کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
[/font]
علي ابن ابي طالب عليه السلام

خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست....

عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد.

[font=Tahoma]
خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفهBlush

ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است.....

یعنی هر عزیز دل انگیزیWink که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....

در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شودSad

بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mahdy30na ، aboutorab ، ساقی ، rahgozar.f ، AMINI ، meshkat ، MAHDI59 ، مجید املشی ، وحید110 ، saloomeh ، میلاد.م ، خیبر110 ، Imam12 ، فاطمه خانم ، علی الهادی ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حسن.س. ، Mahdy2021 ، سرباز منتظر ، mahdy_mir ، دیدگاه نوین ، seyed313 ، یا ثارالله ، rastin ، black ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، heaven ، molasadra ، تفکر ، yamin ، حفیظ ، حسن عزتي ، sarallah ، am_po ، فدک زهرا ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، amiroooo ، علیرضا110 ، fazel ، میثاق ، خاک ، مکیال ، شیدا ، Farzaneh ، حقیر ، nasimesaba ، Reza71 ، جویای حقیقت ، سپهسالار ، MohammadMeraj ، رمز شب ، یاســین ، blue.blood ، Agha sayyed ، Hadith ، راحیل ، Tolou ، abbas313 ، امیریان ، SAViOR ، ایرانی ، ali.khm ، zahra.shakiba ، سرباز سید علی ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، MohammadSadra ، hesam110 ، ضحی ، m.hossein ، بیداری12 ، 128 ، جانثار مهدی ، Amir ، N.Mahdavian ، fatemeh ، mohamad ، fatemeh zahra ، SARV ، Elia ، vahrakan ، mohammad reza ، ZaHrA110M ، Gryffen ، احیاء ، مجید121 ، somayeh ، rahi ، یا صاحب الزمان ، MESSENGER ، ANTI satan ، نگار ، علی 110 ، nafas ، Admirer ، saeidtaslimi ، آوای انتظار ، maryam.f ، سلیم ، M912 ، ساجد ، گل مرداب ، بچه شیعه ، بهرام ، مجنون الحسین ، ندا دهنده ، mahramaneh ، مصباح ، boghz ، shahabm ، ali0077 ، hessam ، رضوانه ، یاوران مهدی ، reyhaneh.sh ، ترنم ، Bahar ، عبدالرحمن ، ســــــاقی ، farzad313 ، kh-MAHDI ، Aryha ، Just God ، MANI110 ، مهدی2012 ، joseffist ، sagheb ، Justice Bringer ، السا ، fiftynine ، آیلار ، zryy ، Asma ، soshiant ، آلاله ، N2376DIR ، ahmbove ، *ركن الهدي* ، عدالت ، jafar ، Fatemeee ، یا امام رضا ، عبدالرحیم ، basir ، Banoo ، مسافر ، Reza2035 ، Sakineh ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، mahpare ، armanj ، اولولالباب ، senjed1372 ، Bidel.s ، آسمانه سجادی ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، soora ، محمد حسین ، مجتبی110 ، azade ، -Ali- ، pure ، نرگس مهدوی ، mahdyshr ، انتصـار ، مرهم ، یااباصالح ، Ali#59 ، دل خسته ، 135 ، zahra11 ، پرنیان ، Eve ، ballista ، آسمان ابری

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۳, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #91
آواتار
جناب سید ابراهیم

هدایای نقدی فراموش نشود

من فرد قانعی هستم البته!

در حد یک فلافل هم جواب میده

در جوار حرم امام رضا(علیه السلام) به همراه بقیه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، boghz ، مصباح ، علمدار133 ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، سید ابراهیم ، یا امام رضا ، شهیدطیبه واعظی
۲۲:۲۳, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
نگين حلقه دنيا غديره
زمين را گنج بي همتا غديره

بگو اي نوح با مردم:‌ بياييد
ولايت كشتي و دريا غديره

الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عید همه مبارک

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، boghz ، مصباح ، علمدار133 ، Bahar ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، aboutorab ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Sakineh
۲۲:۳۶, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #93

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عید اکمال دین خدمت اهالی تالار مبارک ان شاءاللهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، soshiant ، عبدالرحمن ، مصباح ، علمدار133 ، Bahar ، مجنون الحسین ، آلاله ، یاســین ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
۲۳:۰۸, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصباح ، علمدار133 ، Bahar ، مجنون الحسین ، آلاله ، boghz ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی
۱۰:۲۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
(۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۰۳)تلمیخا نوشته است:  جناب سید ابراهیم

هدایای نقدی فراموش نشود

من فرد قانعی هستم البته!

