|
پس این اساتید و کارشناسان سایت کجا هستند ؟!!!!
|
|
۱۲:۰۲, ۲۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۷ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
انتقادی داشتم از مدیران و ناظرین محترم . این تالار با توجه به اسمش که قراره موجب بیداری ذهن و اندیشه ی ماها بشه اما متاسفانه در پاره ای موارد حتی ما رو به گمراهی میکشونه! ببینید دوستان اگه قراره اینجا کسی یک مشکل اخلاقی یا هرچیز دیگه ای رو مطرح کرد و چهارتا کاربر مثل من که هیچی بارم نیست (خودم رو فقط میگم) بیایم و درخصوصش حرف بزنیم و هرکی یه نسخه واسش بپیچه ببینید چه وضعی پیش میاد. جز این هست که اون بنده خدا سر در گم میشه و ممکنه اصلاً راه رو خطا بره ؟ یه دوستی تاپیک زده با عنوان " شکست عشقی " یکی تاپیک زده " میخوام زنا کنم " یکی میخواد خودکشی کنه و .... چرا یه تیم کارشناسی درست و منسجم نداریم اینجا که جوابگو باشند؟ اگه قراره فقط کاربرا بشینن و با هم بحث کنن چه تفاوتی بین بیداری اندیشه و اینهمه فرومی که ریخته تو اینترنت هست؟ بیداری اندیشه باید با همه فرق کنه! این انتظار همه ماست. خواهش میکنم دوستانی که عناوین " ناظر و مدیر و ... " رو یدک میکشن کمی فعالیت کنن ، سالی یه بار رویت نمیشین این چه وضعشه؟!! جز اینه که شما تفاوتی با بقیه داشتین که الان مدیر و ناظر و سرپرستید؟ آیا وظیفه شما صرفاً ویرایش و حذف و اخطار دادن هست؟! امیدوارم از من نارحت نشید ولی قبول کنید رویه ای که تالار در پیش گرفته اصلاً مناسب نیست! یا حق ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۲, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
نمیشه شیفتیش کنن؟ هر چند ساعت یا هر چند روز یه نفر از ناظرا بیاد. هم به ویرایش برسن هم تو مباحث شرکت کنن نمیشه؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جای تعجبه!
دوستان بالا تو اینجا اومدن و متن های طولانی نوشتن و رفتن اما وقت ندارن به تاپیک های دیگه سربزنن. ما هم میدونیم شما بابت این کار پول نمیگیرید و لطف میکنید که مسولیت رو به عهده گرفتید ، اما بهمون برمیخوره ،هر جا که فک میکنید بحث ها به مزاجتون خوش نمیاد نه به مزاج اسلام یا تاپیک رو می بندید یا پالایش می کنید.... بعضی ها هم که چیزی نمیگن چون اطلاعاتشو ندارن واین کار خوبیه اما من به شخصه انتظار دارم بیان نظر خودشونو بگن...من کنجکاوم بدونم یه آدمی که مقید هست با مشکلات چطور کنار میاد... با تشکر از دوستان بالا ولی اینو بگم اگه فقط کارتون پالایشه خیلی از کاربرا اینو بلدن حتی اونایی که ساز مخالف میزنن میدونن چه چیزایی باید حذف شه... مهم اینه که بحث ها رو هدایت کنید... وگرنه چه اشکالی داره جاتونو بدید به جوونترها.... ![]() چیز دیگه ای که هست اینه که دوستان بالا از بالا به ماها نگاه میکننوخودشون روتافته ی جدا بافته می دونن... با کلی آیه و حدیث که ما بارها شندیم و البته برامون با ارزشن گاهی فقط صفحه های یه تاپیک رو زیاد میکنن دریغ از راه حل... یه خورده از خودتون ابتکار داشته باشید ونترسید از ابراز نظرات درست خودتون . ما تشخیص می دیم که این نطر شخصی شماست نه اسلام . بنابراین نترسید... |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۵)mahpare نوشته است: جای تعجبه! اصلا بحث به مزاج خوش آمدن نیست مدیریت یک تالار مذهبی و نه یک تالار زرد خیلی سخته شما فقط یک وجه قضیه رو نگاه می کنید ولی یک مدیر باید همه وجوه رو تحت کنترل خودش داشته باشه تاپیک موقعی بسته میشه که نتیجه گرفته شده و بحث های در ادامه آن فقط وقت تلف کردنه پالایش ارسالهای اسپم و توهین هم لازمه قرار نیست تالار به هر روشی پر ارسال بشه مثل تالارهای زرد |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۴)تلمیخا نوشته است: اصلا بحث به مزاج خوش آمدن نیست پاچه خواری خوبی بود... من اینایی رو که گفتید میدونم .... اما به روند بحث ها نگاه کنید.... جالب نیست زیاد .