز فرزند و همسر به حضور زن در خانه ، و خطرات احتمالی برای زن در جامعه هست.همین الآنهم در کشورهای به اصلاح پیشرفته غربی می بینیم خانم ها در خارج از خانه امنیت ندارند.
فلسفه ی اجازه گرفتن از مرد هم خیلی چیزها هست که خداوند متعال از عمق مسئله باخبره ، اما چیزهایی که به فکرمن حقیر می رسه ، یکی خطرات احتمالی برای خانم ها در بیرون از خانه می تونه باشه.یکی نیاز به حضور زن در خانه و تربیت فرزند که همین امر برخلاف ظاهرش از بزرگترین وظایف انسانی هست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۳:۳۲, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
خانوم موعود 49
بنده الان دارم میرم بیرون ان ش الله مفصل صحبت میکنیم
بحث در قالب اسلام و حقوق اسلامی میتونه انجام بشه . نظر من در مورد فمنیست هاییست که دارند با مخالفت با احکام خدا تیشه به ریشه خانواده میزنند
این که چرا خداوند یک حکم رو قرار میده بجز خودش و معصومین نمیتونند جواب بدهند . دلالیل ما هم در حد ذهنیات خودمونه .
در مورد استقلال مالی و کار در جامعه هم مخالف شرع نیست .
ببینید بنده خودم زمانی که دنبال کار میگشتم چند تا کار بهم پیشنهاد شد . یکیش سر و کار داشتن زیاد با خانوم ها بود با حقوق بالاتر
یکیش در یک مجموعه فرهنگی با همکارای معنوی . بنده دومی رو انتخاب کردم .
در مورد اجازه ما هم باید به اذن پدر مادرمون عمل کنیم . بحث سر تبعیته . داستان اون که اومد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو ببینه اما از مادرش اذن نداشت بیش از یه روز بمونه که شنیدید . با همون تبعیت به چه مقاماتی رسید .
اینجا قانون گذار خودش شاهده خودش قاضیه خودشم پاداش و جزا میده . چون و چرا فایده نداره .
در مورد حضانت هم چرا مرد باید بچش رو تا 7 سال بده دست مادرش؟ کی این حق رو بهش داده ؟!!
موارد دیگه هم الان باید بروم
ان شا الله صحبت میکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ELENOR ، دل خسته ، یاســین ، R3Z4
۱۶:۱۹, ۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #63

