|
آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟!
|
|
۱۵:۴۵, ۲۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۷ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام یه مطلبی رو بگم شاید بعضی از آقایون ناراحت بشن قصد من ناراحت کردن نیست فقط حرف حقه مگر ما پوشش پیامبر و حضرت فاطمه و کلا 5 تن از همه بیشتر نباید برامون مهم باشه؟ خب بحث اینه که پس اگر بخواهیم بر این اساس نمره بدیم پوشش عبا و امامه برای آقایون میشه دقیقا پوشش پیامبر و نمره 20 رو میگیره و پوشش چادر برای خانم ها میشه پوشش حضرت زهرا(سلام الله علیها) و نمره 20 رو میگیره خب تا اینجا کار چند چندیم؟!! تو همین ایران خودمون در نظر بگیرید... نسبت خانم های چادری به خانم های مانتویی و نسبت آقایونی که از عبا و امامه استفاده میکنن به آقایونی که بلوز و شلوار هستن و یا کت و شلوار! خب نسبت گرفتید؟؟!! خب راست حسینیشو خودتون بگید گفتم راست حسینیا بگید ما خانم ها ثابت قدم تر موندیم پای پوششمون یا شما آقایون؟؟؟ من چادری هستم و به همه خواهران مانتویی احترام میذارم ...اصلا بحث من الان این نیست مانتو خوبه، چادر خوبه یا کت و شلوار خوبه یا عبا و امامه بحث من دقیقا اینه که: ما خانم ها بیشتر با چنگ و دندون پای اون نمره 20 وایستادیم یا شما آقایون؟؟؟ ما مدرسه رفتیم با چادر...دانشگاه رفتیم با چادر...گردش رفتیم با چادر....جنگل های شمال(که میدونید تابستون چه رطوبتی داره) رفتیم با چادر... هر چقدر هم بهمون گفتن چادرتو بذار کنار، مردونه پاش واستادیم ![]() گفتیم به عشق حضرت زهرا سرمون کردیم....هرچقدر دلتون میخواد مسخره کنید حالا شما آقایون گرامی چقدر پای اون نمره 20 ته واستادید؟؟؟ واسه پوششتون مسخره شدید؟؟؟؟![]() ![]() مسئله این است یک عدد سود استفاده! از موقعیت این نقاشی رو برادرم طراحی کردند... ببینید زیباست |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم حجاب فقط ظاهری نیست باید به باطن هم توجه کرد
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۳:۴۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
رضوانه خانم شما که خودت بخوبی این سیر رو توضیح دادین اما درمورد آقایون اگه به اون عکسی که دادم نگاه کنین میبینی که مردها هم چندان تغییری نکرده اند اصلا میگن این نمونه کت و شلوار هست
![]() اصلا میدونی برای این سوال رو پرسیدم که نقل قول:در زمان خود پیغمبر باید بررسی بشه آیا این لباس مناسبتی بوده یا دائمی بوده پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فقط اینگونه لباس میپوشیدند یا همه ؟آقایون مثل خانم ها حضور کمی در اجتماع ندارند شغل ها هم گسترده است شما تصور کن مردی شغلش غصابی با عبا اصلا بعضی کارها لباس خودش رو میطلبه نمیشه که با هر لباسی در هرجایی حاضر شد این از همون زمان هخامنشیان هم بوده لباس ها با توجه به کار شخص متفاوت بوده ولی جدی میگم اینو اگه با لباس عشایر بیای بیرون گشت ارشاد...... دامن نباید زیر مانتو پوشید......
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() طالبانم آرزوست![]() ![]() ![]() |
|||
|
۱۷:۳۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
درسته الان دیگه دید همه تغییر کرده و نمیشه کاری کرد...
