|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۱, ۱۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #381
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان گرامی چند دقیقه پیش یکی از دوستان حقیر بهم پیام داد که حقیر خیلی ناراحت شدم گفتم در این تاپیک بنویسم تا شما دوستان خوبم هم با قلب های پاکتون برای ایشون دعا کنید من عین پیام دوستم رو در اینجا مینویسم. برادر یکی از دوستان بنام محمد باقر26 ساله بر اثر حادثه ای در وضعیت بیماری جسمی و روحی شدیدی قرار گرفته که خانواده ایشان نگرانی زیاد و التماس دعای فراوان دارند. با قرائت یک حمد شفا و پنج صلوات برای سلامتی ایشان دعا کنیم. ممنون میشم براشون دعا کنید. ان شاء الله که همه دوستان گرامی موفق و سلامت و عاقبت بخیر باشند. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۰ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #382
|
|||
|
|||
|
سلام خدایا به حق محمد و ال محمد به این برادر ما اقا باقر قدرت جسمی و روحی عطا کن تا بتونه این مشکل را تحمل کنه و ازش عبور کنه. خدایا به حق محمد و ال محمد سکینه خودت رو به قلب والدینش جاری کنن تا اروم بگیرن. خدای به حق محمد و ال محمد این ضایعه را موجب پاک شدن گناهان خودش و والدینش و سایر کسانی که براش نگران شدند قرار بده.
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #383
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نمیدونم چی باید بنویسم اما اومدم واسه التماس دعا گفتن دوست خوبم ( خانم سالار زینب ) واسه یکی از آشنایانشون از همگی دوستان التماس دعا دارند این بنده خدا سرطان دارند و گویا حالشون خیلی بده و به گفته دکترها کمتر از 2 هفته فرصت دارند از همگی خواهش میکنم برای شفای این مادر گرانقدر دعا کنید. برای شفای این مریض عزیز 100 صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #384
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۴)nasimesaba نوشته است: سلام دوستان بسم الله با عرض سلام خیلی ناراحت شدم ان شاء الله هر چی صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته و عاقبت بخیر بشن... به نیت سلامتی و عاقبت بخیری این مادر بزرگوار ان شاء الله 70 سوره حمد قرائت میکنم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #385
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۱)farzaneh نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم خدا رو هزاران بار شکر... خبر دادند امروز پزشک آقا محمد باقر(برادر دوستمون) به طرز معجزه آسایی داروهاش رو قطع کرده و سلامتی ایشون رو تایید کرده !!! و خانواده ایشون بسیار خوشحال بودند و پیام دادند که از همه دوستان دعا گو تشکر کنیم و در راه مشهد هستند و گفتند ان شاءالله نایب الزیاره همه ما خواهند بود ![]() خدایا شکرت
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط سعید 63.)
شماره ارسال: #386
|
|||
|
|||
|
سلام
فضای این تالار خیلی معنوی و راحت هست. من مشکلی در زندگیم دارم که فقط با دعا به درگاه باریتعالی و خواست حضرت حق،قابل حل است، از شما خواهران و برادران گرامی میخواهم با قلب صاف و دلهای پاکتان برای حل مشکلم دعا کنید. متشکرم سلام فضای این تالار خیلی معنوی و راحت هست. من مشکلی در زندگیم دارم که فقط با دعا به درگاه باریتعالی و خواست حضرت حق،قابل حل است، از شما خواهران و برادران گرامی میخواهم با قلب صاف و دلهای پاکتان برای حل مشکلم دعا کنید. متشکرم |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #387
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۰)سعید 63 نوشته است: سلام بسم الله با عرض سلام ان شاء الله هرگونه که صلاحتونه همون اتفاق براتون بیفته به نیت حل مشکل شما به بهترین نحوی که به صلاحتون باشه و عاقبت بخیریتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #388
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() سلام دوستان این نوشته رو بحساب ریا یا هر چیزی که میخواید بزارید ولی الان فقط باید برای فرج دعا کنیم و بس حتی اگر منفعت طلب باشیم و آنرا وسیله ای برای فرج خودمان بخواهیم اكثروا الدعاء بتعجيل الفرج فان ذلك فرجكم اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #389
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
زندگیم دچار بحران بزرگی شده لطفا برام دعا کنین خیلی احتیاج دارم از همگیتون ممنونم با ارزوی توفیق |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #390
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۹)yek Montazer نوشته است: سلام دوستان عزیز بسم الله با عرض سلام ان شاء الله هرگونه که صلاحتونه همون اتفاق براتون بیفته به نیت حل مشکل شما به بهترین نحوی که به صلاحتون باشه و عاقبت بخیریتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 652,933 |
۲۱/دی/۹۶ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: mahdi_01.jpg]](http://www.ya-hussain.com/int_col1/graphics/mahdi_01.jpg)