در حد یک فلافل هم جواب میده

در جوار حرم امام رضا(علیه السلام) به همراه بقیه

اونم چشم.... چرا فلافل، شیشلیک در خدمت شما هستیم، SmileHeart

البته به شرط یافتن حقیرBig GrinBig Grin

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، آلاله ، عبدالرحمن ، boghz ، مجنون الحسین ، یا امام رضا ، شهیدطیبه واعظی
۱۰:۳۸, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۲:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #96
آواتار
Heart
[/quote]

(۲۹/مهر/۹۲ ۱۰:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  اونم چشم.... چرا فلافل، شیشلیک در خدمت شما هستیم، SmileHeart

سلام سيد بزرگوار

عيدتون مبارك

دمت گرم ، مدير كل بايد مثل شما دست و دلبار باشه، فقط شرط نذاره بهتره

فعلاً از خودت پذيرايي كن تا ان شاءالله كه پيدات كرديم ازت پس بگيريم

بعد نگه كسي به ما چيزي نداده Big Grin

موفق باشي
يا علي عليه السلام

[تصویر: az-Shashlik.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آلاله ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
۱۰:۴۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #97
آواتار
بچه ها منم 12.5 درصد سیدمBig Grin
مادربزرگ مامان سید بوده که بالاخره مامانم 25 و مادر بزرگم 50 درصد سید و منم 12.5 درصد سید هستم
جدا از شوخی اقای قرائتی میگن که سیدی از مادر هم میرسه چون در قران حضرت عیسی رو ذریه خضرت ابراهیم دونستن که یعنی ذریه از مادر هم میرسه
لذا کسانی که مادرشون سید هستن نیز سید میباشن امادقیق یادم نیست فکر میکنم دیگه نوه سید نمیشه

ستاد بالا بردن تعداد سیدهای تالار

خلاصه واسه همه دعا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، سید ابراهیم ، Night_World ، aboutorab ، Bahar ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، boghz ، مجنون الحسین ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی
۱۴:۵۴, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۱۰:۴۹)nina نوشته است:  بچه ها منم 12.5 درصد سیدمBig Grin
مادربزرگ مامان سید بوده که بالاخره مامانم 25 و مادر بزرگم 50 درصد سید و منم 12.5 درصد سید هستم
جدا از شوخی اقای قرائتی میگن که سیدی از مادر هم میرسه چون در قران حضرت عیسی رو ذریه خضرت ابراهیم دونستن که یعنی ذریه از مادر هم میرسه
لذا کسانی که مادرشون سید هستن نیز سید میباشن امادقیق یادم نیست فکر میکنم دیگه نوه سید نمیشه

ستاد بالا بردن تعداد سیدهای تالار

خلاصه واسه همه دعا کنید

شما همه فرزند و از نسل فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هستید و نسل سید ها از این مادر بزرگواره ، بانوان ارزششون بیشتر باشه کمتر نیست.Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، boghz ، مجنون الحسین ، Bahar ، Aryha ، یا امام رضا ، شهیدطیبه واعظی
۱۵:۵۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #99
آواتار
خیلی ممنون

ایشاا... به زودی بهتون میگیم کَل ابراهیم Wink

اللهم صل علی محمد و ال محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
۱۶:۰۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #100
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۱۰:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  اونم چشم.... چرا فلافل، شیشلیک در خدمت شما هستیم، SmileHeart

آقا راست میگه

کلا گوشی آقا سید انتن نمیده!

مشهد را پیچاندWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]