|
چرا اسکورسیزی و اسپیلبرگ باید در حسرت شاکردوست باشند؟
|
|
۱:۵۰, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سینمای ایران در هشت سال اخیر به شدت افت کرده و در این چند هفته به نشانههای آن پرداخته شده؛ اما همچنان بسیاری از این نشانهها از سوی شمارشگران رویدادها محاسبه نشده است. یکی از همین نشانههای نزول سینمای ایران در متن قرار گرفتن چهرههای حاشیه سینمای ایران و گوشهنشینی بالاجبار بسیاری از بزرگان سینماست؛ واقعهای که آثارش در گفتار اخیر الناز شاکردوست دیده میشود.
به گزارش «تابناک»، «...چرا وقتی کسی هست که میتواند چرخه سینما را به حرکت بیندازد، باید سرکوبش کنیم؟... امیدوارم روزی برسد قدر هنرمندانی را که هستند، بیشتر بدانیم... آقای گلزار نبودش شاید از نظر جسمی باشد اما مرگ هنرپیشه است در سینما و من بابت نداشتنش در سینما تسلیت میگویم!... اگر این اتفاق برای من هم بیفتد، این من نیستم که سینما را از دست میدهم، بلکه سینماست که من را از دست میدهد. من اینگونه فکر میکنم، چون این سینما، چیزی نبود که فکر میکردم قرار است به دست بیاورم. در این سینما هر چقدر هم بالهای بزرگی داشته باشی و بخواهی بلند بپری، آنقدر سقفش کوتاه است که جایی برای پرواز نیست». اینها بخشی از اظهارات یکی از بازیگران برجسته سینمای ایران نیست و نگران از دست دادن یکی از ستارهها یا چهرههای شاخص سینمای ایران نباشید. این اظهارنظر، از سوی الناز شاکردوست، بازیگر نقشهای خاص سینمای ایران در گفتوگوی اخیرش مطرح شده و به نوعی با خودبزرگبینی به تحقیر سینمای ایران پرداخته شده؛ مسألهای که نباید در قبالش با هیچ مدعی شوخی داشت و بنابراین به رغم آنکه این شخص چهره جدی نیست، اظهاراتش، گفتههای پیدا و پنهان یک گروه خاص از همسطحهایش را تداعی میسازد که پاسخ به آن ضروری بود. شاکردوست که در سال 1383 با «گل یخ» کیومرث پوراحمد توانست وارد فضای سینمای ایران شود، در هشت سال اخیر در حدود سی فیلم سینمایی حضور داشته است؛ فیلمهایی که وجه مشترک بیشتر آنها برخوردار نبودن از یک داستان جدی است و اگر با فیلم جدی نیز مواجه بودهایم، شاکردوست یا نقش محوری نداشته یا تنها تیپی که در بازیاش استاد است، به وی سپرده شده و چهرهاش نقشی پولساز را از طریق جذب مخاطب عام داشته است. با همین تفسیر، قرار داشتن شاکردوست در کنار گروهی از به اصطلاح چشمآبیهای سینمای ایران انکارناشدنی است و این بازیگر جوان هر زمان به لحاظ چهره و فیزیک افت جدی داشته باشد، به سرعت فرصت حضور در همین سینمای عامهپسند را نیز از دست خواهد داد و چهرههای جذابتر جایش را خواهند گرفت. با این حال آن گونه که از اظهارات اشاره شده برداشت میشود، شاکردوست نه تنها سینمای ایران را نیازمند به خود تلقی میکند، بلکه ارتفاع سقف سینمای ایران را برای پریدنش کوتاه میداند و آنچنان از بالاهای بزرگش سخن به میان آورده و گلزار را هم در همین ردیف طبقه بندی کرده که تصور میشود، با دو عقاب روبهرو هستیم! [/b] [b]آنچه مسلم است، حضور امثال شاکردوست، یکی از موانع رشد سلیقه مخاطب ایرانی و از عوامل حیات داستانهای دمدستی دختر پسری فاقد حداقل ارزش سینمایی است و بنابراین چنین ادعاهای گزافی بیشک شبیه شوخی است. سینمای ایران بدون امثال شاکردوست اگر فضای تازه برای نفس کشیدن نیابد، چیزی از دست نخواهد داد و برای آزمودن این ماجرا، از این بازیگر زن سینمای ایران تقاضا میکنیم، یک سال از سینمای ایران دور شود و ببیند چه کسی ضرر خواهد کرد و چه موجودیتی سود خواهد برد؟ خوشبختانه محمدرضا گلزار که غیبتش روی پرده سالنهای سینما با تسلیت شاکردوست به سینمای ایران همراه شده با همین رویه حذف شد و در حالی که تصور میکرد حضورش در هر فیلم به منزله فروش قطعی آن فیلم خواهد بود، با تیپی (در خوشبینانه ترین برداشت) که بازی میکرد، ادامه داد و به هر حال در زیبایی ظاهری نیز دست بالای دست بسیار است و امثال مصطفی زمانی توانستند جایش را پرکنند تا فیلمهای آخر گلزار نتواند هزینههای تولیدش را بازگرداند و دقیقاً چرخه اقتصادی سینما، او را حذف کرده است. در عین حال اگر الناز شاکردوست گمان میکند سقف سینمای ایران برایش کوتاه است و حقش در این سینما داده نشده، میتواند یک کپی از بازیهایش را به دفاتر مارتین اسکورسیزی و استیون اسپیلبرگ بفرستند و این فرصت را تنها به همین دو کارگردان بدهد تا دریابند چه گنجی در سینمای خاورمیانه نهفته مانده و او را به سطح نخست سینمای جهان دعوت نمایند و با کسب افتخار همکاری با شاکردوست، دیگر حسرت بهرهبرداری از چنین عقابهایی را در پروژههای جهانیشان نداشته باشند. از شوخی گذشته، حقیقت آن است که حضور امثال شاکردوست در بطن سینمای ایران و ساخت آثاری با بازی امثال او که بخشی از بودجهشان را از دولت دریافت کرده بودند، یکی از بزرگترین ظلم هایی است که به سینمای ایران شده، چرا که این بودجهها میتوانست صرف تولید آثار جدیتر شود که بزرگان سینما و بازیگران شاخص در آن باشند؛ بازیگران مرجعی همچون عزت الله انتظامی، علی نصیریان و گلاب آدینه که این هشت سال، کم کارترین روزهای عمرشان را پشت سر گذاشتهاند. تصور میشود، یکی از مهمترین رویکردهایی که از سوی اهالی سینما و منتقدان میبایست مورد توجه قرار دهند، بازگرداندن بزرگان به ویژه در عرصههای کارگردانی و بازیگری به صحنه است تا با ساخت آثار جدی، هم تماشاگر سینما آشتی کند و سقوط فروش فیلمها پایان یابد و هم جایگاه برخی در سینمای مملکتمان مشخصتر شود و برخی با چنین سازوکاری، عملاً به جایگاهی که لیاقتش را دارند، هدایت شده و این گونه متوجه سطح خود شوند. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۴, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم جناب تلمیخا،شما مگه کی هستی که میگی میخوام جوون فیلم ایرانی نبینه بره فیلم هالیوودی ببینه؟؟؟ حسن عباسی با چه مدرکی میاد توهین می کنه؟؟؟ نقد آبکی،تهمت های الکی،اینا توهین نیست؟؟؟ نه راستی ما نباید بهمون بر بخوره،فقط فیلم فرهادی توهینه. سخنرانی های آدمی مثل عباسی اصلا توهین نیست از نظذ شما،چون طرفدارش هستی. شما متعصب و متحجر هستین و همه چیز رو از دیدگاه خودتون قضاوت می کنین. اصلا نمی خواین واقعیت های جامعه رو درک کنین. سینما باید برای اکثریت فیلم بسازه تا بتونه درآمد خوبی داشته. اگر فیلم های سینما مورد پسند اکثریت واقع نشه،بلیت سینما فروش نمیره،فیلم ها درامد خوبی پیدا نمی کنن. از به جای اینکه روی پرده ی سینما باشند،توی دی وی دی ها،سر چهارراه هستند. شما اصلا نمی خواین حقیقت رو قبول کنین. ما یه اهداف دنیوی داریم یه اهداف اخروی. یه کار های دنیوی داریم،یه کار های اخروی. مثلا برای فرستادن دانش آموز به المپیاد جهانی،اگه دانش خیلی عالی باشه ولی متدین نباشه،نباید او را فرستاد؟؟؟ ما به علم اون دانش آموز نیاز داریم تا بتونه برامون افتخار کسب کنه نه دینش. نه اینکه بگم دین کم اهمیته،نه،ولی خوب باید هر کس رو در کاری بگذاریم،برای هدفی بگذاریم،که در آن استعداد دارد،توانایی دارد. شما هر چی دلت می خواد به من بگو. لیبرالیسم هم تعابیر زیادی داره. با توجه به نظر شما،اصلا مهم نیست بلیت سینما فروش نرود و فیلم های ما موفق نشود. با این روند،کم کم سینما سیر نزولی پیدا می کند،همینطور که در این هشت سال پیدا کرد که البته این هم از افتحارات جناب اقای دکتر است که سینما فاتحه ی سینما را هم خواد. و ما دیگر در عرصه ی سینما حرفی برای گفتن نداریم. مهم نیست. نه فایده و ضرر اخروی دارد،نه فایده و ضرر دنیوی،نه یک هزار تومانی به جیب من می رود،نه یک هزار تومنی از جیب من می رود. فقط بدانید که در زمان چه کسی این اتفاقات و این سقوط سینما رخ داد. فی امان الله |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۶:۵۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۳:۰۴)Atosa نوشته است: تاپیک چت روم نکردیم! به نام خدا بله ممکنه پسری بخاطر ظاهر فریبنده یک دختری فریب او را بخورد و ازدواج کند بدون توجه به اخلاق آن خانوم یا اعتقاداتش ولی نتیجه این مدل ازدواج بخاطر بینی عملی و لب پروتزی، میشه آمار امروز طلاق در جامعه یا طلاق عاطفی که شوهر دنبال زنان دیگره و همسرش هم دنبال مردان دیگر میگردد. الان در جامعه خیلیهاشون اینطور شدن. نمونه اش هم یک سری به فیسبوک بزنید ببینید زنان متاهل در آن چکار میکنند و چرا عکسهای حتی نیمه عریان خود را در معرض تماشای عموم میگذارند و مهمتر از همه این خانومهای بزک کرده شوهر دار چرا هر کدام بالای بیست تا پسر و مرد در لیستشون اضافه شده !!!!!!! خوب وقتی ستاره های زن سینمای ایران بالای هشتاد درصدشون عمل زیبایی انجام دادند و مورد توجه هم واقع میشوند از جمله همین خانوم شاکردوست که چندین عمل جراحی انجام داده، خیلی از دختران هم فکر میکنند که اگر آنها هم عمل جراحی کنند بالطبع مورد توجه جنس مخالف قرار میگیرند و بخاطر همین دست به عمل جراحی میزنند و اینگونه است که عملهای زیبایی تبدیل به یک اپیدمی تمام عیار میشود و ملاک اول انتخاب همسر برای خیلی از مردان و دیگر برای مردها مهمه نیست که این خانوم قبل از ازدواج با چند نفر بوده و چه کارهایی کرده ...................... |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول: من همانم كه رستم بود پهلوان!!! جوش نیار داریم بحث می کنیم چرا انگ میزنید به حسن عباسی شما یسر برو حوزه ببین بحثاشون چطوریه فکر کردید مثل کلاسای دانشگاه کرکر خندس یا مثل مات مومیایی ها میشینن هرچی استاد گفت قبول کنند؟ شما در همین فکر باشید که حسن عباسی توهین کرد نقل قول: سینما که لبو فروشی نیست که سود محور باشه سینما محل فرهنگیه واقعیت هم همینه نقل قول: نه که اینایی که المپیاد میرن تیپ خاصی هستند وقتی تکیه شما بر علم فرد شد میبینی که پا میشه میره آمریکا دنبال دنیای خودش دین شخص حداقل به این درد می خوره که به کشورش متعهد میشه نقل قول: بله یادم هست زمان ریاست جمهوری م تمدن بود(حیف این اسم زیبا برای این فرد) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خانم آتوسا یکی از جالب ترین جملاتشو گفته!!! نقل قول:چرا این مدل دخترا در زندگی خصوصی موفقترن!!!!!!!!!!!! منظورتون تو تور کردن مردان زن دار و پسرای مردمه!!!؟ زندگی خصوصی ![]() بی زحمت یه سر تشریف ببرید دادگاه خانواده ونک ببینید کی موفقه فکر کردید طرف زیر بغل شوهره رو گرفته ول نمی کنه موفقه؟ چون کمبود داره و مشکل داره(یه تاپیک بزنید یه بحث جانانه بکنم) همینا با وضع ظاهریشون کلی زندگی رو بهم می زنن و باعث گناه خیلی افراد میشن که البته چوبشو می خورند+حق الناسی که به گردنشون هست |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول: یه خورده کنترل شده درباره افراد مملکتی صحبت بکنید حالا روحانیت و سید بودن پیشکش ما هر جا انتقادی کردیم اسم فلانی رو با لفظ آقا آوردیم وشما نکیر و منکر نیستید که بخواهید قضاوتی در این باره داشته باشید که حیفه چیزی رو مشخص کنید |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۶:۴۶)عدالت نوشته است: بله ممکنه پسری بخاطر ظاهر فریبنده یک دختری فریب او را بخورد و ازدواج کندچرا شم (مذهبی ها) همیشه نوک پیکان میگیرین طرف خانمها!!!!!!!!!! اینهمه اقا ازدواج کردن با این دخترا فریب خوردن!!!!!!!!!!!!! چطوریاست ادعای منطقی بودن دارین پس!!!!!!!!!! و اینکه زن قاضی نشه چون احساساتیه بعد تو مهمترین مسئله زندگی نمی تونن مردا منطقی فک کنن و سریع فریب می خورن!!!! چرا ب جای اینکه مسئولیت کاراتون ب عهده بگیرین همش میخواین بگین زنها مقصرن!!!!!!!! انتخاب با اقایونه بجای زن محجبه زن بی حجاب می گیرن دخترا اونوقت مقصرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بعد هم هر دختری هر کاری از نوع عمل زیبایی میخواد کرده باشه ب خودش مربوطه اقایون اگه بدشون میاد طرف ای جور دخترا نرن نه اینکه برن بعد بگن فریب خوردیم خانم شاکردوست چون قشنگه مورد حسرت دخترای زشت هست ک بهش فحش میدن و مورد ارزوی مردایی هست ک دختر قشنگ گیرشون نمیاد (۱۹/آذر/۹۲ ۱۷:۲۵)تملیخا نوشته است: خانم آتوسا یکی از جالب ترین جملاتشو گفته!!!مرسی یادم باشه برا جملات کپی رایت بزارم ازش سوءاستفاده نشه!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() بعدم تور کردن نه التماس کردن اقایون ب امثال این دخترا ک هرکدوم صد تا خواستگار دارن ولی محجبه ها یکی هم ندارن از دید این سایت ک بزرگترین هنر ی زن خانه داری و شوهر داری و بچه داری میدونن پس ازدواج موفقیت هست برای ی دختر حالا چون اکثر ناظرای زن و مرد اینجا ازدواج نکردن شاید بدشون بیاد ولی واقعیته شمایی ک میگی من مهمترین وظیفه زن بچه داری و همسرداری میدونم اگه نتونستی ازدواج کنی یعنی ناموفقی!!!!!!!!!!!!! پس دخترای بی حجاب از شما موفقترن چون مردا اونها را می خوان ولی شمارو نمیخوان |
|||
|
۱۸:۲۱, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خانم آتوسا
هیچ مرد عاقلی از چنین شخصی خوشش نمیاد نهایتا به دید یه زنی بهش نگاه میشه که مورد لذت مرد هاست حسرت در مورد دختری است که پاکه و وفادار در ضمن ناپاک با ناپاک و پاک با پاک کسی که از چنین شخصی خوشش میاد یا عقل نداره یا خودش یه مشکلی داره درسته معیارها کمی عوض شدند ولی هنوز هم عده ای از آدمای مذهبی معیارشون پاکی و وفا و نجابته البته زیبایی دوستی جزئی از ذات مرده |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۸:۲۴ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من میگم پس چرا دخترای مدل خانم شاکردوست اینهمه بین مردا طرفدار و خواستگار دارن همه زود ازدواج می کنن
ولی تو این سایت امار بگیرین ببینن چند تا دختر مجرد داره همه هم نجیب خوب خانم اشکال از ای دخترا نیست از شما مرداست ک عقلتون ب چشمتونه ![]() ![]() در ضمن دختری ک ارایش میکنه یا تیپش خوبه ناپاک نیست لطفا برچسب نزنین |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۸:۳۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول: یکمی روشن بشید من پسرم نه دختر!!! در ضمن شما اصلا نمیتونی آمار دقیقی بدی فلانی صدتا خواستگار داره!!! اگر هم چنین باشه که نیست لیاقت اون صد نفر چنین زنیه و آن محجبه توفیقش در جلب نظر مردان نباید باشه من خوشم نمیاد بعضی حرفا رو بزنم ولی اگر لازم باشه یطور رک حرف می زنم که اون موقع حقایق معلوم بشه گرچه صورت خوشی نداره البته اینو میگم چون دوستام هم اینو میدونن من خودم از این نوع دخترنماها که جامعه رو از لحاظ ظاهری به گند می کشند حالت تهوع بهم دست میده(جدی) و 100 تا از اینا رو با یدونه محجبه واقعی مقایسه نمی کنم(تازه بدتر هم می تونستم بگم جلو خودمو گرفتم!) در ضمن کسی که با ظاهرش باعث ناپاکی چشم مردها میشه نوعی از ناپاکی رو داره یعنی بدتر از فاسد میشه مفسد البته درجه درجه داره (لحنمم کاملا خشن بود!) |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۸:۲۹)تملیخا نوشته است: در ضمن شما اصلا نمیتونی آمار دقیقی بدی اشکال نداره لحنتون خشن بود!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() برا امار کافیه شما بری تو ی کوچه تحقیق کنی ببینی کدوم خونه ها دخترمجرد دارن بعد ببینی تیپشون چطوریه!!!!!!!!!!!!!!! اکثر کلان شهرا ک بری بالا یا پایین شهر نداره می بینی ک جمعیت دخترای بد تیپ مجرد بیشتره یا محجبه مجرد شما میخوای توپ بندازی زمین دخترا بگی تقصیر اوناست ای تیپی میگردن ولی تقصیر شما مرداست اگه ملاک انتخاب شما قیافه نباشه دختر مجبور نیست ای قد لوازم ارایش و لباس بخره ربطی ب الگو گرفتن از این یا اون هنرپیشه هم نداره هنرپیشه نمیتونه واقعیت جامعه عوض کنه اگه همین خانم شاکردوست چادری شه کسی چادر نمی پوشه چون کسی ب ی دختر ساده چادری توجه نمیکنه و من دیدم اکثر دخترای چادری سن بالا هستن! |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۸:۳۷)Atosa نوشته است: اشکال نداره لحنتون خشن بود!!!!!!!!! الان می خواید من یچی بگم بعد بگید چرا فلان حرفو زدی!!! ولی خب علتش اینه که خانم های محجبه جلوه گری نمی کنند برای همین جلو چشم نیستند از این لحاظ حالا یه آمار دیگه هم بگیرید ببینید چند درصد از افراد غیر محجبه می تونن بیشتر از 5 سال بدون چیزخور کردن طرف مقابل زندگی شون رو ادامه بدن
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

[b]