کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
۱۷:۰۹, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، قلب ، فدايي ولايت ، azade ، سیمرغ ، ELENOR ، Havbb 110 ، help me

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۵, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۲:۰۹ توسط NARJES.)
شماره ارسال: #61
آواتار
لطفا در این مورد و برای رسیدن به جواب منطقی به سوالات پیش امده زندگینامه ی بانوی مجتهده نصرت امین را مطالعه کنید.تا متوجه بشید یک زن چطور می تواند علاوه بر موفقیت در زندگی شخصی و پرورش فرزند
در جامعه فعالیت مفید و اثر مند داشته باشه و به چنین مراتب بالایی از علم برسه بدون اینکه به زندگی شخصیش اندک لطمه ایی وارد بشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba ، یاســین
۲:۴۹, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۲:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۵/دی/۹۲ ۱:۲۶)Nima Youshij نوشته است:  جناب، من فقط یک پست فرستادم، کجا این میشه فقط حرف خودم رو می زنم (با یک پست)؟ اگر بقیه هم فکر کنند که جواب شما را دادم، کاملاً درست فکر می کنند (خودتون هم این رو فهمیدید). من گفتم ژاپنی ها با این جمعیت و با کمبود زمین، تو قوطی کبریت زندگی می کنند. ما هم باید مثل اونها بشیم. خوب که چی بشه؟
بنده اون چیزی که در هند دیدم، خروار خروار گدا بود که از فرط گرسنگی، لای زباله ها، همراه با سگها، موش ها و خوکها، دنبال غذا بودند، لباس نداشتند (حتی برخی بچه هاشون کاملاً برهنه بودند) بغل خیابون هاشون پر از فضلهء انسانی بود و این قدر چیزهای دیگه که بدبختی این جماعت فراتر از اینهاست. حالا برای چی ما باید از این کشور مفلوک و درمانده (که البته ممکنه خیلی هم فن آوری داشته باشه) تبعیت کنیم و بخواهیم گدای بیشتری رو روانهء خیابانهایمان بکنیم، نمی دونم.
شما آواتار بنده رو دیدید؟ تا زمانی که بدبختی برای یک سری ها تو جامعهء ما، این طوری هست که گوشت تنشون رو بفروشند، شما لطفاً توصیهء افزایش جمعیت نکنید.
ضمناً، شما لطف کنید قبل از جواب ببینید چی می نویسید.

خب چرا ناراحت شدید!!؟

منم فقط به شما نگفتم.

برخی هستند که جواب طرف مقابل رو نمیبینند فقط حرف خودشون رو ادامه میدن

در مورد ژاپن

نه که الان همه تو خونه های 400 متری زندگی میکنیم!؟

تنبلی تا کی؟

یسر به بازار کار بزنید و یسر هم به شهرک های صنعتی بزنید

وضع بسیار بده

از این لحاظ که کار تولیدی عاره و کار پشت میزی یه افتخار

تو ژاپن کار مهمه نه عنوان

نگران نباشید لازم نیست تو قوطی زندگی کنید کافیه از این ابرشهرها بزنید بیرون تا ببینید میشه تو خونه بزرگ هم زندگی کرد

در مورد هند

من هم گفتم وضع اجتماعی خوبی نداره ولی در برهه ای از زمان مردمش قناعت پیشه کردن

نمیدونم کدوم شهر رفتید!!!

ولی انقدر هم کر و کثیف نیست

یه مثال دیگه

آلمان

آلمان بعد از جنگ خیلی وضعش بد بود کلی تحریم شد و تفرقه سیاسی هم به وفور بود ولی با کار و تلاش از لحاظ صنعت واقعا پیشرفت کردند

در مورد آواتار شما که بیشتر عوام فریبه

شما از درد مردم چی میدونی؟

رفتی یه عکس رو از سایت های سرگرمی برداشتی گذاشتی برا اینکه بگیم از درد مردم خبر داری؟

میخوای بیشترش رو به شما نشون بدم؟

بالاتر از میدان ونک روبروی بیمارستان شهید هاشمی نژاد

از این دیوارنویسی ها انقدر داره شما برو عبارت های سوزناک تر اونجا زیاده

فکر کردید با یه عکس از آگهی فروش کلیه ما هدف اصلیمون رو فراموش میکنیم!!؟

آلنده رو میشناسید؟

میدونید چطور ناک اوت شد؟

مردمش رو گول زدن گفتن بریزید تو خیابون بگید ما گرسنمونه

مردم اومدن وسط خیابون و قاشق و قابلمه خالی

یه جنگ روانی درست شد که نگو

وقتی اوضاع فراهم شد پینوشه لعنتی یه بلایی بسر مردم اورد رَب و رُبشون رو یادشون رفت

تورم 10 برابر شد کلی از مشاغل و سرمایه ها رو بالا کشید

مردم شیلی فهمیدن چه غلطی کردن البته دیر شده بود

این شانتاژها دیگه قدیمی شده

من به پیروی از ولی فقیه خودم از طرح افزایش جمعیت شدیدا حمایت میکنم و مخالفت باهاش رو مخالفت با قدرت شیعه میدونم

جمعيت كشور، هفتاد و پنج ميليون. البته بنده همين جا عرض بكنم؛ من معتقدم كه كشور ما با امكاناتى كه داريم، ميتواند صد و پنجاه ميليون نفر جمعيت داشته باشد. من معتقد به كثرت جمعيتم. هر اقدام و تدبيرى كه ميخواهد براى متوقف كردن رشد جمعيت انجام بگيرد، بعد از صد و پنجاه ميليون انجام بگيرد! ۱۳۹۰/۰۵/۱۶

يك نگاه مقلّدانه‌اى به زندگى غربى يا به زندگى اروپايى وجود داشته كه به اينجاها منتهى شده و ميراث آن به ماها رسيده؛ ما هم در يك برهه‌اى از زمان غفلت كرديم، كارى كه بايد انجام بدهيم انجام نداديم. درحالى‌كه امروز در [بعضى از] همين كشورهاى غربى از كاهش بارورى دارند زيان مى‌بينند و پشيمانند، و در بعضى از كشورهاى غربى مطلقاً كاهش بارورى وجود ندارد؛ يعنى خانواده‌هاى پرجمعيّت، مثلاً خانواده‌ى آمريكايى با ده دوازده بچّه، چطور خانواده‌ى ايرانى [كه] ميخواهد از او تقليد كند بايد حتماً يك بچّه داشته باشد يا دو بچّه! كه اين الان وجود دارد و گزارشها و خبرها از اين واقعيّت به ما اطّلاع ميدهد. ان‌شاءالله كه موفّق و مؤيّد باشيد.

بنده همچنان معتقدم كشور ما كشور هفتاد و پنج ميليونى نيست؛ كشور ما كشور صد و پنجاه ميليونى [است‌]؛ حالا ما دستِ‌كم را گرفتيم گفتيم صد و پنجاه ميليون؛ بيشتر هم ميشود گفت. قطعاً اين كشور با اين سطح وسيع، با اين تنوّع آب‌وهوايى، با اين امكانات فراوان زيرزمينى، با اين استعداد بالقوّه‌ى علمى كه در اين كشور وجود دارد، ميتواند يك كشور پرجمعيّتى باشد و ان‌شاءالله خودش هم اين جمعيّت را اداره كند؛ يعنى همچنان كه ما فكر ميكنيم كه اگر چهار پنج بچّه افتاد روى دوش يك خانواده وضع زندگيشان چگونه خواهد شد، فكر اين را هم بكنيد كه اين چهار پنج بچّه وقتى بزرگ شدند و كارى پيدا كردند و شغلى پيدا كردند چه كمكى ميتوانند به پيشرفت كشور بكنند؛ يعنى اين را هم بايد فكر كرد.۱۳۹۲/۰۸/۰۸

برگزیده نظراتشون رو اینجا بخوانید

http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=2630

(۵/دی/۹۲ ۲:۰۵)NARJES نوشته است:  لطفا در این مورد و برای رسیدن به جواب منطقی به سوالات پیش امده زندگینامه ی بانوی مجتهده نصرت امین را مطالعه کنید.تا متوجه بشید یک زن چطور می تواند علاوه بر موفقیت در زندگی شخصی و پرورش فرزند
در جامعه فعالیت مفید و اثر مند داشته باشه و به چنین مراتب بالایی از علم برسه بدون اینکه به زندگی شخصیش اندک لطمه ایی وارد بشود.

ربطش چی بود؟

فکر کنم ارسالو اشتباه زدید

در مورد این خانم

اول اینکه ایشون محترم ولی الگوی زنان ما یک نفر بیشتر نیست

دوم اینکه شما این بانو امین رو فقط از وجه اینکه فعالیت مفید داشته الگو قرار دادید یا از صفر تا صدشو در نظر گرفتی

اگر فرض هم بگیریم که الگوی خوبین بسم الله

از همین الان به تمام زنان بگید از ایشون الگو بگیرن از هر لحاظ

ولی از همین الان به شما میگم

یه فعالیت علمی ایشون و اون هم نه برای کسب معرفت فقط برای بیرون اومدن لحاظ میشه

90 درصد حداقل اینطوری هستن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، nasimesaba
۳:۵۶, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #63

(۵/دی/۹۲ ۲:۴۹)عبدالرحمن نوشته است:  خب چرا ناراحت شدید!!؟

منم فقط به شما نگفتم.

برخی هستند که جواب طرف مقابل رو نمیبینند فقط حرف خودشون رو ادامه میدن

در مورد ژاپن

نه که الان همه تو خونه های 400 متری زندگی میکنیم!؟

تنبلی تا کی؟

یسر به بازار کار بزنید و یسر هم به شهرک های صنعتی بزنید

وضع بسیار بده

از این لحاظ که کار تولیدی عاره و کار پشت میزی یه افتخار

تو ژاپن کار مهمه نه عنوان

نگران نباشید لازم نیست تو قوطی زندگی کنید کافیه از این ابرشهرها بزنید بیرون تا ببینید میشه تو خونه بزرگ هم زندگی کرد

در مورد هند

من هم گفتم وضع اجتماعی خوبی نداره ولی در برهه ای از زمان مردمش قناعت پیشه کردن

نمیدونم کدوم شهر رفتید!!!

ولی انقدر هم کر و کثیف نیست

...

در مورد آواتار شما که بیشتر عوام فریبه

شما از درد مردم چی میدونی؟

رفتی یه عکس رو از سایت های سرگرمی برداشتی گذاشتی برا اینکه بگیم از درد مردم خبر داری؟

میخوای بیشترش رو به شما نشون بدم؟

بالاتر از میدان ونک روبروی بیمارستان شهید هاشمی نژاد

از این دیوارنویسی ها انقدر داره شما برو عبارت های سوزناک تر اونجا زیاده

فکر کردید با یه عکس از آگهی فروش کلیه ما هدف اصلیمون رو فراموش میکنیم!!؟

...
برادر ایمانی:
1- پاسختان را دیدم و پاسخ دادم.
2- با همین آپارتمانهای کوچک، کلی مشکلات برای ساکنین هست، چرا باید کوچکتر بشوند؟
3- کی این همه شهرک صنعتی رو به روزی انداخت که بیشترشون، ترجیح داده اند به جای ضرر بیشتر، جمع کنند؟
4- ان شاء الله خدا قسمتتون کنه هند رو هم ببینید، ببینم اون وقت می آیید این حرف ها رو بزنید در مورد جایی که اصلاً نرفته اید. من تو 3 تا شهر، من جمله پایتخت بوده ام.
5- عوام فریبی؟ شما بنده رو می شناسید؟ اصلاً می دونید چه کاره ام؟ شما از درد مردم خبر داری؟ چه کار می کنی؟ شما شرم نکردی از دیدن این آگهی های سوزناک تو مملکت اسلامی؟
6- هدف اصلی؟!!!!!!!!!!!!... فراموش نکنید تا ببینیم به کجاها می رسیم.
۱۰:۴۹, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #64
آواتار
وای بچه ها یکم مهربون بحث کنید
متاسفانه مشکل ایران مدیریت ضعیفه
فقط هم تقصیر مسئولین رده بالا نیست
در همین مقیاس های کوچک هم ببینید هیچکس مدیریت بلد نیست
همه کارخونه های ما هم بخاطر تحریم بسته نشدن
خیلی هاشون بخاطر بی کفایتی مدیران
دیگه سیخ چوبی و چوب بستنی درست کردن کاری داره که وارد میکنن
قرص امگا 3 خدا تومنه،همون در روغن بذر کتان هست که در عطاری موجوده،حتما باید پولمون رو به شرکت های دارویی صهیونیستی بریزیم که صهیونیستا جدا،یه عده وارد کننده سود میلیاردی کنند،ببخشید بیشتر از میلیارد بلد نبودم.

این همه ملت رو ریختیم دانشگاه
نهایت 20 درصد بچه ها واقعا سواد و توانایی در اون رشته رو دارن
تو هیچ کشوری همه اینطوری نمیرن دانشگاه

همین الودگی هوای تهران چقدرش واسه جمعیت میلیونی که از کرج و جصارک و اندیشه و شهریار و ... میان و بر میگردن
بجای اینکه پایتخت جابجا کنیم تو کرج و .... دانشگاه و کارخونه و فلان بزنیم اون جمعیت نیاد زمین تا اسمون فرقشه
ساعت 6 صبح تا 8 صبح فقط ببینید اتوبان تهران کرج چه خبره

مشکل ایران مدیریت
حالا رهبر گفته،چیکار کردیم؟جز اینکه بگیم نمیشه!ما دوتا نخبه تو مملکت نداریم ،فقط بررسی کنند
یکی از دوستان حرف خوبی زدن،مهندسی جمعیت!
اره واقعا باید مهندسی جمعیت کرد
شهر ساختیم فقط خابگاهه
همه داریم تنبل میشیم،دلال ها هم چه سودی میکنند
شایدم شدیم
میشه جمعیت رو با شیب متناسب بیشتر کرد اما مدیریت میخواد که نه مسئولین دارن و نه حتی خود مردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، عبدالرحمن ، zahra11 ، Reza2035 ، nasimesaba ، مجید املشی ، help me
۱۲:۴۴, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #65
آواتار
نقل قول:من به پیروی از ولی فقیه خودم از طرح افزایش جمعیت شدیدا حمایت میکنم و مخالفت باهاش رو مخالفت با قدرت شیعه میدونم

نقل قول:بنده همچنان معتقدم كشور ما كشور هفتاد و پنج ميليونى نيست؛ كشور ما كشور صد و پنجاه ميليونى [است‌]؛ حالا ما دستِ‌كم را گرفتيم گفتيم صد و پنجاه ميليون؛ بيشتر هم ميشود گفت. قطعاً اين كشور با اين سطح وسيع، با اين تنوّع آب‌وهوايى، با اين امكانات فراوان زيرزمينى، با اين استعداد بالقوّه‌ى علمى كه در اين كشور وجود دارد، ميتواند يك كشور پرجمعيّتى باشد و ان‌شاءالله خودش هم اين جمعيّت را اداره كند؛

لطفا ضد تبلیغات نشید . گزینشی از رهبر پست نزارید . دو نوع بحث داریم . امکانات پتانسیل و امکانات واقعی . همونطور که رهبر هم فرمودن ما پتانسیل رو داریم . چطور شما که به شدت حمایت میکنید کمی هم از مسئولین بی فکر بگید که دغدغه ی رهبر ایران که در سال 90 بحث محیط زیست،منابع آبی،خاک ایران،آبخیز داری،کشاورزی بود گم شده . امکانات واقعی با این عدم مدیریت همین جمعیت رو هم درگیر کرده. چطور شده کسی از دغدغه ی رهبر از منابع آبی حرف بزنه حمایت نیست . حمایت شما از جمعیت حمایت از شیعه شد ؟

رهبر ایران از دست این بی فکری ها چقدر باید دائم صحبت کنن . رهبر ایران دارن کد به مسئولین میدن . که این همه دغدغه وجود داره .

Heart چی شده آمار الان که مشخص نیست بعد از سال 2011 الان فرسایش خاک ایران نزول اجلال فرمودن از جایگاه اول یا دوم فرسایش خاک در جهان

Heartبلوط زاگرس داره نابود میشه . وزارت اطلاعات هم بودجه گذاشت ببینه چی شده این منطقه به این مصیبت دراومده .رساله ی دکترا دارن پشتیبانی میکنن ببینه چی شد بلوط زاگرس داره از بین میره .نوشدارو پس از مرگ سهراب

Heartمنابع زیرزمینی ایران به دلایل مدیریتی و چاه های عمیق و نیمه عمیق رو به استحصاله .

Heartطبق گزارش های بین المللی اگر ایران به این شکل مدیریت آب داشته باشه . در سال 2030 اگر اشتباه نکنم به فکر آب مجازی باشه و آب مجازی یعنی وابستگی به بقیه کشور ها و بیکاری . در مورد virtual water مطالعه کنید .

Heartدریاچه های ایران دارن خشک میشن یا شدن . بیچاره دکتر کهرم باید سوت بلبلی بزنه واسه مسئولین که بگه در انقراضه محیط زیست و وحش.

Heartهفتاد درصد بارش در ایران تبخیر میشه . چه آب پشت سد ها و چه منابع سطحی آب.

Heartگرد و غبار نفس شهر ها رو داره میگیره .این انتقام طبیعت از بی فکریه مردمه . میلیارد هم خرج کنن تا کشور های همسایه همکاری نکنن ایران ما گرد و غباریه . که مشکلات مختلفی بوجود اورده .

از دغدغه های رهبر بگید که ایشون از پتانسیل کشور گفتن که امکانات واقعی با بی فکری مسئولین داره منابع رو رو به نابودی میبره .

لطف کنید ببینید که دوستان در راستای این دغدغه امکانات واقعی و سو مدیریت رو هم دارن انتقاد میکنن که حمایت از ایده ی رهبر ایران است.

رهبر فرمودن که مساله منابع طبیعی مساله ی تجملاتی نیست.یک مساله ی درجه ی دو نیست بلکه یک مساله ی حیاتیست

تبلیغات

برای اتاق خواب مردم راحتتره برای مسئولین تا کمک به حفظ منابع آب و خاک ایران .

تهش میگن

بچه هاتون از بی ابی شپش میزنن که اشکال نداره ما سابقشو داشتیم چیزی نمیشه .خدا بزرگه.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Fatemeee ، zahra11 ، nasimesaba ، help me
۱۲:۵۷, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
آقای نیما و خانم اسکای

گفتم که اون مسائل فرعی هستن

و البته باید حل بشن

فکر نکنم جوابمو داده باشید

موفق باشید
۱۳:۰۹, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #67
آواتار
نقل قول:گفتم که اون مسائل فرعی هستن

و البته باید حل بشن

مساله الویت دار از دیدگاه رهبر از دیدگاه شما مسائل فرعی هست که البته باید حل بشنHuh .

حل میشه .حتما Huhسوگواره ی منابع آب نوشتم . که با گریه حل میشه.Angry

شما بیشتر موفق باشید. Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Nima Youshij
۱۶:۵۴, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۱۶:۵۸ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #68
آواتار
(۴/دی/۹۲ ۲۲:۲۸)Reza2035 نوشته است:  به چه دلیلی میگین نیست ؟
در حالی که دانشگاه یکی از هنجارهای مدرنیسمه , اگه پسرها مجبور نبودن 4 سال واسه کارشناسی درس بخونن و 2 سال خدمت برن و زودتر ازدواج کنن ...دختر ها از سر بیکاری دانشگاه نمیرفتن .اصلا دلیل اینکه یه دختر میره دانشگاه چیه ؟

بره کار مناسب پیدا کنه و استقلال مالی ؟! غیر از اینه که با این کارش یه پسره دیگه رو که قراره خرج یه خونواده رو بده بیکار میکنه , بعید میدونم کسی از خانم ها دغدغه ی علمی داشته باشه و برای رفع دغدغه های ذهنیش در زمینه مکانیک و معماری و روانشناسی و پزشکی و ... بره سراغ دانشگاه .

حداقل برن چهارتا درس بخونن فردا به درد زندگی مشترک بخوره , اقایون هر درسی بخونن فقط واسه اینه که دنبال پول بیشتر برای رفاه خانواده هستن و مطمئنا اونا هم واسه دغدغه ی علمی دانشگاه نمیرن , یاد دادن بهمون که هر کی مدرک دانشگاهی داره قراره پول بیشتری گیرش بیاد , مردها به این دلیل میرن دانشگاه و خانم ها هم احساس میکنن اگه نرن دانشگاه نادان میمونن و اقایون سرشون کلاه میذارن غیر از اینه ؟

قسمتی از سند چشم انداز در سال 1404

ایران کشوریست توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی , علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین الملل .

برای جایگاه اقتصادی مون روز به روز بانک های ربا دهنده رو زیاد میکنند .
برای جایگاه علمی انواع و اقسام دانشگاه ازاد و پیام نور و علمی کاربردی... و در مقطع تحصیلات دیپلم دارن کارنامه رو حذف میکنن و به جاش از خیلی خوب و ضعیف استفاده میکنند که به معنای : مدرک بیشتر علم بیشتره .
در جایگاه فناوری هم سالی چندین مقاله میدن که اکثرش عملی نمیشه و فقط کاربرد بوروکراسی داره .

منتظر هویت انقلابی اسلامی ما در سال 1404 حتما باشید , چون تا اون روز چیزی از جوون ها نموندن و ازدواج نکردن که بخوان الهام بخش انقلاب باشن , فوقش میشیم یه کشور مدرن مثل المان و ژاپن و امریکا و .... و فقط اسم جمهوری اسلامی رو یدک میکشیم .
البته اون روز هم مطمئن باشین یه توجیهی پیدا میشه واسه اینکارها .

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله...بازهم میگم مشکل ازدانشگاهو درس نیست...
شمابرید بررسی کنید ببینید چی شد که دخترابه فکرادامه ی تحصیل افتادن به جای ازدواج؟؟؟
دلیلش چیه؟؟؟

جناب عبدالرحمن
انقدرکه نگاهتون به مسئله ی افزایش جمعیت هست به این هم هست که چرامسئولین حمایتی نمیکنن ومشوقی درنظرنمیگیرن برای ادامه ی رشد جمعیت؟؟
عیبو ازمردم نبینید...شرایط جامعه رونگاه کنید....
همین الانش اینقدر بیکارداریم...صدوپنجاه میلیون بشه که همه همدیگرومیخورن!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، help me
۱۷:۴۱, ۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱۹:۲۴ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #69
آواتار
من با تک فرزندی مخالفم ! خودم هم دو تا بچه دارم اگر مشکل جسمی نداشتم حتما چهار تا داشتم ! ولی همسرم شعار نمیده مثل بعضی های عزیز !!
از صب تا شب به فکر خونواده و ترقی زن وبجه هاشه دوست نداره دیگه بچه دارشه ولی هر کاری از دستش بیاد میکنه تا همینا رو تبدیل به جمعیت مفید و بدرد بخور جامعه کنه ! اون دائم تو این فکره که چکار کنه بچه ها با تربیت و خانم وآقا بار بیان و بتونن در آینده یه جمعیت مفید که مد نظر رهبر عزیزمونه تولید کنن و به اون جمعیت خدمت کنن ! به جای سخنرانی لطف کنید بگید چند تا بچه حداقل حداقل نماز خون و با حجاب دارید ! من دو تا دارم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Fatemeee ، nasimesaba ، help me ، bagheri4
۲۰:۱۰, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
به زندگی خصوصی من چکار دارید!!!

خانم اسکای الان داریم از تشنگی میمیریم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان