کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی
۰:۱۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سریال ویلای من را قسمت یک و دوش را دیدم و باید بگویم با کمال تاسف در همین دو قسمت به اوجه ابتذال موجود در این سریال پی بردم و عجیب است که مردم ما برای همچین آثار سطح پایینی پول خود را داخل جوی میریزند.

واقعا مهران مدیری بعد از اشتباهاتی که سر سریال قهوه تلخ بالا آورد چگونه همچین سریال سخیفی را عرضه میکند و چرا باز هم مردم گول ادا و اصولهای او را میخورند که در ابتدای همین قسمت اول شروع به گول زدن مردم با حرکات نمایشی و استفاده از جمله ((حق باشماست)) بارها و بارها, میکند, پس چرا حالا که حق با مردم است سریالی سخیفتر از قهوه تلخ عرضه میکند.

البته از گوشه و کنار خبر میرسد که آن اندک افرادی هم که این سریال سطح پایین را میخرند به سطحی بودن آن پی برده اند و فقط بخاطر جوایز آن این سری را تهیه میکنند و نکته جالب اینکه بنده اصلا قصد خرید این سریال را نداشتم

چون میدانستم یک اثر سطح پایین مانند قهوه تلخ است اما نکته جالب اینجاست که یک مجله ((ایده آل)) خریدم و با بهت و حیرت متوجه شدم یک نسخه از سریال ویلای من و یک نسخه از سریال بسیار سطح پایینتر ((ساخت ایران)) به صورت رایگان با این مجله عرضه میشود

و جالب اینکه حجم مجله نصف شده بود و در کنارش این دو سریال عرضه شده بود که به نوعی سر خریدار کلاه بگذارند, که اعتراضی به نصف شدن حجم مجله و بالا رفتن قیمت آن نکند و حواس خریدار با دیدن این دو دی وی دی از اصل ماجرا پرت شود.

به هر حال از روی کنجکاوی این سریالها را دیدم و باید بگویم که فقط گریه داره فقط گریه داره که فرهنگ این مملکت به کجا رفته که اکثر مردم ما به دنبال همچین فیلمهایی میروند. این از سریالها آن هم از سینما.

فیلمهایی مانند برف روی کاجها که باز هم درباره خیانت است و یک اثر بسیار بد از همه نظر میباشد حالا شده بهترین فیلمه شبه روشنفکرا و دایم از این فیلم تعریف میکنند و متاسفانه متاسفانه این فیلم بعد از رسوائی بالاترین میزان فروشه روز اول را دارد.

باید فکری کرد به حال مردم, به حال وضع فرهنگ, به حال وضع سینما , به حال وضع هنرمندان. چرا جامعه اسلامی به سمتی رفته که هرچیزی که در مورد خیانت زن به شوهر یا برعکس است, حالا هرچقدر هم که تابوشکنانه‌تر, طرفدار بیشتری دارد.

چرا اینها ادعای روشنفکری دارند. چرا شخصی مانند پیمان معادی را ناگهان انقدر بالا میبرند یا اصغر فرهادی که چند فیلم کاملا معمولی و در بهترین حالت متوسط رو به خوب ساخته را طوری بت میکنند با اهدای جوائز گوناگون که انسان عاقل بیشتر فکر میکند این برنامه ها و برنده شدن اسکار, خودش یک فیلمه تخیلی میباشد.

شما به سیر کارهای همین فرهادی نگاه کنید از رقصی در غبار تا چهارشنبه سوری و از درباره الی تا فیلم فرانسویه (( گذشته )). شما دوستانی که اهل سینما و فرهنگ هستید واقعا از فیلمهای فرهادی چه برداشت میکنید. به جز سیاهی به جز خیانت به جز مخالفت با مذهب به جز آرمان شهر دانستن کشورهای خبیثه غربی. و باز هم نکته

بسیار تاسف آور تر وجود برنامه برای به شهرت جهانی رساندن این افراد در دنیا میباشد شما به تیزر فیلم ((گذشته )) اثر جدید فرهادی دقت کنید. باز هم خیانت و باز هم خیانت و باز هم خیانت و اینبار خیانته زنی که فرزند دارد و از شوهرش جدا هم نشده به شکل شدید.

شما چه نظری راجب داستان این فیلم دارید Sad( مرد ایرانی به خاطر مشکلاتی از فرانسه به ایران برمیگردد و همسر فرانسوی او به راحتی در غیابش مرد غریبه را به خانه خود راه میدهد و با او رابطه برقرار میکند)) قبول, این ماجراها به هر حال کم یا زیاد وجود دارد ولی چرا هنرمندان مثلا روشنفکر ما انقدر روی این قضیه خیانت مانور میدهند آیا به جز این است که میخواهند قبح خیانت را بشکنند.

