کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهریه باعث استحکام زندگی است ...
بله ...
مهریه فقط یک هدیه است ...
باعث اجبار به ادامه زندگی می شود
کلا بی ارتباط است ...
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]

سلام دوستان عزیز
کاربران و مهمانان گرامی
مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ...
به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟!
نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟
آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟!
اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟
مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟!
حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟
خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!!
آقایون چرا قبول می کنند !؟!
تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، میلاد.م ، mahdy_mir ، دیدگاه نوین ، AMINI ، سید ابراهیم ، جویای حقیقت ، black ، مجید املشی ، mohamad ، دل خسته ، زینب خانوم ، meshkat ، mahdy30na ، یاســین ، ساجد ، ترنم ، سرباز سید علی ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، fatemeh ، rastin ، Reza71 ، sarallah ، Reza2035 ، بچه شیعه ، خیبر110 ، R3Z4 ، Seyed Mohsen ، حوریه سادات ، ضحی ، آیات ، setmapi ، ahmad1300 ، mohammad reza ، ZaHrA110M ، بیداری اندیشه ، تازه مسلمان ، محمود ، soshiant ، شهـاب ، only_y2d ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، omidman ، MEHJR ، یا زهرا(س) ، راحیل ، shia12 ، Admirer ، Maysam-1st ، شیدا ، hsnberjis ، امیریان ، blue.blood ، al-shia ، Braveheart ، حقیر ، وحید110 ، من انقلابی ام ، hesam110 ، ali.khm ، fiftynine ، zohur ، خادمة الزهرا ، عبدالرحمن ، صهبا

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۷, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #181

خوب من اول بگم که 21 سالمه ، پس از هر بزرگواری که فکر میکنه نظر من کم ارزشه دعوت میکنم ادامه صحبتم رو نخونه تا وقتش هدر نره.
ببینید رفتارهای خشونت باری که از مردان (شوهر ، پدر ، برادر و ...) نسبت به زنان سر میزنه قطعا یه معلول منفی هستش که علت (های) خاص خودش رو داره (مثلا اون مرد میتونه بد تربیت شده باشه یا هر علت دیگه که باید در تاپیک مجزایی به این دلایل و راه های حل اونها پرداخته بشه)
حالا برای جلوگیری از این معلول منفی (خشونت) باید علتش رو برطرف کرد نه اینکه بخواهیم با یه کار غلط و منفی دیگه (بالا بردن مهریه) خشونت رو برطرف کنیم چرا که این کار باز نتایج منفی خاص خودش رو داره ( مثلا زندان رفتن مردهای بی تقصیر و ...)
حالا دوباره بیایم برای حل کردن مشکل جدید یه قانون غلط دیگه (سقف گذاشتن برای مهریه) رو وضع کنیم که دوباره خودش یه سری پیامد منفی دیگه داشته باشه و همین طور گره ی کور بزنیم رو گره ی کور
موضوع این تاپیک مهریه و مقدارش بود که بحثش تمام شده است ، شاید بهتر باشه در یک تاپیک جدید به خشونت مردان در برابر زنان پرداخته بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mohammadhadi ، فاطمه خانم ، دل خسته ، آرین (الهه.ع) ، شیدا ، Mohammad Trust ، MEHJR
۱:۲۵, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #182
آواتار
درست میفرمایید
بحث در مورد میزان مهریه بود
بعد همون بحث کشیده شد سمت علت ها و معلولها...
و تا الان تو همون علت و معلول موندیم! Smile
بله از نظر من هم تمام شد
انشالله این مورد هم با فرهنگ سازی صحیح و اسلامی درست بشه و دیگه شاهد هیچ مشکلی تو ازدواج جوانها نباشیم
این فرهنگ سازی اسلامی و حل کلی مشکلات به دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام میشه که انشالله ظهورشون خیلی نزدیکه
موفق باشین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علي ، M912 ، فاطمه خانم
۱۲:۳۷, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #183