مثلا شما فکر کن لباس های مردم هیچ موقع متحد الشکل نمیشد .... آیا باز هم شما این دیدی که الان دارید داشتید؟ مثلا این عکس معلومه که یک عکس خانوادگیه نهایتا برای زمان قاجاره دیگه یا این یا این و اما الان در بهترن حالت این موراد رو داریم ببینید من نمیخوام بگم که این خوبه یا بد الان برادر خودم هم از همین نوع پوشش استفاده میکنن بحث من اینه که چطور اون موقع دید مردم این نبود که مثلا فلان لباس دست و پا گیر هستش و استفاده میکردن مثلا پیامبر الگویی بودن از شخصی که همه نوع فعالیتی داشتن دیگه از معصوم بالاتر داریم مشکل من با این دید افراد هستش که: وقتی میبینن یکی که عبا و امامه داره تعجب میکنن که فلانی چطوری تو همه حرفه ها هم هست ...کار میکنه...و کلا مثل بقیه افراد کار میکنه.... دارم میگم ما خودمونیم داریم با دیدگاه هامون برای خیلی ها محدودیت درست میکنیم.... ناخواسته باعث میشیم برخی ها بگن بابا بی خیال چه کاریه این لباس رو انتخاب کنم با این همه دردسرش!!! لباسمو یه جوری انتخاب میکنم که بقیه انقدر عجیب به من نگاه نکنن قبول دارید دیدگاهمون و ذائقمون بدون اینکه خودمون متوجه بشیم تغیییر کرد؟؟؟!!! امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.... ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۳۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۳:۳۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:مثلا شما فکر کن لباس های مردم هیچ موقع متحد الشکل نمیشد ....یعنی چی متحد الشکل نمیشد؟ متحد الشکل مثل کره شمالی؟؟؟؟ ما الان کجا متحد الشکل هستیم حتی هموطنان عزیز لر ما با اون لباس سیاه و سفید بلند که روی لباس های دیگه اشون میپوشند بازهم خیلی متحد الشکل نیستند نقل قول:وقتی میبینن یکی که عبا و امامه داره تعجب میکنن که فلانی چطوری تو همه حرفه ها هم هست ...کار میکنه...و کلا مثل بقیه افراد کار میکنه....با عبا و عمامه که نمیره بنایی میره؟ لباسشو موقع کار عوض میکنه از همون قدیم روحانی بوده مثلا کارش قنات زدن بوده آیا با اون دم و دستگاه میره زیر زمین؟ اصلا همین لباس عبا و... یه لباس رویی هست نه لباس اصلی من متوجه منظورت شدم اما من که گفتم نقل قول:شما نگاه کن احکام پوشش آقایون چقدر هستآیا اون پوشش آقاهه مفسده داره؟ دیدی یه عده به شلوار لی گیر میدن؟یه خاطره ای از مرحوم آیت الله زنجانی؛ لینک معرفی به آیت الله زنجانی میگن به این جووونایی که با شلوار لی میان نماز جماعت شما بگین شلوار معمولی بپوشن آیت الله زنجانی(رحمة الله علیه) هم میگه من هم اگه جوون بودم همین رو میپوشیدم <---- اگه جایی پیدا نکردین نقل به مضمونه از یکی از سخنرانی هاشونه بعد نیاین ایراد بگیرید ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول: یعنی چی متحد الشکل نمیشد؟ متحد الشکل مثل کره شمالی؟؟؟؟ ما الان کجا متحد الشکل هستیم حتی هموطنان عزیز لر ما با اون لباس سیاه و سفید بلند که روی لباس های دیگه اشون میپوشند بازهم خیلی متحد الشکل نیستند منظورم همون متحدالشکل شدن لباس آقایون فکر کنم زمان رضا خان بودش بگذریم ببینید آبجی در یک تالار دیگه ای یکی از بزرگواران گفتن لباس عبا و امامه درواقع الان یک لباس خاصه ولی چادر لباس خاص نیست و همه میتونن بپوشن... من عین جوابی که اونجا دادم رو اینجا میذارم شما هم جواب بدید: ببینید من کاری ندارم که الان عرف یا نظر جامعه چیه شما به من بگید: لباس پیامبر چی بوده؟ لباس حضرت زهرا چی بوده؟ اگر لباس خاصه چرا تا قبل از قانون متحد الشکل کردن لباس آقایون و زمان دانشمندانی چون ابن سینا یا قیاث الدین جمشید یا شاعرانی مثل سعدی یا فردوسی لباس این علما و مردم عادی لباسی شبیه به لباس پیامبر بوده؟ چرا اون موقع لباس خاص نبوده؟ چرا ؟؟؟ ببینید رک بگم... با تغییر لباس هامون فرهنگمون رو ربودند... تمام... |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که از قدیم الایام پوشش هر منطقه ای بر اساس اب و هوا و میزان تابش افتاب و مواد اولیه برای تهیه اون لباس متفاوت بوده و این خودش یه زیباییه،همانطور که لهجه ها و زبان ها و رنگ پوست و نژاد ها متفاوته نکته جالب اینه که وقتی میگیم باید از پوشش بومی یا اسلامی(مثلا همینی که رضوانه جان گفتن) دفاع کرد،عده ای مسخره میکنند اما نمیدونم چرا پوشش غربی داشتن باعث افتخاره،اینم از همون افت های نفوذ فرهنگ غربه من حالا فقط از نظر پزشکیش رو میگم،اینو دیگه همه میدونن که شلوار جین بخاطر تنگ بودن و فشاری که به زیر شکم میاره خون رسانی در اون محدوده رو مختل