|
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
|
|
۱۷:۰۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۴, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۲۵)anti نوشته است: اوه ببین رسیدن به کجا،داشنگاه رفتن زنا دیگه چیه،جوابش ساده است،الان شما میتونی یه خانواده رو با حقوق ماهی 500 تومن و 4 تا بچه بچرخونید؟جوابش مشخصه اخه اونی ام که دو برابر این میگیره باز همن دلیل رو میاره فرهنگ قناعت رو از یاد بردیم والا ما که بچه بودیم یادمه همه لباس نفر قبلی رو میپوشیدن واسه هیچ کسی عار نبود الان مصرف گرا شدیم با 500 تومن میشه زندگی کرد اما نمیشه بچه رو دانشگاه ازاد فرستاد دفتر فانتزی خرید حتی بچه از بیرون خوراکی بخره نه نمیشه اما من حاظر بودم در بچگی خیلی اسباب بازیا نداشتم اما الان یه چندتا خواهر و برادر دیگه داشتم هنوزم با حسرت به خواهرای مردم نگاه میکنم
|
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۲۴)TiNA نوشته است: ........... در مورد آن استاد دانشگاه چندتا مگه هستن؟ آن هم در آمریکا حرف من در مورد دانشگاه کاملا روشن بود من وظیفمو در روشنگری انجام میدم محل بازگشت ما بسوی خداست انا لله و انا الیه الراجعون |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۴۹)TiNA نوشته است: نینای عزیز ! دلم نمیخواد چنین مقایسه ای بکنم ولی انگار مجبورم ! بدبختی اینه مشکل یکی دوتا که نیست من که نگفتم کجا اما تو روستا میشه با 500 تومن زندگی کرد ![]() یکی از مشکلات جامعه ما اینه که از طب سنتی دور افتادیم البته اینا ربطی به تاپیک نداره جهت اطلاعات عمومی میگم ما روزانه به اندازه یه گاو شیر بخوریم چون ویتامین دی کم داریم که میگن 70 -80 درصد ایرانیا ویتامین دی من دارن و زن و مرد هم نداره،اون کلسیم جذب نمیشه اگه همون یه لیوان رو با خرما یا عسل بخوریم احتیاج به شیر بیشتر نیست اینا شیر رایگان دادن بعضیاش فاسد بود،همون بهتر ندن،والا تهران رو نگاه نکن در شهرستان میشه منتها همیشه هم خدا رو میخوایم هم خرما به قول پروین درد اگر باشد یکی دارو یکی است جان فدای ان که درد او یکی است |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲:۳۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۲۰:۰۰)nina نوشته است: بدبختی اینه مشکل یکی دوتا که نیستاز روستا های الان فقط چندتا زمین کوچک کشاورزی مونده روستاها شبیه شهرها شدن سبک زندگی ها یکی شده ------------------------------------- الان تغذیه خانوما ارتباطی با تاپیک نداره داره؟
|
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۲۰:۱۰)TiNA نوشته است: آره خب, چون اونا پوشش درست و حسابی ندارن ویتامین دی بدنشونم تامین میشه !!!!!اخه مردامون هم ویتامین دی کم دارن دکی من بهم میگفت واسه نژاده!الله اعلم افرین! موضوع اینه اونا طب سنتی ندارن اما بیشتر از ما عمل میکنند،اونوقت ما ایرانی خودمون رو بستیم به دارو چایی بادرنجبویه(چای مورد علاقه امام علی) و استخدوس،جزء محبوب ترین چایی ها در فرانسه است.(این چای رو در طب سنتی برای درمان ام اس،بعضی سردرد ها،بی خوابی استفاده میکنند) حالا ما هی چای سیاه میخوریم!که باعث کم خونی و فلان و بهمان میشه در انگلیس دکتری بی جهت انتی بیوتیک بده،دیگه سرو کارش با وزارت بهداشته اینجا دکتر زورش میاد شرح حال بگیره اونجا اگه به بیمار میگن سرطان داری،یه روانپزشک و روانشناس هم بیمار رو ساپورت میکنه اما اینجا مورد داشتیم ،به طرف میگن،خودشو میبازه، از اونی هم که دکی پیش بینی کرده زودتر میمیره اونوقت در طب سنتی میگن بالا سر بیمار وعده های خوب بدین به زندگی امیدوار شه مورد زیاده موضوع اینه طبق معمول اگه از غرب تقلید کردیم نصفه تقلید کردیم،مضراتش مونده واسه ما،مزایاش واسه اونا کشور ما تو برزخ مونده،نه این دنیا رو داره نه اون دنیا اما غربی حداقل این دنیا رو دارن،اون دنیا رو هم خدا میدونه مامانم کرج زندگی میکنه ما خرید کلی مون رو از اونجا میگیریم باورت میشه میوه سمت ما تقریبا 1.5 الی 2 برابر سمت اوناس همین کرایه ها،ته جیب ادم رو در میاره تو تهران برج زیاده(به قول قدیمیا که میگفتن خرج کمه،برج زیاده) بچه ادم اسباب بازی خداتومنی نمیبینه بخواد لباس،لوازم تحریر و اما خدا و خرما خداوکیلی تهران خیلی امکانتش بیشتر از شهرستانهاس مخارج هم گرونه یکی اش خدا،یکیشم خرما چون شما سنت کمه قدیما رو ندیدی نمیتونی تصور کنی قناعت یعنی چی البته سخته ها اما مردم زیاده خواه شدن ربطی به تکنولوژی نداره |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سوء تفاهم نشه
ادم پول داشته باشه تبلت خوب هم بخره نظر من بیشتر روی مواردیه که مردم اسراف میکنند ادم پول داشته باشه همه چی بخره مسئله بعدی اینه این مصرف گرایی ما بیشتر داره جیب چین رو پر میکنه،نه ایرانی ها رو نظر من اینه پول داری بخر نداری با قناعت هم میشه زندگی کرد از کجا به کجا رسیدیم ![]() یکی از اقوام ما مستجرن واسه بچه یه ساله اش شلوار جین خریده 120 هزار تومن که دو ماه دیگه ام بچه تنش نمیشه من موافق زندگی مقتصادنه هستم درسته نه افراط خوبه و نه تفریط |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۱:۵۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۴۹)TiNA نوشته است: نینای عزیز ! دلم نمیخواد چنین مقایسه ای بکنم ولی انگار مجبورم ! سلام این تصویری که شما از آمریکای امروز دارید میدید کاملا غلطه (حالا من قبلا رو اطلاع ندارم) آمریکای امروز رو میتونید در حرفهای همه رسانه ها بشناسید روزی روزگاری آمریکایی بود رویایی (آیا واقعا بود) دیگه نیست تموم شد (طبق گفته خودشون) (۲/دی/۹۲ ۲۱:۰۲)TiNA نوشته است: خب اون دیگه بخاطر بی لیاقتی مسئولین ماست ! مشکلات غرب در زمینه خانواده بر کسی پوشیده نیست! ![]() سلام به همه دوستان رو به مطالعه بیشتر در این زمینه دعوت می کنم این دید که میگه جمعیت کمتر زندگی بهتر درست نیست (به دلایل زیادی) آمریکا چگونه می خواهد جمعیت جهان را کنترل کند؟ رابطه سند کیسینجر و پروژه کنترل جمعیت در ایران ژاپن، یک چهارم ایران وسعت دارد؛ دو برابر ایران، جمعیت!/ سالخوردگی جمعیت، یک تهدید جدی است چرا در اسرائیل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟ هدف نهایی: کاهش جمعیت جهان تا 500 میلیون نفر / معرفی بانک بذر "روز مبادا" و پروژه انقلاب سبز ایران مقتدر؛ جمعیت 150 میلیونی |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:اما مردم زیاده خواه شدن اشتباه نکنید که شدیدا به هم ربط دارند . |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
تبلیغات علیه خانواده پر جمعیت در کتاب تعلیمات اجتماعی چهارم دبستان
![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩۩الگوی زندگی اسلامی۩۩ | عبدالرحمن | 7 | 5,021 |
۲۵/فروردین/۹۷ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| طرح های زیبای سبک زندگی اسلامی | انتصـار | 0 | 1,648 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۲ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی | عبدالرحمن | 43 | 18,869 |
۱/مهر/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مجله انگلیسی سبک زندگی اسلامی + پوستر | سیمرغ | 9 | 6,142 |
۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| تاپیک جامع تفریح به سبک زندگی اسلامی | mathlover | 54 | 25,531 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۰:۵۱ آخرین ارسال: Night moans |
|
| پروژه عملی سازی سبک زندگی جامع اسلامی-نظام خواب و بیداری-(1) | اولولالباب | 3 | 3,116 |
۲۲/دی/۹۲ ۷:۲۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راه اندازی سایت سبک زندگی اسلامی برای غیر مسلمانان | mohammad faraji | 3 | 2,570 |
۱۰/تیر/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: 204972_933.jpg]](http://www.bultannews.com/files/fa/news/1392/7/30/204972_933.jpg)