کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟
بنظرتون منم می تونم ازدواج کنم؟؟؟

کی حاضرا به یه سرباز ازدواج کنه آخه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، یاســین ، انتصـار ، soheyl68 ، عبداللهی ، حضرت عشق ، ضحی ، ilidin
۲:۴۵, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #52

حتما قسمت نبوده....
وگرنه سربازی مگه چند ساله ، هزار سال که نیست تازه شمام که مقداریشو گذروندی
نا امید نباش. لیمیت نداره خواستگاری Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، یاســین ، انتصـار ، ضحی
۲:۵۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۶)ساجد نوشته است:  من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟

به شما میگن خواستگار خوش قدم

فیلمش رو هم صدا و سیما ساخته بود

خیالت تخت

شرایط به نفع شماست

بقیشو نمیگم ....

البته دختر خوب هم زیاده نگران نباش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، یاســین ، انتصـار ، حضرت عشق ، ضحی ، ilidin ، ساجد
۸:۱۹, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام .
خوب فکر کنم جای من خالی بود که عذب ها دور هم جمع باشیم ...!!!Blush

امسال قراره با همکاری مدیران تالار و دست اندر کاران مجموعه برای حمایت از شعار رهبر عزیز با عزم ملی و مدیریت جهادی بسیج ازدواج راه بندازیم و از معضل رو به کل از این تالار به امید خدا ریشه کن کنیم ...Wink

خدایا به حق این روزهای غریب و به حق فاطمه ( سلام الله ) قسمت میدم امید و شور ازدواج رو در دل جوونهامون بیشتر و بیشترکن و شرایط رو هر چه سریعتر فراهم .

الهم عجل لولیک الفرج .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، یاســین ، مرهم ، هادی... ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، Havbb 110 ، حضرت عشق ، مجید املشی ، ضحی ، ilidin ، SARV ، Ali#59
۱۰:۴۱, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #55
آواتار
برادر من 20 سالگی رفت خاستگاری
چون سنش کم بود خانواده ام ناراضی بودن اما چون مطمین بودیم ک ب یه پسره سربازه دیپلم بی کار زن نمیدن واسش رفتیم خاستگاری
اما دادن :-)
نامزد بودن بعد دو سال هم ازدواج کردن

ان شا الله ک امسال گشایشی در ازدواج دوستان رخ بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، انتصـار ، مرهم ، Mohammad Trust ، هادی... ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، Mitsonary ، Havbb 110 ، رمز شب ، مجید املشی ، ضحی ، ilidin ، mofa ، fazel ، ساجد
۱۹:۳۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #56

(۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۶)ساجد نوشته است:  من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟

پسر شما بخت باز کن هستید
می توانی از راه به نان و نوایی هم برسی .
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، *ركن الهدي* ، لبخند خدا ، یاســین ، حضرت عشق ، ضحی ، mofa ، fazel ، رهگذر. ، پارمیس
۲۱:۰۷, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۱)nina نوشته است:  برادر من 20 سالگی رفت خاستگاری
چون سنش کم بود خانواده ام ناراضی بودن اما چون مطمین بودیم ک ب یه پسره سربازه دیپلم بی کار زن نمیدن واسش رفتیم خاستگاری
اما دادن :-)
نامزد بودن بعد دو سال هم ازدواج کردن

ان شا الله ک امسال گشایشی در ازدواج دوستان رخ بده
خیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدنDodgyشانس بیاری پیدا کنی
مثلا من دایی کوچیکم خیلی خوشگله و توی سن19 سالگی تا دلتون بخواد دوست دختر داشت چون دخترا ولش نمیکردن مادر بزرگم گفت باید براش زن بگیریم....اولین خواستگاری که رفت دیگه ازدواج کرد با این حال که نه سربازی رفته بود و دیپلم داشت و کار و شغل هم نداشتCool ولی پدر بزرگم به خانواده عروس گفت من خودم هوای پسرمو دارم و میزارم درسشو بخونه و با خودم هم کار میکنه و بعدش رفت سربازی و هم درسشو خوند و هم شاغل شد...اینجور خانواده ها کمه....اگه فامیل باشه به احتمال زیاد ممکنه قبول کنن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، soheyl68 ، مرهم ، یاســین ، انتصـار ، حضرت عشق ، ضحی
۲۲:۳۹, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۷)دختر خورشید نوشته است:  خیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدنDodgyشانس بیاری پیدا کنی
مثلا من دایی کوچیکم خیلی خوشگله و توی سن19 سالگی تا دلتون بخواد دوست دختر داشت چون دخترا ولش نمیکردن مادر بزرگم گفت باید براش زن بگیریم....اولین خواستگاری که رفت دیگه ازدواج کرد با این حال که نه سربازی رفته بود و دیپلم داشت و کار و شغل هم نداشتCool ولی پدر بزرگم به خانواده عروس گفت من خودم هوای پسرمو دارم و میزارم درسشو بخونه و با خودم هم کار میکنه و بعدش رفت سربازی و هم درسشو خوند و هم شاغل شد...اینجور خانواده ها کمه....اگه فامیل باشه به احتمال زیاد ممکنه قبول کنن...

اتفاقا من خیلی زیاد دیدم.
رفقای خودم 20 ساله.
فعلا 6 نفرشون ازدواج کردن.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، انتصـار ، ilidin ، fazel
۲۲:۴۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
هی هم دل مارو اب کنید

دیگه تایپک ازدواج خداییش نزنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، أین المنتظر ، انتصـار ، حضرت عشق ، ilidin
۲۲:۵۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #60
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۹)أین المنتظر نوشته است:  اتفاقا من خیلی زیاد دیدم.
رفقای خودم 20 ساله.
فعلا 6 نفرشون ازدواج کردن.

رفقای شما همه طلاب و طلبه هستند ، یقینا خیلی هاشون ازدواج کردند.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، لبخند خدا ، انتصـار ، حضرت عشق ، fazel ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]