میکنه،یا چقدر جنس نایلون و مواد نفتی زیاد شده که همگی مضرند درست و غلطش رو نمیدونم ،البته نه در شهرهای بزرگ،اما در شهرستانها و روستاها بهترین پوشش همونی هست که خودشون دارن تازه لباساشون هم خیلی گرونه و خیلی انسانهای با ارزشی هستن ک لباسشون رو خودشون تولید میکنند منم قبول دارم که لباس تجلی بخشی از فرهنگ جامعه است،حیف که قدر هیچ چیزمون رو نمیدونیم مسخره هم میکنیم از طرفی همانطور که با گذشت زمان شعر سنتی،نو میشه نقاشی و خط و همه چی ،سبک جدید به خودش میگیره میشه لباس و پوشش رو هم با ثابت نگه داشتن چارچوب ها تنوع و خلاقیت داد مثلا نمد ایران بخاطر پشم گوسفنداش و زحمتی که برای تهیه اش میکشن خیلی مرغوبه و بازار جهانی داره چه اشکالی داره یه طراح دوخت باهش مدل های پالتو و کاپشن بزنه چی از پشم گرمتر،تازه انرژی مثبت هم داره |
|||
|
|
۳:۴۰, ۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۳:۴۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورم همون متحدالشکل شدن لباس آقایون فکر کنم زمان رضا خان بودشسلام اتفاقا سر این واقعه تاریخی بگذریم نداریم خودش کلی حرف و حدیث داره که خیلی هم به بحث مرتبطه درسته از همون زمان بوده با اون کلاه های تقلیدی (فرنگی) -تیر 1314-اما چرا خودتون جواب این سوال رو نمیدین که آیا در زمان رضا شاه مبارزه ای که برای حفظ چادر و یا لباس علما و روحانیون انجام شد برای پوشش آقایون نشد ؟( خودتون میدونید که اون موقع هم این عبا و عمامه لباس مخصوص و ویژه قشر روحانی بوده) اصلا وقتی شما همین لینک ویکی رو نگاه میکنی مردم سر چه مدل کلاه گذاشتن هم اعتراض داشته اند -آذر 1314-چرا کلاه فرنگی ما همه مدل کلاه رو در ایران میتونیم پیدا کنیم بعد هم حجاب مو و سر که به آقایون اجباری نیست چرا اینطور شد؟ بعد هم از همون موقع بیم تغییر پوشش شروع شد چی شد که ما بی بخار شدیم قرتی بازی های رضاخانی جواب نداد خودمون دست بکار شدیم؟؟متاسفانه متاسفانه متاسفانه خود خانم ها ... (نمیگم مردم مقاومت نکردند اتفاقا مقاومت کردند حتی با ساختن واژه هایی مثل فُکولی و شعر های اون موقع....) همین شرح ها رو در کتاب های آل احمد رد پاشو بخوبی پیدا کنی مگه همین نیست که احکام پوشش برای آقایون با خانم ها فرق داره مرد اگر کت و شلوار بپوشه باز هم از نظر احکام مفسده ای نداره برای همین موضوع هست که چادر رو حجاب برتر میدونن و اجباری در چادر زدن نیست ولی در حفظ حجاب هست حالا خانم ها مقاومت کردند چون باید مقاومت میکردند اگه دینشون رو میخواستند باید مقاومت میکردند همینطور ببین چقدر از کشته های گوهرشاد زنان بودند و چقدرشون مردان پس دچار این فکر نشید که خانم ها تنهایی مجاهدت کردند و آقایون نشستند و نگاه کردند ،اگه به دوره معاصر برسیم مردی که در این دوره زمونه چشم خودش رو از ناپاک حفظ کنه خیلی مجاهدت کرده خیلی مردانگی کرده که این چشم رو از خانم های بد حجاب حفظ کرده؛ متاسفانه تو این مساله من احساس میکنم شما دارید با نگاه یکسویه به مساله نگاه میکنید میگید ما خیلی مرد!! هستیم که پا چادرمون واستادیم این مردا خیلی فلان هستند که شلوار کردیشونو دادن کت و شلوار گرفتند!!! اینهم شد استدلال؟ ![]() البته اینهایی که گفتم از بدیهیات بود مطمئنا شما خانم رضوان بهتر از من این موضوعات رو میدونین ----------- پ.ن:خواهشا ارسال من رو بصورت خشمناک نخونین ؛ مرسی ![]() من فعلا این یه خط رو پاسخ دادم البته ادعای سواد و... ندارم اگر اشتباهی هست لطف بفرمایید بگید تا بقیه اشو بعدا براتون تشریح کنم البته سوالتون پا برجاست که چرا مردان لباسشون عوض شده خانم ها هنوز..... |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
ولی تغییر نوع پوشش مردان خیلی کار ساده ایه
![]() چون احکام مذهبی تنها به پوشیده بودن عورت در مردان اشاره کرده و دیگر هیچ! برای همین هم لباس مردان در دوره رضا شاه به سادگی عوض شد اما لباس زنان نه... . یا یک مورد دیگه،مگه بعد از انقلاب کراوات از لباس مردان ایرانی حذف نشد؟ مگه کلاه شاپو حذف نشد؟ . . . . کار فرهنگی و مدل سازی از یک طرف و یه خورده هم اجبار (مثلا برای ادارات) میتونه هر نوع پوشش دیگه ای رو (به غیر از پوشش های به شدت نامتعارف)متعارف کنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آقایون بیان داخل جواب بدن... | soshiant | 119 | 58,350 |
۱۱/مهر/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| لطفا آقایون پاسخ بدن | mary20 | 12 | 5,819 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)