آیا ردپای شیطان و فراماسونها را در صنعت سینما و موزیک و حتی گیم و ورزش میتوان منکر شد؟؟؟؟؟ چرا انقدر بر تابوشکنی و شیطان پرستی و تاکید برنمادهای شیطانی تاکید میشود. و بدتر از همه چرا هر چه یک فیلم یا هنر به قول معروف کثیف تر باشد طرفدار بیشتری دارد.

یک مثال دیگر میزنم برای نشان دادن جنگ فرهنگی ماسونها و گفتار را به پایان میبرم: مردم کره جنوبی تا همین چند سال پیش جزو مردم بسیار نجیب و معتقد به سنت و رسوم خود و حجب و حیا بودند که میشد اینرا از رفتارشان و سریالهایشان و اخلاقشان متوجه شد

ولی به ناگاه از حدود هفت هشت سال پیش با نفوذ پیاده نظامهای فرهنگی هالیوود و در واقع فراماسونها همه چیز عوض شد کم کم آن حجب و حیای خانومها جای خود را به لباسهای کاملا باز و جنسی داد و این مسئله تا آنجا پیش رفت که شخصی مانند psy را به بتی در جهان تبدیل کردند که دو کلیپی که از او در یوتیوب منتشر شده به معنای دقیق کلمه مستهجن میباشد

و متاسفانه پر بیننده ترین ویدوئوهای یوتیوب هم میباشد و در رده شاید بیست کلیپه ساخته شده مستهجن در سالهای اخیر است و کاملا آن طرز فکری که راجب به کره ایهای نجیب داشتم را برهم زد

و عینه این ماجرا برای هند هم اتفاق افتاد بطوریکه فیلمهای این روزهای بالیوود, بویی از نجابت فیلمهای گذشته را ندارد که هیچ دسته فیلمهای سکسی هالیوودی را هم از پشت بسته و نتیجه این شده که هر روز خبر تجاوز گروهی در هند شنیده میشود و حال این نسخه را برای ایران به نوع دیگری پیچیده اند.

یعنی از طریق یکسری افراد که نام خودرا گذاشته اند روشنفکر و همزمان با شروع انتخابات سال هشتاد و هشت, فعالیت آنها که از سالها قبل و زمان ماجرای کوی دانشگاه کمابیش شروع شده بود,

ناگهان شدت بیشتری در این سالها گرفت و در امسال با گرفتن اسکار و حالا ساخت فیلمه ((گذشته)) این جریان آماده به دست آوردن نخل طلای جشنواره کن است تا به قولی دیگر جایزه ای باقی نماند که شخص فرهادی که وابسته به این جریان است نگرفته باشد.

کلاه خود را قاضی کنید این همه فیلم شاهکار هنری در جهان وجود دارد, چرا فیلمی مثل جدایی نادر از سیمین که هرچقدر این فیلم را میبینم باز باعثه تعجب من میشود که چرا شصت و پنج جایزه سینمایی معتبر دنیا را به این فیلم داده اند

و بعد متوجه میشوم که فقط به خاطر یک هدف و آنهم همزمانی اکران این فیلم با حوادث هشتاد و هشت و حمایت مخالفان نظام اسلامی از این فیلم.

دوستان باید با روشنگری تا جای ممکن مردم را آگاه کرد بله خیلیها قبول نمیکنند و تمسخر میکنند ولی تا جای ممکن باید تلاش کرد شاید اثر گذار باشد که مردم بیش از این در ورطه سقوط نیافتند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غفران غ ، emj ، مهدی2012 ، mia'd ، Justice Bringer ، یاســین ، black ، m.hossein ، صبا شريفي ، hessam ، rahgozar.f ، مصطفي مازح7610
۱:۱۹, ۱۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۵:۴۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام دوست عزیز .

متن رو خوندم و متوجه ناراحتی و نگرانی شما از وضع موجود شدم اما یک چیزی رو متوجه نشدم !! این پست حالت اعتراض داشت ؟ یا نقد ؟

اگر شما نقد کردید بهتره طرح جایگزین معرفی کنید تا دیگران استفاده کنن .
همه ما از وضع بد سریالها و فیلمهای داخلی خبر داریم اما تایپیکی میتونه موثر باشه که طرح جایگزین معرفی کنه .