نقل قول: نظر من در مورد فمنیست هاییست که دارند با مخالفت با احکام خدا تیشه به ریشه خانواده میزنند
نظر من هم در مورد شوونیست هایی است که با تمام قوا و با تفاسیر شخصی از دین، برای سلب آزادی و اختیار زنان و تبدیل کردن آنان به برده های جنسی و برده های خانگی تلاش می کنند. نه مردان دیگر!
نقل قول:اگر ارث یا هر درآمدی داشته باشند مال خودشون هست
اگر ارث نداشته باشند چطور؟ هر درآمد دیگر بدون کار کردن چگونه حاصل میشود؟
نقل قول:، اتفاقا ما مرد ها استقلال مالی نداریم و هر چه کسب درآمد کنیم مربوط به همسرمون هم میشه.
اگر زن همسر نداشت چطور؟
نقل قول:فکر میکنید زنی که از ولی(پدر یا همسر) تبعیت نکنه، اگه امام زمانش بیاد میتونه از امامش و ولیش تبعیت کنه؟؟؟
فقط زن احتیاج به فرمانبرداری دارد؟ چرا مرد احتیاجی به اجازه گرفتن از همسر ندارد؟ چطور مرد بدون اجازه گرفتن از کسی بعدها می تواند از امام زمان تبعیت کند اما زن نمی تواند؟!
نقل قول: زن مطلقاً و در هیچ شرایطی حق خروج از منزل شوهر را بدون اذن و رضایت شوهر ندارد و خروج وی بدون اذن شوهر حرام بوده و موجب نشوز زن می گردد. این نظریه از اطلاق برخی کلمات قدمای امامیه استفاده می شود:
زن باید بتواند مانند مرد برای همه افعالش خودش تصمیم بگیرد و به هیچ احدالناسی ارتباطی ندارد که برای او امر صادرکند.
این نظریه ها! از مردان صادر شده و واضح است که مردان به نفع خود سخن می گویند.
می دانید سکینه دختر امام حسین زنی بود که هنگام ازدواج با همسر شرط می کرد که اگر او همسر دیگری اختیار کند حق طلاق با او باشد؟!
میدانید که برخی مورخان و مردان ایرانی از اصل وجود چنین زنی را انکار کرده اند و گفته اند امام حسین چنین دختری نداشته و یا گفته اند سکینه این بانوی شاعر فرهیخته روشنفکر در کودکی فوت کرده یا اصلا هرگز ازدواج نکرده؟
می دانید چرا؟ برای اینکه این مردان نمی توانند زنی را که برای خود و شخصیت و انسانیت خود ارزش قائل باشد تحمل کنند و با تحریف تاریخ سعی دارند که زنان را همچون کنیزکان بی اراده و بی اختیار و بی فکرو شعور تحت سیطره خود نگاه دارند.
نقل قول: شما به جنگتون با خدا ادامه بدید ببینیم اخرش کی پیروز میشه .
شما هم به برچسب زدن خود به بنده ادامه دهید تا من روزی در قیامتی که حتما به آن اعتقاد دارید در حضور خدا درباره این برچسب زدنها شما را مورد پرسش قرار دهم.
نقل قول:این مطلب که بارها درسایتهای فمینیسیتی ومدعی حقوق زنان کپی شده نوشته خانم "نعمیه دوستدار" هست.
خانم ایرانی محترم،طناب خانم دوستدار وبقیه هم پالکی هایش خیلی وقته که پوسیده شده
.
آن چیزی که پوسیده شده نظرات مرتجعانه برخی و هم پالکی های آنان می باشد که زنان را تا سطح یک برده جنسی و خانگی پایین می آورند و او را تهی مغزی بی مایه تصور می کنند که همواره باید دیگران برای او تصمیم بگیرند و برای او جایگاه تعریف کنند!!!!
در ضمن من نگارش بدی ندارم. اما وقتی این نظرات با نظر من یکسان بود دلیلی برای تغییرش ندیدم. کما اینکه بنده خودم بهتر می دانم وقتی یک جمله را در بروزرها کپی و سرچ کنید کل منبع نوشته یافته میشود!! خوب است ظاهرا اعضای تالار دارند کمی به فناوری ها آشنایی می یابند. انشاءالله کپی پیستهای فراوان ناظران و مدیران نیزتعدیل شود!!! زیرا حداقل بنده نظرات خودم را با نگارش دیگران آورده ام اما ناظران و مدیران نظرات و علم و دانش دیگران را به اسم خودشان می آورند!!!!
نقل قول:بر اساس چه منطقی می فرمایید اینکه زن را معشوق بدانیم در حق او خشن بوده ایم؟؟؟

اینکه زن را مظهر لطافت و جمالیت الله تعالی تصور کنیم خشن بوده ایم؟؟؟؟؟؟
بر این اساس که زن نه یک فرشته است نه یک دیو. زن یک انسان است. با تمامی صفات مثبت و منفی انسانی. زن هیچ قداستی ندارد که او را مظهر جمال الهی بدانیم. همانطور که مرد هم قداست ندارد. کسانی که این سخنان را می گویند قصد دارند که با قرار دادن هاله تقدیس و احترام در اطراف زن او را از اجتماع دور کنند و از فعالیت و مشارکت او جلوگیری کرده و او را تا حد فرشته ای که نباید با زشتیها و بدیهای جامعه درتماس است درآورده و با این شعارهای ظاهر فریب او را محدود و محصور کنند و آزادی او را ازبین برده و تمامی امکان رشد و پیشرفت را از او بگیرند و اگر این زن ادعا کند که مظهر جمال الهی نیست او را به بدکاره و شیطان منتسب می کنند. اما زن هیچ یک از اینها نیست. زن فقط یک انسان است.
زن فرشته نیست که نتواند فکر کند، تصمیم بگیرد و فقط وظیفه اش اطاعت باشد. زن معشوق نیست که فقط وظیفه اش مورد محبت و عشق قرار گرفتن باشد. زن مظهر لطافت نیست که نتواند در اجتماع فعالیت کند. زن مظهر جمال الهی نیست که اگر بود جایش در کره خاکی نبود.....

