|
صندلی داغ ˙·٠•●mohamad ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۲۷, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر mohamad با 28 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ mohamad...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۲, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام ..
سوال اول اختیاری محسوب میشه . ![]() ![]() سوال اول : پنج شنبه و جمعه چرا نبودید ؟ کجا بودید ؟ با کی بودید ؟ نگفتید این همه ذهن مشوش چیکار باید بکنن ؟ سوال دوم : اگر شما تو تالار نباشید مسئولیت شما رو کی به عهده خواهد گرفت ؟ سوال سوم : چند درصد از وقت روزمره شما مربوط به امور دنیوی میشه و چند درصد مربوط به امور اخروی ؟ |
|||
|
|
۹:۵۶, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۱:۵۶ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام از اینکه با تاخیر به تالار رسیدم معذرت خواهی می کنم و اما بعد: پاسخ ارسال شما 2: (۲/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)Agha sayyed نوشته است: محمد جان ، نقاشی ،گرافیک و کلا هنرهای بصری چقدر در اعتلای اهداف دینی نقش دارند؟؟؟ به این سوال بعدا بصورت مبسوط پاسخ خواهم داد. ابتدا می پردازیم به سوالاتی که پاسخ کوتاه تری دارند. پاسخ ارسال شماره 3 (۲/آبان/۹۲ ۱۱:۳۵)MYNK نوشته است: شما دیگه عضو کدوم فرقه سری هستید!؟ حتما از این جدیداست ! 28 تا رای مشکوکه !!!! شاید تعداد رای 66 یا 33 مشکوک یا فراماسونی باشه، ولی اصلا 28 رای مشکوک نیست شاید به این دلیل است 28 سالمه! روز پنج شنبه و جمعه نیز در خدمت خانواده و خارج از شهر و دید و بازدید عید غدیر و در کل در "پیک نیک" به سر می بردم. و اما آواتار: از اونجایی که حجم آواتار های تالار نباید بیشتر از 15Kb باشه، حجم آواتار بنده 7.82kb است پاسخ ارسال شماره 4: (۲/آبان/۹۲ ۱۲:۵۹)Atosa نوشته است: فقط میخوام بهتون بگم خسته نباشین نظر لطف شماست پاسخ ارسال شماره 5: (۲/آبان/۹۲ ۱۲:۵۹)Arianna نوشته است: آقای بنده قاطع عرض می کنم که انتخابات در نهایت و کمال صحت انجام شده و هیچگونه تقلبی در شمارش آرا صورت نگرفته ![]() و اما کاربر سخنگو: ما قبلا هم چنین کاربرانی داشتیم، مثل: بصائر http://forum.bidari-andishe.ir/user-10571.html در واقع این کاربران با توجه به توضیحی همراه آنها نوشته می شود، به منظور خاصی ایجاد می شوند و اکثر موقتی هستند. پاسخ ارسال شماره 6: (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۰۸)شهیدناهید فاتحی نوشته است: 1.چرا تعداد کاربرای با سواد و دارای اطلاعات دینی تو تالار کم شده؟ از آنجایی که این سوال نیز نیاز به پاسخی مبسوط دارد، باشد برای بعد. ببخشید پاسخ ارسال شماره 7: (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۴۹)خیبر110 نوشته است: محمد اقای عزیز اگر بیداری اندیشه یک کشتی بود و برای نجات کشتی از طوفان باید دو نفر رو از کشتی بیرون مینداختن به جز احتمالا خودتون بدون قرعه کشی کی رو رو مینداختین بیرون ؟؟؟ عجب ... شاید فکر کنید برای پاسخ دادن به این سوال باید خیلی فکر کنم ولی خیلی سریع پاسخ می دهم که قطعا MAHDI59 و علی110 را می نداختم بیرون! و أین المنتظر را نجات می دادم و اما درباره انتخاب حیوان: بنده هیچ اعتقادی به این نوع تست های روانشناسی ندارم ولی چون صندلی داغ است: گوسفند، اسب، گاو، خوک، پلنگ پاسخ ارسال شماره 8: (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۵۳)asalbanoo نوشته است: پاسخ ها به ترتیب شماره: شما همیشه انقدر جدی و آروم هستید؟؟ در دنیای واقعی هم همینطوره؟؟ دقیقا بنده در محل کارم هم به همین نحوه برخورد می کنم. البته قبلا خودم نمی دانستم. ولی آنقدر اطرافیانم در این مورد به من گوشزد کردند، به این نتیجه رسیدم که احتمالا درست می گوییند. ولی هنوز خودم خیلی این حرف را قبول ندارم. بنده بیشتر اعتقاد دارم که هر شخصی در هر جایگاهی که هست باید ضابطه ها را رعایت کند و از جایگاه خودش حرف بزند، نه کم و نه زیاد خانمتون که اینجا عضو هستند،آیا مثله شما فعال هستند؟؟ اول اینکع شما از کجا حدس می زنید که بنده متاهل هستم! همسر بنده نیز در تالار عضو هستند و مدت زیادی است که فعالیت ندارند، البته مطلب ارسال نمی کنند ولی صفحات خاصی است که همیشه دنبال می نمایند. خانمتون در کارهای گرافیکی تالار،بهتون کمک میکنند؟؟ نظری،سلیقه ای؟؟ بنده همیشه نظر ایشون را می پرسم و خیلی خوشحال می شوم که قبل از ارسال نهایی سرصفحه، آن را به همسرم نشان بدهم. قبلا نظراتمان خیلی فرق داشت ولی مدتی است که کارهای بنده را بیشتر تائید می کنند. حال نمی دانم نظر ایشان نسبت به کارهای من تغییر کرده است یا کارهای بنده نسبت به نظرات ایشان. ![]() چی شد با این تالار آشنا شدید؟؟ این قصه سر دراز دارد ... بنده مدتی در تهران زندگی می کردم. یک روز در محل کارم دوست دوست دوستم (در واقع شد سه واسطه) به محل کار ما آمد و با خودش مستند ظهور Arrival را نیز آورد. بنده چند قسمت اول مستند را همانجا دیدم و بسیار بنده را مجذوب خودش کرد. وقتی رفتم خانه لپ تاپم را روشن کردن و یه تیکه کامل بدون یه لحظه پلک زدن، تا آخر مستند را دیدم. وقتی جشم از مانیتور برداشتم احساس کردم دنیا تغییر کرده است. القصه ... در خیرنامه وبلاگ بیداری اندیشه عضو شدم و چند روز بعد ایمیلی برای بنده آمد مبنی بر افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه. شاید بتوان گفت بنده قدیمی ترین عضو ثبت نام کرده تالار که هنوز فعالیت می کند باشم. از اینکه اینجا هستید و خدمت میکنید،چه حسی دارید؟؟ به دلیل شرایط کار و زندگی، و کمبود مطالعه و رفت و آمد با افراد مطلع و آگاه، بنده تنها جایی که می توانم اطلاعات مفیدی کسب کنم و بروز باشم همین تالار است. این تالار و مباحثی که در آن پیش می آید باعث می شود بنده همیشه مساله ای داشته باشم که بخواهم با آن روبرو شوم و مرا به چالش بکشد. بودن در این تالار هیچگاه نگذاشته است که بنده از لحاظ فکری راکد شوم. از آنجایی که بنده وظیفه طراحی مناسبت ها را هم دارم، همیشه نسبت به مناسبت های مذهبی حسی خاصی و نگاهی منتظرانه دارم. همه این عوامل دست در دست هم می دهند که از حضور در تالار بیداری اندیشه احساس زندگی و زنده بودن داشته باشم. با کدام ار بچه های تالار،صمیمی تر هستید؟؟ MAHDI59، در تالار بیداری اندیشه، عزیز دل من است. قابل توجه سایر دوستان ![]() پاسخ ارسال شماره 9: (۲/آبان/۹۲ ۱۴:۳۹)Hadith نوشته است: پاسخ به سوالای زیر کاملاً اختیاری ه؛ هرکدوم رو که نخواستید،جواب ندید. هیچ ایرادی نداره.از اینکه پاسخ دادن به سوالات را اختیاری کرده اید، بسیار سپاسگذارم: 1-بزرگترین دغدغه (یا دغدغه های شما) چیه؟ از آنجایی که بنده متاهل هستم و وظیفه سنگین خانواده را بر دوشم دارم قطعا یکی از دغدغه های اصلی بنده تامین نیازی های مادی و معنوی خانواده ام است. ولی اگر بخواهیم به این سوال از دید شخصی بنگریم به این سوال اینگونه باید پاسخ داد که: دنیا محل گذر است و ان شاء الله که عاقت به خیر شویم، سعی می کنم همه افکار و افعالم در این راستا باشد. البته انگار بسیار شعار گونه حرف زدم. در ضمن همیشه از این آیه شرمنده هستم: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ (سوره صف آیه 2) 2-چه حسی بهتون دست میده وقتی ارزشهاتون شما رو به باز گذاشتن یه تاپیک ترغیب می کنن ولی وظیفه کاریتون در تالار،شما رو مجبور به بستن موضوع می کنه؟ وظایف ما در تالار در راستای ارزش های ما است. فکر نمی کنم هیچگاه چنین تضادی بوجود بیاد. 3-چه ویژگی اخلاقی در دیگران باعث ناراحتی و آزردگی خاطر شما میشه؟ جهالت 4-چطور خودتون رو در هر مرحله از زندگی ارزیابی می کنید؟ ملاک های ارزیابی خودتون رو چی می دونید؟ این سوال نیز جنبه های مختلف داره، از لحاظ دنیایی بنده هر وقت پشتکار و اراده داشتم موفق شدم بدون شک ولی هر وقت مسائل را وا دادم و رها کردم، متقابلا ضربه خوردم ملاک های ارزابی خودم را دز مسائل دنیایی: حساب بانکی و در مسائل اخروی: دلی آرام و قلبی مطمئن می دانم 5-اگر می تونستید یک رذیله اخلاقی رو از جهان حذف کنید،کدوم رذیله رو انتخاب می کردید؟ جهالت 6-تاثیرگذارترین کتابی (یا کتاب هایی) که خوندید،چه کتاب هایی بودند؟ (به جز قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) بنده زیاد مطالعه نکرده ام. در واقع بیشترین اطلاعات بنده از مطالب مجازی بوده است تا مطالعه کتب سنتی 7-بیشترین تاثیر روی شما و زندگیتون رو چه کسی داشته؟ نمی تونم تقسیم بندی کنم پاسخ ارسال شماره 10: (۲/آبان/۹۲ ۱۴:۵۰)رهگذر95 نوشته است: سلام اقای محمد..... در پاسخ شماره 8 بنده به این سوال کمی جواب دادم ولی چون دوباره پرسش شده است، توضیح بیشتری خواهم داد: بنده زیاد نمی توانم صحبت کنم در واقع آدم حاضر جوابی نیستم بنابراین پاسخ هایی که می دهم ( در محیط واقعی) اغلب کوتاه ولی کامل است از توضیحات اضافه نیز اجتناب می کنم. این رفتار در دنیای واقعی قطعا تاثیر مستقیمی در دنیا مجازی دارد. در ضمن بسیاری از کسانی که به بنده در محل کارم مراجعه می کنند به همین دلیل (پرسش و پاسخ های سریع و کوتاه) خیلی هم راضی و خوشحال هستند. در ضمن بنده پشت این چهره سنگی دلی از گونجیشک دارم
[/b]![]() پاسخ ارسال شماره 11: (۲/آبان/۹۲ ۱۶:۲۶)boghz نوشته است: اگر دوست داشتید و مشکلی نداشت جواب بدین باید از خودشون اجازه بگیرم ایشون بعد از ازواج عضو تالار شدن چون از قبل از ازدواج بنده عضو تالار بودم (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۲۴)علمدار133 نوشته است: سلام از آنجایی که تعداد مناسبت های زیاد است، بسیاری از کارهای بنده کپی از طراح ها سایر گرافیست ها است. البته کپی محض نیست. بنده دهها طرح مختلف را زیر و رو می کنم تا به طرحی دلنشین برسم و سپس شروع به ویرایش آن می نمایم. اکثر طراح های موجود بصورت مستطیل هایی با طول و عرض نزدیک به هم می باشند که برای سرصفحه تالار (که طول آن بیشتر از 6 برابر عرض آن است) مناسب نیست. به همین دلیل کار ویرایش آن بسیار سخت می شود. ولی خیلی از طرح های بنده نیز از ابتدا کار خودم است. مثلا ایده سرصفحه ماه رمضان امسال یا میلاد حضرت عباس (علیه السلام) همین سرصفحه سالگرد تولد تالار . سرصفحه هایی هم است که بنده از عکسی که خودم گرفته ام استفاده کرده ام. که ان شاء الله بعدا در اینباره توضیح خواهم داد. ولی این تصویری که شما گذاشتید، از سایت نگارخانه دانلود کرده و سپس ویرایش کردم و البته جای بعضی از دانه ها را تغییر داده و به زیر و بالا متن مورد نظر بردم |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۲ ۹:۵۶)mohamad نوشته است: پاسخ ارسال شماره 7: احسنتتتتتتتت ![]() ![]() ![]() اول اینکه توی این تست من یک حیوون رو یادم رفته بود بزارم الان هم یادم نمیاد ![]() ولی در این تست گوسفند نماد مهربانی هستش . اسب نجابت و خانواده داری . گاو نماد علاقه به کار و جدیت در کار هستش . خوک نماد ثروت و پلنگ نماد غرور ، که من کلا اولویت حیواناتی که به ترتیب انتخاب کرده بودم با شما فرق میکنه که حالا اون بماند چی بوده![]() با این که موافقم این تست های روانشناسی دقیق و کامل نیستند و بیان گر شخصیت یک فرد نیستند و نماد ها هم ممکن هستش دارای اشکال در تفسیر باشه ولی من دقیقا این تست رو روی یکی که همه میگن اخلاقا و هوشا شبیه خودم هست و خیلی دوستش دارم انجام دادم و ایشون دقیقا مثل خودم انتخاب کردند!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() و دوم اینکه واقعا خوشحالم که با قاطعیت گزینه هاتون رو توی کشتی انتخاب کردید و با قاطعیت از دو نفر یک نفر هم خودتون نبودید و ترجیح دادید دو نفر دیگه رو بندازید بیرون . که کاملا بنده رو غافلگیر کردید ![]() ![]() مخصوصا با انتخاب علی 110 که انتخابش کار هر کسی نیست ![]() ![]() و صد البته خوشحالم که من رو هم برای بیرون انداختن انتخاب نکردید![]() ![]() ![]() در ضمن انتخاب های شما و اینکه ترجیح دادید توی کشتی بمونید و دو نفر دیگه رو بندازید بیرون کاملا نشون میداد انتخاب گوسفند به عنوان اولویت اول و نماد مهربانی با شخصیت شما جور بود ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۴:۴۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
پاسخ ارسال شماره 13:
(۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۲)sarallah نوشته است: دو تا سوال دارم: بنده از همان ابتدا به کارهای گرافیکی و هنری علاقه بسیار زیادی داشتم و از دوران کودکیم خیلی چیزها برایم به یادگار مانده است. مثلا نقاشی هایی که در سال 1369 کشیده ام ![]() در ابتدا بنده با نرم افزار Paint ویندوز 98 شروع به کار کردم. (نکته: همانطور که می دانید قوی ترین و فراگیر ترین نرم افزار ویرایش تصویر، فتوشاپ است و مهمترین عاملی که این نرم افزار را در صدر قرار داد، کار با لایه ها بود) شاید باور نکنید، ولی بنده قبل از اینک نرم افزار فتوشاپ را دیده باشم چند Paint را همزمان باز می کردم و از هرکدام به عنوان یک لایه استفاده می نمودم. سالها بعد فهمیدم عجب کاری می کردم ها ... ![]() بنده بعد از پایان تحصیلات دبیرستان در یک آموزشگاه کامپیوتر (که آن وقت ها خیلی تو بورس بود) دوره کارآموزی را می گذرانم. و همانجا مشغول تدریس فتوشاپ شدم. آن زمان تازه فتوشاپ CS1 به بازار آمده بود. البته آن موقع هنوز خیلی با این نرم افزار آشنا نبوده و هیچ کتابی نیز مطالعه نکرده بودم. و فقط بصورت تجربی تدریس می کردم. گاهی اوقات بچه ها در کلاس سوالاتی می پرسیدند که من نمی دانستم و همین سوالات باعث می شد که دنبال پاسخ آن رفته و کم کم آشنایی کاملی نسبت به این نرم افزار پیدا کردم. بنده کارهای گرافیکی بسیاری زیادی انجام داده ام. از طراحی سایت، بنر، هدر، کارت ویزیت، برگه های تبلیغاتی، پوستر و ... ولی هیچ مدرک رسمی در این زمینه ندارم. نرم افزار اصلی کار من Photoshop است ولی با اکثر نرم افزارهای گرافیکی آشنا هستم. شاید بتوان گفت بیش از 95% از آموخته های من از فتوشاپ بصورت تجربی است. (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۲)sarallah نوشته است: البته میدونم سوالم یه مقدار تخصصیه ولی صندلی داغه دیگه!!! چاره ای نیست! اولین موفقیت زندگی من که متاثر از افکار و عقایدم است مربوط به ازواج بنده می باشد. خانواده همسر بنده بسیار مذهبی هستند و من همیشه بخاطر پیوستند به این خانواده خدا را شکر می کنم. مثال