بحث خیلی پیچیده تر از این حرفاس دادش و ابجی یای گل. دو سه نفر که هنوز ازدواج نکردن یا حتی تو عمرشون دست یه دختر یا پسرو نگرفتن تو دستشون اومدن دارن از رو تعصب و احساسشون حرف میزنن. هم خانم ایرانی هم دیگران. بابا جون این چیزا از امورات شخصیه .مربوط به درون ادم میشه الان ما همیشه زنانها رو بد میدونیم زنها هم همیشه مردارو بد میدونن . الان من تا الان ندیدم این خانم ایرانی یه جا از مرد بدبخت ایرانی که داره الان به شدت از سوی زنان مورد ظلم قرار میگیره طرفداری کنه. خانم ایرانی شما چرا من و امثاله منو که بلد نیستن با زن باس چطوری رفتار کرد رو میبینی و ملاک قضاوتهات قرار میدی اصن ماها عددی هستیم و اسه الگو شدن.؟ خانم ایرانی شما برو یکی مث ایت الله خمینی رو الگوی خودت قرار بده که انقد با خانومش اوکی بود. برو ایشون بردار چماق کن بکوب تو سر ما. مطمین باش پستاتم حذف نمیشه. خانم ایراین باس با هرکی با زبون خودش حرفید قبول داری؟ سریال فلان که نشد واس ما الگو. اونا خودشون زنو فقط واسه سکس میخوان بعد واس این که بتونن زنو راحت بدس بیارن اومدن دم از ازادی و حقوق زن زدن و الا اینای که من دیدم عمرا واس زن ارزش و احترامی قایل باشن. به قول خود جامعه شناسای غربی که در غرب زن فقط یه جا عزیزه. اونم تو رختخواب هس. تازه همون جا هم باز خانما از بی مهری مردا مینالن. خانم ایرانی من که عددی نیسم . شما برو شهید چمرانو الگو قرار بده که چقد واس زنش احترام میزاش و هردوتا هم از هم راضی بودن. شما فقط بدی ها رو نبین خانم خوب. خانم ایرانی این بحثا بی فایده هس. چه تو صیغه چه اینجا و چه هر جای دیگه میدونی واس چی واس اینکه ما ادما تا راضی نیشیم که حقوق همدیگرو رعایت کنیم همین هست که هس. مرد و زن هم نداره. هردو هم دارن به هم نامردی میکنن. یه جا زنه زورش نمیرسه به مرد و بهش نامردی میشه یه جا هم مرد زورش نمیرسه به زن و بهش نامردی میشه. خانم ایرانی چه دل خوشی داری به خدا. خانم ایرانی الان یه نامردی که در حق مردای مملکت ما میشه اینه که هر وقت یه جا خبر میرسه که فلانی زن و شوهر طلاق گرفتن سریع میگن مرد بد بوده. من تا الان یه جا نشندیم که بگن زنه بد بود. اخه عجیب نی؟ همش مردا بدن؟ بابا یه جاهای زن شمر هس یه جاهای هم مرد شمر میشه. زن و مرد خوبم داریم. ول کنید این حرفایرو به نظر من تا وقتی ماها حاضر نشیم به حقوق همدیگه که خدا برامون اورده احترام بزاریم همین اش هستو همین کاسه. الان که بحث میکنید شما و دیگر بچه ها به هیچ نتیجه ای نمیرسید و فقط خودتونو خسته میکنید. خدایش راس نمیگم؟ قبلا تجربه نشده براتون؟ ول کنید
خانم ایرانی شما بارها به من اعتراض کردین که واس چی به زنا توهین میکنم به خدا که من تا الان ندیم یه جا شما از مردا خوب بگی همش داری به مردای مملکتمون توهین میکنی . حی مردای بی احساس غربی رو به ما و مردای کشور خودت شرف دادی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، fatemeh ، ایرانی ، Reza71 ، MEHJR
۲:۳۰, ۲۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #184

(۱۴/دی/۹۱ ۳:۱۵)ایرانی نوشته است:  محض اطلاعتون در جهان اول قانونی به نام مهریه وجود ندارد.Big GrinBig Grin
از ایراد عبارت بی‌مسمای "جهان اول" که بگذریم، بله، نامش مهریه نیست، نامش Divorce Payout یا Division of Property هست و خیلی هم ایرادات بهش وارد هست، و خیلی هم سرش بحث وجود داره(البته نه اینکه مثل اینجا سیاه‌نمایی بشه).

این قوانین میتونه از کشور به کشور و از ایالت به ایالت متفاوت باشه. بر این اساس در بسیاری کشورها، در زمان طلاق، طرفین میتونن در تقسیم اموال توافق کنن، و اگر نتونستن به توافقی برسن، دادگاه وارد کار میشه تا بصورت قانونی اموال رو تقسیم کنه. درصورتی که مسئله‌ی خاصی نباشه، معمولاً این تقسیم بصورت 50-50 انجام میشه.

خود خارجیها میگن یکی از طرفین مثل یک "صید نشسته" هست(البته در صورتی که هر دو بی‌چیز نباشند، یا اختلاف داراییشان ناچیز نباشد). برای مقابله با این شرایط از
Prenuptial Agreement استفاده میکنن که یعنی قرارداد قبل از ازدواج.

مطالب این قرارداد میتونه خیلی متنوع باشه، ولی عموماً شامل شروطی برای تقسیم اموال و پشتیبانی مالی درصورت رخ دادن طلاق هست. همچنین این قراردادها میتونه شامل شرایطی برای ضبط سرمایه در نتیجه‌ی طلاق به دلیل زنا، یا شرایط دیگری برای قیومیت بشه. Postnuptial Agreement هم وجود داره که شبیه همینه، بجز اینکه بعد از ازدواج نوشته میشه.

نمونه‌های افرادی که این قرارداد رو نداشته‌اند و با طلاق، یکی از اونها بخشی از ثروت دیگری رو گرفته، یا حتی اون رو به ورشکستگی رسونده، زیاد هستن، و با یه گشت توی اینترنت، تعداد بسیار زیاد افراد مشهوری پیدا میشن که در نتیجه طلاق، از چند میلیون تا بیش از یک میلیارد دلار از دست داده‌اند.

با مقایسه اینها با مهریه، میتونیم به خوبیهای مهریه پی ببریم:

• مهریه هدیه است، و اگر زوج آن را به همسرش بدهد، علقه بین آنها بیشتر می‌شود.
  • زوجه عاقل، در صورت خوف از بی‌سرپناه و بی‌حمایت موندن در صورت طلاق احتمالی، میتونه مهریه‌ای بخواد که نیاز اقتصادیش رو تأمین کنه. زوج عاقل هم با اینکه مسلماً دوست داره ارزش این رابطه در نزد خودش رو به نوعی نشون بده، اگر راست میگه و واقعاً می‌خواد این هدیه رو بده، باید تنها تا جایی که توان اقتصادی داره مهریه رو قبول کنه.
  • مهریه میتونه اصلاً ارزش مادی نداشته باشه، و اگر زوجین دوست دارن با هدیه‌ای غیرمادی ارزش این رابطه رو بیان کنن، آزادند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، R3Z4
۸:۴۷, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #185

نقل قول: با مقایسه اینها با مهریه، میتونیم به خوبیهای مهریه پی ببریم:

کاملا موافقم.
چون مهریه را با هزاران ترفند و تبصره و ماده و . ... غیرقابل دریافت کردند و کاملا مشخص است نسبت به قوانین دیگر (که فقط منافع مردان را در نظر نگرفته) برای مردان حائز خوبیهای بیشتری است!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۳۹, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #186
آواتار
(۲۳/دی/۹۱ ۸:۴۷)ایرانی نوشته است:  کاملا موافقم.
چون مهریه را با هزاران ترفند و تبصره و ماده و . ... غیرقابل دریافت کردند و کاملا مشخص است نسبت به قوانین دیگر (که فقط منافع مردان را در نظر نگرفته) برای مردان حائز خوبیهای بیشتری است!!
سلام
فقط مهریه نیست که نباید بهزور دریافت بشه ، تمام بدهکاری ها در اسلام باید با شیوه خاصی دریافت بشند.قرار نیست که یک بدهکار برای دادن بدهیش تمام زندگیش رو بفروشه.لطفا برید قوانین بدهی و طلب رو در اسلام بخونید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، درست پسند ، فاطمه خانم ، وحید110
۱۴:۰۵, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #187

خانم ایرانی مهریه فقط یه هدیه هست. کجای دنیا یکی خواس به یکی که دوسش داره هدیه بده میاد بهش مثلا 200 میلیون هدیه میده؟ الان به نظر من 14 تا سکه هم زیاد چون سکه بیشتر از یک میلیون شده. اخه مکجا ما میخوایم به یکی هدیه بدیم میایم بهش مثلا 14 میلیون هدیه میدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، rastin ، ترنم ، فاطمه خانم ، یاســین ، MEHJR
۱:۵۴, ۲۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۲:۰۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #188