همه به هم می پرن بعد یکی میاد میگه توهین نکنید اگه توهین کنید می بندم... |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۲ ۵:۳۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۹)mahpare نوشته است: پاچه خواری خوبی بود... اسماً خودمون رو مسلمون میدونیم بعد اینطوری ... ![]() شما هر روز چند تا ارسال می زنید و میرید سراغ کارتون ولی مدیریت چیز دیگه ایه حتما خبر دارم که میگم |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۴)تلمیخا نوشته است: اسماً خودمون رو مسلمون میدونیم بعد اینطوری ...اگه بهت.ن برخورد من تو جمع عذر خواهی میکنم. اخه من خودم میدونم مدیرا دارن زحمت میکشن شکی توش نیست نیاز به گفتن هم نیست همه میدونن. بعد شما میای تعریف تمجید میکنی... محلی که این تاپیک قرار گرفته رو ببین دوست عزیز.. نوشته پیشنهادات و انتقادات محتوایی... ننوشته تعریف و دفاع از مدریت که... |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۰)mahpare نوشته است: اگه بهت.ن برخورد من تو جمع عذر خواهی میکنم. اخه من خودم میدونم مدیرا دارن زحمت میکشن شکی توش نیست نیاز به گفتن هم نیست همه میدونن. بعد شما میای تعریف تمجید میکنی... پس من هم بابت اینکه از مدیریت دفاع کردم و بر حسب اتفاق و نه از عمد جواب سوال شما رو دادم عذر میخوام! |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اولاً از اینکه به فکر پیشرفت تالارید،تشکر می کنم.
ببینید من به شخصه قبول دارم بعضی از تاپیکها اصلاً در شأن تالار نیست و یا باید یه کم نظارت بیشتری روی بعضی بخش ها انجام بشه.. اما شما خودتون رو جای اون کسی که اومده با کلی نگرانی و استرس یه تاپیک باز کرده و شرایطش رو نوشته و کمک می خواد،بذارید.. من زیر اون تاپیک تشکر نزدم؛ اما در همون لحظه هم نبستمش؛ چون اگر اون آدم نتونه اینجا یه مشورت بگیره یا یه بار فکری از دوشش برداشته بشه،پناه می بره به جاهای بدتر و اون وقت این خوب نیست... اگر چند روز صبر می کردید میدیدید که اون تاپیک مذکور که عنوانش هم ویرایش شد،بسته می شد. ابداً دنبال توجیه کار و نوشته ی اون بنده خدا نیستم؛ علت خواستید،توضیح دادم که بدونید خواب نیستیم... ضمن اینکه روزانه چندین و چند تاپیک بلافاصله بعد از ایجادشون بسته یا حذف میشه (که مغایر با قوانین هستند یا مشکلات دیگه ای دارند مثل تکراری بودن و ... ) که شاید شما فرصت نکرده باشید اونها رو ببینید... اگر واقعاً اگر میخواید دلسوزانه برخورد کنید،اگر میخواید کمک کنید به بهتر شدن روند تالار،لطفاً ! خواهشاً ! از دکمه گزارش استفاده کنید و تاپیکها یا ارسالهای مورد دار رو گزارش کنید! اینجوری ناظر یا مدیر،اون تاپیک یا ارسال مورد نظرتون رو دقیقتر و زودتر میبینه و درستش می کنه.
|
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ابتدا تشکر می کنم از ایحاد کننده ی تاپیک بابت تلنگر بجاشون و نقدی که بعضا وارد هست در مباحث.