دیگر اینکه عقاید دینی بنده (و البته همسرم) باعث شده است نزدیکان و دوستان ما به خاطر این عقاید و رفتار ما برخی از رفتار های خود را تغییر دهند و لااقل هنگام حضور ما برخی موارد را رعایت کنند. همچنین بنده و همسرم مرجعی شده ایم برای پاسخگویی به برخی از سوالات در خانواده ![]() این عقاید بنده در محیط کارم نیز باعث اعتماد به نفسم شده است. در کل وقتی آدم به یه چیزی مطمئن باشه و مطمئن باشه که تکیه گاهی مطمئنی داره، دیگه خیالش راحت می شه. پاسخ ارسال شماره 14: (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: محمد آقا ممنون میشم اگه بگید این کار های گرافیکی رو دقیقا چطور انجام میدید.بالای دیپلم هم حرف زدید اشکال نداره...فقط بگید چطوری... در پاسخ شماره 13 کمی توضیح دادم، ولی ان شاء الله بعدا توضیحات جامع تری خواهم داد. پاسخ ارسال شماره 15: (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۵۹)Night_World نوشته است: 1-شما چند سالگی ازدواج کردید و نحوه ی آشناییتون با همسرتون چگونه بود؟ بنده روزی که عقد کردم دقیقا 9696 روز از سنم گذشته بود حالا خودتون حساب کنید(الانه که انگ فراماسونی به ما بچسبه!) ![]() معیار های اولیه: دینانت، فرهنگ خانواده، سن معیارهای ثانویه: نوع و سطح تحصیلات، قد، نوع پاسخگویی ایشان به سوالتی که در جلسات معارفه پرسیدیم. پاسخ ارسال شماره 16: (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 1- اگر همین فردا خدایی نکرده...خدایی نکرده احساس کردید این تالار و شخص آقای بیداری اندیشه از مسیر حق منحرف شدن!!!(خدایی نکرده!)، حاضرید تالار رو برای همیشه ترک کنید؟؟؟؟ و اگر نه، چیکار می کنید؟؟؟پاسخ به این سوال بسیار ساده و راحت است. ان شاء الله ما به تکلیفمان عمل می کنیم. ابتدا سعی در راهنمایی خواهیم داشت اگه عمل نکرد، به سادگی تالار را ترک خواهیم کرد. (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 2- تا حالا موردی پیش اومده که احساس کنید حضورتون در این تالار بی معنیه و احساس خستگی کرده باشید؟بله، البته. ببنید، انسان حتی از عبادت کردن هم خسته می شه. برای بنده هم پیش آمده که این تالار برام راکد شده. که البته رکود از طرف خودم بوده ولی خدا را شکر بعد از مدتی دوباره وضعیت به حالت قبل برگشته است همیشه ارتباط با دوستان و همچنین ایجاد و خواندن مطالب جدید باعث می شه که این رخوت و رکود از بین بره (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 3- تا حالا شده ارسالی رو حذف کنید یا تاپیکی رو حذف کنید!!! (از ارسال های کاربران) و بعد ته دلتون بفرمایید: آخییییییییییییییش حقش بود پسره یا دختره پرو و بی تربیت!!!تا جایی که یادمه این کار را نکردم. اتفاقا بنده معتقدم خیلی از مسائل باید گفته بشه و آخرین گزینه "حذف" است. ولی اینکار رو در برخی از مواقع در مورد ارسال بعضی از بچه های تیم مدیریتی انجام دادم ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 4- اگر بخواید به خودتون نمره بدید، از 20 به خودتون چند میدید؟(از بابت فعالیت هاتون برای امام زمان و میزان اخلاص)معیار های نمره دادن خیلی متفاوت است: شما را ارجاع می دهم به صفحه زیر: این هم قسمتی از متن صفحه مذکور: " من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید. این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم. " آخرین بار شدم: 14 (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 5- اگر بخواهید 3 تا فیلم ارزشمند معرفی کنید چه فیلم هایی رو معرفی می کنید؟