هایدگرمیگوید هرکس دو وجود دارد یکی وقتی که می گوید (من) به عنوان موجود زنده ای که در جامعه است و دیگری اگزیستانس اتانیک است یعنی اصالت وجود. نه آن وجود اولیه ای که همه دارند که وجود اولی سازنده اش پدر و مادر است که به کمک هم آن را می سازند و این وجود دومی است که برخی اصلا ندارند و برخی دارند و آنها که دارند به درجات مختلف دارند"

طبق نوشته های دکتر شریعتی که ایشان هم از هایدگر نقل نموده اند وجود انسان به دو نوع مجازی و حقیقی تقسیم میشود. زن و مرد هر دو این وجود مجازی را دارا هستند. یعنی هردو به وسیله پدر و مادر زاده شده اند. اما اینجا وجود حقیقی است که مشکل ایجاد کرده.
مشکل ما از دست رفتن وجود حقیقی زنان به وسیله مردان است. اما این وجود حقیقی چیست؟ شریعتی می گوید" و این وجود دومی وجودی است که فرهنگ در طول تاریخ می سازد و می آفریند و آن وجود حقیقی و واقعی و انسانی آدم است و تعلیم و تربیت جز این نیست که وجود حقیقی را در وجود مجازی رسوخ بدهد و پرورش و رشد دهد و این شخصیت، شخصیت من انسانی است"
همانطور که سارتر میگوید: "وجود مجازی را طبیعت یا خدا ساخته و وجود حقیقی را خود ما میسازیم"

به نظرمن وجود حقیقی که زنان دارند وجودی نادرست است و یا می توان گفت اصلا وجود حقیقی ندارند .
منظورم این است که وقتی شما یک مرد را می بینید او را به عنوان یک انسان و یک مرد در نظر می آورید. اما مرد صفاتی دیگری هم دارد : می تواند یک پدر نمونه؛ یک معشوق پرستیدنی؛ یک پشتوانه محکم؛ یک برادر بی نظیر؛ یک دانشمند بلندمرتبه؛ یک دیپلمات بی رقیب و ... باشد. اما در درجه اول یک انسان است.
اما وقتی در جامعه سنتی ما یک زن دیده می شود اول صفاتش دیده می شود سپس انسان بودنش! وچه بسا اصلا بعد انسانی اش فراموش می شود. زن را ما همیشه به عنوان یک مادر نمونه؛ همسرفداکار؛ یک معشوق نازنین و ... می بینیم.
یعنی اول جنسیت مطرح می شود دوم انسان بودن.
همه نگاه ها به زن نگاه جنسی است. همانطور که شریعتی می گوید: " تمام ارزشهای متعالیش در اسافل اعضایش خلاصه می شود"

فرض بفرمایید می خواهند فرهنگ حجاب را در جامعه نهادینه کنند. من خودم پوششم چادر است و کاملا محجبه هستم اما وقتی به تفاسیری که از حجاب می شود میرسم به راستی ناراحت میشوم: می فرمایند حجاب داشته باشید تا مردان به گناه نیفتند.
این تفسیر نادرست ناشی از نگاه جنسی به زن است. یعنی یک مرد وقتی یک زن را میبیند فورا تحریک جنسی می شود. یعنی زن مساوی است با سکس. زن انسان نیست بلکه وسیله ای است برای رفع شهوت. وقتی او را می بینیم فقط همین مساله به ذهنمان خطور می کند.
یا همانطور که شما اگر غذایی را که کسی خورده و نیم خورده و پس مانده ای باقی مانده نمی خورید همان دیدگاه هم به زن وجود دارد. مثلا اگر زنی طلاق بگیرد دیگرهمسر مناسبی برای مردان مجرد نیست. چون انسان نیست بلکه غذایی است که نیم خورده شده و ارزش یک دختر را ندارد. البته ارزش آن دختر هم به جنسیتش است نه به انسان بودنش. باید دختررا مانند غذا در محیطهای استرلیزه و پاستوریزه نگاه داشت تا کپک نزند. در غیر این صورت فاسد است و در جامعه جایی ندارد.
این یعنی نگاه جنسی صرف به زن. البته برای آنکه باعث رنجش خانمها نشوند رنگ و لعابهایی به آن می زنند تحت عناوین زن قداست دارد. مظهرجمال الهی است و زیبایی بهشت زیر پای مادران است و امثالهم. در حالی که این رنگ و لعابها می تواند شامل مردان هم بشود. قطعا بهشت زیرپای پدران هم هست. ارزش پدر و مادر مساوی است. اما پدر در درجه اول یک انسان است در درجه دوم یک پدر. اما زن در درجه اول و دوم و ان ام فقط یک زن از دیدگاه جنسی است.
البته در این میان زنان هم به اندازه جامعه در ایجاد این دیدگاه جنسیتی مقصر هستند....
و نمیدانم آنجایی که دکتر شریعتی می گوید خدایا به زنان ما شعور اعطا کن منظورش شعوری برای درک انسان بودنشان است یا چیز دیگری؟

نقل قول: غیرتی که فرمودید هم در مورد مردان صادق است و هم در مورد زنان. و اتفاقا هم تا اندازه منطقی خودش در دین مورد تقدیر قرار گرفته است.
اصلا اینگونه نیست که می فرمایید. در(دین) تفاسیر از غیرت زنان تعبیر به حسادت می شود و آن را مذموم می نامند!
اگر یک زن غیرت داشته باشد که همسرش با زن دیگری در ارتباط باشد آن را ناشی از حسد زنانه می نامند اما درباره مرد چنین تفکری وجود ندارد.
البته پرواضح است که چون نویسندگان تفاسیر مرد هستند همه چیزرا به نفع خود تعبیر و تفسیرکرده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، M912
۱۹:۳۰, ۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۱۹:۳۱ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #64
آواتار
دوستان
قبل از هر چیز بیاید تو مباحث آرامش خودمونو حفظ کنیم
بعد از اون اگر کسی نظرش مخالف ما بود سریع فکر نکنیم ملحد و بی دین و ایمانه! شاید ما داریم بد به قضیه نگاه میکنیم...

من خودم همیشه با مسئله ی کج فهمی طرف مقابلم در مباحث، مواجه هستم!
حالا یا من بد مسائل رو عنوان میکنم
یا شخص مقابل بد متوجه میشه
در هر صورت، احترام متقابل میخوام!
البته اکثر دوستان بیداری رو میشناسم، و میدونم خودتون این اصول رو رعایت میکنین

من تا حدودی با حرف های خانم ایرانی و موعود موافقم

همسر بودن و مادر شدن، دو مسئله ی کاملاً اختیاریه
یک مادر ، طبعاً یک همسر هم هست و اینا زیر مجموعه ی کلمه ی مقدس زن هستند
اما زن بودن زیر مجموعه ی همسر یا مادر بودن نیست!

بیاید زن رو با چیزهایی غیر از مادر بودن و همسر بودن و معشوقه بودن تعریف کنیم!
چون اینها تعاریفی هست که با وجود یک شخص دوم معنی میشه!

همسر ________________ شوهر
مادر___________________ فرزند
معشوقه_________________عاشق

زن خودش دارای حقوقی هست، دارای حق انتخاب، حق پذیرش یا رد کردن، حق زندگی کردن به نحوی که خودش میخواد ( البته در چهارچوب دین)

یکی از دوستان نوشتن
در کل اگر دختری 25 سالش هم بشود و ازدواج نکند، کسی نمی تواند در بسیاری از شهرهای ایران امروز به او بگوید بالای چشمت ابروست [تصویر: cool.png]
من نمیدونم دلیلشون چی بوده برای ذکر این مسئله...
اما

نه تنها در بسیاری از شهرهای ایران، در هیچ جای دنیا هیچ کس، حق نداره به دختری بگه چرا ازدواج نکرده و به دختری که 30 سالشه کلمات ابلهانه نسبت بده!
خیلی هم خوبه که مردم یاد بگیرند خصوصی ترین مسئله ی زندگی یک دختر، هیچ ارتباطی به دیگران ندارد!

البته انگار اسم تاپیک چیز دیگه ای هست و موضوع بحث چیز دیگه ای...
من یک زن هستم، با تعداد بچه و فرزند داشتن یا نداشتن تعریف نمیشه
زن، وظیفه نیست! همسرداری و بچه داری نیست!
زن، انسانه
انسان دارای عقل و شعور و قدرت انتخابه
انسان مخلوق خداست و خدا معبود انسان
زن، دارای عقل و شعوره و قدرت انتخابه و مخلوقه و خدا معبود زن!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما با تفاسیری که دوستان کردن
من هیچوقت مادر نخواهم شد! چون ازدواج نخواهم کرد!
اگر بخوام مورد لعن خدا نباشم و هزار جور وظیفه گردنم نباشه، کاری جز ازدواج نکردن به ذهنم نمیرسه!