شما کلی صحبت کردید اما در عین حال نظر دیگران رو در مورد یک فیلم پرسیدید !!
نقل قول:شما چه نظری راجب داستان این فیلم دارید [تصویر: sad.png]( مرد ایرانی به خاطر مشکلاتی از فرانسه به ایران برمیگردد و همسر فرانسوی او به راحتی در غیابش مرد غریبه را به خانه خود راه میدهد و با او رابطه برقرار میکند))

اگر لازمه مباحث رو تفکیک کنید تا در مورد یک فیلم به اشتراک نظر برشیم .

نکته دیگه اینکه اگر یک مقدار بین نوشته ها فاصله بدی و از 2 رنگ استفاده کنی راحتتر میشه مطلب رو خوند و برای خواننده فضای بصری بهتری رو ایجاد میکنه ، در نتیجه متن رو تا آخر میخونه .Blush

پاینده باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emj ، مهدی2012 ، عدالت ، Justice Bringer ، DRiVeR ، m.hossein ، hessam ، M912
۱۴:۱۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
مهران مدیری از وقتی با پیمان قاسم خانی همکاری نمیکنه افت کرده...........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، هادی...
۱۱:۰۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4

سلام نمی دونم ایرانی چه فیلم هایی هست که همه طرف دار فیلم های ایرانی هستن؟؟؟
با این همه موضوع های یک شکل بازهم وقتی نقد میکنی همه میگن عجب فیلمیه
مزخرف ترین ترین فیلم ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۷:۲۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظر من که آقای مدیری تغییری توی طنزهای جدیدشون ندادن ومانند کارهای دهه 70 خودشون هستش درصورتی که یک فیلم طنز باید مشکلات جامعه رو زیر سوال ببره و به نمایش بگزاره !!!!
شاید توی این فیلم ناتوانی در پرداخت مهریه به همسر سابق باعث رفتن به سمت کلاهبرداری شده باشه ؟؟؟
شاید هم مقصر آدمهای پول داری هستن که باعث میشن افراد کم درامد منحرف بشن ؟؟؟؟

و شاید هم من نمیتونم منظور اصلی این فیلمو درک کنم یقینا مشکل از منهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عدالت ، ghost
۸:۳۹, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6

من دوس داشتم اون دسته رفقایی که پایه ان قسمت به قسمت این سریال رو نقد کنیم
اگه قسمت 32 ش رو دانلود کنین می بینین که بحث از بالماسکه دوباره مث شب های برره و دیگر سریال های آقای مدیری تکرار شده....
[تصویر: angry.png]

حتما دوستانی که با ایشون کار میکنن و بازیگران خوبمون که با ایشون همکاری دارن حداقل چیزایی در مورد فراماسونری شنیدن یا نمی دونن ویا نمی تونن تشخیص بدن....
می خواین نامه بنویسیم و بازخواستشون کنیم؟
به این وبلاگ برین:
نامه به مهران مدیری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam
۱۵:۳۸, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #7

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:  
چرا اینها ادعای روشنفکری دارند. چرا شخصی مانند پیمان معادی را ناگهان انقدر بالا میبرند یا اصغر فرهادی که چند فیلم کاملا معمولی و در بهترین حالت متوسط رو به خوب ساخته را طوری بت میکنند با اهدای جوائز گوناگون که انسان عاقل بیشتر فکر میکند این برنامه ها و برنده شدن اسکار, خودش یک فیلمه تخیلی میباشد.

برادر من چشمتو رو واقعیت بستی!! چند فیلم کاملا معمولی؟؟؟!!! آدم شاخ در میاره از این حرفت ! فیلم هایی مثل جدایی نادر از سیمین یا فیلم درباره الی معمولی هستند؟؟؟ این فیلم ها رو اگر نگیم بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران حتما جزء 10 تای اول قرارشون می دیم! من به شخصه از اصغر فرهای متنفرم اما واقعیت رو قبول می کنم که ایشون فیلمساز بسیار توانمدنی هستند و بعد از مجید مجیدی اون رو بهترین کارگردان می دونم. حالا گیرم که اسکار سیاسی بود چرا ما خودمون بهش 7 تا سیمرغ دادیم! آیا 50 تا جایزه جهانی همش به سفارش کاخ سفید بود؟؟؟؟؟

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:   شما دوستانی که اهل سینما و فرهنگ هستید واقعا از فیلمهای فرهادی چه برداشت میکنید. به جز سیاهی به جز خیانت به جز مخالفت با مذهب به جز آرمان شهر دانستن کشورهای خبیثه غربی.