خیلی دور، خیلی نزدیک یک تکه نان (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 6- اگر بخواهید 3 تا کتاب ارزشمند معرفی کنید....؟متاسفانه خیلی مطالعه نداشتم بیشتر اطلاعات بنده از منابع مجازی بوده تا کتب سنتی (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 7- اگر بخواهید 3 تا مستند زیبا معرفی کنید......؟بدون شک گزینه اول، Arrival است. مستند HOME BARAKA (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 8- هدف اصلیتون تو زندگی چی بوده و به نظرتون چقدر تا حالا بهش نزدیک شدید؟(اگر دوست نداشتید جواب ندید)هدف اصلی من در زندگی رسیدن به پایانی پر از رستگاری است خدایا چنان کن سرانجام کار
که تو خوشنود باشی و ما رستگار (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 9- تا حالا شده افکارتون رو به کسی تحمیل کنید؟خیر، هرگز (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 10- چه جوری با این تالار گفتمان آشنا شدید؟(پاسخ مبسوط)در پاسخ شماره 8 توضیحاتی را نوشتم. اگر نیاز به توضیح جامع تری است، بفرمائید. (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۴)رضوان نوشته است: 11- یکی از خاطرات جالبتون تو دوران تحصیل رو بفرمایید.فرقی نمیکنه زمان مدرسه یا دانشگاهوالا بنده در دوران تحصیل خیلی دوست و رفیق نداشتم. بیشتر سرم تو کار خودم بود گاها پیش میومد که بعد از چهارترم تازه می فهمیدم مثلا فلانی هم همکلاس بنده بوده. ولی مهمترین اتفاقی که در دوران تحصیلم برام رخ داد این بوده که روزهای اولی که تالار بیداری اندیشه راه افتاده بود، بنده با یکی از کابرها خیلی کل کل می کردیم (که قصه درازی دارد) بعدا فهمیدم ایشون در شهر ما زندگی می کنه و از قضا هم دانشگاهی هستیم. بعد خعلی خعلی باهم ریفیق شدیم و رفت آمد خانوداگی پیدا کردیم و الان یکی از بهترین دوستان بنده است. ارسال پاسخ شماره 17: (۲/آبان/۹۲ ۲۰:۳۳)Arianna نوشته است: ![]() ![]() ارسال پاسخ شماره 18: (۲/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)عبداللهی نوشته است: 1- نظر شما درباره جمع شدن سالیانه اعضای تالار در یک اجتماع عظیم مثلا در مشهد یا تهران و ... چیست ؟ به نظر بنده دیدار های واقعی و رو در رو بسیار تاثیر گذار خواهد بود. یک "سلام" در دنیای واقعی بیشتر از هزاران کاراکتر در دنیای مجازی تاثیر و ارزش دارد. از آنجایی مدیریت همایش بسیار کار سختی است بنده ترجیح می دهم چنین کاری انجام نشود ولی گرهمایی های چند نفره و خصوصی تر را بسیار می پسندم و دنبال می کنم (تا جایی که امکانش را داشته باشم) (۲/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)عبداللهی نوشته است: 2- آیا برای برگرداندن اعضای فعال تالار که تالار را به هر دلیلی ترک کرده اند برنامه ای دارید ؟ امان از دست این دنیایی مجازی می گویند برای جذب یک بیننده تلوزیونی نسبت به یک کانال خاص فقط 4 ثانیه زمان دارید. یعنی اگر کسی تلوزیون را روشن کند و برنامه مورد علاقه اش را نبیند، در کمتر از چهار ثانیه کانال را عوض می کند. این وضعیت برای سایت ها نیز می باشد، یعنی کاربران که علاقه نداشته باشند به سرعت دفع می شوند. و راهی هم برای بازگرداندن آنها نیست چون نیازها و خواسته های آنها در این تالار پیدا نشده است که رفته اند. ما از ابتدا برای جذب کاربران نیز برنامه خاصی نداشتیم. ما فقط مطالب خود را در سایت نشر دادیم و در واقع به وظیفه عمل کردیم. بقیه اش دست ما نبوده و نیست. پاسخ ارسال شماره 19: (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 1-زیباترین نقاشی ایرانی که دیده اید؟