امام صادق علیه السلام فرمودند:زنی به نزد رسول خدا صلی الله علیه واله امد و پرسید حق مرد بر همسرش چیست ؟ حضرت فرمودند : اینست که که نیاز او را پاسخ دهد هر چند بر پشت شتر سوار باشد وچیزی را نبخشد مگر اینکه از همسرش اجازه بگیرد واگر بدون اجازه ببخشد گناهش به گردن زن و ثوابش برای مرد خواهد بود واینکه درحالی که شوهرش از او ناراحت است نخوابد انگاه زن پرسید : هر چند مردش به او ظلم کند ؟ حضرت فرمودند: بلی آن زن گفت : قسم به آنکه تو را به حق مبعوث کرده هیچ گاه ازدواج نخواهم کرد! فکر کنم من از نوادگان همون زنم!Big Grin
من یک جنس مونث باقی خوام موند! که خدارو میپرسته و برای تعریف شخصیتش نیازی به شخص دوم، یعنی بچه و شوهر نداره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، ایرانی
۲۰:۵۰, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
به قول رشتیایه عزیز :
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو مگه کتاب مینویسید جونه من اینا رو میخونید؟
در کل بحث سر زنو و مرده دیگه .
من نمیدونم چرا اینقدر بحث تکراری میکنیم الان نگا کنی درباره همین موضوع 20 تاپیک به اسمای مختلف هست .
اگه میگید مادر شدن به دلایلی بده و نمیدونم سخته و اینا بر منکرش لعنت کی گفته آسونه (البته بجز قسمت بد بودنش) شرمنده ولی زندگی همینه فکر کردی زندگی چیه مثلا ته ته کیف کردن آدم چیه من نمی دونم از روی افسردگی میگم یا نه ولی زیاد دنبال دلیل نباشید اینطوری کمتر بخاطر فقدان چیزی زجر میکشی .
زن و مرد تو اسلام برابر نیست اگه دنباله دلیلی ما هر چی بگیم تو یه چیز جواب میدی پس اینکه هدف نداره فقط بروز دادن خودمونه و ارزش نداره.
خواهشن کوتاه بپرسید .اول یه سوال بپرسید تا جواب نگرفتی ول نکن این طوری بدرد نمیخوره 20 سوال میپرسی یکی 10 تاشو یکی 7 تاشو پاسخ میده بعد تو 40 تا نظر دربارهی حرفای طرف میفرستی و همینطور تسائدی تا میبینی اصلا بحث عوض شد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۲۱:۴۱, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #66

سرکار خانوم ایرانی سلام

آخر مشخص نشد شما کی رو قبول دارید-کی رو قبول ندارید-چی رو قبول دارید چی رو قبول ندارید!

یه جای میفرمایید بنده تفاسیر رو قبول ندارم ، بعد میفرمایید مربی "قرآن" هستم و تفسیر تدریس می کنم

یه جا از اسلام دم میزنید جای دیگر از *ایران قبل از اسلام* طرفداری می کنید

جایی میفرمایید دکتر شریعتی اینطور و آنطور است جایی دیگر از او نقل و قول میکنید

جایی میفرمایید من به صحت سند احادیث شک دارم و احادیث مورد تایید بنده نیست

جایی دیگر درخواست "حدیث" برای نوشتن مقاله می کنید

می توانم از شما سوالی بپرسم؟ اینکه دین و مذهب شما چیست؟

قصد فضولی ندارم

می توانید پاسخ ندهید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، mamy007 ، R3Z4 ، درست پسند
۴:۵۹, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #67

نقل قول: آخر مشخص نشد شما کی رو قبول دارید-کی رو قبول ندارید-چی رو قبول دارید چی رو قبول ندارید!

"من نه دل‌نگران سنّتم،نه دل‌نگران تجدّد،نه دل‌نگران تمدّن،نه دل‌نگران فرهنگ و نه دل‌نگران هیچ امر انتزاعی از این قبیل.من دل نگران انسان‌های گوشت‌وخون‌داری هستم که می‌آیند،رنج می‌ برند و می‌روند.
سعی کنیم که:
اولاً:انسان‌ها هرچه بیشتر با حقیقت مواجهه یابند،به حقایق هرچه بیشتری دست یابند؛
ثانیاً هرچه کمتر درد بکشند و رنج ببرند
و ثالثاً هرچه بیشتر به نیکی و نیکوکاری بگرایند
و برای تحقّق این سه هدف از هرچه سودمند می‌تواند بود بهره‌مند گردند،از دین گرفته تا علم،فلسفه،موسیقی،هنر،ادبیات و همه دستاوردهای بشری دیگر."
استاد مصطفی ملکیان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۷:۲۸, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #68