لذا سعی می کنم خیلی کوتاه توضیحی در این مورد بدم. یک نکته اینکه اصولا تالار محیطی برای گفتگو و تبادل نظرهاست. در واقع فرض کنید یه دنبال بررسی مطلبی هستیم. میتونیم با یه سرچ ساده مقالات یا مطالبی راحع به موضوع مدنظرمون بدست بیاریم. اما اینکه در تالار این موضوع رو مطرح می کنیم، چون می خوایم موضوع موردنظرمون حالت داینامیک و پویایی رو داشته باشه و از نظرات یکدیگر در مورد موضوع مفروض آگاه بشیم. لذا هرکس با اطلاعاتی در سطوح مختلف و از زوایای مختلفی به بحث پیرامون موضوع می پردازه. در واقع هممون هم در جایگاه تعلیم هستیم و هم در جایگاه تعلم. هرکدام از ما با توجه به مطالعات و تجریباتمان در زمینه هایی قدرت تحلیل بهتری داریم. اینکه بیایم عصاره و مغز دانایی هامون رو در اختیار هم قرار بدیم یکی از اهداف شکلگیری محیطی مثل تالار هست. که بیایم این مطالب رو با هم در میون بزاریم و حتی گاهی نقد بشیم. اگر با پستی موافق نیستیم بهترین راه اینست که بوسیله ی استدلال و سند و مدرک، آن را رد کنیم و همینطور برای انتقادهای بی اساس طلب دلیل کنیم. لذا این تبادل نظرها میتونه خیلی عمیق تر از یک مقاله عمل کنه. خیلی از اوقات وقتی فردی مقاله ای رو می خونه و مغزو عصاره ای مطلب رو به زبان ساده ای بیان می کنه، اثر گذاری و تفهیم اون به مراتب بیشتر از خود مقاله هست. بنابراین عرضم اینه که خود این تبادل نظرها میتونه بسیار مفید باشه. این مطلب که مدیران بنا به وظیفشون باید سعی در هدایت درست مباحث داشته باشن کاملا صحیحه. اما این نکته رو هم عرض کنم که سعی همه ی دوستان بر اینه که تالار محیطی آرام به دور از جدل های بیهوده باشه و سیر هدفمندی رو طی کنه. هرچند ممکنه در بعضی از موارد اشتباهاتی صورت بگیره. اما این رو باور داشته باشید که تمام تلاش خودشون رو برای هرچه بهتر شدن مباحث می کنن. نکته ی دیگه اینکه سیاست تالار هیچوقت اینطور نبوده سعی در تحمیل دیدگاهشون داشته باشن و در واقع نگاه از بالا به پایین بوجود داشته باشه. همه ی مطالب و نظرات وقتی در چارچوب قوانین تالار باشه قابل احترام بوده و خواهد بود. لذا در هر بحثی نظرات درست و غلط وجود خواهد داشت و همین موجب پویایی مبحث میشه. این مطلب که مدیران بیشتر توی بحث ها شرکت داشته باشن کاملا درسته. که عدم حضورشون البته دلایل زیادی از جمله کمبود وقت هست که کارهای نظارتی خودشون وقت و انرژی زیادی می گیره. باز هم تشکر می کنم از شما بابت نکته و تذکر بجاتون. |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۲)Hadith نوشته است: اولاً از اینکه به فکر پیشرفت تالارید،تشکر می کنم. Hadith خانم ، من عرضم کلی بود . منظورم فقط اون تاپیک که می فرمایید نیست.
در اینکه ناظرین محترم نسبت به ویرایش و حذف و بستن تاپیک و رسیدگی به گزارشات همواره عنایت ویژه ای دارند شکی نیست! حضور مستمر در مباحث و ارائه راهکار و نقد کارشناسانه انتظاری هست که از دوستان مدیر و ناظر میره. حالا بعضاً مسئله کمبود وقت رو مطرح می کنند که میشه تا حدودی حق داد. در کل ممنونم از همه عزیزانی که با روی باز ایراداتی که به کارشون وارد هست رو می پذیرند ![]() |
|||
|
|
|
|
|