کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندلی داغ ˙·٠•●mohamad ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
۱۰:۲۷, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 01.jpg]

سلام .

برادر mohamad با 28 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند.
این هم صندلی داغ mohamad...بفرمائید بنشینید برادر....

[تصویر: cf_mohamad.jpg]

لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...

• نکته: برادر محمد پنج شنبه و جمعه حضور ندارند،دوستان سوالهاتون رو بپرسید،ایشون صبح شنبه اول وقت ان شاء الله ،پاسخ همه سوالات رو می دهند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، میلاد.م ، fazel ، Night_World ، رضوانه ، رهگذر. ، Agha sayyed ، ترنم ، آلاله ، soshiant ، Farzaneh ، Bahar ، حسن عزتي ، Hadith ، یاوران مهدی ، fiftynine ، SAViOR ، عبدالرحمن ، آیلار ، مسافر ، حسن.س. ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، Tolou ، مجنون الحسین ، یا امام رضا ، ali0077 ، ANTI satan ، ضحی ، خیبر110 ، nasimesaba

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۱:۴۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام
فقط یک سوال
تو کی هستی؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، ELENOR ، خیبر110 ، علمدار133 ، محب الزهرا ، mohamad ، شیدا ، nasimesaba
۳:۱۱, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #42

محمد جان خسته نباشی.

نظرت راجع به من چی بود اوایلی که منو میدیدی توی تالار و الان نظرت چه تغییراتی کرده... قدیمی ترین چیزی هم هم که از من یادته بگو
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، nasimesaba ، یاوران مهدی
۱۱:۳۳, ۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۱:۴۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله

پاسخ ارسال شماره 41:
(۵/آبان/۹۲ ۲۲:۵۹)MAHDI59 نوشته است:  سلام
فقط یک سوال
تو کی هستی؟

روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟

از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم

مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم

جان که از عالم علویست یقین میدانم
رخت خود باز برآنم که همانجا فکنم

مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک
چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم

ای خوش آن روز که پرواز کنم تا بر دوست
به هوای سر کویش پر و بالی بزنم

کیست در گوش که او میشنود آوازم
یاکدامیست سخن میکند اندر دهنم

کیست در دیده که از دیده برون می نگرد
یا چه جانست نگویی که منش پیرهنم

تا به تحقیق مرا منزل و ره ننمایی
یکدم آرام نگیرم نفسی دم نزنم

می وصلم بچشان تا در زندان ابد
از سر عربده مستانه بهم درشکنم

من به خود نامدم این جا که به خود باز روم
آن که آورد مرا باز برد در وطنم

تو مپندار که من شعر بخود می گویم
تا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنم

شمس تبریز اگر روی بمن ننمایی
والله این قالب مردار بهم درشکنم

پاسخ ارسال شماره 42:

(۶/آبان/۹۲ ۳:۱۱)Havbb 110 نوشته است:  نظرت راجع به من چی بود اوایلی که منو میدیدی توی تالار و الان نظرت چه تغییراتی کرده... قدیمی ترین چیزی هم هم که از من یادته بگو

شاید باور نکنی تا وقتی هم که قرار بود به عنوان ناظر انتخاب بشی خیلی نمی شناختمت
ولی بعد از اینکه ناظر شدی و بعدش ارسالهای شما را خواندم تازه فهمیدم شما چقدر خوب حرف می زنی و اطلاعات خوبی هم داری
در واقع به نظرم حامد آدمی هست که موقع حرف زدنش منطقی عمل می کنه و سعی داره کوتاه و مفید سخن بگه.
موفق باشی داداش.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، fazel ، شیدا ، Havbb 110 ، ZaHrA110M ، MAHDI59 ، محب الزهرا ، nasimesaba ، Night_World ، مجنون الحسین ، یاوران مهدی ، حسن عزتي
۹:۵۱, ۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله

پاسخ های بجا مانده:

پاسخ ارسال شماره 2:

(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)Agha sayyed نوشته است:  محمد جان ، نقاشی ،گرافیک و کلا هنرهای بصری چقدر در اعتلای اهداف دینی نقش دارند؟؟؟
هر کسی در زندگیش تخصص و در واقع ابزارهایی در اختیار داره، که با استفاده از آنها به اهدافش می رسه.
این ابزارها هر چیزی می تونه باشه، مثل پول، قدرت، طرز بیان مطالب و یا هنر.
بنده هم تنها ابزاری که در زندگیم دارم کمی ذوق هنر گرافیک است.
شاید نتونم بصورت مستقیم حرف یا احساسم را به کسی منتقل کنم. ولی در یک کار گرافیکی این کار را بسادگی می تونم انجام بدم. در واقع انتقال احساس از طریق تصویر.
برای اعتلای اهداف دینی هم از همین ابزار استفاده می کنم و اعتقاد دارم یک تصویر زیبا با عناصری که درست چیدمان شده است، از ساعتها حرف زدن می تونه تاثیر بیشتری داشته باشه.

(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)Agha sayyed نوشته است:  سوال بعدی اینه که فکر میکنی چه عامل اخلاقی-رفتاری باعث شد تا محمد مرد شماره 3 صندلی داغ بشه ؟؟؟
قسمتی از این انتخاب به دلیل رنگ نارنجی معاونت تالار و نفر اول فهرست بودن و یا قدیمی بودن در تالار بود.
و قسمت عمده دیگر آن دوستی دوستان تالاری.
"عامل اخلاقی-رفتاری" را نیز باید سایر دوستان بفرمایند.

(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)Agha sayyed نوشته است:  تاهل - تحصیل - اشتغال و معاونت در تالار را چگونه مدیریت میکنی؟؟؟
ان شاء الله که تحصیل رو به پایان است و از آنجایی که بنده در کافی نت کار می کنم، همیشه وقت آزاد دارم که به تالار دسترسی داشته باشم.
ولی مهمترین گزینه از گزینه های بالا "تاهل" است. مدیریت زندگی متاهلانه شاید سخت ترین کاری است که یک مرد باید در زندگی انجام دهد. که این بحث بسیار مفصل است.

پاسخ ارسال شماره 6:
(۲/آبان/۹۲ ۱۳:۰۸)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  1.چرا تعداد کاربرای با سواد و دارای اطلاعات دینی تو تالار کم شده؟
2.چرا این همه تایپک بی معنی زیاد شده؟
3.چرا تایپکهای خوب کم طرفدار شده؟
4.چرامباحث معنوی کمترشده؟

پاسخ همه این سوالات به یک اصل اساسی برمی گرده، اکثریت جامعه ما به دور از مسائل و مطالب معنوی هستند و بیشتر به اخبار سطحی و جذاب گرایش دارند. البته این از خصایص بنی آدم و البته زندگی دنیوی است.
و اینکه سوال کردید که چرا "کم شده یا کم طرفدار شده" باید به عرض برسانم از ابتدا هم همین بود.
ولی یک عامل دیگر نیز دخالت دارد و آن "عدم توانایی کاربران مذهبی در ارسال مطالب جدید در قالب های جذاب برای کاربران غیر مذهبی" است.
در واقع ما (البته اگه بتوانیم عنوان خودمان را کابران مذهبی) کمی کم آوردیم و از غافله عقب افتادیم.

پاسخ سوال سوم از ارسال شماره 21:
(۳/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)soshiant نوشته است:  سوال سوم :
چند درصد از وقت روزمره شما مربوط به امور دنیوی میشه و چند درصد مربوط به امور اخروی ؟

بستگی به نوع نگاه داره.
کار کردن نوعی عبادته. بنده در هر روز حدود 11 ساعت در محل کارم هستم.
به نظرم اگر در این مدت به یاد خدا باشم و افعال و گفتارم خدایی باشه، میشه در نظر گرفت همه این 11 ساعتم مربوط به امور اخروی می شه.
تا حالا دقت کردین که می فرمایند "خواب مومن عبادت است". یعنی اگر ما همیشه به یاد خدا باشیم، در حالی که هستیم انگار عبادت می کنیم. اگر این رویکرد در زندگی ما باشه، دائم العبادت خواهیم بود.
ولی اینکه بنده چقدر اینگونه هستم، نمی دانم...

با تشکر از همه دوستانی که در این موضوع شرکت کردند.
این پرسش و پاسخ ها تلنگری برای بنده بود.

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مجید املشی ، Night_World ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، ZaHrA110M ، یاوران مهدی ، حسن عزتي
۱۱:۱۲, ۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۱:۱۲ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله
.
.
ضمن تشکر از همه دوستان شرکت کننده در این تاپیک ، خصوصا برادر عزیز mohamad .
ان شاءالله این تاپیک مفید بوده باشد.
این تاپیک بسته شد.
اگر کسی هنوز سوالی داره می تونه به صورت خصوصی بپرسه و اگر برادر mohamad تمایل داشت پاسخ بدهد.
و من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Night_World ، شیدا ، Agha sayyed ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، ضحی ، مجنون الحسین ، ZaHrA110M ، یاوران مهدی ، حسن عزتي
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]