حالا دیگه چرا این حرف رو می زنید ! فرهادی تو فیلم اخرش فرانسه رو جوری نشون داد که آدم باورش نمی شد اینجا فرانسه هست!!! به جز یک خونه درب داغون یک کوچه تنگ پر سر و صدا کنار ریل قطار و بحران خانواده ای که در غرب وجود داره چیز دیگه ای نشون نداد!! چرا فرانسوی ها نگفتن این فیلم سیاه نماییه؟ دلیلش اینه که مثل ما توهم توطئه ندارن!!

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:   بسیار تاسف آور تر وجود برنامه برای به شهرت جهانی رساندن این افراد در دنیا میباشد شما به تیزر فیلم ((گذشته )) اثر جدید فرهادی دقت کنید. باز هم خیانت و باز هم خیانت و باز هم خیانت و اینبار خیانته زنی که فرزند دارد و از شوهرش جدا هم نشده به شکل شدید.
شما که فقط تیزر فیلم رو دیدید در موردش چرا اینجوری قضاوت می کنید. بنده فیلمش رو کامل دیدم . فیلمش یک نقد اجتماعیه! چه مشکلی داره؟ در ضمن باید بگم این فیلم بیشتر رو کتمان حقیقت و دروغ مانور می ده نه خیانت. اینو می شه از فیلم های قبلی فرهادی مثل جدایی، درباره الی فهمید! اما یک معضلی که تو غرب وجود داره بحران خانواده و خیانت هست که اینو تو فیلم فرانسویش در کنار دروغگویی، نشون داد! اما تو فیلم های داخلیش موضوع خیانت وجود نداشت.

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:  شما چه نظری راجب داستان این فیلم دارید Sad( مرد ایرانی به خاطر مشکلاتی از فرانسه به ایران برمیگردد و همسر فرانسوی او به راحتی در غیابش مرد غریبه را به خانه خود راه میدهد و با او رابطه برقرار میکند)) قبول, این ماجراها به هر حال کم یا زیاد وجود دارد ولی چرا هنرمندان مثلا روشنفکر ما انقدر روی این قضیه خیانت مانور میدهند آیا به جز این است که میخواهند قبح خیانت را بشکنند.
اینهم از اون حرفا بود!!! Angel این طور هم که شما می گید تو فیلم های سینمایی این موضوع رو گنده نکردن . نقد های شما ( یا بگم اعتراضات ) شما منو یاد منتقدین (یا معترضین ( یا بهتره بگم افراد ملبس به کفن)) فیلم جیرانی (من یک مادر هستم) می اندازه که چشم بر واقعیت جامعه و آمار های باور نکردنی مصرف مشروبات الکلی و خیانت در جامعه ما بستند و می گن قبح قضیه ی مصرف مشروب و خیانت شکسته می شه!!!!

[/b]
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:  
آیا ردپای شیطان و فراماسونها را در صنعت سینما و موزیک و حتی گیم و ورزش میتوان منکر شد؟؟؟؟؟ چرا انقدر بر تابوشکنی و شیطان پرستی و تاکید برنمادهای شیطانی تاکید میشود. و بدتر از همه چرا هر چه یک فیلم یا هنر به قول معروف کثیف تر باشد طرفدار بیشتری دارد.

خلط مبحث نکنید خواهشاً ، فیلم های فرهادی رو نقد می کنید بعد بلافاصله از ردپای شیطان و فراماسونها در سینما حرف می زنید . انگار که فرهادی هم ....

(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۸)عدالت نوشته است:   یعنی از طریق یکسری افراد که نام خودرا گذاشته اند روشنفکر و همزمان با شروع انتخابات سال هشتاد و هشت, فعالیت آنها که از سالها قبل و زمان ماجرای کوی دانشگاه کمابیش شروع شده بود,

ناگهان شدت بیشتری در این سالها گرفت و در امسال با گرفتن اسکار و حالا ساخت فیلمه ((گذشته)) این جریان آماده به دست آوردن نخل طلای جشنواره کن است تا به قولی دیگر جایزه ای باقی نماند که شخص فرهادی که وابسته به این جریان است نگرفته باشد.

