کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چرا بعضی مردم با این که زیان این بازیها را میدانند ولی باز بازی میکنند
این نظرسنجی بسته شده است.
معتاد هستند 22.22% 6 22.22%
دوست دارند 59.26% 16 59.26%
اعتقاد دارند 3.70% 1 3.70%
همه ی موارد 14.81% 4 14.81%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند
۱۶:۴۱, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۲:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ما پشت سرهم داریم بازیها را بررسی میکنیم من از اکثر دوستانم که میپرسم نه تنها از این بازی ها بدشان نمی آید بلکه بسیار این بازی هارا دوست دارند. حتی اگر کامپیوتر هم نداشته باشند بیرون به گیم نت و کافی نت میروند واکثرا هم که cd بازی را نمیتوانند بخرن یا آنلاین بازی میکنن یا دانلود میکنن. با این که اکیدا حتی در نمایشگاه های بزرگ هم اسم بازی های فراماسونی را دیده اند ولی باز هم هنوز یا فیلم ها رو میبینن یا همین بازی ها رو انجام میدن. چرا؟ بازی داریم بنام نقشه ی ترور ................ ببخشیدا این بازی در ایران پر طرفدار زبانم لال چشمم کور به......... جلوی جمع توهین میکنه اسلام رو به باد مسخره میگیره ایرانی ها رو مسخره میکنه و... بازم این بازی طرفدار داره متاسفانه !! این یک فاجعه ی بزرگه که در قرن رخ داده تو کشور خودمون خودمون و مسخره میکنن. با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده یعنی روزی تعدادی از یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کم میشود که این یعنی زنگ خطر که احتمال عقب افتادن ظهور وجود دارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، Mohammad Trust ، محب الزهرا ، fardinho ، Maysam-1st ، hesam110 ، ساقی ، mahdiyar ، Abasaleh ، mofa ، ضحی ، PWLG ، مصطفي مازح7610 ، kashkol-ir

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۵ توسط farshad.alight.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۶:۴۱)anti dajjil نوشته است:  ما پشت سرهم داریم بازیها را بررسی میکنیم من از اکثر دوستانم که میپرسم نه تنها از این بازی ها بدشان نمی آید بلکه بسیار این بازی هارا دوست دارند. حتی اگر کامپیوتر هم نداشته باشند بیرون به گیم نت و کافی نت میروند واکثرا هم که cd بازی را نمیتوانند بخرن یا آنلاین بازی میکنن یا دانلود میکنن. با این که اکیدا حتی در نمایشگاه های بزرگ هم اسم بازی های فراماسونی را دیده اند ولی باز هم هنوز یا فیلم ها رو میبینن یا همین بازی ها رو انجام میدن. چرا؟ بازی داریم بنام نقشه ی ترور ................ ببخشیدا این بازی در ایران پر طرفدار زبانم لال چشمم کور به......... جلوی جمع توهین میکنه اسلام رو به باد مسخره میگیره ایرانی ها رو مسخره میکنه و... بازم این بازی طرفدار داره متاسفانه !! این یک فاجعه ی بزرگه که در قرن رخ داده تو کشور خودمون خودمون و مسخره میکنن. با تحقیقایتی که داشتم فهمیدم ایرانی ها زندگیشان بر مبنای دوست داشتن و دوست نداشتن و بر مبنای اعتقاد داشتن اعتقاد نداشتن چرایش را نمیدانم اما میدانم که ایرانیها حاضرند این بازیها را بازی کنند(دوست دارن)ولی یک نماز 4 رکعتی را زورشان میاد بخونن(چون جمع آوری توشه آخرت براشون سخته) تازه آنها به هرچیزی که اعتقاد دارن بر نمیگردن یا به قول امروزیها از خر شیطون پایین نمی آیند.ما باید کاری کنیم که این بازیها به سرانجام نرسه زیرا طبق آماری که در دست دارم چند نفر از دوستانم قدیما زیاد در نماز های جماعت شرکت میکردند ولی با گسترش این بازیها از عباداتشون کم شده یعنی روزی تعدادی از یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کم میشود که این یعنی زنگ خطر که احتمال عقب افتادن ظهور وجود دارد.

مگه ما بازی غیر ماسونی هم داریم؟! لابد عملیات خلیجBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۱۲:۴۸, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
همین بازی ASSASSSINS CREED من خیلی دوسش دارم خیلی هم بازی میکنم ولی میدونم جریانش چیه بیشتر شخصیت های بازی فراماسونر های بزرگ هستن (به این خاطر داخل بازی من می میرم از فحش دادن Big Grin)
۰:۴۰, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #63
آواتار
به نام خدا
دوست عزیز شماکه میدونی جریانش چیه پس بایدبدونی که شوالیه های معبد ازبنیانگذاران فراماسونری بودند.
خب بایدم ازماسونهای معروف استفاده بشه البته مسائل مرموز در بازی زیاده که متاسفانه بهش پرداخته نشده.
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، ضحی
۳:۳۴, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۳:۳۵ توسط dark.knight.)
شماره ارسال: #64
آواتار
میگم نکنه شما ها دارید قدم در راه ملی کردن صنعت گیم میذارید؟!! =)))))
بابا این چیزا چیه میگید آخه!!! آبروی هر چی ایرانیه میبرید!
بازی بازیه دلم میخواد بازی کنم !!! دوازده ساله دارم بازی می کنم هیچ اثر منفی ندیدم !! چیز های زیادی رو هم یاد گرفتم!
شما ها با این حرفاتون دارید به کمپانی های بازی سازی دنیا توهین می کنید!!! شما میخوای پاشو برو مسجد واسه منجیت دعا کن چیکار به گیمرا داری؟! اونا (از جمله خودم) ترجیح میدن بشینن تو خونه گیمشونو بزنن !!!
اونقدر بیکارید که میشینید به یه "قشر" از جوونا گیر میدید!!! شما برو زندگیتو بکن چیکار به من و امثال من داری آخه؟!!!
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aida sh
۳:۴۰, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #65

هم معتاد هستیم،هم اعتقاد داریم هم دوست داریم هم اینکه باید نقدشو بنویسم سریعتر تحویل سایتای بزرگ گیم بدیم نه اینکه عین شما بشینیم سوراخاشو بگردیم به دنبال پیدا کردن چهارتا دونه نماد که دلمون خوش بشه.:|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dark.knight
۱۱:۲۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوستان گرامی هممون می دونیم بین یقین و آگاهی تفاوت عظیمی وجود داره همه اینا رو می دونن اما ایمان ندارن به تاثیرات مخربشون

دوستان برن کمی اطلاعاتشون رو درمورد ضمیر ناخودآگاه افزایش بدن بعد بیان بگن من بازی می کنم هیچیم نمی شه

من خیلی تجربه ندارم ولی همین قدر از زندگی فهمیدم که هممون فکر می کنیم علامه دهریم

Sad
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، arman mohseny ، مجید املشی ، m.hossein
۲:۵۶, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #67
آواتار
(۵/تیر/۹۲ ۱۱:۲۸)ضحی نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوستان گرامی هممون می دونیم بین یقین و آگاهی تفاوت عظیمی وجود داره همه اینا رو می دونن اما ایمان ندارن به تاثیرات مخربشون

دوستان برن کمی اطلاعاتشون رو درمورد ضمیر ناخودآگاه افزایش بدن بعد بیان بگن من بازی می کنم هیچیم نمی شه

من خیلی تجربه ندارم ولی همین قدر از زندگی فهمیدم که هممون فکر می کنیم علامه دهریم

Sad
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد

ضمیر ناخودآگاه؟!! پس بعد از این همه سال من الان باید یه قاتل بالفطره باشم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aida sh
۱۴:۳۹, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
به نام خدا
بازی کردن جنبه میخواد. درجه سنی هم برای همینه. و تنها چیزیه که موقع خرید بهش توجه نمیشه. پدر و مادر یه پولی میدن به بچه بعد میفرستنش بره بازی بخره. اونوقت بچه ۵ ساله، میره خدای جنگ بازی میکنه. بعد میگن تو چرا اینقدر خشن شدی؟
نمیدونن بچه ای که باید بازی فکری کنه، باید بازی شاد مثل کراش و سونیک بازی کنه، نشسته بازی ۱۸+ انجام داده.
حالا والدین بشینن رو شخصیت شکل گرفته و نابود شده بچه شون کارکنن (خیلی مواقع اصلا براشون مهم نیست)
در پناه حق
۱:۴۷, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۶/تیر/۹۲ ۲:۵۶)dark.knight نوشته است:  ضمیر ناخودآگاه؟!! پس بعد از این همه سال من الان باید یه قاتل بالفطره باشم!!!!

سوالتون عجیبه ....
مگه تاثیر رو ضمیر ناخودگاه ینی قاتل بالفطه شدن
تاثیرش ینی این که کم کم می بینی حوصله ی مسجدو نداری بعد می شه به تعویق انداختن نماز بعد یواش یواش تبعیت از مد روز و ... آخرشم میشه کاهش چند ساله ی سن بلوغ تو نوجوونا............

[تصویر: sad.png]
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
۱۲:۱۴, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۲:۲۳ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #70
آواتار
(۵/تیر/۹۲ ۳:۳۴)dark.knight نوشته است:  میگم نکنه شما ها دارید قدم در راه ملی کردن صنعت گیم میذارید؟!! =)))))
بابا این چیزا چیه میگید آخه!!! آبروی هر چی ایرانیه میبرید!
بازی بازیه دلم میخواد بازی کنم !!! دوازده ساله دارم بازی می کنم هیچ اثر منفی ندیدم !! چیز های زیادی رو هم یاد گرفتم!

اونقدر بیکارید که میشینید به یه "قشر" از جوونا گیر میدید!!! شما برو زندگیتو بکن چیکار به من و امثال من داری آخه؟!!!
Dodgy
بله میخواهیم قدم در راه ملی کردن صنعت بازی های رایانه ای بگذاریم مگه ما چیمون از بقیه کمتره؟ اگر برنامه نویس های بزرگ ما متحد شوند میتونیم بازی هایی بسازیم از تمام بازی های خارجی بهتر متاسفانه برنامه نویس های ما 1- وقت ندارن 2- اتحاد ندارن
اینطوری شما دارید آبروی ایرانیا رو میبرید که واقعا فک میکنید ایرانیا ناتوانند.

هان فک کردی اثر منفی شما میبینی نخیر اطرافیات میبینن نه جنابعالی!! یکی از دوستان من چندین سال پیش جزو افراد متعصب شیعه بود فقط کافی بود به شیعه توهین می کردی. الآن ککش هم نمی گزه هرچی بهش میگیم عزیز من تغییر کردی ها میگه نه! خود من هم بعد از مدت ها که با یکی از دوستان قدیمیم نشستم همین حرف رو بهم زد ولی من باورم نمیشد.

نه اونقدر هم دیگه بیکار نیستیم به شما قشر جوان گیر بدیم خودمون آنقدر کار داریم که بنده چندین ماه است که به این جا نیامده ام و تک و توک می آیم شما هم فرض کن اینو به عنوان اطلاعات عمومی اطرافی ها نوشتمBig Grin شما هم برو زندگیتو کن چیکار به مطلب من داری آخهBig GrinWink
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]