(۲۳/دی/۹۱ ۸:۴۷)ایرانی نوشته است:  چون مهریه را با هزاران ترفند و تبصره و ماده و . ... غیرقابل دریافت کردند و کاملا مشخص است نسبت به قوانین دیگر (که فقط منافع مردان را در نظر نگرفته) برای مردان حائز خوبیهای بیشتری است!!
یک جمله‌ی کنایه‌ای کلی، در حواب رد شدن یکی از حرفهاتون!
اگر دفاعی وجود نداره باید اشتباهتون رو قبول کنید و اصلاحش کنید.

شما حتی حاضر به قبول یه مطلب روشن نیستید. یعنی اگر در ادامه هرچیز دیگری ثابت بشه، یا مثل الآن نادیده‌اش میگیرین، یا بی‌دلیل ردش میکنین.

قضیه خیلی مهمه:

مهم نیست که شما هم مثل خیلی‌های دیگه از واقعیت کشورهای به اصطلاح "جهان اول" باخبر نباشین.

اینکه با این حال ازش تعریف کنین هم با اینکه خیلی بده، اصلاً عمق فاجعه رو نمیرسونه.

اشتباه شما این بود که اون رو چماق کردید و کوبیدید تو سر جامعه‌ی مذهبی و قوانین الهی‌اش.

و فاجعه‌ی حاضر اینه که می‌بینید چنین کاری نادرست بوده و اصلاً به روی خودتون هم نمیارید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، محب الزهرا ، یاســین
۸:۲۰, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #189
آواتار
(۲۳/دی/۹۱ ۸:۴۷)ایرانی نوشته است:  کاملا موافقم.

بسم الله الرحمن الرحیم
والا تا اونجایی که ما تو فک و فامیل و دوستان دیدیم حداقل ماهی یه سکه رو میدن، یه سکه ام شده یه میلیون،کم پولی نیست
شما در مورد شنیده هاتون حرف میزنید ما دیده هامون
یه اشنای دیگه ام داشتیم که اصلا شغل بابای عروسشون همین بود،دخترش رو عقد میکرد، دخترش نرفته خونه شوهر نصف مهریه رو میخواستن، بنده خدا اشنامون معلم بود، پسرش که معلومه این پول رو نداشت، خونه شون رو فروختن مهر دختره رو دادن ، اخر عمری، اونم با اون زحمت با پول معلمی، خدایش انصاف نیست، البته مقصر اصلی پسرهان که اینقدر مهر میکنن،وگرنه دخترهایی هم هستن که به مهر کم راضی اند
از این موارد زیاد بوده ،4موردش رو خودم دیدم،ولی نداشتیم کسی رو که خانوم مهریه بخواد و اونی بشه که شما میگید!!
بحث راجع به شنیده ها رو بذاریم کنار
من خودم معتقدم یه مهریه معقولی باید باشه ، نه خیلی کم، یه حد متوسط که اگر طرف بدذات بود و نامرد، ادم دستش خالی نباشه،وگرنه اگه زنی مردی رو دوست داشته باشه هیچ وقت مهرش رو نمیخواد و اگه مردی زنی رو دوست داشته باشه کل دار و ندارش رو به زنش میده ، دیگه احتیاجی به این کارها نیست.
به قول یه دوست میگه زن و مرد در یه تیم دارن بازی میکنن و در یک زمین، هیچ وقت نمیشه در زندگی زنی ببازه و مردی ببره و برعکس، با هم میبرن،باهم هم میبازن، دیگه خودمون به خودمون گل نزنیم
در ضمن شما اگه ازدواج کنید از این روحیه مرد ستیزیتون خیلی کاسته میشه
دیدم که میگما
من قبل ازدواجم از این حرف ها میزدما، اینقدر که تو مخمون کردن، مردها فلانن ... حقوق زنها فلانه...
الان بعد ازدواج میبینی بیچاره مردها تمام سعی شون رو میکنن که زنشون فقط خوشحال باشه ،در ارامش باشه،خدا مرد رو ذاتا زن دوست قرار داره، خودمون به چیزی گند نزنیم طبیعت کارشو خوب انجام میده.من چند بار تو تاپیک های مختلف اینو نوشتم که شاید ظاهر شرع به نفع مرد ها باشه(که من همینم قبول ندارم و میتونم اثبات کنم) اما در عالم تکوین ظاهرا به نفع زن هستش، من اوایل ازدواجم نمیدونستم با این همه قدرت چیکار کنم،ادم باید خیلی مواظب باشه از قدرت زنانگی اش سوءاستفاده نکنه،خلاصه
نمیگم مرد بد نداریم، زن بد هم داریم و جز خدا کسی نمیدونه امار کدوم بیشتره ، پس الکی از خودمون امار درنیاریم،ما زندگی اجتماعی داریم و منطقیه که یه سری قوانین اجتماعی داشته باشیم
اما فقط واسه خدا این مهمه
ایمان،تقوا،عمل صالح
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohammadhadi ، درست پسند ، MEHJR ، دل خسته ، آرین (الهه.ع) ، Eve
۱۲:۰۲, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #190

نقل قول:کجا ما میخوایم به یکی هدیه بدیم میایم بهش مثلا 14 میلیون هدیه میدیم.

برادر من خوب شما دست و دلباز نیستی حاضر نمیشوی به محبوبه ات هدیه گران قیمت بدهی بقیه چه گناهی کردند؟
حالا شاید یکی خواست برای عشقش تاج محل بسازد و به اسمش در دنیا مشهور کند و به او بدهد. اگر شما مردهای ایرانی اجازه دادید؟!!!Big Grin

نقل قول: اگر دفاعی وجود نداره باید اشتباهتون رو قبول کنید و اصلاحش کنید.

چه اشتباهی؟ کجای حرف من اشتباه یا تایید حرفهای دیگران بود؟ من به کنایه نوشتم موافقم!!!

آقای درست پسند این سومین بار است که شما متوجه مفهوم حرفهای من نمیشوید و باز هم از من نقل می زنید!
تصور نمیکنم نگارشم خیلی بد یا غیرقابل فهم باشد!! در دوران تحصیل همیشه نمره انشایم 20 بود و همین چندسال قبل در جشنواره کشوری نثر ادبی در مدح یکی از امامان مدال طلا گرفتم! پس فکر نمیکنم اشکال از نگارش من باشد!!!
Wink
بهر حال اگر از این پس به نقلهای شما از سخنانم پاسخ ندادم نپرسید چرا؟

نقل قول: در ضمن شما اگه ازدواج کنید از این روحیه مرد ستیزیتون خیلی کاسته میشه

اتفاقا من اصلا نه مردستیز هستم نه طرفدار مهریه بالا. مطمئن باشید من اگر میخواستم میتوانستم بالاترین مهریه را داشته باشم.اما من ترجیح میدهم با یک فرد روشنفکر بی چیز و فقیر ازدواج کنم تا با یک میلیاردر متعصب عقب مانده!

نقل قول: یه اشنای دیگه ام داشتیم که اصلا شغل بابای عروسشون همین بود،دخترش رو عقد میکرد، دخترش نرفته خونه شوهر نصف مهریه رو میخواستن،

در بحث صیغه به ما گفتند سوءاستفاده برخی دلیل بر لغو این حکم نمیشود. اگر این حرف درست باشد پس سوءاستفاده تعداد اندکی از بحث مهریه نباید باعث محدود یا غیرقابل دریافت کردن مهریه بشود.
در ضمن خانم عزیز؛ شما خودتان زن هستید و میدانید که در جامعه ما اگر یک دختر نامزدی اش به هم بخورد به سختی کسی حاضر به ازدواج با این خانم میشود چه برسد به اینکه عقد هم بکند و مرتب به هم بزند!!! مگر اینکه کسی نداند و آنهم به اشتباه طرف مقابل برمیگردد که تحقیق نکرده. پس ربطی به قانون مهریه ندارد.

برای ازدواج معیارهای مهمی وجود دارد که ابتدایی ترینش شناخت است و یکی ازمولفه های شناخت تحقیق است. وقتی کسی بدون تحقیق به امر مهمی مثل ازدواج دست میزند گناه قانون چیست؟

اگر فرض کنیم چند نفر از روی دشمنی در تحقیقات سخن بگویند به همان میزان افراد ازروی دوستی هم سخن میگویند و کافی است فرد یک مدرک معتبر برای صحت سخنان این افراد درخواست کند تا بتواند تصمیم صحیح بگیرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]