DodgyDodgyConfusedBlushAngelAngel دیگه نمی دونم چی بگم!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، هادی... ، L.H
۲۳:۰۷, ۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۸)110 نوشته است:  برادر من چشمتو رو واقعیت بستی!! چند فیلم کاملا معمولی؟؟؟!!! آدم شاخ در میاره از این حرفت ! فیلم هایی مثل جدایی نادر از سیمین یا فیلم درباره الی معمولی هستند؟؟؟ این فیلم ها رو اگر نگیم بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران حتما جزء 10 تای اول قرارشون می دیم! من به شخصه از اصغر فرهای متنفرم اما واقعیت رو قبول می کنم که ایشون فیلمساز بسیار توانمدنی هستند و بعد از مجید مجیدی اون رو بهترین کارگردان می دونم. حالا گیرم که اسکار سیاسی بود چرا ما خودمون بهش 7 تا سیمرغ دادیم! آیا 50 تا جایزه جهانی همش به سفارش کاخ سفید بود؟؟؟؟؟

به نام خدا
دوست عزیز فکر کنم در مورد بستن چشم روی واقعیت جای بنده وشما اشتباه شده Big Grin

عزیز, جریان روشنفکری سینمای ایران که نتیجه آن شده مخملباف و قبادی و فراهانی و خیلیهای دیگر که اکنون از ایران خارج شده اند, خیلی گسترده تر از این حرفهاست و متاسفانه جریان غالب بر سینمای ایران میباشد.

این جریان که فرهادی و مدیری هم جزوی از آن هستند طالب جدایی دین از سیاست هستند و اصولا اعتقاد قوی و محکمی هم در آنها مشاهد نمیکنید.

در فیلمهای این طیف یا به صورت ظریف به مذهب و باورها و سنتها توهین میشود یا به سمت مسائلی مانند خیانت میروند, یا تفکرات انسان محور در فیلمهای اینان غالب است یا ژست آزادیخواهی و انسان دوستی میگیرند و مذهب را عاملی برای محدود کردن انسانها و پدیده ای, دست و پا گیر میدانند.

حالا شما قبول کنید یا نکنید واقعیت تغییر نمیکند. در مورد فرهادی و طرز فکر او هم به اندازه کافی بحث شده حال شما نمیخواهید حقیقت را قبول کنید, حرفی دیگر است.

یادمون باشه مهمتر از صورت در آثار هنری, محتوی و مفهوم مهم است. شیطان هم همیشه با صورتی زیبا دیگران را فریب میدهد چون اگر ماهیت واقعی خویش را افشا کند همه از او فرار میکنند.

سینمای هالیوود و غرب و حتی بالیوود هم, صورتی بسیار بسیار زیباتر از فیلمهای ما دارد اما محتوی اکثر آنها شیطانی میباشد. خوب پس این سینما با این عظمت که باعث فساد و تباهی میشود هرچقدر هم از نظر تکنیک و هنر و فن, عظیم و دقیق باشد ولی در صورت عدم ارائه محتوی الهی و مثبت, هیچ ارزشی نخواهد داشت.

پس فقط ظاهر را نبینید, بلکه به محتوی به خصوص مفاهیم موجود در لایه های زیرین اثار هنری مخصوصا آثار برجسته آن, دقت بیشتری کنیم.
۰:۵۹, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۱۳)mohsen-321 نوشته است:  مهران مدیری از وقتی با پیمان قاسم خانی همکاری نمیکنه افت کرده...........

دوست عزیز پیمان قاسم خانی یکیه بدتر از اصغر فرهادی و مهران مدیری
یکیه ماسون تر از این دوتا. یه نیم نگاه به نقد فیلم سن پطرزبورگ بندازید پر هست از نماد های شیطانی .
رفیق 6 دانگ فرهادی پمین آقا ست
یا در سریال دزد و پلیس نشانه های شیطانی خیلی بود. مشاور کارگردان کی بود:
آقای ماسون : پیمان قاسم خانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۱:۴۴, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
ببخشید فقط خواستم مخالفت خودم رو با جو حاکم اعلام کنم،میدونم اگه از مهران مدیری و پیمان قاسم خانی دفاع کنم چیزی جز سردرد عایدم نمیشه،ولی خیلی بده،واسه یه انجمن مذهبی که اینقدر راحت تهمت میزنن به افرادUndecided

راستی میدونستین مهران مدیری سیده؟دلیل نیست ها،نمیخوام بگم چون سیده خوبه،فقط گفتم در جریان باشید.
پیمان قاسم خانی هم توی فیلمنامه نویسی یه عقیده ای داره که دین رو تو فیلم نمیاره،سبک کارشه دیگه،اعتقادشه که دین از طنز جداست.نظر من هم همینه،توی طنز آدم میخواد بخنده و خندیدن به دین درست نیست!
تا حالا از این منظر نگاه کرده بودین بهش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، هادی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]