تابلوی :عصر عاشورا" و "تولد امید" استاد فرشچیان http://www.farshchianart.com/html/onlineart6.htm (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 2-زیباترین نقاشی خارجیخیلی ندیدم! (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 3-رنگ مورد علاقتون ![]() (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 4-شما در 15 دی 1389 گفتید مخالف ارتباط اعضا خارج از فضای مجازی هستید.بعد از قضیه از اولین کسانی که با دوستان بصورت واقعی دیدار داشتند بنده بودم. بعد آن هم چند بار گردهمایی داشتیم که خدا را شکر باز هم بودم و مسئولیت هایی را نیز برعهده داشتم. پاسخ ارسال شماره 18 را نیز بخوانید. (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 5-اگر برگردید به 10 سال پیش دوست دارید دقیقا همین مسیر رو در زندگی طی کنید؟خیر (۳/آبان/۹۲ ۸:۰۵)تلمیخا نوشته است: 6-با کدوم یک از 14 معصوم بیشتر انس و الفت دارید؟چرا؟امام رئوف، انیس النفوس، آقا علی بن موسی الرضا المرتضی (علیه السلام) شاید به این خاطر است که به زیاد به مشهد رفتم و در حرم ایشان در دل زیاد داشتم و حاجت های خیلی خفن هم از ایشان گرفتم پاسخ ارسال شماره 20: (۳/آبان/۹۲ ۱۵:۲۵)مجنون الحسین نوشته است: - نام؟ محمد هستم 28 ساله یه کوچولو مونده تا مدرک کارشناسی سخت افزار کافی نت دارم ساکن گرگان هستم - تجربیات؟: این سوال خیلی کلی است - توانایی یا مهارت خاص؟ رایانه (خصوصا گرافیک و کمی برنامه نویسی، طراحی سایت) - میزان تسلط به زبان خارجه؟ متوسط - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ قرائت و تفسیر قرآن را خیلی دوست دارم. - 5 کتاب مورد علاقه؟ خیلی مطالعه نداشتم - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ اینطور که دیگران توصیف کرده اند.
این سوال خیلی سخته متاسفانه نمی تونم جواب بدم، پاسخش خیلی سخته ببخشد پاسخ ارسال شماره 21: (۳/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)soshiant نوشته است: سوال اول :روز پنج شنبه و جمعه نیز در خدمت خانواده و خارج از شهر و دید و بازدید عید غدیر و در کل در "پیک نیک" به سر می بردم. (۳/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)soshiant نوشته است: سوال دوم :جناب مهدی2021 در وهله اول و سپس جناب بیداری اندیشه بعد ایشان هم سایر معاونین و ناظرین بخش ها حضور دارند. (۳/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)soshiant نوشته است: سوال سوم :این سوال هم باشه برای بعد فقط اگه یادم رفت، یادآوری بفرمائید |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
9+6+9+6=30
سی سالگی ازدواج کردین آیااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی شما ک 28 سالتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۸:۱۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۲ ۱۷:۵۵)Atosa نوشته است: 9+6+9+6=30 دقت نکردی دوست من، گفتم: بنده روزی که عقد کردم دقیقا 9696 روز از سنم گذشته بود حالا خودتون حساب کنید26.56=9696/365 یعنی 26 سال و 5 ماه و ...
|
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا عرض سلام و ادب 1.در 24 ساعت شبانه روز چند ساعت به واقع حضور خدا رو تو زندگی تون احساس میکنید؟( نه به حرف و زبان با تمام وجود احساس کنید کسی هست که نگاهتون میکنه) 2. اگه به امید خدا چشمتون به جمال نورانی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منور بشه، اولین کاری که میکنید چیه؟ اولین کلامی که بر زبانتون جاری میشه؟ یا علی/ التماس دعا
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام آقا محمد..
