|
نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled
|
|
۰:۲۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این یکی از پیامهای مخفی یکی از کارتونهای دیزنیه!!!
![]() بیشتر مواظب باشیم کودکان معصوممان را بهبهانه ی سرگرمی در معرض چه آسیبهای جبران نشدنی دست شیطان را از تحدی به کودکانمان قطع کنیم جالب اینجاست این عکس را در یکی از سایتهای آمریکایی پیدا کردم!اگر دیروز پنهان میکردند امروز بدون هیچ شرم و حیایی افشا هم میکنند |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۷, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۰ ۰:۲۶)melanie2222 نوشته است: این یکی از پیامهای مخفی یکی از کارتونهای دیزنیه!!! سلام از این زاویه هم نگاه کنین که خانومه با موهای زیباش ( نماد زیبایی و زنانگی ) که کلمه س ک س روشه اون آقاهه رو اسیر کرده !!!!!! نگاه ابزاری به زن و دیدگاه فمنیستی |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۱۱:۴۴ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
اگر منظور و مقصود از تاثيرات نا خود آگاه ِ تصاوير و عبارات روي ضمير ناخودآگاه ، تكرار و عادي كردن و كم كردن قُبح با همين تكرار ها و تشويق و كنجكاوي با همين تكرار ها ست ،
. . . . . . . ظاهرا" خودمون هم داريم همين كارو مي كنيم! نه؟؟! |
|||
|
|
۷:۲۳, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۷:۲۵ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۱:۴۲)medad.sefid نوشته است: اگر منظور و مقصود از تاثيرات نا خود آگاه ِ تصاوير و عبارات روي ضمير ناخودآگاه ، تكرار و عادي كردن و كم كردن قُبح با همين تكرار ها و تشويق و كنجكاوي با همين تكرار ها ست ، دوست عزیز تاثيرات تصاوير و عبارات روي ضمير ناخودآگاه زمانی اتفاق میفته که مخاطب متوجه اونها نشه وگرنه دیگه ناخودآگاه نیست.قصد ما هم روشنگری بود و آگاه کردن از اثرات سوء کارتون گذاشتن برای کودکان که الان انقدر مد شده و در اذهان عمومی جزء سالم ترین سرگرمیها جا افتاده ![]() چون لینک تصویر خراب شده دوباره میذارم که کسانیکه تازه میبینن متوجه بشن داریم راجب چی صحبت میکنیم |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۷ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۱:۵۴)Gryffen نوشته است: 1- اگه می شه آدرس سایت رو بدید؟؟ دوستانی که اصولاً اخبار اونطرف رو ترجیح میدن و اونها رو راحت تر باور میکنن اگر اراجع به پیامهای مخفی و تاثیرات ناخودآگاه انیمیشن یا فیلمها از زبان خود اروپاییها طلاعات میخوان میتونن در یوتوب عبارت subliminal deception of animations or movies رو سرچ کنن اصلاً بقیه هم اگر اینکار رو کنن ضرر نمیکنن وقتی اطلاعات از جهات مختلف یکی باشه اطمینان بهش راحتتره بهرحال در بعضی از فیلمهاشون هم خودشون علنًا این قضیه رو مطرح کردن مثل they live که در این فیلم ،کنترل ذهن و پیامهای مخفی رو محدود به فیلم و تلویزیون میکنن و در سطح گسترده تر(مجلات بیلبوردها،نوشته های روی ساختونها و حتی پول)نشون میدن. اگر کسی لینک دانلود فیلم رو خواست پ خ بده. |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۱۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۱۸:۲۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
آقا اینا همش چرت و پرته من خودم این انیمیشنو دیدم،هیچ غلطی هم نتونست روم انجام بده
شما ها هم اگه واقعا به ذهن بیدارتون میبالید،وضع تاپیک زیر این نبود ایده پردازی <<مهم>> جز تاسف خوردن،کار دیگه ای نمیتونم بکنم!! دوبله فارسی [/b] |
|||
|
۱۰:۲۱, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۱ ۱۸:۰۴)فدايي ولايت نوشته است: آقا اینا همش چرت و پرته من خودم این انیمیشنو دیدم،هیچ غلطی هم نتونست روم انجام بدهشاید از بس دقیق اثر کرده متوجه نشدی!!
|
|||
|
۱۲:۱۷, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۰:۰۰)Gryffen نوشته است: 1- اگه می شه آدرس سایت رو بدید؟؟ بچه ده ساله نمی فهمه تو کارتون شاهزاده وقورباغه صحنه ای است که شاهزاده ودختر تبدیل به قورباغه شدند وبرای فرار از دست تمساح به شکاف درختی پناه می برند ،صحنه ای نشان نمی دهد از داخل درخت شاهزاده به دختر میگوید امشب رو باید با هم مهربون باشیم وبعد صدای سیلی تو گوش شاهزاده می آید که توسط دختر نواخته شده است با این که بارها این کارتون رو دیده بودم ولی متوجه نشده بودم که همون دختر نوجوان تشخیص داده بود وهربار همون قسمت میخندید دلیلش را بعدا برایم توضیح داده چندین بار همون قسمت را گوش دادم تامتوجه شدم دختر نوجوانم به چی میخندید . نگید متوجه نمی شود بعضی وقتها احساس میکنم این والدین هستند که خیلی چیزها را تشخیص نمی دهند الان فیلم های کره ای معضلی شده که تمامی ندارد . |
|||
|
۱۲:۱۸, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط Jim.m.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
عکسه نمیاد که دوست عزیز!!!
|
|||
|
۰:۱۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
۰:۴۸, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۱ ۷:۲۳)melanie2222 نوشته است: دوست عزیز تاثيرات تصاوير و عبارات روي ضمير ناخودآگاه زمانی اتفاق میفته که مخاطب متوجه اونها نشه وگرنه دیگه ناخودآگاه نیست.قصد ما هم روشنگری بود و آگاه کردن از اثرات سوء کارتون گذاشتن برای کودکان که الان انقدر مد شده و در اذهان عمومی جزء سالم ترین سرگرمیها جا افتاده تصویر اول رو که دیدم هیچی نفهمیدم!!تا اون خط قرمزها رو دیدم!! بابا بیخیال...یه بچه مثلن 9 ساله که حتی حروف الفبای انگلیسی رو نمیفهمه چه برسه به اینکه بیاد اینو درک کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,299 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,612 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,555 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2" | shafagh_mah | 44 | 39,726 |
۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: sinasafaee |
|
| نقد و تحلیل انیمیشن ماجراهای تَن تَن-از قلم تا دوربین با یهود | nooromahdi | 8 | 7,858 |
۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۸ آخرین ارسال: FadayeVelayat |
|
| تحلیل انیمیشن ضد ایرانی "پرسپولیس" | حسن عزتي | 22 | 20,424 |
۷/اسفند/۹۰ ۲:۳۷ آخرین ارسال: Admirer |
|

![[تصویر: 9vm039ta5e19rfm8edn.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9vm039ta5e19rfm8edn.jpg)