خیلی زیبا بود آقا وحید. البته در این حدیث:
(۲/بهمن/۹۱ ۱۱:۲۹)وحید110 نوشته است:  حدیث(3) امام على عليه السلام:
... إِيّاكَ وَالتَّغايُرَ فى غَيرِ مَوضِعِ غَيرَةٍ فَإِنَّ ذلِكَ يَدعُو الصَّحيحَةَ إِلَى السُّقمِ وَالبَريئَةَ إِلَى الرَيبِ... ؛
از غيرت نابجا بپرهيز زيرا اين كار، زن درستكار را به انحراف و زن پاكدامن را به ترديد مى‌كشاند.
نهج البلاغه، نامه 31
ترجمه صحیح "یدعو" میشه "می‌خواند"
چیزی که باعث شد دقت کنم این بود که به انحراف کشیده شدن یک نفر، حتماً بخاطر خطای خودش هست، و نمیتونیم بگیم در یک موقعیت(در اینجا غیرت نابجای شوهر) یک نفر حتماً مرتکب خطا می‌شود.

در حالی که مسلماً از حد گذشتن(در اینجا غیرت نابجا) باطل است و بقیه را هم بسوی باطل می‌خواند.

(۲/بهمن/۹۱ ۱۹:۳۰)آرین (الهه.ع) نوشته است:  امام صادق علیه السلام فرمودند:زنی به نزد رسول خدا صلی الله علیه واله امد و پرسید حق مرد بر همسرش چیست ؟ حضرت فرمودند : اینست که که نیاز او را پاسخ دهد هر چند بر پشت شتر سوار باشد وچیزی را نبخشد مگر اینکه از همسرش اجازه بگیرد واگر بدون اجازه ببخشد گناهش به گردن زن و ثوابش برای مرد خواهد بود واینکه درحالی که شوهرش از او ناراحت است نخوابد انگاه زن پرسید : هر چند مردش به او ظلم کند ؟ حضرت فرمودند: بلی آن زن گفت : قسم به آنکه تو را به حق مبعوث کرده هیچ گاه ازدواج نخواهم کرد! فکر کنم من از نوادگان همون زنم!Big Grin
قسم به همون خدایی که پیامبر رحمت رو برای هدایت بشر فرستاد، کسی حق ظلم کردن ندارد.
کسی که چنین چیزی بر پیامبر خدا بسته حسابش را پس خواهد داد.

تنها چیزی که از اول تا آخر اسلام قراره یاد بگیریم اینه که ظلم بده، و خداوند خوبه.

آخه یکم فکر کنید. رسماً گفته: "هرچند ظلم کند؟" به اون همه کار عجیب و غریب رضایت نداده.

خیلی معذرت میخوام. "نیاز او را پاسخ دهد" یعنی چی؟ یعنی مثلاً شوهره وسط سفر آب بخواد؟ چیز دیگه‌ای که نیست؟

"در حالی که شوهرش از دست او ناراحت است نخوابد" ؟؟؟؟؟
مجدداً معذرت میخوام. منظورش از "ناراحت است" چیه دقیقاً؟ اگر منظورش ناراحتی معمولی است، بازهم نخوابیدن یکی از بدترین شکنجه‌هاست.

پیامبر رو که ظالم کردید رفت. بفرمایید امام صادق چه نکته‌ای در این حدیث دیده بوده که اون رو نقل کرده؟ نکنه می‌خواسته بهانه دستتون بده؟Big Grin
۱۸:۱۳, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۴ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #69
آواتار
ببخشیدآقای درست پسندمایکسری سوال ازدوست شماآقای وحید110پرسیدیم هنوزجواب ماروندادن
اگه برای شماوهمکارانتون مقدوره پاسخ بدید....ماهم سردشمنی وکینه وبغض نداریم حرف منطقی باشه آدم قبول میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۸:۳۸, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #70

شما رو نمیدونم، ولی کاربر ایرانی و بعضی دیگه ثابت شده که قبول نمیکنن. یک نمونه‌اش هم اینجا هست، که خودشون رو به ندیدن میزنن. اینجا دیگه بحث ترجمه و تفسیر نبود که بگیم پیچیده است. جوابهای بعدش تا ارسال 194 جالب هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: R3Z4 ، Fatemeee
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا