|
آیا حضرت الیاس علیه السلام همان حضرت ادریس علیه السلام هستند
|
|
۶:۳۳, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۳ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حضرت الياس(علیه السلام) همان ادريس(علیه السلام) است!
زيرا آن حضرت را ظهور و غيبت بوده است.اعني دوبار مبعوث شده است،يك بار پيش از غيبت كه ادريس نبي بوده(سوره مريم/آيه 58)و زمان غيبتش سيصد و شصت و پنج سال بوده است و پس از آن به اسم الياس ظهور فرموده است! (فص حكمة عصمتيه في كلمة فاطميه،علامه حسن حسن زاده آملي/ص 3)
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۵, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: بعدا دوستان نگن عبدالرحمن دعوا میکنیا!!! آخه اینم شد روش بحث؟ نقل قول: شما سوادشو نداری پشت علامه قایم نشو من از قرآن برات اوردم اگر میتونی حرف قرآن رو با قرآن جواب بدی که هیچ اگر نه این تفسیرهای بی ارزش رو علم نکن نقل قول: شما اگر کتابو داری عکس جلد و خود صفحه کتابو بیار(مثل یه بنده خدایی که میگفت طلبس و گفتیم مدرک بده یا گفت تالار داره و آدرسشو نداد نباشید) البته اینم بیاری باز میگم قرآن درست میگه دیگه در این مورد در این تاپیک نامربوط بحث نکنید حرفام مشخص بود ولی هرجا ببینم یچیز انحرافی مثل اون تاپیک شما علم شده بازم میام و تذکر میدم مناظره عجیب و غریب امام صادق(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۵)عبدالرحمن نوشته است: آفرين! شما اين قدر به خودت مي بالي كه ديگه كارت به جايي رسيده كه به علماي دين توهين ميكني؟! تفسير بي ارزش؟؟؟؟ از ديد شماست! فكر نكنم اين تالار تشكيل شده باشه براي توهين به نظرات علماي دين! لطفا حرفاتون رو مزه كني بعد بفرماييد. به ما توهين مي كني اشكال نداره! ولي لطفا با آخرت باشه نسبت به نظرات علما چنين حرفايي مي زنيد! بازهم ميگم اون معنايي كه شما استخراج كردي از نظر خودت هست! در ضمن ما خودمون رو پشت علما پنهان نميكنيم.ما هرچي داريم از علما داريم! عزيز دل همين علما اگه نبودند امثال ما هيچي از خدا و پيغمبر و آلش(علیه السلام) نميدونستيم! |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آفرین به شما
خب شما هم نظرتو دادی عکسی از کتاب هم ندیدم!!!! چقدر این رفتارا تکراری شده صاحب تالار>طلبه سطح عالی>کتاب نادیده علامه حسن زاده>.......... |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: آفرین به شمااين كتاب حضرت علامه كتاب معروفي هست شما نديدي!دليل نميشه ديگران هم نديده باشن! كافي هست يه مقدار بري در موردش تحقيق كني! |
|||
|
۲۳:۰۸, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۱ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: آفرین به شما بسه دیگه بابا یکم بحث علمی کنید به جای ترور شخصیتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() (۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۶)310 نوشته است: اين كتاب حضرت علامه كتاب معروفي هست ای بابا شما هم کوتاه بیا دیگه خوب نشون بده غیر از جناب عبدالرحمن خیلیای دیگه هم میخوان بدونن یا یه بحثی رو شروع نکن یا تا اخرش برو
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
http://www.hawzah.net/fa/article/article...ntID=15376
به اين آدرس مراجعه كنيد!معتبره! ![]() اين كتاب واقعا عاليه! يادم مياد آقاي رائفي پور هم تو يكي از سخنراني هاش از اين كتاب تعريف كرد و تشويق كرد به مطالعه اين كتاب! متأسفانه فعلا اون فايل رو در اختيار ندارم ولي حتما ميگردم پيداش مي كنم ميذارم اينجا تا شما هم استفاده كنيد! |
|||
|
|
۴:۴۷, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بله من کتابو که میشناسم
منظور عکس از اون صفحه ای بود که نقل کردید یه عکس با گوشی بگیر بزار اینجا تازه ردی هنوز بر نظرم ندیدم قرآن |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۴:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: بله من کتابو که میشناسم ما فقير فقرا گوشي 1210 داريم نميشه عكس گرفت. صفحه سوم اين كتاب هست! يه بار گفتم باز هم ميگم شما براي خودت نظر داري ما چون هنوز علممون بالا نرفته بسنده ميكنيم به نظر علامه و امثال ايشون! انشاء الله شما هم خواستي نظر رو بيان كني!نه اينكه نظر ايشون رو رد كني! نظر ها و تفكرها قابل احترام است. |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۴)حضرت عشق نوشته است: http://www.hawzah.net/fa/article/article...ntID=15376 سلام ببخشید حکایت من حکایت اون کسیه که وقتی 2 تا مهندس دارن حرف میزنن میاد میگه بیل من کو ![]() ![]() میگم من تازه قراره داستانو راستان شهید مطهری رو بخونم اونوقت چند تا کتابه دیگه باید بخونم تا برسم به این کتاب؟ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول: من واقعا تعجب میکنم، این دیگه چه حرفیه که میزنید؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قرآن نیاز به تفسیر داره، مفسر ها هم همه احادیث و آیات و ... رو در کنار هم میذارن و یک نظر میدن. بعد از کلی سال درس خواندن و مطالعه... همونطوری که دوستمون هم گفتن این موضوع اختلافی است. . شيخ طبرسى مىگويد: در باره الياس اختلاف شده است، بعضى گفتهاند او همان ادريس (علیه السلام) است و بعضى معتقدند او از انبياء بنى اسرائيل و از اولاد هارون بن عمران و پسر عموى يسع بوده و نام او الياس بن يسع بن فخاس بن عيزار بن هارون بن عمران بوده. قصص الأنبياء ( قصص قرآن - ترجمه قصص الأنبياء جزائرى)، ص: 463 . پ.ن: فتوا دادن ،لازمه اش سالها درس خواندن است پ.ن: باید کمی صبر داشت... باید کمی حسن ظن داشت... با خودم هستم ها...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,572 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,377 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,614 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ولادت حضرت زینب | mahdy30na | 4 | 2,905 |
۲۴/بهمن/۹۴ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد | قلب | 165 | 51,036 |
۲۲/آذر/۹۴ ۱:۲۳ آخرین ارسال: namekarbary |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,251 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| علامه مجلسی رحمة الله علیه | آیات | 0 | 1,069 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: آیات |
|

![[تصویر: 19207.jpg]](http://www.tafrid.ir/attachment//19207.jpg)