من از شما شناختی ندارم ولی دوست دارم ازتون سوال کنم و به صندلیتون دما بدم... ######## 1.هیجان انگیز ترین کاری که انجام دادین چی بوده؟؟ ######## 2.اگه یه ساعت شنی جلوتون بزارن و بگن تا افتادن آخرین ماسه یک جمله بگو چی میگفتین؟؟ ######## 3.اگه بخواین به هوش خودتون نمره بدین چه نمره ای میدین؟؟ ######## 4.اشتباهی که هرگز تکرارش نمیکنین؟؟ ######## 5.چپ دستین یا راست دست؟؟ ######## 6.درحال حاضر اصلی ترین مشغلتون چیه؟؟ ######## 7.اگه در آینده صاحب فرزندی بشین سعی میکنین چه اصول اخلاقی رو بیش از هرچیز بهش آموزش بدین؟؟ ######## 8.بدترین نمره ای که گرفتین؟؟توچه درسی؟؟ ######## 9.با کدوم از اعضای سایت دیدار کردین؟؟ ######## 10.بیشتر به بخشش خدا فکر میکنین یا عذابش؟؟ ######## 11.چرا آدمای بیخیال کاراشون خوب پیش میره؟؟ ######## 12.کلا آدمی هستین که برای دیگران وقت بزارین؟؟ ######## 13.زمانی که خیلی خسته و نا امید میشین چه چیزی آرومتون میکنه؟؟ ######## 14.نظرتون راجع به مهربونی کردن چیه؟؟ ######## 15.آخرین باری که باتمام وجود گریه کردین و خندیدین کی بوده؟؟ ######## 16.اولین باری که دانشگاه رو دیدین چه حسی داشتین؟؟ ######## 17.ترجیح میدهید با کسی که از شما باهوش تره بازی کنین یا بالعکس؟؟ ######## 18.در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستین؟؟ ######## 19.واسه صفات زیر یه کاربر رو مثال بزنین: شوخ ترین: فعال ترین: آروم ترین: با معرفت ترین: مودب ترین: ساز مخالف ترین: جدی ترین: مذهبی ترین: خوش تیپ ترین: متین ترین: ترسناک ترین: رک ترین: ######## 20.چه چیزی به زندگیتون ارزش میده؟ ######## 21.تیکه کلامتون چیه؟؟ ######## 22.یک سطر درباره مهربون ترین فرد توی زندگیتون بنویسین... ######## 23.از سوالام که خسته نشدین؟؟ ######## 24. نظرتون راجع به امضام چیه؟ ######## 25دیگه دستم درد گرفت شما چی؟؟ ######## موفق باشین |
|||
|
|
۱:۲۷, ۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۲:۲۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا محمد! خیلی ممنون بابته جواب های کاملتون. نقل قول:اول اینکه شما از کجا حدس می زنید که بنده متاهل هستم! خیلی جالبه!!! نمیدونم چرا بعضی ها یادشون میره کجا و کی،در تاپیک ها اطلاعاتی در مورد خودشون قرار دادن!!!!! آقا محمد! باور کنید خودتون در یک تاپیک ،قبلنها،(که اصلأ یادم نمیاد کدام تاپیک بود) که یروز اتفاقی داشتم میخواندم ، گفته بودید خانمم اینجا عضو هستن و... نیاز به حدس زدن نداش!
|
|||
|
|
۷:۳۸, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام آقا محمد عزیز .
![]() سوال چهارم : بیشترین اطلاعات رو در مورد کدامیک از معصومین دارید ؟ سوال پنجم : تو سایتهای دیگه ایهم فعالیت دارید ؟ اگر امکان داره نام ببرید ؟ سوال ششم : آیا به نظرتون این تالار از طرف دشمنان خارجی ما رصد میشه و احتمال داره بخوان از اطلاعات مطرح شده تو صندلی داغ سوء استفاده کنن ؟ سوال هفتم : کافی نت شما چند تا سیستم داره و ساعتی چند حساب میکنید ؟دانلود رایگانه پاشیم بیاییم !! ![]() سوال هشتم : اگر الان مجرد بودید آیا با این شرایط ازدواج میکردید ؟ سوال نهم : به نظرتون چه لزومی داره ما مجردها ازدواج کنیم ؟ سوال دهم : چرا یک سری سوالات رو میگید بعدا جواب میدم ؟ اگر یادمون بره چی ؟ حق الناس به گردنتون میفته ها در جریانید ؟ ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,599 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,965 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,227 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,574 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,915 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,721 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_mohamad.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270642/cf_mohamad.jpg)

![[تصویر: 12.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7975679672/12.jpg)

![[تصویر: 48547.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7981320642/48547.jpg)
![[تصویر: 13.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7982862896/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7982863117/14.jpg)
![[تصویر: firouzeh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7982890535/firouzeh.jpg)

حالا خودتون حساب کنید